! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Do školičky do školy


Zrkadielko pre prvákov Edícia BUVIK prvákom Obrázkový zápisníček alebo zrkadielko pre prvákov, ktorý udržuje každodenný kontakt školy s rodinou. Rubriky Ako sa mi darí, Čo už viem, O mojom zdraví a pod. sú spoľahlivým obojstranným informátorom pre školu i pre rodinu. Pre zrkadielko napísal Milan Rúfus báseň-vyznanie o svojej prvej pani učiteľke.
Vypredané
0,06 € 1,19 €

dostupné aj ako:

Metodická príručka a motivačné texty k tvorivej prvouke pre prvý a druhý ročník základných škôl


Metodická príručka a motivačné texty k tvorivej prvouke pre prvý a druhý ročník základných škôl
Vypredané
5,99 € 6,31 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.