! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Diktáty a pravopisné cvičenia pre 4. ročník základných škôl


Všetkým štvrtákom, ktorí si pletú písanie I a Y, majú problém určiť slovné druhy a nebavia ich nudné pravopisné úlohy, ponúkame knihu s množstvom zábavných cvičení, doplňovačiek a zaujímavých problémových úloh. Pomôžu im rozvíjať tvorivosť, predstavivosť, fantáziu a zábavnejšou formou zvládnuť pravopis spisovného jazyka. Tí, ktorí si nebudú vedieť rady, nájdu vzadu v knihe správne riešenia úloh.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Hravá geografia 6


Pracovný zošit Hravá geografia pre 6. ročník ZŠ obsahuje tematické celky SVET, AFRIKA a ÁZIA. Pracovný zošit je v súlade s inovovaným Štátnym vzdelávacím programom. Všetky cvičenia sú koncipované tak, aby poskytovali priestor na učenie s porozumením, upevňovanie a prehlbovanie medzipredmetových vzťahov a vhodnou formou prinášali žiakom trvalé vedomosti, ktoré nie je možné nadobudnúť mechanickým memorovaním preberaného učiva.
Vypredané
7,41 € 7,80 €

Šlabikár - 2. časť (Štefeková)


Druhá časť pokrýva prácu v šlabikárovom období. Okolo každej dvojstrany sa nachádza súbor nápovedných obrázkov, ktorý umožňuje žiakom jednoduchšie osvojovanie si písmen a ich priebežné opakovanie. Je dôležitou pomôckou pri poznávaní písmen prostredníctvom sluchového rozlišovania hlások na začiatku slova. Šlabikár obsahuje zmysluplné a veku primerané texty a príbehy, ktoré vzbudzujú zvedavosť žiaka a nútia ho prečítať ich a dozvedieť sa koniec. Priebežne sú v celom šlabikári zaradené cielené didaktické hry, často zábavné, ktoré podporujú čítanie s porozumením. V šlabikári sa priebežne nachádzajú strany s písanými textami, kde má žiak možnosť systematicky pracovať s písaným textom. V spodnej časti niektorých strán je krátka metodická informácia určená učiteľovi, alebo odkaz na vysvetlenie postupu práce v metodickej príručke. Šlabikár bol experimentálne overený. K šlabikáru patrí interaktívne CD s úlohami a didaktickými hrami zahŕňajúcimi aj činnosti, ktoré sa nedajú priamo realizovať v šlabikári, ale pritom výrazne pomáhajú deťom pochopiť princíp čítania.
Vypredané
8,82 € 9,28 €

Mimočítankové čítanie 2 - pre ZŠ


Pracovný zošit, ktorý možno využiť na hodinách čítania, vyhovuje súčasným trendom vo vyučovaní slovenského jazyka (komunikatívno-zážitkový model), potrebám školskej praxe i zmenám vo vzdelávacích štandardoch. Pomáha zdokonaľovať techniku čítania – pohyby očí, zrakovú diferenciáciu a čítanie s porozumením. Je určený na aktívnu prácu s textom, aplikáciu vlastných skúseností, rozširuje slovnú zásobu, podporuje neverbálnu komunikáciu a prácu s informáciami. Písanie, ústny prejav, pantomíma, spev i kresba sú rovnomerne zapojené do procesu práce s textom. Každá téma obsahuje základnú (stálu) štruktúru: 1.prípravná fáza: očná gymnastika, zraková diferenciácia 2.rôzne formy čítania: skupinové, individuálne... čítanie zaujímavého textu 3.rôznorodé úlohy na prácu s textom Pracovný zošit je spracovaný podľa požiadaviek ŠVP a je odporúčaný Ministerstvom školstva SR.
Vypredané
4,48 € 4,72 €

Pomocník SJ - 5 ZŠ Pracovný zošit


Autorka platnej učebnice Slovenský jazyk pre 5. ročník ZŠ pripravila v spolupráci s vydavateľstvom Orbis Pictus Istropolitana Pomocník zo slovenského jazyka pre 5. ročník ZŠ, ktorý má charakter pracovného zošita (nadväzujeme na tradíciu zbierok úloh a cvičení) a presne korešponduje s obsahom schválenej učebnice. Ponúka množstvo rôznorodých úloh viažucich sa na rôzne komunikačné situácie a pomáha žiakovi upevňovať a precvičovať si učivo slovenského jazyka 5. ročníka v škole, ako aj počas domácej prípravy alebo opakovania. Pomocník obsahuje aj rozširujúce učivo, úlohy na overenie si vedomostí a zručností v používaní jazyka, ako aj riešenia úloh, ktoré umožňujú žiakom, učiteľom i rodičom okamžitú spätnú väzbu. Titul je v súlade so ŠVP a je odporúčaný MŠVVaŠ SR.
Vypredané
6,21 € 6,54 €

