! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Joga, meditácia strana 28 z 33

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Minden napra - 365 meditáció az itt és most megéléséhez


Osho felismerései több mint harminc éve jelentenek nagy örömet és kihívást a spirituális keresőknek. Az Osho mindennapra e felismerések esszenciája. Szintézist teremt a spirituális és filozófiai tradíciók, valamint a modern tudomány és pszichológia vívmányai között. Ez az inspiráló könyv mindennapra kínál egy meditációt, melyek segítségével teljesebben élhetünk a jelenben, és átléphetünk egy újfajta létezésbe, amelyben szerves egységet alkot a test, a szellem és a lélek.
Vypredané
10,70 € 11,26 €

Total Meditation


The definitive book to help you achieve new dimensions of stress-free living from the master of modern meditation Deepak ChopraFor the last 30 years, Deepak Chopra has been at the forefront of the meditation revolution in the West. Total Meditation is the culmination of his teachings, a complete exploration of the physical, mental, relational and spiritual benefits that these profound practices can bring. With his signature clarity, Chopra guides readers on how to cultivate a clear vision, heal suffering from the mind and body and help recover who you really are. Bringing together groundbreaking new research on meditation and its benefits Total Meditation offers a daily program of meditations to help revolutionize every aspect of our lives.
Vypredané
17,58 € 18,50 €

Energize! : Go from shattered to smashing it in 30 days


Timing + Movement = Energy. Master the simple formula that will transform your life. Tired of being tired? Too exhausted to get anything done? If this sounds familiar, you are in the right place - things are about to change. Most people don't realise that the main reason we are exhausted is that we are living out of sync with our biology. In Energize!, renowned sleep expert Dr Michael Breus teams up with SoulCycle founding instructor Stacey Griffith to present a revolutionary, science-based plan that will give you the energy you need to succeed and optimise your health. Using core principles from chronobiology and biology, they outline an easy-to-follow, personalised programme based on your body type that will give you incredible energy, promote happiness and fight off fatigue for good. With fascinating science, quizzes to help you identify your own chronotype (Lion, Wolf, Bear, or Dolphin) and body type (Fast, Medium, or Slow Metabolism), and easily implemented advice, Energize! will have you feeling happier and more energetic in no time.
Vypredané
17,58 € 18,50 €

A jógaanatómia kézikönyve


A részletes, színes anatómiai illusztrációk, a komoly szakértelemmel megírt szöveg és a praktikus, szemléletes útmutatók ötvözetének köszönhetően ez a kötet egyedülálló segítséget nyújt a jógázók, a gyakorló jógatanárok és mindazok számára, akiket érdekel, hogyan működik a testünk mozgás közben. Az emberi anatómia áttekintését követően a jóga eredetéről, hagyományairól és szellemi vonatkozásairól olvashatunk, majd a szerző kitér a légzés fiziológiájára, az izomtevékenységre és a jógázás során különösen aktívan működő testrészekre. A könyv fő része 30 klasszikus jógaászanát elemez részletesen, az optimális pozíció eléréséhez vezető gyakorlatias, lépésről lépésre lebontott mozdulatoktól az izomtevékenységek elemzéséig, mindezt lenyűgöző anatómiai illusztrációkkal kísérve, amelyek tisztán felfedik számunkra, mi játszódik le a testben az egyes ászanák közben. Látni és megérteni, hogy pontosan mely izmok aktívak az egyes pózokban, nemcsak az anatómiai tudást gyarapítja, hanem segít a jóga minél hatékonyabb gyakorlásában is.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Tükörmeditációk - CD melléklettel


A tükör visszatükrözi, mit gondolsz magadról. Azonnal megmutatja, mikor hárítasz, és mikor vagy nyitott, együttműködő. A leghatékonyabb megerősítések azok, amelyeket hangosan, a tükör előtt, mélyen saját szemedbe nézve mondasz el.” Louise Hay Louise Hay régóta dolgozik az általa kifejlesztett tükörmeditációs terápiával. Ez a mindenki számára használható módszer javítja önmagunkhoz fűződő kapcsolatunkat, és utat nyit egy boldogabb, teljesebb élet felé. Louise először foglalja össze ennek az egyszerű, ám annál hatásosabb eljárásnak a lényegét
Vypredané
12,23 € 12,87 €

dostupné aj ako:

