Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre základné školy strana 116 z 120

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Testy do prímy 2005 matematik


Otestujte sa, ako by ste uspeli na prijímacích skúškach na strednú školu alebo osemročné gymnázium! Ponúkame vám zbierky testov, ktoré použili na skúškach rôzne stredné školy z celého Slovenska, gymnáziá, obchodné a hotelové akadémie, dievčenské odbo rné školy, stredné odborné školy, stredné priemyselné školy, združené stredné školy a stredné odborné učilištia. Knižky z edície Testy sa tešia mimoriadnemu záujmu žiakov, ich učiteľov i rodičov už viac ako 10 rokov. Publikácie sú výbornou pomôckou n a prípravu na prijímacie skúšky a súčasne zbierkou diktátov a úloh na opakovanie, precvičovanie a upevňovanie učiva základnej školy.
Vypredané
4,35 € 4,58 €

Hudobná výchova pre 1.-2. ročník


Vypredané
17,03 € 17,93 €

dostupné aj ako:

Metodická príručka Prírodoveda pre 1.ročník ZŠ


Metodická príručka k titulu Prírodoveda pre 1. ročník ZŠ reaguje na požiadavky štátneho vzdelávacieho programu ISCED 1. Metodická príručka je rozdelené na tri časti. V prvej časti je teoretický vstup, ktorý: vysvetľuje ciele predmetu, približ uje možné stratégie vyučovania, objasňuje východiská a ideový zámer predmetu, vysvetľuje charakter použitých úloh, ponúka námety na spôsob hodnotenia a sebahodnotenia, vysvetľuje systém práce na projektoch, ponúka zoznam použitej a odporúča nej literatúry. Teoretickú časť dopĺňajú aj konkrétne príklady a námety na vhodné aktivity. V hlavnej časti sú spracované komentáre ku každej dvojstrane samostatne. Dvojstrana obsahuje názov témy, zaradenie do tematického celku a požiadavky obsahov ého a výkonového štandardu. Všetky údaje sú spracované podľa novej prílohy ISCED 1. V strede každej témy je zmenšená dvojstrana pracovného zošita so vzorovými riešeniami. V časti Odporúčané aktivity autorky ponúkajú vhodné činnosti, didaktické podne ty (hry, hádanky, básne, piesne...), námety na projekty, námety na dlhodobé pozorovanie. V časti Komentáre k úlohám sú vysvetlené didaktické ciele jednotlivých úloh pracovného zošita s návrhmi na ďalšie aktivity (z časti Odporúčané aktivity). Zároveň sú presnejšie vysvetlené vzorové riešenia a obmeny činností. Sú tu aj vysvetlenia úloh na okraji, ich ciele a možnosti ďalšieho využitia. Záver dvojstrany tvoria námety na ďalšie vhodné knižné texty a možnosti využitia IKT na vyučovaní prírodovedy. V závere metodickej príručky sú prílohy: námety na realizáciu projektov podľa požiadaviek prílohy štátneho vzdelávacieho programu a kopírovateľné prílohy na vystrihovanie. Poslednou prílohou sú dva návrhy časovo-tematického plánu (podľa zvolenej časo vej dotácie predmetu). Metodická príručka predstavuje moderný spôsob komunikácie medzi autormi a pedagógmi. Autorky v publikácii využili moderné teoretické a odborné zdroje a bohaté praktické skúsenosti z praxe.
Vypredané
7,79 € 8,20 €

Slovenský jazyk pre 4.ročník základných škôl - pracovný zošit


Cieľom pracovného zošita je doplniť didaktický materiál učebnice dostatočným množstvom úloh zameraných predovšetkým na precvičenie poznatkov a ich využitie v konkrétnych komunikačných situáciách.
Vypredané
3,42 € 3,60 €

Történelem 6. - antik


Vypredané
23,00 € 24,21 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.