Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre stredné školy strana 104 z 111

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Zdravověda I pro kosmetičky (-90%)


Hygiena a somatologie tvoří nosnou páteř této učebnice. Seznamuje žákyně s nejdůležitějšími zásadami hygieny a bezpečnosti práce, zabývá se základy anatomie a fyziologie lidského těla.
Vypredané
0,80 € 7,98 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cukrářská výroba II (5.vydání) (-90%)


Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Vypredané
1,82 € 18,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Instalace vody a kanalizace II (-90%)


Zabývá se veřejnou kanalizací, jejími součástmi, použitými materiály, montáží a opravami, stokovou sítí, čistírnami odpadních vod, napojením kanalizační přípojky, vnitřní kanalizací atd.
Vypredané
1,60 € 15,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Chirurgie III (-90%)


Obsahuje kapitoly chirurgie končetin, ortopedie, urologie, transplantace, gerontochirurgie, šok a intenzivní péče v chirurgii.
Vypredané
0,92 € 9,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Odborné kreslení - cukrář (-90%)


Uvádí popis i ukázky zdobení cukrářských výrobků. Ukazuje nácvik různých druhů čar a typů písma až po náročné způsoby zdobení. Kroužková vazba umožňuje dokonalé rozložení učebnice.
Vypredané
1,18 € 11,76 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Betonové konstrukce II pro 4. ročník SPŠ stavebních (-90%)


Učebnice tematicky navazuje na titul Betonové konstrukce I. Její náplní je problematika navrhování monolitických vyztužených betonových konstrukcí pozemních staveb. Poskytuje přehled o konstrukcích, zásadách vyztužování a v řešených příkladech uvá dí výpočet základních prvků podle teorie mezních vztahů. Podává přehled o přednostech a nedostatcích montovaných a přepjatých konstrukcí, jejich použití, výrobě a výpočtu. Je určena pro studenty SPŠ stavebních, bude však jistě užitečnou příručkou též pro středoškoláky pracující na stavbách a v projekci.
Vypredané
1,18 € 11,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Příjímací zkoušky na VŠ, Testy - Angličtina (FF, Ped.F) (-90%)


Publikace obsahuje širokou škálu testů a cvičení z anglického jazyka, z angloamerických reálií a z anglicky psané literatury. Je určena především zájemcům o studium angličtiny na filozofických či pedagogických fakultách vysokých škol. Užitečná však bude každému, kdo se angličtinou hlouběji zabývá a kdo si chce ověřit či zdokonalit své jazykové dovednosti.
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Chcete se dostat na filozofickou (pedagogickou) fakultu 1.díl - české dějiny (-90%)


Kniha je jedinečnou pomůckou určenou uchazečům o studium nafilozofických nebo pedagogických fakultách, obsahuje teoretické shrnutí problematiky plus 166 testových otázek z minulých přijímacích zkoušek s řešením.
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príprava do prímy z matematiky pre 5. ročník ZŠ (-90%)


Nový pracovný zošit je zameraný na prípravu na prijímacie pohovory do prímy z predmetu matematika. Slúžiť môže aj ako doplnkový pracovný zošit pre piatakov. Vzhľadom na zameranie pracovného zošita sa v ňom objavujú aj úlohy, ktoré sú nad rámec vzdelávacieho obsahu 5. ročníka ZŠ (ISCED). Úlohy preverujú nielen vedomosti a zručnosti, ale aj finančnú a čitateľskú gramotnosť, aplikačné schopnosti a ďalšie kľúčové kompetencie. Riešenia a vysvetlenia riešení nájdete v samostatnom titule, ktorý je určený nielen pre učiteľov, ale aj pre rodičov a starých rodičov, ktorí budú budúcim primánom pomáhať pri príprave na prijímacie pohovory. Zošity sú zostavené z dvoch častí: 1. časť obsahuje opakovanie učiva v tematických okruhoch, 2. časť predstavuje 6 autentických testov, ktoré boli súčasťou prijímacích konaní na rôznych osemročných gymnáziách. Pracovný zošit prináša rôzne typy úloh: * otvorené úlohy * úlohy s výberom jednej správnej odpovede * úlohy s výberom viacerých správnych odpovedí
Vypredané
0,75 € 7,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ekologický slovník (-90%)


Slovník obsahuje reprezentativní soubor ekologických termínů včetně pojmů, které se díky rozvoji vědy nově objevily v posledních letech.
Vypredané
0,79 € 7,85 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Latina pro zdravotníky (-90%)


