! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre predškolákov strana 11 z 24

bambinoLÜK Malá škola rozmýšľania


Cieľom úloh je zdokonaľovať kognitívne schopnosti dieťaťa, proces priraďovania a podporiť motiváciu spoznávať a učiť sa. Počítanie Tváre Schované predmety Slnko, Mesiac a hviezdy Pečiatky Obrazové skladačky Chýbajúce časti Otočené zvieratká Smery Zvieratká v zrkadle
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Výtvarné náměty pro čtvero ročních období


Konkrétní náměty pro výtvarnou práci s dětmi, včetně motivační části v podobě hry, konkrétní literární ukázky, písničky apod. Podrobně popisuje pracovní postup včetně používaných potřeb, nutné přípravy, uvádí také možné obměny a na závěr činnosti s hotovými výrobky nebo způsob hodnocení. Kniha je rozdělena podle ročních období, v každé části navrhuje práce pro jednotlivce, pro dvojice i pro skupiny. Inspirace využívají i současné umělecké tendence, netradiční výtvarné materiály - přírodniny, zbytkový a odpadový materiál, práci se šablonami. Pro každou roční dobu je připraven i jeden větší projekt s příslušným tématem, například Květina, Oslava narozenin, Les a Vánoce.
Vypredané
12,28 € 12,93 €

dostupné aj ako:

Psaní hrou


Cílem pracovního sešitu Psaní hrou je jednoduchou a hravou formou rozvíjet základní dovednosti a schopnosti, které jsou nevyhnutelné pro nácvik psaní. Procvičováním úkolů zaměřených na rozvíjení grafomotorických dovedností formou kresby se dítě naučí dodržovat směr, naučí se lépe orientovat v prostoru a zdokonalí se mu jemná motorika rukou.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

I love English - Képes szótár


A nyelvtanulás is lehet jó móka! Képes szótárunk tematikákra (család, otthon, kert, nyaralás, hobbi, sport, iskola stb.) felosztott színes és szórakoztató illusztrációk segítségével tanítja meg az adott témakör, a mindennapi élethelyzetek legfontosabb szavait, kifejezéseit és mondatait angol nyelven a gyerekeknek.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Švihadlo tradičně i netradičně


Metodický text je příspěvkem k vzdělávací oblasti Dítě a jeho tělo. Obsahuje popis a praktické příklady pohybových a tvořivých aktivit se švihadlem. Náměty jsou přizpůsobeny předškolnímu věku a jsou obohaceny o motivace.
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Učíme sa s básničkami


Interaktívny pracovný zošit tvoria tri samostatné časti, ktoré ponúkajú rodičom aj učiteľkám v materkých školách pomoc pri najčastejších problémoch detského veku. Keďže hlavným zamestnaním je hra, kľúčom k úspechu je zaujať a motivovať deti práve hrou. Autorka prostredníctvom básničiek a scénok so sprievodnými postavičkami Rečnidielkom a Čmáralkou vytvorila cvičenia zamerané na správnu výslovnosť a nácvik kresby, na problémy v oblasti sebaobsluhy a sociálneho vývinu dieťaťa, ako aj na zvládnutie základných poznávacích znalostí v predškolskom veku. Ilustrácie: Tatiana Károlyiová
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Rok v našej škôlke


Pracovný zošit rešpektuje Štátny vzdelávací program ISCED 0, „Dieťa a svet“. Jeho autori zostavili témy podľa štyroch ročných období. Obsahuje rozprávkové príbehy, ktoré podporujú fantáziu, riekanky alebo námety na hry a tvorivé činnosti overené v praxi materských škôl. Ku každej téme sú zaradené pracovné listy na rozvíjanie potrebných zručností detí pred nástupom do školy, preto je pracovný zošit dobrou voľbou i pre rodičov, ktorým záleží na predškolskej príprave svojich detí.
Vypredané
5,65 € 5,95 €

Učíme sa čítať


Pracovný zošit je určený deťom pred nástupom do školy a na začiatku prvého ročníka základnej školy. Úlohy sa zameriavajú na sluchové a zrakové vnímanie, pozornosť, rozlišovanie tvarov a ich detailov, vyhľadávanie rýmov a pod. Keďže deti ešte nevedia aktívne čítať a písať, na tieto činnosti sa pripravia pomocou hravej práce s obrázkami.
Vypredané
3,09 € 3,25 €

Lacná kniha Rok v našej škôlke (-70%)


Pracovný zošit rešpektuje Štátny vzdelávací program ISCED 0, „Dieťa a svet“. Jeho autori zostavili témy podľa štyroch ročných období. Obsahuje rozprávkové príbehy, ktoré podporujú fantáziu, riekanky alebo námety na hry a tvorivé činnosti overené v praxi materských škôl. Ku každej téme sú zaradené pracovné listy na rozvíjanie potrebných zručností detí pred nástupom do školy, preto je pracovný zošit dobrou voľbou i pre rodičov, ktorým záleží na predškolskej príprave svojich detí.
Vypredané
1,79 € 5,95 €

dostupné aj ako:

