! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Alternatívna medicína - ostatné strana 76 z 95

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Urinoterapie 2 - Praxe


Urinoterapia - liečenie sa tým, že pijete vlastný moč (prípadne sa ním potierate a podobne), pôsobí na drvivú väčšinu ľudí nesmierne odpudivo. Nie je to však žiadna "úchylka", ale veľmi stará a veľmi účinná metóda! Ak ste ochotní dozvedieť sa o nej niečo viac, táto dvojdielna práca známeho ruského liečiteľa je naozaj odborná a podrobná. Druhá časť uvádza množstvo skutočných prípadov a skúseností s urinoterapiou a odpovedá na otázky s nimi spojené. Dozviete sa, čo vás pri liečbe čaká a aké sú možné prejavy krízy. Naučíte sa, kedy a ako s takouto terapiou začať, a hlavne tu nájdete rôzne postupy, recepty, kúry, návody pri konkrétnych ťažkostiach a pochopíte rozmanité účinky moču.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Tajemství okamžitého léčení


Během několika posledních let naučily nové svépomocné metody mnohé lidi jinému pohledu na svět. Kvantové unášení (KU), popisované v knize Tajemství okamžitého léčení, je v této oblasti nejnovější metodou. Je to proces, kterým se dopracujeme čistého uvědom
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Makrobiotická cesta


Kompletná príručka zdravej výživy je pomôckou pri vytváraní makrobiotického životného štýlu, založeného na filozofických princípoch rovnováhy a harmónie v súlade s prírodou. Kniha podáva základné informácie o zásadách makrobiotického stravovania a spôsobe prípravy makrobiotických pokrmov. Množstvo rád a receptov je určených tým, ktorí chcú zlepšiť svoje stravovacie návyky a tým aj celý svoj život.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Liečba domácimi prostriedkami


Prírodné liečenie pre celú rodinu overené generáciami! Jednoduchá aplikácia - rýchla a lacná príprava doma: čaje, ocot a olej, potraviny, ktoré liečia, voda, soľ, zemina, íl a hlina, slnko, svetlo a teplo, masáže, uvoľňovacie cvičenia. Nájdete tu okolo 60 často sa vyskytujúcich zdravotných problémov rozdelených podľa častí tela.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Znižovanie krvného tlaku


Využite prístupy holistickej medicíny k zníženiu krvného tlaku. Klasické liečby hypertenzie často zlyhávajú – a to práve preto, že lekári neberú do úvahy všetky okolnosti pacientovho stavu. Ide to však aj inak! Čitateľ sa najprv dozvie, z čoho vysoký tlak má. Môže ísť o hypertenziu zo stresu, z tráviacich problémov alebo z „chaosu“. Nasleduje praktická časť knihy, ktorá ponúka riešenia priamo na pacientov problém. Kniha Znižovanie krvného tlaku je o zdravom životnom štýle, ktorý zahŕňa aj pohyb, výživu, starostlivosť o telo aj dušu. Príbehy úspechov rôznych pacientov povzbudia čitateľov, aby aj oni dokázali zmeniť svoj život a znížiť svoj vysoký krvný tlak!
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Tradičná čínska medicína


Ako sa môžete pomocou tradičnej čínskej medicíny (TCM) liečiť sami: - Zásady a koncepty TCM: jin a jang ? životná energia čchi ? faktory ochorení ? fázy a funkčné okruhy v tele - Päť pilierov TCM – techniky a oblasti použitia: akupunktúra a akupresúra ? tuina – čínska manuálna terapia ? čchi-kung – práca s pohybom a vedomím ? výživa – význam a účinok potravín (s tabuľkami potravín) ? lieky: liečivá sila rastlín - Pomoc pre svojpomoc: najčastejšie ochorenia – nachladnutie, migréna a astma, ale aj vysoký krvný tlak a poruchy trávenia – a ich liečenie prostredníctvom TCM
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Cesty duše


Renomovaný psychiatr Dr. Robert G. Jarmon, jenž se zabývá hypnotickou regresí do minulých životů hovoří s dušemi svých pacientů. Tímto způsobem zísakané poznatky a informace využívá při léčení jejich mysli a těla.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Psychotronika a bylinná léčba


