Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Malá všeobecná školní encyklopedie


Ucelený soubor informací ze všech oblastí lidského poznání. Množství barevných ilustrací a fotografií, které názorně doplňují text.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Hudebně pohybová výchova


Pohybové náměty pro hudební výchovu jsou zpracovány podle osnov pro základní, obecnou a národní školu; první stupeň po jednotlivých ročnících, druhý stupeň souhrnně. Témata pro první ročník jsou např. pohybová a dechová průprava, relaxace, melodická a rytmická ozvěna, zvuk, tón a jeho vlastnosti (barva, výška), dynamika, tempo, rytmus, takt, melodie, ukolébavka, pochod, tanec.Vyzkoušené nápady jsou využívány k pohybové průpravě, procvičení hudební úlohy pohybem a pohybovému ztvárnění písní v tancích a hrách.
Vypredané
9,16 € 9,64 €

Angličtina 6 pro základní školy a víceletá gymnázia


Podrobné poznámky ke každé lekci, jasně formulované komunikativní cíle lekcí, přehled nové slovní zásoby, komentář k přehledu, doporučení, v jaké fázi a v jakém rozsahu uvést výklad gramatických jevů, úvod k hlavnímu článku, shrnutí děje práce s textem (poslech, postupy při čtení textu, obrazové pomůcky atd.), návod ke cvičením, nápady, jak cvičení pojmout, kopírovatelné materiály.
Vypredané
13,36 € 14,06 €

Diktáty a pravopisné cvičenia Pre 1. stupeň základných škôl


hláskoslovie, spodobovanie spoluhlások, abeceda, veta, vybrané slová, slovné druhy. okrem cvičení a diktátov aj tvorivé a zábavné ulohy. kľúč na overenie správnych odpovedí.
Vypredané
3,44 € 3,62 €

Diktáty a pravopisné cvičenia pre 2. stupeň ZŠ


Táto príručka pre žiakov, rodičov a učiteľov obsahuje rôzne doplňovačky, pravopisné i gramatické cvičenia, nácvičné a kontrolné diktáty. Nájdete tu aj úsmevné doplňovačky, rýmovačky či diktáty, ktoré slúžia na spestrenie a pobavenie pri nácviku. Na konci príručky sú riešenia cvičení.
Vypredané
3,44 € 3,62 €

Diktáty a pravopisné cvičenia - 2.stupeň ZŠ a osemroč. gymn.


Táto príručka pre žiakov, rodičov a učiteľov obsahuje rôzne doplňovačky, pravopisné i gramatické cvičenia, nácvičné a kontrolné diktáty. Nájdete tu aj úsmevné doplňovačky, rýmovačky či diktáty, ktoré slúžia na spestrenie a pobavenie pri nácviku. Na konci príručky sú riešenia cvičení.
Vypredané
3,44 € 3,62 €

Diktáty a pravopisné cvičenia Pre 1. stupeň základných škôl


Publikácie sú určené žiakom základných škôl na precvičenie a utvrdenie pravopisu a gramatických zručností. Obsahujú pravopisné cvičenia, diktáty a veľa tvorivých úloh - krížoviek, doplňovačiek, prešmyčiek, maľovaniek. Na konci príručky sú riešenia cvičení.
Vypredané
3,44 € 3,62 €

Máme doma prvňáčka


Praktická příručka pro rodiče předškolních dětí a žáků 1.a 2. tříd. Kniha věcně shrnuje, co všechno by mělo umět dítě před nástupem do školy, zmiňuje důvody odkladu školní docházky, věnuje se možným problémům, které mohou u dětí nastat po zahájení povinné školní docházky, i tomu, jak se s nimi co nejsnáze vyrovnat. Zvláštní kapitola je věnována problémovým dětem (hyperaktivita, dyslexie aj.) a dětem tělesně nebo duševně postiženým a přístupu pedagogů i rodičů k nim.
Vypredané
6,12 € 6,44 €

Čítanka pre 1. ročník + Abeceda


Čítanka nadväzuje na prácu so šlabikárom od autoriek a prináša okrem textov aj zaujímavé úlohy, ktoré svojim charakterom nadväzujú na úlohy v šlabikári. Texty vekuprimerane a didakticky vhodne podporujú čítanie s porozumením, pričom svojim obsahom sledujú i citové a výchovné pôsobenie na dieťa. Zostavenie textov a sprievodných úloh podporuje čítanie s porozumením a dáva učiteľovi materiál na zmysluplné využitie čítankového obdobia.
Vypredané
8,99 € 9,46 €

Šlabikár - 2. časť


Šlabikár pre 1. ročník – 2. časť je určený na nácvikové obdobie čítania v 1. ročníku ZŠ. Jeho prvé upravené vydanie prináša do školských lavíc výbornú a osvedčenú učebnicu, ktorej autorka je sama učiteľka základnej školy a má neoceniteľné skúsenosti s elementaristickým čítaním a písaním. Strany Šlabikára obsahujú nápovedné obrázky, normalizované tvary písma, didakticky premyslené cvičenia a texty a tvary na rozcvičenie jemnej motoriky dieťaťa. V šlabikári nájdete všetky písmená predpísané učebnými osnovami a štandardami MŠ. Dielo je ilustrované akademickou maliarkou Vierou Kardelisovou-Hrúzovou, renomovanou a uznávanou výtvarníčkou v oblasti detskej kresby. Šlabikár je schválený ako učebnica SJ pre 1. ročník ZŠ a hradený z prostriedkov MŠ SR.„Šlabikár je zostavený tak, aby všetci žiaci získavali vedomosti aktívne, tvorivo, bez stresu a mali vyššiu motiváciu učiť sa. Obsahuje viac zážitkových, motivujúcich, autoregulujúcich a kreatívnych metód, čím sa zvyšuje kvalita a efektívnosť práce žiakov aj učiteľov.
Vypredané
8,99 € 9,46 €

