! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Učebnice pre ZŠ - ostatné strana 60 z 66

Etická výchova pre 3 ročník ZŠ Pracovné listy 3


Schválilo Ministerstvo školstva SR ako pracovné listy pre žiakov 3. ročníka základných škôl.
Vypredané
2,93 € 3,08 €

Obrázkové čítanie o slniečku zvieratkách a noci tajomnej


Knižka pre tých najmenších čitateľov a čitateľky. Začítajte sa spolu s deťmi do 11 milých príbehov o zvieratkách vôkol nás, doplnených očarujúcimi ilustráciami Venduly Hegerovej. Vybrané podstatné mená sú znázornené obrázkom, ktoré má dieťa správne pomenovať, a text tak doplniť. Výborná a hlavne zábavná pomôcka na precvičovanie a obohacovanie slovnej zásoby dieťaťa.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

dostupné aj ako:

Zemepisný zošit pre 9. ročník ZŠ


Tento titul je novým vydaním knihy Zemepisný zošit pre 9. ročník ZŠ z roku 2002Zemepisný zošit pre 9. ročník základných škôl a sextu gymnázií s osemročným štúdiom.Lektori: V. Bartovic, A. Kališková Obrázky: L. Tolmáči
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Dejepisný zošit pre 6. ročník ZŠ


Dejepisný zošit pre 6. ročník
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Dejepisný zošit pre 8. ročník ZŠ


Dejepisný zošit pre 8.r. ZŠ
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Prírodopisný zošit pre 9. ročník ZŠ


Prírodopisný zošit pre 9. ročník základných škôl.
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Dejepisný zošit pre 9. ročník ZŠ


Zošit nadväzuje na preberané učivo z dejepisu v danom ročníku – 20. storočie. Je bohato ilustrovaný dobovými kresbami a fotografiami. Okrem rozšíreného priestoru na poznámky (+ 4 strany) obsahuje 4 pracovné mapy so zadaniami pre žiaka, dvojstranu s faktografickými údajmi o priebehu I. a II. svetovej vojny, 3 názorné bloky na opakovanie učiva, celoročnú tajničku, viacero krížoviek a rébusov a kľúčové slová ku každej téme.
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Prírodopisný zošit pre 8. ročník ZŠ


Prírodopisný zošit pre 8.ročník základných škôl.
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Prírodopisný zošit pre 5. ročník ZŠ


Prírodopisný zošit pre 5.ročník
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Fyzika pre 6. ročník ZŠ


Fyzikálny zošit pre 6.r. ZŠ
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Zemepisný zošit pre 9. (aj 8.) ročník ZŠ


Zošit nadväzuje na preberané učivo zo zemepisu v danom ročníku, a to Slovenskú republiku. Okrem rozšíreného miesta na poznámky obsahuje 18 tematických máp a 37 pracovných máp Slovenska s rôznymi zadaniami, celoročnú tajničku pre žiakov, kľúčové slová ku každej téme a priestor na poznámky zo zemepisnej vychádzky.
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Pracovný zošit z biológie pre 5. ročník základných škôl


Pracovný zošit obsahovo nadväzuje na učebné osnovy v zmysle novej školskej reformy a korešponduje s novou učebnicou. Popisuje flóru a faunu troch biotopov: lesa, vody a brehov, polí a lúk.
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Zemepisný zošit pre 6. ročník ZŠ


Zemepisný zošit pre 6.r. ZŠ
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Chemický zošit pre 8.ročník ZŠ


Chemický zošit pre 8. ročník základných škôl.
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Zemepisný zošit pre 7. ročník ZŠ


Zemepisný zošit pre 7.r. ZŠ
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Zemepisný zošit pre 5. ročník ZŠ


K tomuto titulu existuje nové vydanie z roku 2008: Geografický zošit pre 5. ročník ZŠ a prímu gymnáziíZemepisný zošit pre 5.ročník
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Prírodopisný zošit pre 7. ročník ZŠ


Prírodopisný zošit pre 7. ročník
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Dejepisný zošit pre 7. ročník ZŠ


Dejepisný zošit pre 7.r. ZŠ
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Biológia - pracovný zošit pre 9. ročník ZŠ


Pracovný zošit z biológie pre 9. ročník ZŠ a 4. ročník gymnázií s osemročným štúdiom. Autorky Adriana Jankovičová a Mariana Páleníková priprvili vo formáte A4 na 40 stranách nový plnofarebný pracovný zošit z biológie. Séria biologických zošitov rozšírená o ďalšie bonusové materiály, ktoré má učiteľ k dispozícii, poskytuje priestor na precvičenie a utvrdenie osvojených vedomostí. Množstvo tvorivých úloh spojených s názornými obrázkami zvierat a živočíchov, resp. dejov v živej i neživej prírode, testy a iné slovné úlohy, prípadne hlavolamy a doplňovačky zvyšujú atraktívnosť hodín biológie aj domácu prípravu žiakov. V biologickom zošite sa v užitočnej symbióze stretávajú poznámkový zošit, tvorivé úlohy, množstvo názorných farebných obrázkov, schém a nechýba ani hravosť a zábava, rôzne krížovky, osemsmerovky a hádanky. Pracovný zošit je koncipovaný v súlade so schváleným vzdelávacím štandardom pre 9. ročník základnej školy a pre 4. ročník osemročného gymnázia. Zaoberá sa základnými životnými procesmi organizmov, organizáciou živej hmoty, dedičnosťou a premenlivosťou organizmov, životným prostredím organizmov a človeka. Pracovný zošit je výbornou pomôckou nielen počas spoločnej práce na vyučovacej hodine, ale aj pri samostatnej domácej príprave. Obsahuje úlohy na pochopenie a upevnenie učiva, texty na čítanie s porozumením, dve dvojstrany pod názvom Test prírodovednej gramotnosti, doplňovačky, obrázky, tabuľky a ďalšie prvky, ktoré zvyšujú efektivitu vyučovania. Súčasťou zošita sú aj 4 strany pod názvom Upevňovanie učiva I-IV.
Vypredané
2,57 € 2,70 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.