! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Slovné úlohy z matematiky


Vďaka tejto zábavnej knižke každý žiak základnej školy i gymnázia úspešne zvládne riešenie matematických slovných príkladov.
Vypredané
2,11 € 2,22 €

Prázdninová škola 1. ročník


Cvičebnice sú ideálnym pomocníkom pri opakovaní látky ZŠ počas prázdnin. Deti tak pri pravidelnom precvičovaní nestratia vedomosti a schopnosť sústrediť sa, ktoré prácne nadobudli za uplynulý školský rok, a septembrový návrat do školy pre ne bude omnoho ľahší. Každá dvojstrana obsahuje cvičenie zo slovenského jazyka, matematiky, ale i prírodovedy. Úlohy sú krátke a prehľadne graficky spracované a vychádzajú z osnov základných škôl. Učivo je precvičované aj formou hravých úloh, ktoré deti pobavia a motivujú ich tak k riešeniu ďalších cvičení.
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Lacná kniha Hudobná výchova pre 1.-2. ročník


Na sklade 1Ks
0,90 € 17,93 €

dostupné aj ako:

Matematika pro střední školy 7.díl A Učebnice


Sedmý díl učebnicové řady je tvořen dvěma částmi – analytickou geometrií v rovině (část A) a analytickou geometrií v prostoru (část B). Část A je věnována práci se souřadnicemi, operacím s vektory a rovnicím lineárních útvarů v rovině. Jde o učivo, jež je pro žáky středních škol zcela nové. Velmi podrobně zpracovaná středoškolská učebnice. Veškeré učivo je v ní důkladně vysvětleno a doplněno velkým počtem řešených úloh s komentáři k řešení. Učebnice je koncipována tak, aby s ní žák mohl pracovat i jako samouk a vlastním tempem. Přispívá k tomu výklad jdoucí krok po kroku, doplněný množstvím řešených úloh s komentáři. První celek se zaměřuje na souřadnice, vektory a popis přímek pomocí jejich rovnic a velká pozornost je věnována i určování vzájemné polohy útvarů a jejich metrickým vlastnostem. Druhý celek se zabývá kuželosečkami. Toto učivo sice není obsahem RVP pro střední odborné vzdělávání, přesto je na mnoha školách vyučováno. Učebnicová sada Matematika pro střední školy – 7. díl, část A je členěna do těchto tematických celků: Analytická geometrie v rovině (Souřadnice, Vektory, Odchylka vektorů, Rovnice přímky v rovině, Polohové úlohy v rovině, Metrické úlohy v rovině) Kuželosečky (Kružnice, Elipsa, Hyperbola, Parabola)
Vypredané
7,99 € 8,41 €

Lacná kniha Pomocník z literatúry 6 ZŠ a 1 GOŠ - Pracovný zošit (-90%)


Kniha Pomocník z literatúry pre 6. ročník ZŠ: Plnofarebný pracovný zošit presne korešponduje s obsahom schválenej učebnice Literárna výchova pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník GOŠ. Ponúka množstvo rôznorodých úloh a pomáha žiakovi upevňovať a precvičovať si učivo literárnej výchovy 6. ročníka ZŠ/1. ročníka GOŠ v škole, ako aj počas domácej prípravy alebo opakovania. Žiaci si precvičia prácu s textom na rôznych úrovniach. Rôznorodosť prístupu k textu (analýza, štrukturalizácia, napodobňovanie, osobný postoj, interpretácia, zovšeobecňovanie...) je prioritou autorky pracovného zošita. Žiaci sa tu stretnú so zaujímavými rubrikami (Slovníček, Maľované čítanie, Osobnosti, Pamätníček, Hádanky) aj opakovacími a precvičovacími časťami (Na stupni víťazov, Test). - See more at: http://vydavatel.sk/kniha/pomocnik-z-literatury-pre-6-rocnik-zs#sthash.fc8iNFDP.dpuf
Vypredané
0,91 € 9,10 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Základný prehľad geografie-Súbor tématických náučných listov


Tématická učebná pomôcka pre predmet geografia.
Vypredané
0,12 € 2,30 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.