Máme rádi sloh


Zábavné náměty k rozvoji klíčových kompetencí při výuce slohu Slohové vyučování obvykle nemají žáci příliš v oblibě. Přesto jim nabízí rozmanité možnosti, jak se spontánně vyjádřit, zapojit do diskuse a uplatnit svou fantazii a originální myšlení. Jednoduše strukturovaná kniha poskytuje vtipné metodické nápady a zábavné náměty ke slohovým projektům, které mohou velmi podstatně a osobitě přispět k rozvoji odpovídajících klíčových kompetencí. Příručku přivítají všichni učitelé českého jazyka na ZŠ a v nižších ročnících osmiletých gymnázií, kteří usilují o zábavné, přínosné a pestré hodiny slohu. Všechny náměty a projekty byly vyzkoušeny při výuce, některé ve třídách speciálních.
Vypredané
8,80 € 9,26 €

Šimonovy pracovní listy 16-Grafomotorická cvičení


Nový díl ŠPL představuje soubor pracovních listů, rozvíjejících zábavnou formou grafomotorické dovednosti předškoláků, logické myšlení, orientaci na ploše, základní početní dovednosti, pohybové, výtvarné a další kompetence odpovídající věku. Pracovní listy jsou obohaceny motivační říkankou, návrhy na hry a další aktivity a komplexními metodickými pokyny k pracovním listům. Doplňující úkoly a aktivity mohou pomoci pedagogům v MŠ navodit co nejpřirozenější motivace pro činnosti s pracovním listem. Nabízí jim zároveň další tipy na hlubší rozvíjení konkrétních motivů, kterých se dotýkají básničky či hry. Kolektiv autorů tvoří tým pedagogů spravující web www.predskolaci.cz: Michael Novotný, Veronika Baudyšová, Robert Šibl, Lujza Svobodová
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Zbierka úloh zo slovenského jazyka - zhrnutie učiva


Vše, co potřebuje žák základní školy vědět ze slovenského jazyka, slohu a literatury, najde v této publikaci. Poskytuje kompletní a přehledné shrnutí učiva ZŠ, ale také cvičení a úlohy na prověření znalostí a diktáty na prověření pravopisu.
Vypredané
6,51 € 6,85 €

Zbierka úloh zo slovenského jazyka


Obľúbená publikácia, ktorá obsahuje všetko, čo potrebuje žiak vedieť pred prijímacími skúškami na strednú školu. Žiakovi ponúka kompletné a prehľadné zhrnutie učiva ZŠ, množstvo cvičení a úloh na overovanie znalostí a diktáty na precvičenie pravopi su. Správnosť zodpovedaných úloh overíte v riešeniach, ktoré sú doplnené v závere publikácie. V kapitole Literatúra nájdete zoznam autorov, ich diel a hlavných postáv. Siedme vydanie zbierky je doplnené najmä o vysvetlenia nových pojmov z literatúry (napr. aforizmus, epizeuxa, metonymia) a novými odvodenými vybranými slovami. Zbierku využívajú učitelia ako doplnkovú učebnicu pre ZŠ a 8-ročné gymnáziá a tiež rodičia, pre ktorých je dobrým pomocníkom pri príprave detí doma. Zbierku odporučilo M inisterstvo školstva SR ako doplnkovú učebnicu na vyučovanie slovenského jazyka pre základné a stredné školy.
Vypredané
6,51 € 6,85 €

Školní atlas světa


http://pemic-books.cz/ASPX/Annotation.aspx?kod=0106639
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Matematika Podklady k maturitě a k přijímacím zkouškám na ekonomické fakulty


Největší přípravná publikace matematiky pro přijímací zkoušky a důkladnou přípravu k maturitě. Obsahuje přehledné zopakování veškerého středoškolského učiva matematiky, včetně názorného výkladu učiva, příkladů s řešením a velkého množství procvičovacích testů, které svojí skladbou odpovídají přijímacímu řízení na vysoké školy. Na závěr jsou uvedeny přijímací testy "nanečisto" od Vysoké školy ekonomické a jiných ekonomických vysokých škol.
Vypredané
9,78 € 10,29 €

Riesene Prikl.Z Mat.1,G+Str.S


Riešené príklady z matematiky pre gymnázia a stredné školy
Vypredané
8,83 € 9,29 €

Afrika, Austrálie a Antarktida


Třetí ze souboru učebnic je věnována Africe, Austrálii a Antarktidě a Tichému a Indickému oceánu. Zajímavou a pro děti přitažlivou formou nabízí úplný přehled o těchto světadílech a oceánech včetně rozsáhlého obrazového materiálu, přílohy s nejnovějšími geografickými údaji a nezbytný slovníček
Vypredané
3,84 € 4,04 €

Atlas sveta pre školákov


S fascinujúcim pohľadom na ľudí, miesta a divočinu Zeme vám tento nový atlas poskytne vzrušujúci pohľad na svet dneška. Vytvorili ho experti na vzdelávanie a kartografi pre prvé zoznámenie sa so zemepisom. Atlas sveta sa tak stáva ideálnou knihou na domáce a školské použitie. Je plný jedinečných máp, plnofarebných fotografií a najaktuálnejších faktov a tabuliek. Obsahuje odkazy na internetové stránky s rozširujúcimi informáciami k niektorým témam.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.