Byť pomalu vytlačován angličtinou, zůstává latinský jazyk stále základním odborným dorozumívacím prostředkem českého lékařství. Jeho znalost je nezbytná již při studiu anatomie, jež také velmi usnadňuje, dále samozřejmě a to především, k popisu lékařských nálezů a chorob. Z těchto důvodů je také stálicí prvních ročníků všech typů zdravotnických studií připravujících střední zdravotnický personál ať již na středních či vyšších zdravotních školách nebo vysokých školách a lékaře a farmaceuty na lékařských a farmaceutických fakultách. Především všem těmto studentům, ale také zdravotníkům, kteří si chtějí latinu zopakovat nebo se v ní zdokonalit, je určen tento text, který si rozhodně neklade za cíl nahradit jiné učebnice nebo suplovat celou školní výuku, ale být jejím vhodným doplňkem, příručkou a přehledem k ujasnění, opakování a dalšímu samostudiu. Zaměřuje se na lékařskou latinu nejen vybranou slovní zásobou v uváděných příkladech a slovníku, ale také gramatikou, která je opět zaměřena především na praktické potřeby zdravotníků, kdy byly nepotřebné a zbytečné části záměrně vynechány. Právě výuka ve zdravotnické praxi neupotřebitelných a zbytečně složitých částí latinské gramatiky, se kterou se setkáváme na všech typech škol a bývá nezřídka příčinou nekvalitního zvládnutí potřebného a pro praxi významného základu, vedla k sepsání tohoto stručného přehledu a příručky lékařské latiny. Autor se narodil 8.12.1981 v Pardubicích. Je absolventem gymnázia, střední zdravotnické školy – oboru všeobecná sestra a vyšší zdravotnické školy – oboru diplomovaný zdravotnický záchranář. V současné době studuje předposlední ročník všeobecného lékařství na Lékařské fakultě v Hradci Králové a pracuje jako sestra na interní části multioborové jednotky intenzívní péče v Kutné Hoře. Věnuje se především urgentní medicíně, přednemocniční neodkladné péči.
Vypredané
0,61 € 6,06 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Matematika pre tretiakov - pracovný zošit 1. časť (-90%)


Pracovný zošit (1. časť) zo súboru Matematika 3 obsahujúceho dva pracovné zošity a učebnicu. *Titul je súčasťou súboru učebných materiálov pre žiaka Matematika pre 3. ročník ZŠ autorov M. Belica – J. Striežovskej. Súbor zahŕňa: učebnicu, pracovný zošit 1. a 2. časť *Súbor učebných materiálov je pokračovaním novej série učebníc matematiky autorov M. Belica – J. Striežovskej. Séria zaručuje koncepčné, obsahové a pojmové prepojenie učiva matematiky v jednotlivých ročníkoch 1. stupňa ZŠ. *Dva pracovné zošity určené na priamu prácu žiaka do zošita a učebnica s doplňujúcim a upevňujúcim obsahom ideovo nadväzujú na sériu Matematika 1 a Matematika 2. *Dielo rešpektuje moderné prístupy vo vyučovaní matematiky na Slovensku i v okolitých štátov. *Žiaci si opakujú učivo nižších ročníkov, oboznamujú sa s princípom násobenia a delenia do 20 a spojov násobenia a delenia do 20. *Neskôr si rozširujú predstavy o číselnom obore do 1 000, nakoniec do 10 000 a učia sa riešiť matematické úlohy, logické úlohy a matematické situácie spojené s praxou a reálnym životom. *V geometrii sa oboznamujú so základmi presného rysovania a rysovania v štvorcovej sieti. *Súčasťou 1. časti pracovného zošita je aj príloha na vystrihovanie a počítanie. *Dielo je spracované tak, aby vyhovovalo väčšine tried v Slovenskej republike (obsahuje úlohy pre matematicky zručnejších i úlohy na vyplnenie času, kým sa učiteľ venuje žiakom, ktorí potrebujú na osvojenie učiva viac času a podnetov).
Vypredané
0,50 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Finančná gramotnosť pre 1. stupeň základných škôl (-90%)


Pracovný zošit motivuje žiakov k zodpovednosti, a to nielen v oblasti financií. Nápadité úlohy s využitím rébusov, krížoviek, práce s PC a rozhovorov žiakov určite zaujmú. Pri didaktických hrách efektívne poslúži farebná obrázková príloha a prispeje k tvorivej práci s pracovným zošitom.
Vypredané
0,50 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Matematika 4 - Geometria (-90%)


