! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Etická výchova 6 - Pracovný zošit


Publikáciu tvorí súbor aktivít pre každého žiaka rozpracovaný podľa platných učebných osnov. Obsahuje systematicky usporiadané úlohy, ktoré pomáhajú organizovať priebeh vyučovacích hodín. Venuje sa problematike pozitívneho sebahodnotenia a hodnotenia iných, neúcty človeka k človeku, neznášanlivosti, násilia, pomáha riešiť vzťahy k seba aj druhým. Nájdete v nej námety zo starých antických príbehov, ktoré korešpondujú s vyučovaním starovekých dejín v šiestom ročníku. Táto výborná pomôcka pomáha rozvíjať emocionálnu inteligenciu žiakov. Zámerom autoriek je poskytnúť návod na systematické a efektívne naplnenie vyučovacích hodín etickej výchovy podľa požiadaviek učebných osnov. Pomôže to zvýšiť atraktívnosť a vážnosť predmetu, ktorý je dnes už povinný aj na 1. stupni ZŠ. Autorky pre učiteľov pripravili podrobnú metodickú príručku. Obsah súboru aktivít 1. City a ich vyjadrenie 2. Empatia – vciťovanie 3. Asertivita ako želateľný spôsob správania 4. Reálne a zobrazené vzory 5. Prosociálne – nezištné správanie
Vypredané
5,87 € 6,18 €

Pravopisné cvičenia pre 1. ročník ZŠ, 2.vydanie


Prvá publikácia zo série pravopisných cvičení zo slovenského jazyka pre základné školy prináša množstvo hravých cvičení a úloh zameraných na precvičovanie písania jednotlivých písmen abecedy a slov. Knižka má podobu pracovného zošita, do ktorého žiaci priamo vpisujú svoje odpovede. Má prehľadnú a zrozumiteľnú štruktúru a žiaci si tak rýchlo a efektívne osvoja potrebné základy. Pravopisné cvičenia obsahujú aj záverečné opakovanie v podobe rôznych cvičení a diktátov, nachádza sa tu aj kľúč s riešeniami úloh. Je výbornou pomôckou pre učiteľa aj rodiča, dá sa s ňou pracovať v škole i doma. Publikácia je v súlade s cieľmi Štátneho vzdelávacieho programu.
Vypredané
4,70 € 4,95 €

Nácvičné diktáty zo SJ pre 7. ročník ZŠ


Diktáty sú zamerané na podstatné mená (pomnožné a vlastné), prídavné mená, zámená, číslovky, slovesá, príslovky, predložky (vokalizácia), spojky, tvorenie slov, priamu reč a slová cudzieho pôvodu. Nácvičné diktáty pomáhajú rozvíjať a upevňovať nadobudnuté vedomosti, obohacujú slovnú zásobu a zlepšujú rečové schopnosti žiaka. Sú tematicky rôznorodé a svojím obsahom pútavé. Zodpovedajú novému Štátnemu vzdelávaciemu programu a korešpondujú s požiadavkami ISCED 2 na žiakov 7. ročníka ZŠ v predmete slovenský jazyk a literatúra.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Nácvičné diktáty zo SJ pre 6. ročník ZŠ


Diktáty sú zamerané na opakovanie učiva z 5. ročníka, na neutrálne a citovo zafarbené slová, tvorenie slov, podstatné mená, prídavné mená, zámená, slovesá, príslovky, predložky, citoslovcia, priamu reč, jednoduchú vetu, sloh (statický a dynamický opis, ,,ja“ a ,,on“ rozprávanie) a záverečné opakovanie. Nácvičné diktáty pomáhajú rozvíjať a upevňovať nadobudnuté vedomosti, obohacujú slovnú zásobu a zlepšujú rečové schopnosti žiaka. Sú tematicky rôznorodé a svojím obsahom pútavé. Zodpovedajú novému Štátnemu vzdelávaciemu programu a korešpondujú s požiadavkami ISCED 2 na žiakov 6. ročníka ZŠ v predmete slovenský jazyk a literatúra.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Moje prvé čiary - Blok prípravných cvikov


Moje prvé čiary prichádzajú s inovovaným vydaním. Prvou zásadnou úpravou bola filozofia práce s pracovným zošitom. Jeho orientácia ostáva vodorovne, no listovanie a otváranie je dohora. Chceli sme tak predísť problémom, ktoré vznikali v prváckych laviciach, keď si žiaci navzájom prekrývajú zošity. Dielo je určené na prípravné obdobie a obsahuje sériu didakticky overených a schválených cvičení a cvikov, ktoré pomáhajú rozcvičiť jemnú motoriku dieťaťa a pripraviť ho tak na písacie úkony. Zošit obsahuje aj nápovedné obrázky, ktoré z neho robia príťažlivú publikáciu pre prvákov. Moje prvé čiary je ideálnou pomôckou učiteľa 1. ročníka počas prípravného obdobia písania.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Prírodoveda Pracovný zošit pre 1. ročník 2