Winter Wonderland - Gyerekjáték az angol! (DVD rajzfilmmel)


A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól. A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkez­dett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk. A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a pa­pagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz. A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvez­hetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül. A rendszeres Time for English-mesefogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek. A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételget­nek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pon­tosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is. A rajzfilmhez angol és magyar felirat is választható. 5. rész: - A hét napjai - A hét napjai és napi teendők - Időjárás és évszakok - Formák és a méreteket leíró melléknevek - Meleg ételek, néhány zöldség és gyümölcs neve - Főnevek - egyes szám/többes szám - Mutató névmások (egyes- és többes szám): ez, az, ezek, azok A három főszereplő ezúttal varázslatos téli tájban találja magát. Beszélgetnek az évszakokról és az időjárásról, építenek hóembert, amelyet zöldségekkel és gyümölcsökkel díszítenek fel (meg is nevezik ezeket); találkoznak egy síoktatóval, aki síleckéket ad mindhármuknak, és mesél nekik a hóról, meg arról, hogyan kell felöltözni, amikor havazik. Elsorolják a hét napjait és a legfontosabb napi teendőket, beszélnek a téli sportokról. A téli ruhák kapcsán újra szóba kerülnek a ruhanevek és a méretek.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

Shopping Spree - Gyerekjáték az angol! (DVD rajzfilmmel)


A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól. A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkez­dett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk. A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a pa­pagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz. A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvez­hetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül. A rendszeres Time for English-mesefogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek. A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételget­nek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pon­tosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is. A rajzfilmhez angol és magyar felirat is választható. A 3. rész tartalma: - "Mit vegyek fel?" - Ruhadarabok és méretek - Utasítások követése - Érzelmek leírása - Leírni valakiről, milyen ruhát visel Ebben a részben Ziggynek különböző ruhadarabok és cipők nevét tanítják meg, miközben újra átismétlik a színeket, számokat és méreteket. Megtanítják őt elszámolni tíztől húszig. Nagyon vicces, ahogy mindhárman felpróbálgatják a ruhákat, összekeverik, mit mivel vesznek fel, rossz méretet választanak, és nem egymáshoz illő dolgokat párosítanak össze. A fagyiárus rengeteg gombócot halmoz fel egyetlen tölcsérben. Persze a fagyitorony leomlik, Wiz azonban gyorsan odavarázsol még két tölcsért, és szépen elosztja bennük a fagyigombócokat, majd hőseink elnyalják a három tölcsér fagylaltot.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

The Journey Begins - Gyerekjáték az angol! (DVD rajzfilmmel)


A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól. A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkez­dett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk. A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a pa­pagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz. A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvez­hetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül. A rendszeres Time for English-mesefogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek. A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételget­nek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pon­tosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is. A rajzfilmhez angol és magyar felirat is választható. 2. rész tartalma: - Az ábécé betűi N-Z-ig - Színek - Tárgyak leírása színekkel - Testrészek - Emberek és halak - Tulajdon leírása, birtokos szerkezet Lucy és Wiz találnak Ziggynél egy táskát, ami tele van különböző csillogó tárgyakkal. Wiz képes egy varázslattal megmutatni, honnan származnak ezek a tárgyak, így próbálják kideríteni, honnan jött a kis papagáj. Wiz megadja a koordinátákat, majd elrepülnek egy tisztásra, ahol éppen tavasz van, a füves, fákkal benőtt réten színes halakkal teli patak csörgedezik. Találkoznak egy horgásszal és annak kislányával, és megkérdezik tőlük, felismerik-e Ziggyt, de nem ismerik. A horgász sok érdekes dolgot mesél a halakról. A gyerekek megtanítják Ziggynek a színeket, és gyakorolják vele a számolást. Megismertetik a madárral a testrészek nevét, és összehasonlítják Ziggy és a halak testrészeit.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

Me and You at the Zoo - Gyerekjáték az angol! (DVD rajzfilmmel)


A könyv és a 12 perces rajzfilm óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól. A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkez­dett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk. A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a pa­pagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz. A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvez­hetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül. A rendszeres Time for English-mesefogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek. A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételget­nek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pon­tosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is. A rajzfilmhez angol és magyar felirat is választható. 4. rész: - "Állatkerti séta" - Számok 10-20-ig - Állatkerti állatok: leírják, hogy néznek ki, és mit esznek - Összehasonlítás: méretek, formák, melléknevek A gyerekek egy szafariparkban találják magukat, ahol szabadon mászkálnak az állatok. Sétára indulnak ezen a különös helyen, majd felülnek egy kisvonatra, és megtanulják az állatok nevét, leírják, hogy néznek ki, milyen szokásaik vannak, és mivel táplálkoznak. A mozdonyvezető vállán színes papagáj ül, aki mindent megismétel, amit a férfi mond, miközben az az állatkertben látható érdekességekről mesél. Lucy, Wiz és Ziggy látnak zsiráfokat, vízilómamát a kicsinyeivel, két tigrist, öt zebrát és egy baglyot. Mindenütt keresik a Ziggyhez hasonló madarakat, de egyet sem találnak.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

Nyári házi feladat 2. - Három munkafüzet egyben!