A gyógyító jóga kézikönyve


AZ ÉLETERŐ ÉS AZ EGÉSZSÉG JÓGÁJA A jóga igazi kincset nyújt át: az önmagunkhoz vezető térképet, amely a testen és az elmén túlra vezet. Ez az út nehéz, az önmagunkkal való találkozásra kényszerít, megkerülni nem, csak keresztülmenni lehet rajta. Könyvünk bemutatja a pancsatattvákat, vagyis az öt elsődleges elemet, és elhelyezi őket a jógatérképen. Segítségükkel megértjük és elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, elmélyülünk önmagunkban, és gyógyulásra lelünk. Szvámi Ambikananda Saraswati Az öt életerő - a pancsatattvák - mindegyike egy-egy csakrában, vagyis testünk egyik energiaközpontjában található. Saját energetikai mintázatunkat megismerve az egyes tattvákra jótékonyan ható jógapózok gyakorlásával fokozzunk életerőnket, egészségesebb és boldogabb életet élhetünk. A könyv célzott jógagyakorlatokkal, valamint az egyensúly megteremtését szolgáló egyéb módszerekkel, légző- és vizualizációs gyakorlatokkal, mantrákkal, táplálkozási tanácsokkal segíti ezt a folyamatot. Külön fejezet foglalkozik a leggyakoribb egészségügyi panaszok, betegségek hatékony leküzdésével. Találd meg tested energiahiányos pontjait, teremts egyensúlyt! Indulj el a teljesség felé az elmét és a testet összehangoló gyakorlatokkal! Enyhítsd a kellemetlen állapotokat, például a hátfájást, a szorongást, a magas vérnyomást és a depressziót! Oldd a feszültséget és javítsd a közérzeted!
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Jóga, ahogy Te szereted!


Ez a könyv a Te személyes jógaoktatód lehet! A jóga gyakorlásához szükséges képek és információk hihetetlenül széles tárházát foglalja rendszerbe, így akár kezdő, akár haladójógázó vagy esetleg oktató vagy, azonnali és gyors segítséget nyújt a mindennapokban. Nem kell többé különböző stílusú jógakönyveket keresgélned és fellapoznod ahhoz, hogy megtalálj egy-egy ászanát, a bemelegítő gyakorlatokat, a pránájáma technikákat vagy a mudrákat. Ugyanakkor jóval több mint egy könyv, hiszen a 396 számozott és különböző színkóddal ellátott kártyát könnyedén kiemelheted a lapokból, ezáltal személyre szabott gyakorlatsorokat állíthatsz össze. Praktikus, ha a kiválasztott kártyákat műanyag tasakba rendezed, így emlékeztetőül magad elé helyezheted, de akár magaddal is viheted. Ha oktató vagy, megkönnyíti a felkészülést az órádra. A kártyán található kép azonnal felidézi a gyakorolni kívánt pozíciót, a hátoldalon pedig pontos utasításokat kapsz annak helyes végrehajtásához. Itt olvashatsz az adott póz jótékony hatásairól, a hozzá kapcsolódó terápiás javallatokról és a gyakorlat által stimulált csakrákról. A kártyák kiválasztásában a színek és a könyvben található jegyzékek segítenek, betegségek jegyzéke, csakrajegyzék, kártyajegyzék. A jóga legyen veled!
Vypredané
13,76 € 14,48 €

A boldogság ékkövei (CD melléklettel)


A boldogság ékkövei egy bölcsességgel és örömmel teli kincsesláda - egy összeállítás, mely rövid és éleslátó prózai részeket, könnyen alkalmazható gyakorlatokat, felemelő verseket és aforizmákat tartalmaz. A könyv lapjain örökérvényű ősi bölcsesség elevenedik meg a modern kor embere számára, képessé téve őt, hogy saját életében alkalmazza és megvalósítsa azt. Egy nagyon színes meditatív zenei CD-t tartalmaz. Sri Chinmoy 13 hangszeren játszik, illetve énekel.
Vypredané
8,41 € 8,85 €

Tibetská jóga snu a spánku


Kniha tibetského mistra meditace mladší generace bönistického směru dzogčhenu prezentuje moderním jazykem základní témata starobylé jógy snění: povaha a druhy snů i jejich využití v praxi.
Vypredané
15,10 € 15,89 €

Teorie čakra jógy


Od svých dávných počátků až do dnešní doby nabyla jóga napříč proměnnými kontexty času a prostoru mnoha podob. Čítá nespočet škol, tradic, dílčích cest a nových směrů, avšak ve své podstatě zůstává stále jedna, stejně jako její cíl – soulad osobní esence s existencí. Ve svých mnoha úrovních a hloubkách obsahuje jednu spojující linku – princip souladu jako nutného předpokladu pro celistvost. Pro někoho tato celistvost znamená pochopení a rozvinutí jednoty mezi tělem a myslí, pro jiného mezi pohybem a dechem, pro dalšího harmonii mezi jednotlivými stránkami vlastní osobnosti, pro další existenciální rovnici, dávající univerzu řád. Čakra jóga není ničím novým ani pseudotradičním. Je učením s vlastní dynamikou a vývojem. Je cestou vedoucí k pochopení vazeb mezi tělem a psychoemoční rovinou v duchu jemné tantrické fyziologie. Zároveň v sobě integruje poznatky z jiných polí vědění o člověku (hlubinná psychologie, kulturní antropologie aj). Je vhodnou mapou v širé krajině sebeobjevování. Mapou, která má potenciál přiblížit člověka k seberealizaci, pokud je ochoten vydat se na cestu.
Vypredané
16,44 € 17,30 €

