! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Matematika pre tretiakov - pracovný zošit 1. časť (-90%)


Pracovný zošit (1. časť) zo súboru Matematika 3 obsahujúceho dva pracovné zošity a učebnicu. *Titul je súčasťou súboru učebných materiálov pre žiaka Matematika pre 3. ročník ZŠ autorov M. Belica – J. Striežovskej. Súbor zahŕňa: učebnicu, pracovný zošit 1. a 2. časť *Súbor učebných materiálov je pokračovaním novej série učebníc matematiky autorov M. Belica – J. Striežovskej. Séria zaručuje koncepčné, obsahové a pojmové prepojenie učiva matematiky v jednotlivých ročníkoch 1. stupňa ZŠ. *Dva pracovné zošity určené na priamu prácu žiaka do zošita a učebnica s doplňujúcim a upevňujúcim obsahom ideovo nadväzujú na sériu Matematika 1 a Matematika 2. *Dielo rešpektuje moderné prístupy vo vyučovaní matematiky na Slovensku i v okolitých štátov. *Žiaci si opakujú učivo nižších ročníkov, oboznamujú sa s princípom násobenia a delenia do 20 a spojov násobenia a delenia do 20. *Neskôr si rozširujú predstavy o číselnom obore do 1 000, nakoniec do 10 000 a učia sa riešiť matematické úlohy, logické úlohy a matematické situácie spojené s praxou a reálnym životom. *V geometrii sa oboznamujú so základmi presného rysovania a rysovania v štvorcovej sieti. *Súčasťou 1. časti pracovného zošita je aj príloha na vystrihovanie a počítanie. *Dielo je spracované tak, aby vyhovovalo väčšine tried v Slovenskej republike (obsahuje úlohy pre matematicky zručnejších i úlohy na vyplnenie času, kým sa učiteľ venuje žiakom, ktorí potrebujú na osvojenie učiva viac času a podnetov).
Vypredané
0,50 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Biológia - organizmy a ekosystémy pre pedagogické a sociálne akadémie a stredné pedagogické školy


Učebnica je zameraná na rozvoj poznatkov z botaniky, zoológie a ekológie. Nadväzuje na osvojené vedomosti a zručnosti z biológie v základnej škole. Umožňuje rozšíriť a prehĺbiť vedomosti o stavbe a funkciách tela organizmov. Zaoberá sa aj základnými procesmi a vzťahmi v prírodných ekosystémoch. Poskytuje podnety na aktívnu a tvorivú prácu s učebnicou. Praktické cvičenia sú zamerané na precvičenie vybraných teoretických poznatkov. Majú alternatívny charakter s možnosťou výberu úloh.
Vypredané
15,20 € 16,00 €

Fyzika pro gymnázia


Nové, zásadně přepracované 7. vydání učebnice tvoří komplexní učební pomůcku, jejíž standardní knižní podoba je doplněna o CD obsahující řadu dalších textových i obrazových učebních materiálů. Je zde umístěno nejen rozšiřující učivo k jednotlivým kapitolám, ale také teoretická a laboratorní cvičení, deset videoexperimentů a osm interaktivních animací, historické poznámky i slovníček fyzikálních pojmů (včetně anglických ekvivalentů).
Vypredané
7,06 € 7,43 €

Hogyan érjünk el 466 pontot az érettségin


Napjainkban az érettségi a legfontosabb megmérettetés a középiskolások számára, ezen a vizsgasorozaton fog eldőlni a jövőjük. Ez a könyv azoknak íródott, akik maximalizálni szeretnék a felvételihez szükséges pontjaikat. A kötet komplex tanulási és felkészülési stratégiákat tartalmaz, ezen kívül a tanárok hasznos észrevételeit is magában foglalja. Az érettségire való felkészülés témakörét körbejárja vizsgatárgyanként, és osztályonként is, vagyis nem csak a végzősöknek nyújt segítséget, hanem a tizenegyedikeseknek és tizedikeseknek is. A szerző 2016-ban érettségizett 466 pontot elérve, és sikeresen felvételt nyert az általa kiválasztott egyetemre. Első kézből származó tapasztalatokkal rendelkezik az érettségire való felkészülésről, amelyet a korosztálya nyelvezetén élvezhető stílusban ad közre.
Vypredané
9,08 € 9,56 €