"Kedves Szülők! Örömmel indítjuk útjára új sorozatunkat: a Nyári házi feladatok a 6-10 éves gyerekeknek szól. E sorozat kötetei a nyári szünidő kellemes és hasznos eltöltését segítik. Tréfás, szórakoztató és mégis oktató jellegű feladatokkal, játékokkal szeretnénk lefoglalni a gyerekeket. Kellemes vakációt!!!" (a Kiadó)
Vypredané
2,03 € 2,14 €

Nyári házi feladat 1. - Három munkafüzet egyben!


"Kedves Szülők! Örömmel indítjuk útjára új sorozatunkat: a Nyári házi feladatok a 6-10 éves gyerekeknek szól. E sorozat kötetei a nyári szünidő kellemes és hasznos eltöltését segítik. Tréfás, szórakoztató és mégis oktató jellegű feladatokkal, játékokkal szeretnénk lefoglalni a gyerekeket. Kellemes vakációt!!!" (a Kiadó)
Vypredané
2,03 € 2,14 €

Logopedické vymalovánky


Procvičte si s dětmi při zábavném malování výslovnost obtížných hlásek Logopedické vymalovánky jsou určeny především předškolákům a začínajícím školákům, kterým činí potíže správná výslovnost některých hlásek. Vymalovánky mohou využívat nejen rodiče, ale také učitelé v mateřských a základních školách a speciální pedagogové. Při práci s dětmi je velmi důležitá motivace, protože pouze s její pomocí můžeme dosáhnout aktivace dítěte. A právě vymalovánky děti k práci vhodně motivují a pomáhají jim předejít možné nechuti k logopedickým cvičením. Současně s touto interaktivní knihou tedy nezapomeňte dětem podat kvalitní pastelky. V první části knihy jsou úkoly k procvičování hlásek, se kterými mívají děti největší potíže – Ď, Ť, Ň, L, C, S, Z, Č, Š, Ž, R, Ř. Nácvik je prováděn nejdříve pomocí slov, vět, popisu děje na obrázku, poté se děti naučí říkanku a nakonec udělají grafomotorické cvičení, které se vztahuje k říkance. V druhé části potom děti plní různé úkoly, při nichž procvičují nejen výslovnost, ale také rozvíjí slovní zásobu a schopnost souvisle se vyjadřovat, sluchové vnímání pro hlásky, zrakové vnímání, paměť, předložkové vazby a další důležité schopnosti a dovednosti. Aby se z cvičení nevytratila radost a zábava a přesto přinášely výsledky, poskytneme dětem dostatek času na seznamování s obrázky i úkoly. Ponecháme na volbě dětí, zda si obrázky vyplní před či po splnění úkolu. Kniha by měla dětem pomoci nejen v rozvoji komunikačních schopností, ale také připravit příjemné chvíle se zábavným „učením“.
Vypredané
5,22 € 5,49 €

Maľovaná písanka-učíme sa s mačiatkami


Titul Maľovaná písanka – učíme sa s mačiatkami je určený na predškolskú výchovu detí. Jednotlivé úlohy v týchto publikáciách precvičujú jemnú motoriku dieťaťa a upevňujú jeho schopnosti potrebné pri vstupe do 1. triedy základnej školy. Deti si hravou formou osvojujú základy písania a počítania.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Malá škola pre predškolákov- počítame do 10


Titul z edičného radu Malá škola pre predškolákov je určený na predškolskú výchovu detí. Jednotlivé úlohy v týchto publikáciách precvičujú jemnú motoriku dieťaťa a upevňujú jeho schopnosti potrebné pri vstupe do 1. triedy základnej školy. Deti si upevňujú základy počítania do 10.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Aktivity v materskej škole - CD


Praktická príručka o organizácii školských akcií s dokumentáciou s tým súvisiacou na CD. Je určená pre riaditeľov i učiteľov materských škôl. Prevedie ich platnými právnymi predpismi a upozorní na všetky povinnosti a dokumentáciu súvisiacu s organizovaním školských aktivít v materskej škole.
Vypredané
18,05 € 19,00 €

Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.