Pomocník z literatúry 6 ZŠ a 1 GOŠ - Pracovný zošit


Plnofarebný pracovný zošit presne korešponduje s obsahom schválenej učebnice Literárna výchova pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník GOŠ. Ponúka množstvo rôznorodých úloh a pomáha žiakovi upevňovať a precvičovať si učivo literárnej výchovy 6. ročníka ZŠ/1. ročníka GOŠ v škole, ako aj počas domácej prípravy alebo opakovania. Žiaci si precvičia prácu s textom na rôznych úrovniach. Rôznorodosť prístupu k textu (analýza, štrukturalizácia, napodobňovanie, osobný postoj, interpretácia, zovšeobecňovanie, tvorba...) je prioritou autorky pracovného zošita. Žiaci sa tu stretnú so zaujímavými rubrikami (Slovníček, Maľovaná slovenčina, Osobnosti, Pamätníček, Hádanky) aj opakovacími a precvičovacími časťami (Na stupni víťazov, Test). Novinkou je rubrika Čítame s Pomocníkom, v ktorej autorka ponúka nové úryvky a úlohy k nim. Pomocník z literatúry pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník GOŠje koncipovaný v súlade s platnou učebnicou Literárnej výchovy pre 6. ročník ZŠ a 1. ročník GOŠ. Ukážky z detektívnej literatúry, ktorá nie je v inovovanom ŠVP v príslušnom ročníku ako druh literatúry zahrnutá, chápeme ako súčasť literatúry pre deti; pri hodnotení žiakov z literatúry v 6. ročníku ZŠ a v 1. ročníku GOŠ však vedomosti o literárnych pojmoch súvisiacich s detektívnou literatúrou nehodnotíme. Súčasťou pracovného zošita je kartón s pexesom na spoznávanie frazeologizmov.
Vypredané
8,65 € 9,10 €

Fyzika I


Jedná se o přednáškové skriptum k základnímu kurzu Fyziky G pro studijní obor G (Geodézie, kartografie a geoinformatika). Obsahem skripta jsou základy mechaniky (kinematika a dynamika hmotného bodu; soustava hmotných bodů a tuhé těleso; gravitační pole; kmity; vlny; úvod do speciální teorie relativity; hydromechanika) a termodynamiky (tepelná roztažnost a rozpínavost; tepelná kapacita; I., II. a III. věta termodynamická; stavová rovnice a základní děje v ideálním plynu; fázové přechody; kinetická teorie látek; šíření tepla).
Vypredané
11,64 € 12,25 €

Biológia Pracovný zošit pre 8. ročník ZŠ a 1. ročník gymnázií


Biológia Pracovný zošit pre 8. ročník ZŠ a 1. ročník gymnázií
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Hravá čítanka 3


Pracovný zošit Hravá čítanka nadväzuje na texty platnej učebnice Čítanky pre jednotlivé ročníky základných škôl. Jednotlivé úlohy v pracovnom zošite sú zamerané na rozvoj čítania s porozumením vychádzajúc zo štyroch procesov, ktoré predstavujú rôzne úrovne spracovania a porozumenia textu, rozvíjajú tvorivosť žiakov s využitím tvorivých metód a foriem práce, prepájajú medzipredmetové vzťahy, integrujú prierezové témy a finančnú gramotnosť.
Vypredané
7,41 € 7,80 €

Precvičujeme si vybrané slová (Pre žiakov druhého stupňa základných škôl a osemročných gymnázií)


Precvičujeme si vybrané slová (Pre žiakov druhého stupňa základných škôl a osemročných gymnázií)
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Nový pomocník z matematiky 5


Zošit pre učiteľa s metodikou k Novému pomocníku z matematiky 5 - pre 5. ročník základných škôl.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Polopate-Slovenčina-2.vyd.-kompletný prehľad slovenského jazyka