Nácvičné úlohy z matematiky pre 1. ročník základných škôl


Nácvičné úlohy sú zamerané na dôkladné precvičenie prebratého učiva, na aplikáciu matematických poznatkov v praxi a na zautomatizovanie počtových úkonov. Publikácia je vhodným doplnkom pracovného zošita Počítajme hravo 1.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Lacná kniha Škola střihů - Dámské kalhoty (-90%)


Publikace ŠKOLA STŘIHŮ – Dámské kalhoty je druhým dílem souboru učebnic střihových konstrukcí. Perfektní znalost konstrukce střihů základních dámských kalhot je nezbytná pro studium konstrukčních postupů všech dalších typů, které se od sebe liší tvarem a účelem. Obsáhlá část je věnována konstrukcím pro postavy s tvarovými odchylkami a jejich modelářským úpravám. Učebnice je určena studujícím středních oděvních škol, odborných učilišť a širokému okruhu zájemců o oděvní tvorbu.
Vypredané
1,62 € 16,23 €

dostupné aj ako:

Hravá matematika 3 - 1.diel Pracovný zošit


Pracovný zošit je zameraný na rozvoj kľúčových kompetencií žiaka. Obsahuje úlohy rôznej náročnosti a typológie podporujúce efektívne osvojenie a precvičovanie učiva. Hodnotným bonusom sú rozširujúce úlohy umožňujúce diferencovanú prácu učiteľa so žiakmi. V súlade s inovovaným ŠVP
Vypredané
5,51 € 5,80 €

Domáce precvičovanie - Matematika 5.ročník


Ucelený rad precvičovacích publikácií je perfektným pomocníkom pre každého žiaka prvého stupňa základnej školy. Tituly Domáce precvičovanie pre 2. – 5. ročník precvičujú všetku látku preberanú na hodinách slovenského jazyka a matematiky základných škôl. Publikácie sú určené na domáce precvičovanie, ale iste ich využijú aj pani učiteľky, napr. na krátke písomky alebo hodiny suplovania. Krátke cvičenia plne zodpovedajú osnovám základných škôl. Súčasťou kníh je podrobný kľúč ku všetkým cvičeniam na kontrolu správnosti vašich výsledkov.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Domáce precvičovanie - Matematika 2.trieda


Ucelený rad precvičovacích publikácií je perfektným pomocníkom pre každého žiaka prvého stupňa základnej školy. Tituly Domáce precvičovanie pre 2. – 5. ročník precvičujú všetku látku preberanú na hodinách slovenského jazyka a matematiky základných škôl. Publikácie sú určené na domáce precvičovanie, ale iste ich využijú aj pani učiteľky, napr. na krátke písomky alebo hodiny suplovania. Krátke cvičenia plne zodpovedajú osnovám základných škôl. Súčasťou kníh je podrobný kľúč ku všetkým cvičeniam na kontrolu správnosti vašich výsledkov.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Nový pomocník z matematiky 7 - 2. časť pracovná učebnica


Pripravili sme pre vás vylepšený pracovný zošit s implementovanými prvkami učebnice - Nový pomocník z matematiky pre 7. ročník ZŠ, ktorý je v súlade so ŠVP platným od septembra 2015. Vytvoril ho kolektív skúsených učiteliek matematiky ZŠ a GOŠ pod vedením vedúcej Oddelenia didaktiky matematiky FMFI UK. Spracovaný je na základe požiadaviek učiteľov matematiky z praxe. Rozvíja matematickú, čitateľskú a finančnú gramotnosť. Pracovný zošit využíva autokorektívne prvky (doplňovačky, tajničky), ktoré sú pre žiakov zaujímavé a motivujúce. Obsahuje aj prvky diferencovaného vyučovania, ktoré umožňujú individuálny prístup a zohľadňujú rôzne tempo žiakov. Pridanou hodnotou pracovného zošita je v závere každej kapitoly test s úlohami s výberom odpovede na komplexné zopakovanie prebratého učiva. Nový Pomocník 7/ 2 obsahuje: 6. Kocka a kváder, ich objem a povrch - 2 7. Pomer a mierka - 22 8. Priama a nepriama úmernosť - 46 Matematická gramotnosť – Rýchle občerstvenie - 58 9. Trochu iné čísla (Celé čísla) - 60 10. Kombinatorika - 64
Vypredané
6,92 € 7,28 €

