! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zdravá výživa, diéty, chudnutie strana 54 z 63

What Are You Hungry For


What do you crave? For many of us, sugary treats, fatty meals and high-calorie snacks are impossible to resist. And yet, reaching the bottom of the biscuit tin rarely leaves us feeling satisfied. What if we are actually hungry for something much more fulfilling? In this groundbreaking book, bestselling author and endocrinologist Deepak Chopra unites the latest scientific and alternative therapy research to reveal how our overeating is often a symptom of 'inner starvation' - a hunger for love, se lf-esteem, happiness and security. By changing our approach to eating using the tools in this book, we can heal our bodies and minds to achieve permanent weight loss, a longer, happier life and spiritual well-being. The ultimate guide to inner and ou ter health, What Are You Hungry For? will change the way you eat forever.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Hubnutí pro ty, co si všechno moc berou


Poslední průzkumy o hubnutí totiž ukazují, že metabolismus, tedy hodnotu vaší tělesné hmotnosti, ovlivňuje mnoho faktorů. To, kolik kalorií přijmete a kolik vydáte cvičením a pohybem, je jenom částí celého obrazu. Například jste si možná všimli, že je mnohem těžší zhubnout, když jste v citovém, psychickém stresu. Možná dokonce i konkrétní příčinu tohoto stresu sami znáte. Vaše nadváha může mít totiž velice málo společného s jídlem! V nedávných letech odborníci zjistili, že v důsledku myšleneka pocitů probíhají v lidských buňkách skutečné fyziologické změny. Pak dává smysl i teorie, že tuk se může začít tvořit v důsledku strachu, hněvu nebo neochoty projevit pocity a myšlenky, které nás ovlivňují na tělesné úrovni. Lidé, kteří jsou vyjímečně citliví, jejichž pocity jsou hlubší a kteří pociťují emoce jiných lidí stejně jako své vlastní, mají často problém zhubnout a váhu si udržet. Je možné, že se krásná vlastnost empatie, díky které dokážeme pociťovat bolest jiných lidí a vyjádřit jim účast, stane základním faktorem našich problémů s nadváhou? V této knize se nejen dozvíte, zda patříte do této skupiny lidí, co je vlastně důvodem vašeho stresu, zjistíte také kde jsou skryté příčiny vašeho tloustnutí a nadváhy a budete je konečně moci začít řešit.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Lacná kniha Smoothies Zelené koktejly - 10 dní detoxikace (-50%)


Regenerace a očista pomocí zeleninových a ovocných koktejlů funguje, a proto vycházejí další a další aktualizovaná díla na toto téma. Nejnovějším z nich je kniha americké nutriční poradkyně J. J. Smithové, která sestavila desetidenní plán na detoxikaci organismu pomocí koktejlů ze syrové zeleniny, ovoce a dalších přísad, avšak zároveň nabízí možnost využít tyto nápoje pro trvalou změnu stravování, aby se nežádoucí kilogramy už nikdy nevrátily. Jak autorka zdůrazňuje: „Tohle není dieta, ale životní styl!“ Knihu doplňují recepty na koktejly pro každý den.
Vypredané
5,38 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Vyhrajte boj s cukrovkou


Cukrovka je velmi rozšířené civilizační onemocnění. Podle výzkumů nestačí jen změnit stravu, ale je potřeba dodat i určité množství vitaminů a minerálů. Tato kniha vám poradí, na které doplňky stravy se zaměřit a jaké množství je pro vás adekvátní. Zesílíte tak efektivitu léků a změněného životního stylu.
Vypredané
8,39 € 8,83 €

Lacná kniha Vyhrajte boj s cukrovkou (-70%)


Cukrovka je velmi rozšířené civilizační onemocnění. Podle výzkumů nestačí jen změnit stravu, ale je potřeba dodat i určité množství vitaminů a minerálů. Tato kniha vám poradí, na které doplňky stravy se zaměřit a jaké množství je pro vás adekvátní. Zesílíte tak efektivitu léků a změněného životního stylu.
Vypredané
2,65 € 8,83 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vyhrajte boj s cukrovkou


Cukrovka je velmi rozšířené civilizační onemocnění. Podle výzkumů nestačí jen změnit stravu, ale je potřeba dodat i určité množství vitaminů a minerálů. Tato kniha vám poradí, na které doplňky stravy se zaměřit a jaké množství je pro vás adekvátní. Zesílíte tak efektivitu léků a změněného životního stylu.
Vypredané
0,44 € 8,83 €

dostupné aj ako:

Lefogyni boldogan (.hu)


