! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Učebnice pre ZŠ - ostatné strana 61 z 66

Dejepisný zošit pre 6. roč. ZŠ a 1. roč. GOŠ


Pracovný zošit z dejepisu pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník gymnázií s osemročným štúdiom. Autor Daniel Gurňák ponúka vo formáte A4 na 40 stranách nový plnofarebný pracovný zošit z dejepisu. Séria dejepisných zošitov tretej generácie, rozšírená o ďalšie bonusové materiály, ktoré má učiteľ k dispozícii, poskytuje priestor na precvičenie a utvrdenie osvojených vedomostí. Množstvo tvorivých úloh spojených s mapami, testy a iné slovné úlohy, prípadne hlavolamy a doplňovačky zvyšujú atraktívnosť hodín dejepisu aj domácu prípravu žiakov. V dejepisnom zošite sa v užitočnej symbióze stretávajú poznámkový zošit, tvorivé úlohy, množstvo názorných farebných obrázkov, historických máp, schém a nechýba ani hravosť a zábava, rôzne krížovky, osemsmerovky a hádanky. Pracovný zošit tematicky pokrýva celý rozsah Štátneho vzdelávacieho programu, Vlastníka zošita (žiaka) na titulnej strane nazývame autorom, pretože po spracovaní všetkých úloh, vyfarbení a dotvorení máp a diagramov vzniknú jedinečné a originálne autorské diela. Zošit sa zaoberá históriou ľudstva od praveku po stredovek. V zošite nájdeme rôznorodé typy úloh, ale dominujú tvorivé úlohy s mapou, či už ide o dotvorenie mapy, jej doplnenie, alebo o mapu s informačným významom. Aj keď ide len o pracovné mapy, všetky korešpondujú s našimi dejepisnými atlasmi. Nadaní žiaci tu nájdu úlohu pre náročných, v zošite sú zaradené 4 testy, z ktorých časť tvoria úlohy, ktoré sú nápomocné pri riešení úloh typu PISA. Zošit obsahuje vynímateľnú časovú mapu s prehľadným zhrnutím učiva.
Vypredané
2,57 € 2,70 €

Dejepisný zošit pre 7. roč. ZŠ a 2. roč. GOŠ


Pracovný zošit z dejepisu pre 7. ročník ZŠ a 2. ročník gymnázií s osemročným štúdiom. Autor Daniel Gurňák pripravil vo formáte A4 na 40 stranách nový plnofarebný pracovný zošit z dejepisu. Séria dejepisných zošitov tretej generácie, rozšírená o ďalšie bonusové materiály, ktoré má učiteľ k dispozícii, poskytuje priestor na precvičenie a utvrdenie osvojených vedomostí. Množstvo tvorivých úloh spojených s mapami, testy a iné slovné úlohy, prípadne hlavolamy a doplňovačky zvyšujú atraktívnosť hodín dejepisu aj domácu prípravu žiakov. V dejepisnom zošite sa v užitočnej symbióze stretávajú poznámkový zošit, tvorivé úlohy, množstvo názorných farebných obrázkov, historických máp, schém a nechýba ani hravosť a zábava, rôzne krížovky, osemsmerovky a hádanky. Pracovný zošit tematicky pokrýva celý rozsah Štátneho vzdelávacieho programu, Vlastníka zošita (žiaka) na titulnej strane nazývame autorom, pretože po spracovaní všetkých úloh, vyfarbení a dotvorení máp a diagramov vzniknú jedinečné a originálne autorské diela. Zošit sa zaoberá témami: 1) Slovensko v stredoveku 2) Európa a svet v ranom novoveku 3) Európa a Slovensko v ranom novoveku V zošite nájdeme rôznorodé typy úloh, ale dominujú tvorivé úlohy s mapou, či už ide o dotvorenie mapy, jej doplnenie, alebo o mapu s informačným významom. Aj keď ide len o pracovné mapy, všetky korešpondujú s našimi dejepisnými atlasmi. Nadaní žiaci tu nájdu úlohu pre náročných, v zošite sú zaradené 4 testy, z ktorých časť tvoria úlohy, ktoré sú nápomocné pri riešení úloh typu PISA. Zošit obsahuje vynímateľnú časovú mapu s prehľadným zhrnutím učiva.
Vypredané
2,57 € 2,70 €

Testy 2005 slovenský jazyk


Publikácia obsahuje aj riešenia, čas na vypracovanie testov, bodovanie a hodnotenie úloh. Otestujte sa, ako by ste uspeli na prijímacích skúškach na strednú školu alebo osemročné gymnázium! Ponúkame vám zbierky testov, ktoré použili na skúškach rôzne stredné školy z celého Slovenska, gymnáziá, obchodné a hotelové akadémie, dievčenské odborné školy, stredné odborné školy, stredné priemyselné školy, združené stredné školy a stredné odborné učilištia. Knižky z edície Testy sa tešia mimoriadnemu záu jmu žiakov, ich učiteľov i rodičov už viac ako 10 rokov. Publikácie sú výbornou pomôckou na prípravu na prijímacie skúšky a súčasne zbierkou diktátov a úloh na opakovanie, precvičovanie a upevňovanie učiva základnej školy. Publikácia obsahuje aj rie šenia, čas na vypracovanie testov, bodovanie a hodnotenie úloh.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Organická biochémia - karta


Prehľadná tabuľka organickej chémie a biochémie. Vynikajúca pomôcka predovšetkým pre maturantov na rýchle zopakovanie učiva.
Vypredané
0,60 € 0,63 €

Slovensko: Dejepis 3b - Kartička


Slovensko (1711 - 1914) Dejepis 3b - Kartička
Vypredané
0,24 € 0,25 €

Slovensko: Dejepis 4b - Kartička


Slovensko: Dejepis 4b - Kartička
Vypredané
0,24 € 0,25 €

Rozvrh hodín veľký - psy


Rozvrh hodín veľký - psy
Vypredané
0,26 € 0,27 €

Lacná kniha Etická výchova pre 3 ročník ZŠ Pracovné listy 3 (-70%)


Schválilo Ministerstvo školstva SR ako pracovné listy pre žiakov 3. ročníka základných škôl.
Vypredané
0,92 € 3,08 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zemepisný zošit pre 5. ročník ZŠ (-70%)


K tomuto titulu existuje nové vydanie z roku 2008: Geografický zošit pre 5. ročník ZŠ a prímu gymnáziíZemepisný zošit pre 5.ročník
Vypredané
0,75 € 2,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Chemický zošit pre 8.ročník ZŠ (-70%)


Chemický zošit pre 8. ročník základných škôl.
Vypredané
0,75 € 2,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prírodopisný zošit pre 9. ročník ZŠ (-90%)


Prírodopisný zošit pre 9. ročník základných škôl.
Vypredané
0,25 € 2,49 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.