Rozšírené vydanie mimoriadne úspešnej učebnice gramatiky slovenského jazyka obsahujúce vysvetlenie a stovky cielených cvičení s okamžitou kontrolou.
Vypredané
14,21 € 14,96 €

Päťminútovky zo slovenského jazyka pre 3. a 4. ročník základných škôl


Zbierka krátkych cvičení a úloh, zoradených podľa tematických okruhov tak, ako sa preberajú v škole. Vychádza z platných učebných osnov a žiakom pomôže najmä pri precvičovaní gramatických a pravopisných javov, ktoré im robia najväčšie problémy. Na spestrenie sa v niektorých kapitolách nachádzajú žartovné a úsmevné úlohy. Prínosom sú tiež prémiové úlohy pre šikovnejších žiakov a záverečné testy pre každý ročník Si múdra hlavička? s bodovým vyhodnotením. Zbierku dobre využijú aj žiaci v 5. ročníku.
Vypredané
4,51 € 4,75 €

Päťminútovky zo slovenského jazyka pre 2. ročník základných škôl


Pracovný zošit obsahuje 160 nápaditých úloh na zopakovanie učiva 1. ročníka a precvičovanie nového učiva. Žiaci s ním môžu pracovať aj samostatne. Množstvo doplňovačiek, tajničiek, hádaniek či maľovaniek podporuje prirodzenú hravosť detí. V závere sa nachádzajú správne riešenia úloh. Pracovný zošit je tematicky zostavený podľa ročných období, témy nadväzujú na učivo z vlastivedy a prírodovedy, čím sa rozvíjajú a upevňujú medzipredmetové vzťahy.
Vypredané
4,51 € 4,75 €
  • 5 /5

Päťminútovky zo slovenského jazyka pre 5. a 6. ročník základných škôl


Ďalšia zbierka krátkych cvičení a úloh v sérii určenej žiakom na 2. stupni ZŠ. Žiaci si precvičia spodobovanie, rozdeľovanie slov, pravopis vlastných mien, poznatky z náuky o slove a tvaroslovia. Zbierka sa zameriava najmä na gramatické a pravopisné javy, s ktorými majú často problémy, no nechýbajú v nej úlohy zábavného charakteru a prémiové úlohy pre šikovnejších žiakov. Obsahuje tiež dva záverečné testy s motivačným charakterom a správne riešenia. So zbierkou možno efektívne pracovať na hodinách slovenského jazyka aj pri domácej príprave.
Vypredané
4,51 € 4,75 €

Zábavné diktáty a pravopisné cvičenia pre 2. stupeň základných škôl a gymnáziá s osemročným štúdiom


Zábavné diktáty a pravopisné cvičenia pre 2. stupeň základných škôl a gymnáziá s osemročným štúdiom
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Príprava na Testovanie 9 - slovenský jazyk a literatúra, Pracovný zošit


Pracovný zošit je určený žiakom 9. ročníka ZŠ a slúži na zopakovanie vedomostí a zručností slovenského jazyka a literatúry pre ZŠ. Okrem toho precvičuje čitateľskú gramotnosť na rôznych úrovniach. Úlohy sú odstupňované od úplne najjednoduchších doplňovaní správnych hlások až po úlohy, ktorých riešenie si vyžaduje niekoľko myšlienkových operácií a využitie osvojených vedomostí a zručností. Na rozdiel od iných materiálov s témou Testovanie 9 zošit systematicky prechádza všetky zložky a úrovne slovenského jazyka a literatúry a popritom nezabúda na prehlbovanie čitateľskej gramotnosti. Tematicky je zošit rozdelený podľa jazykových oblastí a záverečná časť je venovaná literárnej zložke. Autorka nezabúda na rôzne typy textov a žánrov. Žiak počas opakovania nie je odkázaný len na krúžkovanie správnych odpovedí, ale aj aktívne dopĺňa hlásky, slová, vety priamo do pracovného zošita. Každá kapitola je ukončená testom formálne identickým s Testovaním 9.
Vypredané
8,28 € 8,72 €

Tajomstvá sveta


Pracovný zošit Tajomstvá sveta je určený pre žiakov 4. ročníka základných škôl. Jeho obsahom sú krátke, pútavé, vtipné a zaujímavé príbehy a na ne nadväzujúce súbory úloh, prostredníctvom ktorých sa žiaci naučia pracovať s textom.
Vypredané
7,41 € 7,80 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.