Wipe-Clean Adding 5-6


Supports the UK National Curriculum. Includes a quiz, answers, a practice page and notes for grown-ups inside a gatefold page to ensure children get the most from these books. Part of the hugely successful Usborne Wipe-clean series, the Key Skills titles teach children the basics of a variety of Maths and English topics, including times tables, fractions, grammar and punctuation. Comes with a special wipe-clean pen which is very satisfying to write with, and easy to wipe off the shiny pages.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Mama, otec, pripravte ma do prímy: matematika


Pre uchádzačov o vstup na osemročné gymnáziá. Pracovné listy s rôznymi druhmi úloh na precvičenie učiva k prijímacej skúške za asistencie rodičov. Vhodné aj na precvičovanie učiva v škole. Plnofarebné s motivačnými obrázkami. Inštruktážna brožúrka pre rodičov. Najťažšie úlohy sú označené. Obsah 1. Numerické úlohy 2. Slovné úlohy I 3. Teória čísel 4. Slovné úlohy II 5. Obvody útvarov 6. Jednoduché konštrukcie 7. Stavebnice 8. Vlastnosti geometrických útvarov 9. Premeny jednotiek 10. Slovné úlohy III 11. Kombinatorika 12. Logika 13. Postupnosti TESTY Výsledky a komentáre k riešeniam pracovných listov a testov sú v samostatnej brožúre.
Vypredané
8,17 € 8,60 €

Účetnictví 2017, učebnice pro SŠ a VOŠ


V učebnici máte k dispozici vše, co potřebujete znát o účetnictví, a to v aktuálním znění od 1. ledna 2016. Problematika je vysvětlena od základních pojmů až po praktické účtování. Pomocí srozumitelného a podrobného výkladu jednotlivých účtových tříd si rychle osvojíte nejen základy účtování. Na konkrétních příkladech a cvičeních s řešením získáte potřebné dovednosti pro vedení účetnictví v praxi.
Vypredané
8,54 € 8,99 €

Matematika pre každého prváka - Pracovný zošit


Inovovaný plnofarebný pracovný zošit je netradičnou zbierkou úloh z prváckej matematiky. Nájdete tu príklady na numeráciu, sčítanie a odčítanie v obore do 20 a z geometrie. Sú to jednoduché numerické a neskôr aj obrázkové alebo krátke textové úlohy, ktoré svojím usporiadaním a gradáciou náročnosti vychádzajú z požiadaviek Štátneho vzdelávacieho programu – Matematika (príloha ISCED 1 – 2. upravená verzia pre 1. až 4. ročník ZŠ). Túto Zbierku úloh možno používať ako doplnkové listy na hodinách matematiky na rýchle zopakovanie a precvičenie niektorých spojov alebo pri preberaní nového učiva na jeho upevnenie. Individuálne možno s deťmi docvičovať preberané učivo, písanie číslic, numeráciu, automatizáciu spojov na počítanie do 20 bez prechodu cez základ 10.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Nový pomocník z matematiky 7 - 2. časť Zošit pre učiteľa


Druhá časť zošitu pre učiteľa s metodikou k Novému pomocníku z matematiky 7 - pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník GOŠ (2. zošit).
Vypredané
12,09 € 12,73 €