Pracovný zošit Prírodoveda pre 1. ročník 2. polrok základných škôl je zameraný na tému rastlín, živočíchov a vody a prináša ich zaujímavou a veku primeranou formou.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Prírodoveda Pracovný zošit pre 4. ročník


Nové vydanie plnofarebného pracovného zošita Prírodoveda pre 4. ročník základných škôl, ktorého obsah je v súlade s inovovaným ŠVP pre základné školy - ISCED 1, sa učiteľom aj žiakov dostáva v podobe jedného pracovného zošita na celý školský rok.Žiak si pomocou pracovného zošita upevní nové vedomosti a zároveň prostredníctvom otázok za každým učivom aj zistí, či sa učivo naučil a pochopil správne. Pomocou tohto pracovného zošita sa pre žiaka i domáca príprava na vyučovanie stáva zaujímavou.Obsahuje množstvo cvičení a úloh na precvičenie a fixáciu učiva.Prináša aj zhrnutie učiva.
Vypredané
8,55 € 9,00 €

Biológia


Nové vydanie plnofarebného pracovného zošita Biológia pre 7. ročník základných škôl a 2. ročník gymnázií s osemročným štúdiom, ktorého obsah je v súlade so ŠVP pre základné školy – ISCED 2, sa učiteľom aj žiakov dostáva v podobe jedného pracovného zošita na celý školský rok
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Lacná kniha Prírodoveda Pracovný zošit pre 4. ročník (-90%)


Nové vydanie plnofarebného pracovného zošita Prírodoveda pre 4. ročník základných škôl, ktorého obsah je v súlade s inovovaným ŠVP pre základné školy - ISCED 1, sa učiteľom aj žiakov dostáva v podobe jedného pracovného zošita na celý školský rok.Žiak si pomocou pracovného zošita upevní nové vedomosti a zároveň prostredníctvom otázok za každým učivom aj zistí, či sa učivo naučil a pochopil správne. Pomocou tohto pracovného zošita sa pre žiaka i domáca príprava na vyučovanie stáva zaujímavou.Obsahuje množstvo cvičení a úloh na precvičenie a fixáciu učiva.Prináša aj zhrnutie učiva.
Vypredané
0,90 € 9,00 €

dostupné aj ako:

Český pravopis expres


Český pravopis v kostce - nejen pro přijímací zkoušky Publikace Český pravopis expres je určena nejen žákům 2. stupně ZŠ, studentům středních škol, jejich učitelům a rodičům, ale i široké veřejnosti. Každý z nás se občas dostává do situace, kdy si neví rady s nějakým obtížným pravopisným jevem. A právě tato kniha přináší shrnutí všech základních pravopisných pravidel, v nichž si každý může najít to své. Cvičebnice je rozdělena do 15 kapitol. Každá se věnuje vysvětlení určitého pravopisného jevu, uvedení příkladů a upozornění na některé zvláštnosti a záludnosti. Potom následuje množství různých cvičení, jejichž správné řešení si můžete ověřit v klíči, který se nachází na konci knihy. Do publikace je vložena také část s názvem Pravopisná pravidla hrou, kterou tvoří celkem 14 úkolů vycházejících opět ze všech probíraných pravidel. Cvičebnice zahrnuje následující témata: - vyjmenovaná slova - psaní ú/ů - psaní různých souhláskových skupin - psaní bě/bje, vě/vje, pě, mě/mně - psaní předpon s-/se-, z-/ze-, vz- - psaní předložek s, se, z, ze - psaní velkých písmen - psaní i/y v koncovkách podstatných a přídavných jmen, zájmen, sloves - psaní čárky ve větách - psaní řeči přímé Publikace je vhodná také k přípravě na přijímací zkoušky.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Pravopisné rozcvičky 2


Obsahují 50 karet, na nichž je z obou stran uvedeno psacím písmem 100 slov s vynechanými i, í/y, ý po obojetné souhlásce. Možné využít tak, že učitel třídě postupně ukazuje slova na kartách, děti zvedají vlastnoručně vyrobené kartičky s chybějícími písmeny nebo si doplněné slovo zapisují do sešitu či na tabuli. Karty se dají využít v úvodní části hodiny jako pravopisná rozcvička nebo v průběhu hodiny jako další forma práce. Určeno pro 3. a 4. ročník ZŠ.
Vypredané
17,04 € 17,94 €

