! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Otakar Kubín-Coubine soupis grafického díla


Soupis grafické produkce obsahuje jak volné grafické listy (linoryt, lept, dřevoryt, suchá jehla), tak i doprovody knih (knižní grafika, ilustrace, písmo).
Vypredané
31,04 € 32,67 €

Český design 01


Vypredané
36,26 € 38,17 €

Vj kategórii Výtvarné umenie sa prelínajú kreativita, farby, textúry a vizuálna expresia. Výtvarné umenie je univerzum, kde umelci vyjadrujú svoje myšlienky, emócie a predstavy prostredníctvom rôznych foriem, ako sú maľba, sochárstvo, kresba, grafika a ďalšie.

Tu budete mať príležitosť objaviť rôzne štýly, techniky a prúdy výtvarného umenia, od tradičných a realistických prístupov až po abstraktné a experimentálne vyjadrenia. Výtvarné umenie zahrňuje rozmanité oblasti, ako je olejomaľba, akvarel, pastel, digitálna maľba, sochárstvo v rôznych materiáloch a mnoho ďalších.

Výtvarné umenie nám umožňuje vidieť svet z iného uhla, vyjadriť jedinečný pohľad na veci a hlboko sa ponoriť do tvorivého procesu. Budete mať príležitosť objaviť rôzne umelecké diela, zoznámiť sa s umelcami, ktorí týmto spôsobom komunikujú, a možno aj sami začať experimentovať s výtvarnými technikami.

Či máte výtvarnú dušu alebo jednoducho záujem o vizuálnu kreativitu, táto kategória vám ponúka priestor na objavovanie, inšpiráciu a prepojenie s výtvarným umením vo všetkých jeho podobách.

Objavujte najlepšie diela maliarstva a grafiky, streetartu a graffity umenia, ako aj sochárstva a plastiky.