Literatúra 2 – Učebnica pre SŠ


Druhá časť učebnice literatúry pre stredné školy kolektívu autoriek pod vedením A. Polakovičovej pokračuje v novom prístupe k vyučovaniu literatúry v súlade so ŠVP: odlišnom od doteraz známych koncepcií a na základe praxe autoriek aj prístupe overenom. Prelína sa tu žánrový a literárnoteoretický princíp s literárnohistorickým prístupom. Kapitoly sa venujú tentoraz 19. storočiu (preromantizmus, romantizmus, postromantizmus a realizmus). Autorky v nich stručne predstavia dané obdobie a na základe vybraných typických žánrov uskutočňujú požiadavky ŠVP. Každá kapitola je ukončená testom Preskúšajte sa, ktorý je formulovaný ako súčasné externé maturity zo slovenského jazyka a literatúry. Učebnica spája s literatúrou aj dejepis, dejiny umenia, učivo jazyka i náuku o spoločnosti. Žiak si tak vytvára ucelenú predstavu o umení, kultúre, minulosti a literatúre, keď si vedomosti a zručnosti z literatúry od začiatku triedi a dáva do súvisu s inými odbormi. Učebnica okrem výkladového textu, ktorý dopĺňa bohatý ilustračný materiál typický pre dané obdobie, obsahuje aj ukážky vybraných diel a úlohy k nim. Okrem toho v nej nájdete aj rubriky, ktoré dopĺňajú učivo a rozširujú tak všeobecný prehľad žiakov strednej školy. Kvalitatívnou výhodou učebnice je jej snaha aktualizovať historické texty na súčasnú situáciu a dianie, preto aj tradičné i menej známe ukážky diel sa prostredníctvom úloh javia ako atraktívne. Obsahovo prekonáva požiadavky ŠVP, preto si žiak i učiteľ vyberá, čo z tohto obsahu na hodinách absolvuje. Výsledky úloh, prehľadnú teóriu literatúry, ukážky žiackych prác a ďalšie úryvky a úlohy nájdete v Zbierke textov a úloh z literatúry 2, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou tohto učebného materiálu. Literatúra pre stredné školy 2: - je v súlade so Štátnym vzdelávacím programom, - rešpektuje konštruktivistický princíp vyučovania, - rešpektuje komunikačno-zážitkový model vyučovania, - literárnu teóriu používa na postupne sa prehlbujúcu analýzu a interpretáciu textu, - literárnu históriu používa na spoznanie umeleckého dedičstva, - literárnu kritiku používa na spoznanie iného ako vlastného názoru, - učebnica aktualizuje texty z minulosti na súčasnosť a dnešného človeka, - poskytuje dostatok materiálu na vyučovanie literatúry, - rešpektuje rôzne druhy škôl, - rešpektuje žiaka, ktorý „nebol na vyučovaní“, - je prepojená s inými druhmi umenia (film, hudba, architektúra, maliarstvo…). Dielo je v súlade so ŠVP. Odporúčané MŠVV a Š SR
Vypredané
13,98 € 14,72 €

Nový Slovenský jazyk pre SŠ 1. roč. – Zošit pre učiteľa 1. časť


Zošit pre učiteľa obsahuje náhľady strán zo Zošita pre študenta s výsledkami úloh, možnými riešenia úloh, námetmi a komentármi k nim. Učiteľ odhalí prostredníctvom výsledkov aj zámer úloh. Výsledky sú graficky vyčlenené a urýchľujú prípravu učiteľa na hodinu. Vďaka širokej ponuke úloh si môže učiteľ vybrať a zostaviť hodinu podľa schopností žiakov. Keďže má učiteľ k dispozícii všetko na jednom mieste, zvyšuje sa efektivita prípravy učiteľa na hodinu a má dostatok času na individuálny prístup, vlastné tvorivé aktivity a pod. Úlohy zďaleka nevyčerpávajú potenciál ukážok a komunikačných prostriedkov. Autori predpokladajú schopnosť učiteľa tvorivo pracovať s ponúknutým materiálom. Obsahuje: – riešenia úloh pre učiteľa; – námety na riešenie; – vysvetlenie zámeru úloh; – vyznačenie hľadaných javov priamo v texte; – inšpiráciu na ďalšiu prácu s textami a úlohami.
Vypredané
14,68 € 15,45 €