"Próbáltál már valaha lefogyni? Akkor biztosan emlékszel a küzdelemre, amit a kilókkal folytattál és végül a csalódásra, amikor a mérlegre álltál? Amikor úgy érezted, hogy "ez is csak nálam nem vált be?" Nem lehet, hogy valamit kihagytál a számításból? Valamit, ami a titka a tartós fogyásnak? Mit szólnál, ha mutatnék egy forradalmian új módszert, amellyel lemondás nélkül lefogyhatsz, tartós eredményt hoz, és olyan könnyen megtanulhatod, mint a biciklizést? Kezedben az első olyan könyv, amely a fogyást egy teljesen új, a mentális oldalról közelíti meg, amely: Nem diétás könyv - hanem megtanít jóízűen, de mértékletesen enni. Nem edzésprogram - hanem a hízás okainak megszüntetésében segít. Nem motivációs könyv - hanem konkrét megoldási javaslatokat ajánl." (a Szerző)
Vypredané
12,83 € 13,50 €

Deliciously Ella: Awesome Ingredients, Incredible Food That You and Your Body Will Love


From sumptuous desserts, to food on the go, delicious dips, raw treats and rainbow bowls of awesome veggies, Ella's philosophy is all about embracing the natural foods that your body loves and creating fresh, simple dishes which are easy to make and taste amazing. Featuring more than 100 new sugar-free, gluten-free and dairy-free recipes to excite your taste buds, this collection will inspire you to eat for better health, glowing skin and boundless energy. A reformed sugar monster herself, Ella knows just how daunting the idea of changing your diet can be. Her must-read blog, DELICIOUSLY ELLA, which gets two million visitors a month from all over the world, was inspired by her own health adventure and everything she has learned by healing herself simply through diet. It's truly amazing to see what you can do with these simple ingredients and how you can so easily create a deliciously healthy version of your favourite dishes. More than anything, Ella wants to show that this way of eating is absolutely not about deprivation and starvation, but instead is about embracing a positive, healthy way of life.
Vypredané
27,50 € 28,95 €

Lacná kniha Najedzte sa do štíhlosti 2 (-70%)


V ruke držíte pokračovanie bestselleru Najedzte sa do štíhlosti. Autorka v tejto novej knihe vysvetľuje jednoduchý princíp prechodu od bežného stravovania k stravovaniu, ktoré je správne a prospešné. Bežné stravovanie a nevhodný spôsob zmýšľania o sebe, majú za následok, že sme ľahkou korisťou farmaceutického priemyslu a drahých, často neúčinných výživových doplnkov. Nájdete tu aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Takisto tu nájdete ukážku netradičného vianočného menu a príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás. Uvidíte premenu jej fyzického tela, a tiež to, ako sa zmenila na kreatívnu mladú ženu, tým, že sa zbavila zdedených i získaných návykov. Pochopila, že jedinou prekážkou, ktorá nám bráni byť spokojnými a šťastnými ľuďmi, sme my sami. Jo-jo efekt se neprejaví, pokiaľ sa nevrátite k pôvodným stravovacím a myšlienkovým návykom. Antónia Mačingová Sloboda a nezávislosť majú základ v znalostiach, ktoré dokážeme využiť pre vlastný vývoj Osloboďte sa od médií a reklám, prestaňte byť závislí od produktov, ktoré vám sľubujú rýchly účinok (vždy je tam nejaký háčik). Jasno v hlave = poriadok na tanieri = ZDRAVIE, VITALITA, KRÁSA a SPOKOJNOSŤ A.Mačingová
Vypredané
3,90 € 13,00 €

dostupné aj ako:

Síla přírodní fermentace


Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno). S téměř stovkou receptů je nejobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
Vypredané
13,03 € 13,72 €

Zelené smoothie – revolúcia vo výžive


Málokto z nás si dokáže v dnešnej dobe nájsť čas na vyváženú stravu. Všetci sa niekam ponáhľame, máme stres a nemáme čas. Aj keď na prvý pohľad nemusíme byť chorí, nespavosť, problémy s hmotnosťou, neschopnosť sa sústrediť a únava naznačujú, že niečo s nami nie je v poriadku. Všetko sú to príznaky nedostatku živín. Zelené smoothie – revolúcia vo výžive chce poraziť epidémiu týchto zdravotných problémov vyrovnanou diétou bohatou na živiny. Victoria Boutenko prichádza vo svojej novej knihe s kombináciou správnej výživy a svojich znalostí o smoothie, aby nám pomohla v ceste za zdravím. Potrebujeme k tomu len ovocie, zeleninu a rastliny, ktoré sme možno doteraz považovali za neužitočné. A samozrejme vodu! V Zelenej revolúcii autorka prináša 200 receptov, ktoré v sebe spájajú jednoduchosť (čo sa týka ingrediencií) a rozmanitosť chutí. Naučte sa ako si namixovať chutné zdravé nápoje!
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Lacná kniha Zelené smoothie – revolúcia vo výžive (-70%)