Light on Yoga The Definitive Guide to Yoga Practice


The definitive work by B.K.S. Iyengar, the world's most respected yoga teacher. B.K.S. Iyengar has devoted his life to the practice and study of yoga. It was B.K.S. Iyengar's unique teaching style, bringing precision and clarity to the practice, as well as a mindset of 'yoga for all', which has made it into the worldwide phenomenon it is today. 'Light on Yoga' is widely called 'the bible of yoga' and has served as the source book for generations of yoga students around the world. It is the classic text for all serious students of yoga. * B.K.S. Iyengar's own photo-illustrated, step-by-step guides to every yoga routine. * Week-by-week development plan - with a total of 300 weeks to allow gradual progression from novice to advanced technique. * B.K.S. Iyengar's unique and inspired guide to Pranayama - yoga breathing techniques. * B.K.S. Iyengar's yoga philosophy for life and an introduction to the spiritual aspects of yoga. * Yoga sequences and asanas to help heal a range of specific illnesses and conditions.show less
Vypredané
16,25 € 17,10 €

Gyógyító jóga (DVD melléklettel)


Fáj a fejed? Összetört a szíved? Gyötör az álmatlanság vagy az allergia? Állandó harcot folytatsz a narancsbőr és a felesleges kilók ellen? Vagy csak szeretnéd leküzdeni a rád nehezedő feszültséget? Tara Stiles a világszerte elismert és népszerű jógaoktató á-tól z-ig összegyűjtötte azokat a jógapózokat, amikkel legyőzheted a testedben felbukkanó különböző problémákat, és egyúttal javíthatsz is a közérzeteden. A szerző fiatalos és könnyed stílusban közelíti meg a jógát, több mint 50 olyan gyakori panaszt vesz górcső alá, mint például az ízületi gyulladás, a narancsbőr, a petyhüdt combok, a migrén és a depresszió. A könyvben bemutatott egyszerű gyakorlatsorozatok a kezdő és a haladó jógázók számára is hasznosak. Tara Stiles érthető és gyakorlatias módon mutatja be rendkívül hasznos gyógyító bölcsességét az olvasóknak. Ha bármilyen betegséggel küzdesz, ő tudja a választ. Gyógyszerek helyett válaszd a tartós és természetes megoldást, tanuld meg meggyógyítani magad a Gyógyító jóga című könyvvel. A Jóga mindenkinek című DVD ennek a népszerű mozgásformának egy újszerű, szabadabb megközelítését mutatja be az alapoktól, melynek gyakorlásával fejlődhet testtudatunk, elsajátíthatjuk, hogyan csendesíthetjük le elménket és fókuszálhatunk testünkre, mely által felszabadultabbak, kreatívabbak és egészségesebbek lehetünk!
Vypredané
15,30 € 16,10 €

Jóga Kompletní sada pro cvičení jógy doma


Pravidelné cvičení jógy má pozitivní vliv na fyzickou kondici i psychiku člověka, protože vede k uvolnění a vitalizaci těla, duše i mysli: podporuje krevní oběh, zvyšuje pohyblivost kloubů a trénuje svalstvo, uklidňuje nervovou soustavu a zlepšuje dr žení těla. Tato kniha vám nabízí celou řadu zajímavých poznatků o józe, důležité informace o účincích jednotlivých cviků, a také tipy k vytvoření vlastních sestav. Je balena v dárkové krabici, která obsahuje CD s doprovodnou meditativní hudbou ke cvi čení a 40 karet s fotografiemi a srozumitelnými popisy jednotlivých cviků.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Stezka světla


Ryze praktický návod pro praxi snadné stezky k Bohu pomocí rozvíjení působení boží síly v nás, který může provádět bez jakýchkoliv rozdílů každý. Cílem stezky je vytvoření duchovního světla, což je ona tajemná hadí síla. Světlo je nejvyšší a nejmocnější dostředivou silou, která nás přivádí zpět, odkud jsme vyšli, do Boha.
Vypredané
6,70 € 7,05 €

