! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Nebojím se češtiny! 4. a 5. ročník


Příručka vhodná k průběžnému opakování látky probírané v hodinách češtiny v čtvrté až páté třídě základní školy. Poslouží také jako pomocný text k přípravě na přijímací zkoušky na osmileté gymnázium. Jednotlivé tematické okruhy jsou zde přehledně uspořádané, doplněné spoustou cvičení a vysvětlením těch pasáží, ve kterých se nejčastěji chybuje. V závěru každé kapitoly je souhrnné opakování a na úplném konci několik testů a klíč ke cvičením.
Vypredané
3,85 € 4,05 €

Evropa


Kromě učiva o významných evropských státech obsahuje tento díl také učivo o Rusku a Slovensku. Žáci tu najdou celou řadu nových zábavných úkolů a cvičení, které slouží k dalšímu nenápadnému upevňování získaných poznatků. Nechybí množství barevných obrázků, mapky a tabulky
Vypredané
3,66 € 3,85 €

Čítanka pro 4 r. vázaná


Přináší humorné a poutavé články (Pekelná třída, Mikulášovy patálie, Harry Potter...). Důraz je kladen na mezipředmětové vztahy (zařazena je řada textů spojených s našimi dějinami). Doplněno otázkami k textu a soutěží nazvanou Cesta na ostrov čtenářů (vložená karta). Pevná vazba.
Vypredané
5,59 € 5,88 €

Čítanka Slniečka pre štvrtý ročník základných škôl a pre všetky deti


Výber umelecky najhodnotnejších textov z doterajších ročníkov Slniečka. Čítanka je koncipovaná ako alternatíva k existujúcej Čítanke pre 4. ročník ZŠ. Jej cieľom je uviesť do učebnovzdelávacieho procesu najvýznamnejšie literárne texty, ktoré vznikli v Slniečku a vyvolali ohlas medzi detskými čitateľmi. Ide predovšetkým o reprezentatívne autorské rozprávky D. Heviera, J. Uličianskeho, E. J. Grocha, Š. Moravčíka, J. Milčáka, zo staršej generácie M. Ďuríčkovej, K. Jarunkovej, K. Bendovej. Zastúpené sú i ľudové rozprávky v podaní jej moderných interpretov Ľ. Feldeka, P. Glocka, O. Sliackeho, z náučnovzdelávacích textov čítania uvedie ukážky z úspešných národnohistorických seriálov P. Dvořáka, M. Kučeru a vybrané časti z vlastivedného seriálu V. Ferka o Slovensku. Zostavil O. Sliacky.
Vypredané
6,94 € 7,30 €

Matematika 6


S komentářem pro učitele Učitelská verze se od žákovské odlišuje tím, že textová část látky je doplněna barevně odlišenými glosami – metodickými poznámkami, odpověďmi na kontrolní otázky, správnými postupy a výsledky, vysvětlivkami, odkazy na mezipředmětové a meziročníkové vztahy, na odbornou literaturu, různé zajímavosti apod. Tato složka textu také obsahuje návrh časového a tematického plánu výuky na školní rok. Podobně jsou v učitelské verzi pracovních sešitů průběžně v textu uváděny výsledky, u některých obtížnějších úloh pak celý postup řešení. Smyslem této úpravy je zpřehlednit korespondenci mezi metodickým návodem a probíraným učivem, aby učitelé měli dostatek prostoru pro přímou pedagogickou činnost se žáky.
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Zvládni prijímacie skúšky z matematiky na stredné školy


Obsahuje učivo matematiky základnej školy zhrnuté do 20 tematických celkov s využitím aj v nižších triedach osemročných gymnázií. Pre jej logické spojenie s teóriou je vhodnou pomôckou na prípravu na prijímacie skúšky na stredné školy. V každom tematickom celku nájdete zaujímavé webové stránky na rozšírenie poznatkov o danej téme. O výhodách používania kalkulačiek, počítača, internetu pri riešení úloh a problémov učiva matematiky základnej školy sa dozviete na priloženom CD. Riešením testov si overíte získané vedomosti. Testy vám poslúžia ako tréning na budúce prijímacie skúšky, ktoré s touto zbierkou zvládnete
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Zbierka úloh zo slovenského jazyka pre 8. ročník základných škôl


Zbierka úloh zo slovenského jazyka obsahuje úlohy na precvičovanie učiva z oblasti zvukovej stránky jazyka, lexikológie, morfológie, vetnej skladby a slohu. Obsah jednotlivých tematických celkov vychádza z učebných osnov. Správne výsledky na konci zbierky umožnia spätnú kontrolu vlastných riešení. Zbierka je pre učiteľov aj pre žiakov druhého stupňa ZŠ výbornou doplňujúcou pomôckou k učebniciam slovenského jazyka.
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Wir 2 Pracovní sešit


Pracovní sešit obsahuje rozmanitý materiál k procvičování dovedností a je obohacen o poslechová cvičení s porozuměním a nácvikem pravopisu. Součástí pracovního sešitu je německo-český slovníček k lekcím, kde je veškerá slovní zásoba uvedena v kontextu.
Vypredané
5,41 € 5,69 €

Wir 1 Pracovní sešit


Nová učebnice němčiny pro 6.-9. ročník základních škol a nižší ročníky víceletých gymnázií reaguje aktuálně na požadavky Rámcového vzdělávacího programu a zařazení němčiny jako 2. cizího jazyka. Jednotlivé díly odpovídají úrovním A1, A2 a B1 Společného evropského referenčního rámce a připravují na zkoušky Fit in Deutsch 1, 2" a "Zertifikat Deutsch". Učební komplet je opatřený schvalovací doložkou MŠMT. Moderní témata z každodenního života (např. Das ist meine Familie; Was gibt es im Fernsehen? Kannst du inline skaten?) nabízejí četné příležitosti k aktivní a tvůrčí komunikaci. Přehledné uspořádání jednotlivých kapitol usnadňuje orientaci v probíraném učivu a společně s praktickou metodickou příručkou umožňuje učitelům jednoduchou a efektivní přípravu vyučovacích hodin."
Vypredané
5,41 € 5,69 €