Málokto z nás si dokáže v dnešnej dobe nájsť čas na vyváženú stravu. Všetci sa niekam ponáhľame, máme stres a nemáme čas. Aj keď na prvý pohľad nemusíme byť chorí, nespavosť, problémy s hmotnosťou, neschopnosť sa sústrediť a únava naznačujú, že niečo s nami nie je v poriadku. Všetko sú to príznaky nedostatku živín. Zelené smoothie – revolúcia vo výžive chce poraziť epidémiu týchto zdravotných problémov vyrovnanou diétou bohatou na živiny. Victoria Boutenko prichádza vo svojej novej knihe s kombináciou správnej výživy a svojich znalostí o smoothie, aby nám pomohla v ceste za zdravím. Potrebujeme k tomu len ovocie, zeleninu a rastliny, ktoré sme možno doteraz považovali za neužitočné. A samozrejme vodu! V Zelenej revolúcii autorka prináša 200 receptov, ktoré v sebe spájajú jednoduchosť (čo sa týka ingrediencií) a rozmanitosť chutí. Naučte sa ako si namixovať chutné zdravé nápoje!
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zelené smoothie – revolúcia vo výžive


Málokto z nás si dokáže v dnešnej dobe nájsť čas na vyváženú stravu. Všetci sa niekam ponáhľame, máme stres a nemáme čas. Aj keď na prvý pohľad nemusíme byť chorí, nespavosť, problémy s hmotnosťou, neschopnosť sa sústrediť a únava naznačujú, že niečo s nami nie je v poriadku. Všetko sú to príznaky nedostatku živín. Zelené smoothie – revolúcia vo výžive chce poraziť epidémiu týchto zdravotných problémov vyrovnanou diétou bohatou na živiny. Victoria Boutenko prichádza vo svojej novej knihe s kombináciou správnej výživy a svojich znalostí o smoothie, aby nám pomohla v ceste za zdravím. Potrebujeme k tomu len ovocie, zeleninu a rastliny, ktoré sme možno doteraz považovali za neužitočné. A samozrejme vodu! V Zelenej revolúcii autorka prináša 200 receptov, ktoré v sebe spájajú jednoduchosť (čo sa týka ingrediencií) a rozmanitosť chutí. Naučte sa ako si namixovať chutné zdravé nápoje!
Vypredané
0,45 € 8,90 €

dostupné aj ako:

  • 4,8 /5

Plán B - 30-dňový manuál zdravého chudnutia


Doktor Igor Bukovský vám predkladá výber toho najlepšieho, čo za 10 rokov svojej práce s klientmi v Ambulancii klinickej výživy objavil, pochopil a prežil. Okamihy, príbehy a informácie, ktoré vám konečne urobia vo všetkom jasno, podporia vás v krízach a dajú vám motiváciu na každý deň. Kalórie – všetko je inak. Hnedý tuk – začnite používať orgán, ktorý spaľuje najviac kalórií. Gény – vypínajte zlé a zapnite tie dobré. Emócie – spoznajte tajné dôvody jedenia a objavte v nich svoju silu. Pevná vôľa – prestaňte sa trápiť, toto dokáže naozaj každý! V úvodnej časti knihy nájdete najnovšie aj všetky potrebné informácie, aby ste sa už nikdy nedali nachytať na hlúposti. Zaujímavé kapitoly: Hlad, Metabolizmus, Stres, Kalórie, Časovanie, Sedavé zamestnanie, Tukové tkanivo, Tráviaci systém, Emócie, Raňajky, Večera, Spánok. V druhej časti knihy nájdete Manuál: 30-dňovú podrobnú „cestovnú mapu“ dôležitých maličkostí, ktoré vám natrvalo zmenia pohľad na seba, na chudnutie a na celý život. Deň po dni sa naučíte využívať najnovšie poznatky a skúsenosti s tým, ako je možné preprogramovať svoje myslenie, tukové bunky aj metabolizmus. Nielenže schudnete, tento manuál vás naučí žiť tak ako žijú ľudia bez kíl navyše. Moderný a originálny spôsob spracovania: - logické mapy - interaktívne postupy - prehľadné schémy - vyše 100 receptov a ďalšie informácie formou rozšíreného obsahu prístupného cez webstránku alebo priamo do vašich mobilných zariadení. Nepodceňujte a neobchádzajte ani to, čo sa vám môže zdať známe, banálne alebo „staré“ – naozajstné pravdy nepodliehajú môdnym trendom. „Ak chcete žiť bez zbytočných kíl, naučte sa žiť bez zbytočných kíl. Všetko ostatné je len spoločenská hra „Človeče, nehnevaj sa, veď ja tiež diétujem!“ Pozývam vás do „školy“, ktorou sme prešli s našimi klientmi za 10 rokov existencie AKV. Je to škola, v ktorej si jednotky aj päťky dávate iba sami – a pritom vám pomôže schudnúť tak, aby sa to dalo vydržať aj udržať.“ Igor Bukovský
Vypredané
18,91 € 19,90 €