Tibetská jóga


Úvod do duchovních, mentálních a tělesných cvičení. Kniha poslouží lidem v západním světě, aby pochopili buddhismus a přijali ho jako součást svého života. Autor této knihy ji napsal po mnohaletém pobytu v Tibetu, kde absolvoval výcvik u svého guru. Po osmi letech odešel na západ seznamovat lidi s buddhismem.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Velká kniha jógy


Kniha se opírá o základní principy jógové tradice mistra T. Krišnamacharyi a jeho žáka A. G. Mohana, stejně jako o nejnovější poznatky západní anatomie. Je napsaná jasně a srozumitelně, takže je vhodná jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé, kteří se zajímají o možnosti léčení jógou. Navíc je výklad doplněn názornými ilustracemi. Remo Rittiner zde také shromáždil dlouholeté zkušenosti s mnohými účastníky, kteří pravidelně cvičí jógu pod jeho vedením. Mnohostranné léčivé účinky jógy fascinují znovu a znovu.
Vypredané
10,72 € 11,28 €

Jóga sebepoznání


Jóga sebepoznání přináší nový pohled na přístup k vnitřnímu světu pro moderního západního člověka. Současně je i praktickým psychologickým rádcem a průvodcem pro každého, kdo touží poznat tajemství duševního života.
Vypredané
12,06 € 12,69 €

Pataňdžaliho Jógasútry - První díl Samádhi - Páda


Anotácia Významný staroindický spis o základních principech a podstatě jógy. Pomůže vám poznat, jak funguje mysl, co jsou myšlenky a jak nás ovlivňují. Odkryje možnosti a potenciál vašich vnitřních schopností. S komentářem a překladem jednoho z nevýznamnějších Mistrů současnosti, Paramhans svámího Mahéšvaránandy, autora světově uznávaného systému Jóga v denním živote®. Vznik Pataňdžaliho Jógasúter sahá do druhého století před Kristem. Systém jógy, který je v nich zachycen, je však mnohonásobně starší. Sútra představuje velmi stručnou poučku, jež vystihuje pouze základní podstatu myšlenky. Přílišná stručnost súter vedla k tomu, že k jejich správnému pochopení v celé šíři a v souvislostech byl vždy nezbytný výklad učitele nebo komentátora. V tomto dílu nazvaném "Samádhi-páda" nám autor komentáře velice prostě a srozumitelně vysvětluje hlubokou moudrost obsažených súter. Nejde o suché filozofické poučky, ale o živoucí a neustále platné principy, kterými se podle starobylých poznatků jógy řídí lidská mysl a celý lidský život.
Vypredané
11,87 € 12,49 €

Little Pocket Book of Meditation


An easy-to-follow guide to the stress-busting, tension-taming practice of meditation. Trying to find a work/life balance can be exhausting, which means we are always looking for ways to release tension and relax. Meditation is the perfect solution! People often worry that to meditate properly they need to sit for hours in cold and empty rooms, but in The Little Pocket Book of Meditation Stephanie Brookes sweeps aside these out-dated stereotypes. Writing in a down-to-earth, accessible style, Stephanie shows us how to incorporate simple meditation techniques into our busy, non-stop lives. Over the years she has created bespoke meditation routines and developed a large inventory of meditations to suit a wide range of situations, including meditations for self-healing, meditations for relationships and meditations on the go. Packed with engaging insights on the benefits of meditation, this book will show you how even a short meditation can reduce stress, ease tension and set you on the path to inner peace.
Vypredané
12,83 € 13,50 €

V kategórii literatúry Joga a meditácia nájdete široký výber kníh, ktoré vám poskytnú poznatky, techniky a inšpiráciu pre cvičenie jogy a meditáciu. Objavte príručky, učebnice a filozofické diela, ktoré vám pomôžu porozumieť základným princípom jogy a meditácie. Naša knižná ponuka zahŕňa aj knihy o ásťanga joge, meditačné techniky a ich výhody pre celkovú pohodu a duševný rozvoj.

Tieto knihy sú určené pre začiatočníkov aj pokročilých cvičencov. Nájdete tu jednoduché cvičebné postupy pre začiatočníkov aj náročnejšie cvičebné plány pre pokročilých. Joga a meditácia prispievajú k zlepšeniu flexibility tela, svalovej sily, koncentrácie, uvoľneniu stresu a duševnému blahobytu.

Využite múdrosť skúsených autorov v oblasti jogy a meditácie a objavte rôzne prístupy a techniky. Naša knižná ponuka vám pomôže objaviť a prehĺbiť vašu prax jogy a meditácie a poskytne vám cenné nástroje na dosiahnutie harmónie tela a mysle.