Nový pomocník z matematiky 8 - 2. časť pracovná učebnica


Pripravili sme pre vás vylepšený pracovný zošit s implementovanými prvkami učebnice – Nový pomocník z matematiky pre 8. ročník ZŠ, ktorý je v súlade so ŠVP platným od septembra 2015. Vytvoril ho kolektív skúsených učiteliek matematiky ZŠ a GOŠ pod vedením vedúcej Oddelenia didaktiky matematiky FMFI UK. Spracovaný je na základe požiadaviek učiteľov matematiky z praxe. Rozvíja matematickú, čitateľskú a finančnú gramotnosť. Pracovný zošit využíva autokorektívne prvky (doplňovačky, tajničky), ktoré sú pre žiakov zaujímavé a motivujúce. Obsahuje aj prvky diferencovaného vyučovania, ktoré umožňujú individuálny prístup a zohľadňujú rôzne tempo žiakov. Pridanou hodnotou pracovného zošita je v závere každej kapitoly test s úlohami s výberom odpovede na komplexné zopakovanie prebratého učiva. Nový Pomocník 8/ 2 obsahuje: 6. Funkcie – 2 7. Hranoly, objem a povrch – 10 8. Kružnica a kruh – 28 Matematická gramotnosť – Zrážková voda – 58 9. Pravdepodobnosť, štatistika – 60 Nový pomocník z matematiky 8 je odporúčaný MŠVVaŠ.
Vypredané
6,92 € 7,28 €

Nový pomocník z matematiky 5 - 2. časť pracovná učebnica


Nový a vylepšený pracovný zošit s implementovanými prvkami učebnice - Nový pomocník z matematiky pre 5. ročník ZŠ, ktorý je v súlade so ŠVP platným od septembra 2015. Vytvoril ho kolektív skúsených učiteliek matematiky ZŠ a GOŠ pod vedením vedúcej Oddelenia didaktiky matematiky FMFI UK. Spracovaný je na základe požiadaviek učiteľov matematiky z praxe. Rozvíja matematickú, čitateľskú a finančnú gramotnosť. Pracovný zošit využíva autokorektívne prvky (doplňovačky, tajničky), ktoré sú pre žiakov zaujímavé a motivujúce. Obsahuje aj prvky diferencovaného vyučovania, ktoré umožňujú individuálny prístup a zohľadňujú rôzne tempo žiakov. Pridanou hodnotou pracovného zošita je v závere každej kapitoly test s úlohami s výberom odpovede na komplexné zopakovanie prebratého učiva. V Novom pomocníku z matematiky 5 okrem iného nájdete: – Sčítanie a odčítanie v obore do 10 000; Základné pravidlá rysovania; Násobenie a delenie prirodzených čísel v obore do 10 000; Konštrukcia trojuholníka, štvorca, obdĺžnika a kružnice; Čísla väčšie ako 10 000. – Premieňanie jednotiek dĺžky; Počítanie v obore nad 10 000; Obvod a obsah útvarov; Telesá a stavby z kociek; Trochu iné čísla – rímske, desatinné – centy; Stredová a osová súmernosť; Riešenie aplikačných úloh; Zväčšovanie a zmenšovanie v štvorcovej sieti.
Vypredané
6,92 € 7,28 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je určená pre stredoškolákov a ponúka široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré sú prispôsobené potrebám a požiadavkám stredoškolského vzdelávania.

Učebnice pre stredné školy pokrývajú rôzne predmety a odbory, ktoré sú súčasťou stredoškolského učebného plánu. Žiaci nájdu v týchto učebniciach podrobné informácie, aktuálne poznatky, príklady a praktické úlohy, ktoré im pomáhajú lepšie pochopiť a aplikovať študovanú látku.

Kategória "Učebnice pre stredné školy" obsahuje učebnice na matematiku, slovenský jazyk a literatúru, fyziku, chémiu, biológiu, geografiu, dejepis, cudzie jazyky, ekonómiu, informatiku, a ďalšie stredoškolské predmety.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, cvičebnice a príručky.