Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Biologie člověka pro učitele


Nové vydání úspěšné učebnice Biologie člověka pro učitele. Autorka se postupně věnuje základům anatomie a fyziologie člověka, základům lidské genetiky, ontogenetickému vývoji a charakterizuje jednotlivá věková období. V závěru se autorka věnuje i otázkám zdraví člověka a rozebírá rozhodující faktory, které ovlivňují životní styl a životní prostředí. Kniha obsahuje velké množství orientačních obrázků a tabulek.
U dodávateľa
17,64 € 18,57 €

Matematika 3 (1.diel) - Hybridný pracovný zošit


Farebný pracovný zošit pre 3. ročník vďaka unikátnym kódom na každej dvojstrane tématicky prepája tlačený obsah s online precvičovaním zdarma. Súčasne je priamo praviazaný s učebnicou, čím uľahčuje žiakom orientáciu. Súčasťou pracovného zošita je tiež sebahodnotenie.
U dodávateľa
3,99 € 4,20 €

Matematika 9. Testovanie 9


Upravený pracovný zošit od Berovcov, ktorý je zárukou kvalitnej prípravy žiaka na prvú náročnú skúšku jeho života - Testovanie 9. V spolupráci s odborníkmi na testovanie sme prepracovali úspešný pracovný zošit Testovanie 9 tak, aby zodpovedal súčasným nárokom, ktoré kladie testovanie na deviatakov. Pribudlo viac otvorených úloh, viac úloh s nesúvislým textom, tabuľkami, grafmi a schémami. Upravili sme zadania, aby boli viac prepojené so životom. Pritom sme zachovali kvalitu, ktorú doteraz oceňovali učitelia aj žiaci. Štruktúra pracovného zošita ostala zachovaná. Dvadsaťtri kapitol Urobili sme dôkladnú analýzu doterajších úloh deviatackých testovaní a potrebné vedomosti sme rozdelili do 23 kapitol. V každej sú na začiatku zhrnuté základné myšlienky potrebné pre úspešné riešenie úloh v tejto časti. Obťažnosť úloh má Tri úrovne V prvej úrovni sú naozaj jednoduché úlohy na precvičenie elementárnych zručností a upevnenie základných vedomostí. Mal by ich bez problémov zvládnuť každý žiak a zažiť tak pocit úspechu, ktorý ho bude motivovať k ďalšej práci. V druhej úrovni sú úlohy, ktoré sú kvalitnou prípravou na skutočné testovanie. Tretia úroveň presahuje obťažnosť štandardných úloh Testovania a zabezpečuje nadpriemerné zvládnutie učiva. 10 minút denne stačí Na zvládnutie zručností potrebných pre úspech v Testovaní 9 v skutočnosti stačí málo. Pravidelný, systematický tréning. Preto ponúkame každému žiakovi jednoduchý a prehľadný Osobný plán pre Testovanie 9, v ktorom si môže naplánovať a sledovať svoju prípravu. Tri mesiace sú približne 90 dní a to je 900 minút, ktoré môžu každému priniesť úspech. MŠVVaŠ SR vydalo k tomuto pracovnému zošitu odporúčaciu doložku.
U dodávateľa
10,71 € 11,27 €

Informatika szóbeli érettségi közép- és emelt szinten - Negyedik kiadás, EMMI kerettanterv


A könyvet az Oktatási Hivatal az EMMI kerettantervek szerint TKV/5684-20/2013 engedélyszámmal 2018. augusztus 31-ig tankönyvvé nyilvánította. Egy sikeres informatika érettségi vizsga olyan jártasságot tanúsít, melyet egyfelől a munkaerőpiac is elismer, másfelől egyre több felsőoktatási intézmény választható felvételi tárgyként is elfogad. A jeles középszintű eredmény ugyanis kiváltja az ECDL vizsgát, a sikeres emelt szintű vizsga pedig egyenes utat jelenthet a szakirányú felsőoktatási intézményekbe. Az érettségi vizsga részletes követelményeit miniszteri rendelet szabályozza: ez egységes elvárást jelent mind a gyakorlati, mind a szóbeli vizsgarészen. Könyvünkben azokat az ismereteket dolgoztuk fel, melyeket a jelöltektől a szóbeli vizsgabizottság kér számon a közép-, illetve az emelt szintű vizsgán. Arra törekedtünk, hogy a jelöltek általános képet kapjanak az elvárt anyagról, ezért nem egy konkrét tételsor mentén dolgoztuk fel az ismereteket. Az érdeklődők számára a kiadó honlapjáról teszünk elérhetővé egy konkrét tételsor mintát és az érettségi vizsgával kapcsolatos egyéb információkat. A gyakorlati vizsgára való felkészüléshez a szerző Informatika gyakorlati érettségi közép- és emelt szinten című könyvét ajánljuk.
U dodávateľa
8,42 € 8,86 €

Dokážeš to! Matematika 6


Vypredané
5,69 € 5,99 €

Matematika písanka pro 1. ročník


16 stran písanky vede děti k procvičování tvarů číslic nejen předtištěnými vzory a linkováním, ale také zadáními pomocí obrázků a obrázkových úkolů, které děti nenechávají pouze mechanicky zapisovat tvary, ale nutí je náležitě vnímat jejich význam.
Vypredané
0,69 € 0,73 €

Literatura pro 2. ročník středních škol


" Pracovní sešit rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na základě probíraného učiva. Struktur a pracovního sešitu kopíruje strukturu učebnice, což usnadňuje práci s touto částí sady. Navíc je na konci každého tematického celku zařazena opakovací kapitola, která prohlubuje a testuje znalosti a dovednosti studentů. " Pracovní sešit je založen na velkém množství ukázek z literárních děl, dá se tedy využít i jako klasická čítanka. " Kromě toho se ke každé ukázce vztahují konkrétní otázky a úkoly, které napomáhají k dosažení očekávaných výstupů, k rozvoji klíčových kompetencí, realizaci průřezových témat i zapojení mezipředmětových vztahů dle RVP pro střední odborné i gymnaziální vzdělávání. " V pracovním sešitě jsou obsaženy cvičení pro individuální, párovou i skupinovou práci. Přináší i náměty pro dlouhodobější projekty
U dodávateľa
7,73 € 8,14 €

Táto kategória je určená pre stredoškolákov a ponúka široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré sú prispôsobené potrebám a požiadavkám stredoškolského vzdelávania.

Učebnice pre stredné školy pokrývajú rôzne predmety a odbory, ktoré sú súčasťou stredoškolského učebného plánu. Žiaci nájdu v týchto učebniciach podrobné informácie, aktuálne poznatky, príklady a praktické úlohy, ktoré im pomáhajú lepšie pochopiť a aplikovať študovanú látku.

Kategória "Učebnice pre stredné školy" obsahuje učebnice na matematiku, slovenský jazyk a literatúru, fyziku, chémiu, biológiu, geografiu, dejepis, cudzie jazyky, ekonómiu, informatiku, a ďalšie stredoškolské predmety.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, cvičebnice a príručky.