Lacná kniha Plán B - 30-dňový manuál zdravého chudnutia (-70%)


Doktor Igor Bukovský vám predkladá výber toho najlepšieho, čo za 10 rokov svojej práce s klientmi v Ambulancii klinickej výživy objavil, pochopil a prežil. Okamihy, príbehy a informácie, ktoré vám konečne urobia vo všetkom jasno, podporia vás v krízach a dajú vám motiváciu na každý deň. Kalórie – všetko je inak. Hnedý tuk – začnite používať orgán, ktorý spaľuje najviac kalórií. Gény – vypínajte zlé a zapnite tie dobré. Emócie – spoznajte tajné dôvody jedenia a objavte v nich svoju silu. Pevná vôľa – prestaňte sa trápiť, toto dokáže naozaj každý! V úvodnej časti knihy nájdete najnovšie aj všetky potrebné informácie, aby ste sa už nikdy nedali nachytať na hlúposti. Zaujímavé kapitoly: Hlad, Metabolizmus, Stres, Kalórie, Časovanie, Sedavé zamestnanie, Tukové tkanivo, Tráviaci systém, Emócie, Raňajky, Večera, Spánok. V druhej časti knihy nájdete Manuál: 30-dňovú podrobnú „cestovnú mapu“ dôležitých maličkostí, ktoré vám natrvalo zmenia pohľad na seba, na chudnutie a na celý život. Deň po dni sa naučíte využívať najnovšie poznatky a skúsenosti s tým, ako je možné preprogramovať svoje myslenie, tukové bunky aj metabolizmus. Nielenže schudnete, tento manuál vás naučí žiť tak ako žijú ľudia bez kíl navyše. Moderný a originálny spôsob spracovania: - logické mapy - interaktívne postupy - prehľadné schémy - vyše 100 receptov a ďalšie informácie formou rozšíreného obsahu prístupného cez webstránku alebo priamo do vašich mobilných zariadení. Nepodceňujte a neobchádzajte ani to, čo sa vám môže zdať známe, banálne alebo „staré“ – naozajstné pravdy nepodliehajú môdnym trendom. „Ak chcete žiť bez zbytočných kíl, naučte sa žiť bez zbytočných kíl. Všetko ostatné je len spoločenská hra „Človeče, nehnevaj sa, veď ja tiež diétujem!“ Pozývam vás do „školy“, ktorou sme prešli s našimi klientmi za 10 rokov existencie AKV. Je to škola, v ktorej si jednotky aj päťky dávate iba sami – a pritom vám pomôže schudnúť tak, aby sa to dalo vydržať aj udržať.“ Igor Bukovský
Vypredané
5,97 € 19,90 €

dostupné aj ako:

Finoman cukor nélkül


Különféle okokból választhatjuk a cukormentes étkezést, lehet az egészségügyi, vagy esztétikai megfontolásból. Dönthetünk teljes vagy részleges szénhidrát megvonás mellett, vagy egyszerűen csak lecserélhetjük a finomított cukrok használatát természetes édesítő szerekre. Bármelyik diéta vagy életmód szerint vezetjük konyhánkat, ezekkel a receptekkel nyugodtan élvezhetjük az édes ízeket. Az 1x1 Konyha Cukormentesen finomat kiadványának segítségével kipróbálhatunk olyan édességeket, amelyek szénhidrátban szegények, s így beleillenek a szénhidrátmentes diétákba, de találhatunk olyanokat is, amelyek hagyományos desszertjeink újraalkotásai az édes ízvilág feláldozása nélkül. Olyan édességeket is megkóstolhatunk, amelyek természetes szénhidrát források tele a feldolgozatlan ételek vitamin és ásványi anyag tartalmával, melyek azonnal ható, ám hosszú távú energiával szolgálnak, így nincsenek kártékony hatással az egészségünkre. A desszertek nagy része büntetlen finomságnak számít, amelyet az egész család bátran élvezhet. A kevés idővel rendelkező vagy kezdő háziasszonyok is örömüket lelhetik a receptekben, hiszen többségük könnyen és gyorsan elkészíthető. A Cukormentesen finomat kiadvány receptjei sokszorosan tesztelt és tökéletesített receptek egy olyan háziasszony tollából, aki saját és családja örömére alkotta ezen finom és egészséges recepteket hosszú évek alatt. A receptek sokszínűségének köszönhetően mindenki garantáltan meg fogja találni a saját kedvencét a receptek közül.
Vypredané
2,03 € 2,14 €

