! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Prvouka pro 2.ročník ZŠ


Ilustrovaný pracovní sešit se zábavně zpracovanými úlohami. Pracovní sešit určený pro žáky 2. ročníků základní školy. Obsahuje množství zábavně zpracovaných úloh z prvouky. Úlohy jsou motivovány krátkými texty, které tvoří v publikaci ucelený pohádkový příběh, a umožňují tak dětem procvičit si čtení. Úlohy provázejí druháčka celým školním rokem - jsou řazeny v posloupnosti učiva probíraného ve škole (je respektován jak vzdělávací program Základní škola, tak i Rámcový vzdělávací program). K úkolům jsou uvedeny pokyny, které mohou být vodítkem pro rodiče i učitele při práci s dítětem. Pracovní sešit je určený jak k samostatné a skupinové práci ve třídě, tak k domácí přípravě či opakování spolu s rodiči.
Vypredané
0,18 € 3,59 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Informatika s Tomíkom


Učebnice Informatika s Tomíkom je interaktivna učebnica určená pre všetkých, ktorí sa chcú hravou a zábavnou formou naučiť pracovať s počítačom. Pomocou tejto interaktívnej učebnice se jedinečným a príjemným sposobom naučíte dokonale ovládať počítač. • Pochopíte princíp jeho fungovania • Spoznáte jeho technickú a programovú časť • Naučíte se pracovať so základným programovým vybavením počítače – s operačným systémom Microsoft Windows XP Pracovný zošit Pracovný zošit doplňuje výučbu. Nájdete v ňom ku každej podkapitole a jej časti pracovný list zložený z otázok a úloh tákajúcích sa preberaného učiva. Otázky vypracovávat riamo do pracovného zošita. Špecifickú časť tvoria úlohy, ktorých vypracovanie si vyžaduje priamu prácu s počítačom. Multimediálne CD Neoddeliteľnou súčasťou učebnice je multimediálne CD, ktoré tvorí podstatu interaktivnej výučby: Nájdete na ňom k jednotlivým kapitolám množstvo zhrňujúcich teórií, interaktivnych cvičení, kvízov, testov, hier a špeciálnych videocvičení, v ktorYch sú nasnímané postupy práce opisované v učebnici. Vďaka tomu sa výučba stáva príjemnou, půtavou, ľakho zvládnuteľnou a jedinečnou. Po preštudovaní celej tejto učebnice vám už nebude robiť problém pracovať s akýmkoľvek počítačom, ktorý je založený na báze operačného systému Microsoft Windows. Získate nielen všeobecný prehľad o počítačoch, ale budete schopni samostatne pracovať a využívať při tom množstvo užitočných programov.
Vypredané
0,45 € 8,93 €

dostupné aj ako:

Nový Slovenský jazyk 5. roč. – 2. časť Pracovná učebnica


Bohaté skúsenosti autorky a vydavateľstva, súčasné trendy v didaktike a potreby školskej praxe sme pretavili a vznikla NOVÁ PRACOVNÁ UČEBNICA spojenie učebnice a pracovného zošita. Opiera sa o metódy konštruktivistického prístupu k výchove a vzdelávaniu a o akceptovanie kompetenčno-pojmového modelu vyučovania. Rešpektuje iŠVP. Zabudnite na opisovanie poučiek, vymieňanie pomôcok! Získaný čas učiteľ efektívne využije na diferencovaný prístup, komunikačné hry, diskusiu a najmä tvorivú činnosť a na precvičovanie kľúčových kompetencií. Pracovná učebnica ponúka: východiskové texty, do ktorých žiak priamo zasahuje, úlohy na čítanie textov s porozumením, poučenia, ktoré si žiak sám dotvára na základe precvičovania učiva, veľa cvičení na utvrdzovanie učiva, tvorivé úlohy, ústne a zábavné úlohy, testy, materiály pre žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami, ktoré momentálne pripravujeme.
U dodávateľa
11,91 € 12,54 €

Hét rövid fizikalecke


A Hét rövid fizikalecke évszázadok tudásának bravúros és szellemes összefoglalója. Carlo Rovelli a 20. századi fizika forradalmi felfedezésein és rejtélyein relativitáselmélet, kvantumfizika, fekete lyukak, az univerzum szerkezete vezeti át az olvasót élvezetes, közérthető és választékos stílusban. Megismertet a múlt század jelentős tudományos felfedezéseivel és azok jelentőségével, s teszi mindezt olyan könnyed és szórakoztató stílusban, hogy még a modern fizikában járatlanok is kedvet kapnak a tudományhoz. A tudományos kíváncsiság, a valóság elmélyült kutatása és a tudósok képessége arra, hogy másképp lássák a világot, már-már költészet.
Vypredané
9,80 € 10,32 €

Pomocník z literatúry 6 ZŠ a 1 GOŠ - Pracovný zošit


Kniha Pomocník z literatúry pre 6. ročník ZŠ: Plnofarebný pracovný zošit presne korešponduje s obsahom schválenej učebnice Literárna výchova pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník GOŠ. Ponúka množstvo rôznorodých úloh a pomáha žiakovi upevňovať a precvičovať si učivo literárnej výchovy 6. ročníka ZŠ/1. ročníka GOŠ v škole, ako aj počas domácej prípravy alebo opakovania. Žiaci si precvičia prácu s textom na rôznych úrovniach. Rôznorodosť prístupu k textu (analýza, štrukturalizácia, napodobňovanie, osobný postoj, interpretácia, zovšeobecňovanie...) je prioritou autorky pracovného zošita. Žiaci sa tu stretnú so zaujímavými rubrikami (Slovníček, Maľované čítanie, Osobnosti, Pamätníček, Hádanky) aj opakovacími a precvičovacími časťami (Na stupni víťazov, Test). - See more at: http://vydavatel.sk/kniha/pomocnik-z-literatury-pre-6-rocnik-zs#sthash.fc8iNFDP.dpuf
Vypredané
8,65 € 9,10 €

Základný prehľad geografie-Súbor tématických náučných listov


Tématická učebná pomôcka pre predmet geografia.
U dodávateľa
2,19 € 2,30 €

Slovenský jazyk pre 4.ročník základných škôl - pracovný zošit


Cieľom pracovného zošita je doplniť didaktický materiál učebnice dostatočným množstvom úloh zameraných predovšetkým na precvičenie poznatkov a ich využitie v konkrétnych komunikačných situáciách.
Vypredané
3,42 € 3,60 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.