Zvládnime ľahko a hravo 2: Tvrdé a mäkké slabiky


Ilustrovaný doplnkový pracovný zošit skúsených autoriek - PaeDr. Dany Kovárovej a Mgr. Aleny Kurtulíkovej - sa zameriava na problémovú oblasť učiva slovenského jazyka 2. ročníka základných škôl – tvrdé a mäkké slabiky. Na pracovných dvojstranách sa žiaci stretnú s tvrdými slabikami hy, chy, ky, gy a mäkkými slabikami ci, dzi, či, dži, ši, ji. Najväčší dôraz sa kladie na rozlišovanie mäkkých slabík di, ti, ni, li a tvrdých slabík dy, ty, ny, ly, ktoré sa postupne samostatne alebo v protikladných dvojiciach precvičujú. Pracovný zošit má pevnú štruktúru, ktorá začína bankou slov na precvičenie výslovnosti, pokračuje krátkym textom a väčšina priestoru je venovaná úlohám. Žiak pracuje s výslovnosťou, ktorú intuitívne spája s pravopisom, číta, píše, triedi, rozlišuje, kreslí, dopĺňa (slová, slabiky, písmená), usporadúva (slová, slabiky), priraďuje obrázky a týmito činnosťami si osvojuje rôznorodou a pútavou formou náročné učivo. Nekladie sa tu dôraz na morfologické hľadisko pri písaní, ale na prirodzený fonetický protiklad mäkký – tvrdý, ktorý má oporu vo výslovnosti žiakov a ktorý by sa mal odraziť v ich pravopise. V závere pracovného zošita je časť, ktorá opakuje všetky prebrané slabiky. Komunikačné situácie rešpektujú požiadavky žiaka 2. ročníka ZŠ a autorky sa nezamerali iba na kognitívnu, ale aj na jeho emocionálnu a psychomotorickú doménu. Pracovný zošit je spracovaný podľa požiadaviek ŠVP a je odporúčaný Ministerstvom školstva SR.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Pomocník SJ – 8 ZŠ a 3 GOŠ Pracovný zošit


Pracovný zošit zo slovenského jazyka od J. Krajčovičovej je osvedčeným didaktickým prostriedkom k platnej učebnici slovenského jazyka pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník GOŠ. Korešponduje s jej usporiadaním učiva a rešpektuje najnovšie trendy vo vyučovaní materinského jazyka (komunikačnú metódu). Poskytuje dostatočný priestor na precvičovanie i overovanie vedomostí a zručností tak v škole, ako aj doma. Úlohy vychádzajú z práce s textom a rozvíjajú všetky dôležité kompetencie stanovené predpísanými štandardmi pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník GOŠ. Dielo je v súlade so ŠVP. Dielo je odporúčané MŠVVaŠ SR.
Vypredané
6,21 € 6,54 €

Pomocník SJ – 9 ZŠ a 4 GOŠ Pracovný zošit


Pracovný zošit zo slovenského jazyka od J. Krajčovičovej je osvedčeným didaktickým prostriedkom k platnej učebnici slovenského jazyka pre 9. ročník ZŠ a 4. ročník GOŠ. Korešponduje s jej usporiadaním učiva a rešpektuje najnovšie trendy vo vyučovaní materinského jazyka (komunikačnú metódu). Poskytuje dostatočný priestor na precvičovanie i overovanie vedomostí a zručností tak v škole, ako aj doma. Úlohy vychádzajú z práce s textom a rozvíjajú všetky dôležité kompetencie stanovené predpísanými štandardmi pre 9. ročník ZŠ a 4. ročník GOŠ. Dôraz sa kladie na opakovanie a upevňovanie učiva ZŠ, ako aj na precvičovanie testovou formou. Dielo je v súlade so ŠVP. Odporúčané MŠVVaŠ SR.
Vypredané
6,22 € 6,55 €

Pomocník SJ - 8 ZŠ a 3 GOŠ Zošit pre učiteľa


Tradičné Zošity pre učiteľa k Pomocníkom zo slovenského jazyka nášho vydavateľstva prinášajú učiteľovi pohodlie pri práci s pracovnými zošitmi. Obsahujú správne riešenia alebo možnosti riešení otvorených i uzavretých úloh a pri tvorivých úlohách poskytujú podnetné námety a príklady. Učiteľ sa tak môže naplno venovať diferencovanému prístupu k žiakom a práci s nimi.
Vypredané
12,09 € 12,73 €