Kniha z pera posledního ředitele Psychoenergetické laboratoře, založené prof. Františkem Kahudou, přináší vhled do psychotronických fenoménů v medicíně, především umění tzv. bezkontaktní distanční diagnostiky. Autor, proslulý znalec bylin se statutem mezinárodního experta UNESCO v oboru přírodních látek, ji navíc doplnil účinnými recepty ze své bohaté letité praxe.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Speciální metody fytoterapie


Praktický doplněk Herbáře léčivých rostlin (společně s Jiřím Jančou - viz záhlaví AUTOŘI), přináší méně známé fytoterapeutické postupy, bylinné směsi, tinktury a prostředky, určené pro léčbu celé řady nemocí.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Léčivá moc květin a vůní


Publikace představuje 38 léčivých esencí, které byly vyrobeny z divoce rostoucích stromů nebo rostlin. Každá z těchto esencí působí na jednu psychickou úroveň, harmonizuje ji a tím člověku navrací svěžet a zdraví. Cenné je, že esence neobsahují žádné uměle vyrobené chemické látky, proto nehrozí alergické reakce. Vyloučen je rovněž vznik závislosti.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Joga prstov


Táto kniha spája zásady jogy, akupresúry a ďalších orientálnych liečebných metód. Obsahuje takmer 120 pozícií rúk a nôh pre krásu a sviežosť, meditáciu a liečbu. (130X200, str.143,MV,FB, r.vyd.2005)
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Proč nejím maso


V první části vyprávějí prominenti proč nejí maso, v druhé části knihy autor opisuje zdravotné a etické důvody pro vegetariánskou výživu, léčivé vlastnosti plodů a zeleniny, cesta do zdravé budoucnosti, vegetariáni mají zdravější krev, zdraví s jógou a vegetariánstvím, proč jsme všichni překyseleni, výživa prvních křesťanů, předcházení revma, vysokému tlaku, kornatění, infarktu, syrová strava jako lék.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Tajemství aromaterapie


Oblíbená metoda léčby éterickými oleji přehledně, srozumitelně a prakticky.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Liečba svetlom a farebnou terapiou


Svetlo je nevyhnutným prvkom života na zemi. Bez svetla nie je život. Naše telo tvorí 60-80 miliárd buniek, každá jedna využíva energiu slnečného svetla pri nespočetných biologických a chemických procesoch, pri biosyntéze, pre normálnu činnosť buniek a pre ich reprodukciu. Napriek tomu liečenie viditeľným svetlom sa používa až od r. 1991. Autor na základe vlastných skúseností spracoval podrobný návod, ako prakticky používať lampu s polarizovaným svetlom: popisuje podrobné informácie aký čas a farba je potrebná na ošetrenie najbežnejších chorôb, ponúka podrobný návod aj pri ošetrení čakier, dotýka sa témy aury a jej merania a uvádza aj odporúčanú podpornú liečbu. Autor dôrazne vyzdvihuje potrebu určenia správnej diagnózy a spolupráce s ošetrujúcim lekárom pred začatím liečby.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Miluj svoj život


Touto zbierkou meditácií a pozitívnych tvrdení nadväzuje Louise L. Hayová na svoju úspešnú knihu Miluj svoj život, ktorá bola preložená do štyridsiatich jazykov. Autorka ponúka nové myšlienkové postupy, pomocou ktorých môžeme zmeniť a uzdraviť náš život.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Domáci lekár pre ženy


Známa poľská lekárka a liečiteľka tentoraz pozýva do svojej ordinácie zdravia všetky dámy. Analyzuje typické ženské choroby a ich príčiny, poskytuje osvedčené metódy liečby, ale predovšetkým sa zameriava na prevenciu ochorení. Vysvetľuje ženám, ako sa správne stravovať, ako často a aké preventívne vyšetrenia treba absolvovať a, samozrejme, ako sa starať o svoju krásu. Táto kniha je výborná voľba pre každú modernú ženu bez rozdielu veku, ktorá dbá o seba a chce zostať zdravá!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Domáci lekár pre mužov