Matematika od autorskej dvojice Zuzana a Peter Bero je prvým uceleným konceptom vyučovania matematiky na základnej škole. Na Slovensku ojedinelý súbor učebníc a pracovných zošitov od jedného autorského kolektívu pre prvú až deviatu triedu spracovaný v modernej grafickej úprave. Pracovné zošity sú spracované podľa inovovaného ŠVP platného od septembra 2015. Tieto texty podporujú riadené aktívne učenie, pri ktorom je hlavný dôraz kladený na prácu žiakov a pri ktorom je učiteľ inšpirátorom a organizátorom diania v triede (metóda R.A.U.) tak, aby žiakov aj učiteľa práca bavila. Sú napísané tak, aby ich mohli používať všetci žiaci, bez ohľadu na ich predpoklady pre matematiku. Prezentujú matematiku pre každého, môžu podľa nich pracovať výborní žiaci, ale aj žiaci, ktorým matematika robí ťažkosti. Učebné texty berú do úvahy, že rôzni žiaci preferujú rôzne spôsoby vytvárania poznatkov (vizuálne, auditívne, kinesteticky...). Používajú jasný a jednoduchý jazyk, ktorý je blízky súčasnej generácii detí. Učebné texty obsahujú množstvo rôznorodých úloh tak, aby učiteľ nemusel vyhľadávať ďalšie zdroje. V každej téme úlohy od najjednoduchších až po veľmi zložité, tak aby učiteľ mohol diferencovať prácu v triede. Samozrejmosťou je aj začlenenie projektov. Pracovné zošity na I. stupni pracujú s konceptom tzv. učebnicových strán, ktorý šetrí množstvo materiálov potrebných na vyučovanie a na druhej strane umožňuje žiakom zvyknúť si aj na spôsob práce "učebnica - zošit". Súčasťou celku pracovných zošitov pre 3. a 4. ročník je aj samostatný pracovný zošit Geometria, ktorý umožňuje systematický rozvoj geometrických zručností žiakov I. stupňa. Pracovné zošity dlhodobo pripravujú žiakov na Testovanie 5.
Vypredané
0,46 € 4,55 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hravá matematika 9 (nové vydanie) (-90%)


Pracovný zošit Hravá matematika 9 obsahuje príklady a úlohy precvičujúce odmocniny, mocniny, zápis veľkých čísel, riešenie lineárnych rovníc a nerovníc, Pytagorovu vetu, telesá ich povrch a objem, súmernosť v rovine, grafické znázornenie závislosti, podobnosť trojuholníkov a štatistiku. Okrem príkladov na precvičenie základného učiva obsahuje aj príklady z praktického života na overenie získaných vedomostí. Pedagógovia ho odporúčajú ako prípravu na monitor a na prijímacie skúšky na strednú školu.
Vypredané
0,43 € 4,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Literatúra a čítanka pre 3. ročník trojročných učebných odborov SOU


Učebnicu schválilo Ministerstvo školstva SR dňa 3.12.2004 a zaradilo ju do zoznamu odporúčaných učebníc pre stredné školy.
Vypredané
0,12 € 2,39 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Makroregiony světa


První svazek nové řady učebnic geografie pro gymnázia. Obsah učebnice je aktualizován o vývojové aspekty ve vztahu ke globálním problémům lidstva, k udržitelnosti života, ke geopolitickým problémům makroregionů v jejich jádrových i periferních oblastech. Zahrnuje regionální geografii všech světadílů včetně regionální geografie České republiky. Jedná se o nejmodernější titul k regionální geografii světadílu a oceánů.
Vypredané
0,46 € 9,16 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je určená pre stredoškolákov a ponúka široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré sú prispôsobené potrebám a požiadavkám stredoškolského vzdelávania.

Učebnice pre stredné školy pokrývajú rôzne predmety a odbory, ktoré sú súčasťou stredoškolského učebného plánu. Žiaci nájdu v týchto učebniciach podrobné informácie, aktuálne poznatky, príklady a praktické úlohy, ktoré im pomáhajú lepšie pochopiť a aplikovať študovanú látku.

Kategória "Učebnice pre stredné školy" obsahuje učebnice na matematiku, slovenský jazyk a literatúru, fyziku, chémiu, biológiu, geografiu, dejepis, cudzie jazyky, ekonómiu, informatiku, a ďalšie stredoškolské predmety.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, cvičebnice a príručky.