Pomocník SJ - 9 ZŠ a 4 GOŠ Zošit pre učiteľa


Tradičné Zošity pre učiteľa k Pomocníkom zo slovenského jazyka nášho vydavateľstva prinášajú učiteľovi pohodlie pri práci s pracovnými zošitmi. Obsahujú správne riešenia alebo možnosti riešení otvorených i uzavretých úloh a pri tvorivých úlohách poskytujú podnetné námety a príklady. Učiteľ sa tak môže naplno venovať diferencovanému prístupu k žiakom a práci s nimi.
Vypredané
12,09 € 12,73 €

Pomocník SJ - 6 ZŠ a 1 GOŠ Zošit pre učiteľa


Tradičné Zošity pre učiteľa k Pomocníkom zo slovenského jazyka nášho vydavateľstva prinášajú učiteľovi pohodlie pri práci s pracovnými zošitmi. Obsahujú správne riešenia alebo možnosti riešení otvorených i uzavretých úloh a pri tvorivých úlohách poskytujú podnetné námety a príklady. Učiteľ sa tak môže naplno venovať diferencovanému prístupu k žiakom a práci s nimi.
Vypredané
7,26 € 7,64 €

Lacná kniha Pomocník SJ – 8 ZŠ a 3 GOŠ Pracovný zošit


Pracovný zošit zo slovenského jazyka od J. Krajčovičovej je osvedčeným didaktickým prostriedkom k platnej učebnici slovenského jazyka pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník GOŠ. Korešponduje s jej usporiadaním učiva a rešpektuje najnovšie trendy vo vyučovaní materinského jazyka (komunikačnú metódu). Poskytuje dostatočný priestor na precvičovanie i overovanie vedomostí a zručností tak v škole, ako aj doma. Úlohy vychádzajú z práce s textom a rozvíjajú všetky dôležité kompetencie stanovené predpísanými štandardmi pre 8. ročník ZŠ a 3. ročník GOŠ. Dielo je v súlade so ŠVP. Dielo je odporúčané MŠVVaŠ SR.
Vypredané
0,33 € 6,54 €

dostupné aj ako:

Učíme sa čítať - pracovný zošit k elementárnemu čítaniu


Učíme sa čítať je nový typ pracovného zošita pre nácvik elementárneho čítania v 1. ročníku ZŠ. Člení sa na 5 častí podľa stúpajúcej náročnosti. V prípravnom období sa venuje pozornosť cvičeniu sluchového rozlišovania hlások, vyvodzovaniu hlások pomocou nápovedných obrázkov a rečovo-sluchovej syntéze hlások. Toto obdobie získalo v pracovnom zošite Učíme sa čítať plnohodnotný obsah, ktorý je nevyhnutný pre ďalší postup v nácviku čítania. Po prípravnom období nasledujú hrové činnosti zamerané na prácu s jednotlivými typmi slabík (otvorená, zatvorená slabika a spoluhláskové skupiny). Takýto postup, overený dlhoročnou praxou autorky, prispel k doplneniu analyticko-syntetickej metódy, z ktorej vychádzajú súčasné šlabikáre. Pracovný zošit však nenahrádza šlabikár, jeho úlohou je reagovať na záujmy dnešných detí, ktoré potrebujú cielenú didaktickú hru ako prostriedok na získanie nových poznatkov a skúseností. Pracovný zošit Učíme sa čítať je koncipovaný na dvojstrany. Na okrajoch strán sú nápovedné obrázky s písmenami, ktoré plnia nezastupiteľnú úlohu pri utvrdzovaní písmen a zároveň znižujú stres detí, ak zabudnú niektoré písmeno. Jednotlivé úlohy sú pútavou, didaktickou hrou, ktorá cielene využíva medzipredmetové vzťahy a poskytuje podnety pre vlastnú tvorivú činnosť učiteľa. Krásne plnofarebné ilustrácie nakreslila skúsená detská ilustrátorka Alena Wagnerová, grafické spracovanie pracovného zošita kombinuje didaktickú účelnosť s prehľadnosťou. Pre plnohodnotné využitie pracovného zošita je vhodné používať aj Metodické poznámky k elementárnemu čítaniu.
Vypredané
8,28 € 8,72 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

V kategórii "Učebnice pre základné školy" nájdete učebnice na matematiku, slovenský jazyk, cudzie jazyky, prírodovedu, spoločenské vedy, dejepis, geografiu, chémiu, fyziku, a ďalšie predmety

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne doplnkové učebné materiály, pracovné zošity a cvičebnice, ktoré pomáhajú žiakom utvrdiť si študovanú látku a rozvíjať ich kritické myslenie a analytické schopnosti.