V tejto knihe si autorka pozorne všíma zdravie pánov, analyzuje príčiny najčastejších mužských ochorení, informuje o účinných metódach ich prevencie a liečby. Poradí pánom, ako sa zbaviť brucha, ako zvládnuť andropauzu alebo ako cvičiť pri problémoch s prostatou. Tento praktický poradca ponúka všetkým mužom efektívne recepty na to, aby sa cítili zdraví a šťastní. Zároveň je aj vítaným pomocníkom pre všetky starostlivé ženy, ktorým záleží na zdraví svojich mužov - otcov, manželov, synov a vnukov.
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 5 /5

Je možné žiť 150 rokov?


Profesor Dr. hab. Michail Tombak (biochemik) patrí do svetovej elity významných špecialistov prírodných liečiteľských metód. Je autorom bestsellerov venovaných zdravému, aktívnemu a dlhému životu. Svoje úvahy opierajúce sa o výskumy a skúsenosti uviedol v knihách: Ako žiť dlho a zdravo Vyliečiť nevyliečiteľné Cesta k zdraviu Je možné žiť 150 rokov? O jeho knihy je záujem na celom svete. Opisuje v nich, čo robiť, aby sme fungovali správne dlhé roky, ako sa radovať zo života a uveriť v možnosti a vitalitu vlastného organizmu. Autor zdôrazňuje, že zdravie súvisí so stravou, s tým, ako dýchame a ako dbáme o naše telo či psychiku. Publikácie profesora Michaila Tombaka vyšli v 13 jazykoch: poľskom, anglickom, nemeckom, španielskom, maďarskom, kórejskom, nórskom, českom, tureckom, rumunskom, švédskom, ruskom a gréckom. Sú známe v 67 krajinách sveta.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Láska sa rodí v tebe


Po mimoriadnom úspechu knihy MILUJ SVOJ ŽIVOT, prichádza na knižný trh ďalšie dielo Louise L. Hayovej: LÁSKA SA RODÍ V TEBE. Po rokoch osobnej práce s klientmi, stovkách tvorivých dielní a intenzívnych kurzov po celom svete autorka pochopila, že existuje len jeden spôsob ako vyriešiť každý problém alebo vyliečiť každé ochorenie a to je – zbaviť sa nenávisti, odporu, hnevu a kritiky – a namiesto toho pestovať v sebe lásku. Biblia hovorí: „Miluj blížneho svojho ako seba samého.” Často zabúdame na poslednú trojicu slov - ako seba samého. Hayová učí ako nájsť a využívať duchovnú silu, ktorá je prítomná v každom z nás. Radí počúvať vnútorný hlas, uvoľňovať staré bolesti, nepríjemné spomienky a pocity. Uvádza unikátny spôsob uzdravovania duše prostredníctvom kontaktu s naším vnútorným dieťaťom. V kapitole Desať krokov k láske ukazuje, že láska sa rodí v nás. Čím viacej milujeme, tým väčšmi priťahujeme lásku.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Kategória alternatívna medicína vám prináša zaujímavý a široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi formami alternatívnej medicíny a liečebnými metódami, ktoré sú mimo hlavného prúdu konvenčnej zdravotnej starostlivosti.

V našej ponuke nájdete publikácie o rôznych alternatívnych terapiách, ako napríklad homeopatia, chiropraktika, naturopatia, reflexológia, akupresúra, reiki, ayurvéda, aromaterapia, prírodná medicína a mnoho ďalších. Tieto knihy vám poskytnú podrobné informácie o princípoch a technikách týchto terapií, ich histórii, účinnosti a možnostiach využitia v liečbe a pri udržaní zdravia.

Tieto knihy vám poskytnú hodnotné informácie a praktické návody, ako integrovať alternatívne metódy do vášho zdravotného a wellness režimu. Nech už hľadáte doplnenie klasických terapií alebo nové prístupy k starým problémom, táto kategória literatúry vám ponúka bohatý výber materiálov od renomovaných autorov z tejto oblasti.