Minilexikón matematiky


Nové vydanie obľúbenej pomôcky prináša stručný prehľad matematiky základnej a strednej školy. Knižka sprevádza žiakov a študentov už niekoľko generácií. Používatelia si ju obľúbili nielen pre systematicky usporiadané pravidlá a vzorce, prehľadnosť a zrozumiteľnosť, ale aj vďaka vreckovému formátu, ktorý je poruke kdekoľvek ako každodenná pomôcka. Najnovšie, už 15. vydanie Minilexikónu matematiky rešpektuje súčasné označovanie matematických veličín. Publikácia je určená žiakom a študentom zákla dných i stredných škôl, ako aj začínajúcim vysokoškolákom, diaľkovo študujúcim a všetkým tým, ktorí si potrebujú zalistovať v pamäti či oprášiť vedomosti z matematiky.
Vypredané
5,22 € 5,49 €

S počítačem na základní škole


Kniha tvoří průřez učivem výpočetní techniky z pohledu žáka základní školy. To znamená, že kromě standardního učiva, jakým jsou základy výpočetní techniky, operační systém Windows, Word, Excel apod., nabízí i pohled do zákulisí technologie tisku, multimédií, záznamových médií apod. Díky rozsáhlému záběru problematiky a jasnému výkladu se stala velmi oblíbenou nejen na základních školách, ale i mezi uživateli počítačů.
Vypredané
5,80 € 6,10 €

Prázdninová škola


Když skončí školní rok a dětem nastanou prázdninové dny volna, je třeba občas zopakovat znalosti nabyté v lavicích. A jednou z nejlepších forem procvičování je právě tato kniha. Je v souladu se školními osnovami, rozvíjí tvůrčí schopnosti dětí a zohledňují při tom jejich věk. Příjemnou grafickou formou procvičí počítání, malování a ostatní dovednosti prňáčků.
Vypredané
3,29 € 3,46 €

Prázdninová škola


Edice prázdninová škola je ideálním pomocníkem při opakování látky ZŠ během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z české gramatiky, z matematiky, ale i prvouky. Úlohy jsou krátké a přehledně řazené s výbornou grafikou. Vycházejí z osnov ZŠ. Obrázky na titulech ediční řady jsou dílem známé české ilustrátorky Hedviky Vilgusové.
Vypredané
3,29 € 3,46 €

Prázdninová škola


Edice prázdninová škola je ideálním pomocníkem při opakování látky ZŠ během prázdnin. Každá dvoustrana obsahuje cvičení z české gramatiky, z matematiky, ale i prvouky. Úlohy jsou krátké a přehledně řazené s výbornou grafikou. Vycházejí z osnov ZŠ. Obrázky na titulech ediční řady jsou dílem známé české ilustrátorky Hedviky Vilgusové.
Vypredané
3,29 € 3,46 €

Sprievodca dielami slov. a svet. literatury E


Rozbor diel slovenských a svetových autorov s ukážkami.
Vypredané
5,23 € 5,50 €

Vlastivedno-prírodovedný atlas


K tomuto titulu existuje nové vydanie z roku 2006: Vlastivedno-prírodovedný atlasVlastivedno-prírodovedný atlas je nová učebná pomôcka na výučbu vlastivedy, prírodovedy, zemepisu a prírodopisu.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Testy z nemeckého jazyka pre žiakov 9. ročníka základných škôl


Testy poslúžia žiakom 9. ročníka základnej školy na zopakovanie a overenie vedomostí z cudzích jazykov a pomôžu im pripraviť sa na prijímacie skúšky na stredné školy. Testy vychádzajú z učebných osnov 2. stupňa ZŠ. Na konci publikácií sú zaradené správne riešenia.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Päťminútovky zo slovenského jazyka pre 5. a 6. ročník základných škôl


Zbierka rôznych krátkych cvičení a úloh je výbornou doplňujúcou pomôckou k učebniciam slovenského jazyka základných škôl. Vychádza z platných učebných osnov a jednotlivé cvičenia sú zoradené podľa tematických celkov, tak ako sa preberajú v škole. Zbi erka pomôže pri precvičovaní najmä tých gramatických a pravopisných javov, ktoré robia žiakom najväčšie problémy. Jej prínosom sú cvičenia zábavného charakteru a prémiové úlohy pre šikovných žiakov. Obsahuje aj záverečné testy s motivačným charakterom a správne riešenia úloh. Možno s ňou efektívne pracovať v škole i doma.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Český slabikář 2


Český slabikář dětem barevně a přitažlivě otevírá svět jazyka. Učiteli je k dispozici řada různorodých cvičení, která usnadňují výuku tím, jak přirozeně využívají dětskou kreativitu a zvídavost. Děti čtení chápou rovnou jako příjemný prostředek k dalšímu rozvoji, jako aktivitu, která není sama o sobě cílem, ale něco nového a přitažlivého jim přináší. Příběh malých hrdinů však také umožňuje přirozené vazby a přechody do oblasti Člověk a jeho svět. Očekávané výstupy a kompetence dle RVP jsou naplňovány nenásilnou formou. Slabikář v měkkých deskách je rozdělen do dvou na sebe plynule navazujících dílů. Rozsah každého z nich je 80 stran.
Vypredané
2,91 € 3,06 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.