Kalóriatáblázat


Az 1x1 Konyha egy olyan színes szakácskönyv sorozat, amely fotókkal illusztrálva segít ötleteket meríteni a kezdőknek és a konyhában már otthonosan mozgóknak egyaránt. Ízletes vendégváró falatkák, csábító aprósütemények, az ázsiai konyha remekei, mint gyorsan elkészíthető ételek kavalkádja elevenedhet meg a receptek nyomán az Önök otthonában. Az ételek elkészítésén kívül külön kalóriatáblázat kötet segíti a konyhában tevékenykedőket.
Vypredané
2,03 € 2,14 €

Vitamin ABC - Gyógyulás táplálékkiegészítőkkel


A könyv szerzője ebben a kötetben a manapság oly divatos vitaminokkal és más táplálékkiegészítőkkel foglalkozik, amelyek az utóbbi évtizedekben Magyarországon is óriási karriert futottak be. Ma már alig akad közöttünk olyan, aki több-kevesebb rendszerességgel ne fogyasztana belőlük. Ahogy mindennel, a vitaminokkal is csínján kell bánni. Könyvünk a 84-féle vitamin és más étrend-kiegészítő jól áttekinthető csoportosításával és betűrendbe szedett ismertetésével segít az eligazodásban. Megtudhatjuk, hogy melyik vitamin, antioxidáns, ásványi anyag vagy nyomelem, növényi alapú vagy egyéb készítmény, aminosav hogyan hat, mire jó; melyiket fogyaszthatjuk a többivel együtt; melyiket lehet túladagolni; és a szedésekor mire kell ügyelnünk. A kötet talán leghasznosabb és várhatóan majd legtöbbször forgatott fejezete az egyes betegségek, panaszok szerint szedi csokorba az ajánlott táplálékkiegészítőket.
Vypredané
3,02 € 3,18 €

Életmódváltás mesterfokon


Az ideális testsúly, a jó egészség és a magas energiaszint elérésének és megtartásának 5 aranylépése. Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretnének jobb egészséget, magasabb energiaszintet és ideálisabb testsúlyt, akkor ez a könyv neked szól. Az írás segítségével és a benne lévő gyakorlatok elvégzésével mindezt úgy érheted el, hogy közben egyensúlyt és harmóniát teremtesz életedben. Ez a könyv egy alap, amire rá építheted az életedet. Hiszen ahhoz, hogy sikeres, boldog és teljes életet élj, energia, egészség és vonzó megjelenés kell. Ahhoz viszont, hogy ezt elérd és meg is tudd tartani, bizony nem elég a felszínt kapargatni. Komplex életmódváltásra van szükséged, személyre szabottan, a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeit lefedve, mesterfokon.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

Kategória zdravá výživa, diéty, chudnutie je určená pre tých, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl, stravovanie a chcú dosiahnuť optimálne zdravie a telesnú kondíciu. V tejto kategórii nájdete knihy, sprievodcov a príručky, ktoré poskytujú informácie o rôznych aspektoch zdravej výživy, diét a stratégií na chudnutie.

Tieto knihy sa zameriavajú na vedecké základy výživy, živiny potrebné pre zdravie a správne fungovanie organizmu. Poskytujú informácie o vyváženom stravovaní, výbere a príprave zdravých jedál, ako aj o vplyve stravovania na rôzne aspekty zdravia, ako je kontrola hmotnosti, prevencia ochorení a zlepšenie celkového fyzického a duševného stavu.

V týchto knihách sa dočítate o rôznych diétach a stravovacích štýloch, ako je napríklad mediteránska strava, paleo diéta, vegetariánstvo, vegánstvo a ďalšie. Získate informácie o vplyve jednotlivých potravín na organizmus a ich výživovú hodnotu, ako aj o správnom zložení jedálnička pre dosiahnutie zdravého a vyváženého stravovania.