Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 137 z 466

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Paleolit fogások édes kettesben


Csábítsd el szíved választottját egy izgalmas, női rafinériával gazdagon fűszerezett közös fogásra, amely egyszerre finom és egészséges! Minden bombabiztos konyhai praktikámat összegyűjtöttem neked a sikeres hódításhoz: ízletes vacsorák és háromfogásos menük randevúra és ünnepi alkalmakra, reggeli fogások édes kettesben, bűntudatmentes nyalánkságok. A kötet végén alkoholmentes és alkoholos italválogatást is találsz, hogy - a hedonizmus jegyében - legyen mivel leöblíteni a sok ínycsiklandó falatot. A hatodik kötetem írásakor az élénkítő, könnyen emészthető és vágykeltő hatásaikról ismert egészséges alapanyagokat állítottam a középpontba. A könyvben többek közt helyet kapott a zöld fűszeres, aszalt paradicsomos bagett, a petrezselymes-paprikás pulykasonka, a mákos hedonizmus, a tejcsokis törökmogyorókrém, a citromos-mazsolás paleo túróval kínált vaníliás kuglóf, de készíthetsz változatos tapas-tálat, paleo sangríát, halrudacskákat fűszeres panírban, carbonara spagettit, málnás-zöldcitromos rozé fröccsöt vagy tüzes szűz koktélt is. Esetleg egyszerűen használd fegyverként a pasifogó rablónyársakat. Kezdhetjük? Vágjunk neki a pikáns főzőcskézésnek!
U dodávateľa
10,69 € 11,25 €

Tévúton


Mennyi ideig tart ki a Camino varázsa? Meddig maradhat valaki zarándok egy nagyvárosban? Ha megkérdezték, azt mondtam: örökre! Pedig egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy ez nem igaz. Tudtam, hogy rossz döntést hoztam. Addigra azonban már késő volt, újra a régi lendülettel tepertem a mókuskerékben. Sejtettem, hogy a testem azt próbálja jelezni, hogy nem jó az irány. Figyelmeztetni akar, hogy tévúton járok. Nem lehet visszafordulni, nem szabad visszatérni ahhoz, aminek egyszer már teljes meggyőződéssel hátat fordítottam, ami szembe megy a lelkiismeretemmel és az önbecsülésemmel. Ezúttal mégsem hallgattam a belső hangomra. Számokat láttam magam előtt, amelyek igencsak jól mutattak. A lelki béke, a felhőtlen szabadság érzése azonban gellert kapott. Újra sokat szorongtam, és egyre gyakrabban jutott eszembe, hogy az életem véges. Pakolászni kezdtem magam körül, azt hiszem, rendbe akartam tenni a dolgaimat. A világéletemben hangoztatott "én mindig mindent megoldok" jelmondat halkulni kezdett, bizonytalanná, erőtlenné vált. "Ki kell bírnom egy ideig" - ez lett az új célkitűzés. A helyzet rosszabb volt, mint ami miatt pár éve világgá mentem onnan. Ám addigra már nyakig benne voltam a sűrűjében, és minden nap azt számolgattam, hány hónapnyi tűréssel tudok megszerezni pár év szerény anyagi biztonságot. Amire aztán nem kerülhetett sor, mert a sors a fejemre koppintott.
U dodávateľa
10,69 € 11,25 €

Második tavasz


A kínaiak a nő érett korba való átmenetét nevezik Második tavasznak. Hála a hagyományos kínai orvoslás egyszerű, természetes módszereinek, a nő életének második felét fizikai és mentális hanyatlás helyett nőies potenciáljának virágzása töltheti ki. Dr. Mao forradalmi Secont Spring (Második tavasz) programja időtálló, teljesen természetes kezelés módszerekkel ismerteti meg Önt, hogy gyarapíthassa energiáját, javíthasson szexuális életén és egészségén - és elindíthassa új, életerős korszakát, amely 35 éves korától a perimenopauzán, a menopauzán és még azon is túl tarthat majd.
U dodávateľa
12,79 € 13,46 €

Jóga v terapii


Při léčbě klienta, který trpí interpersonálním traumatem jako je chronické zneužívání v dětství nebo domácí násilí, nemá verbální terapie vždy ten nejlepší efekt. Pro tyto klienty jsou trauma a jeho důsledky natolik zabudované do osobnosti a tak komplexní, že omezení klientových zkušeností na sadu symptomů, případně navrhování změn v kognitivním rámci nebo v rámci behaviorálních vzorců ignoruje důležitého a klíčového hráče: tělo. Odborníci v oblasti duševního a mentálního zdraví většinou souhlasí, že v případech komplexního traumatu se v těle nachází a manifestuje mnoho utrpení sebenenávist, stud a strach. Například žena, která zažívala v dětství sexuální zneužívání, může mít navzdory úspěšné pracovní kariéře období, kdy nedokáže vnímat končetiny a cítí celkové odpojení od své fyzické podstaty. Přeorientování klientky na tělo a vytváření tělesného pocitu může být klíčem k odemknutí její bolesti a nasměrováním k léčení. Tato kniha představuje úspěšnou intervenci nazvanou Trauma-sensitivní jóga (TSJ), což je program pro traumatizované klienty založený na vědeckých důkazech, který jim pomáhá v bezpečném a vědomém propojení s vlastním tělem. Klinický psycholog nemusí mít znalosti a povědomí o józe, aby porozuměl a používal tyto jednoduché techniky, které jsou zde prezentovány uceleně a ve stručném a čtivém formátu. Trauma-sensitivní jóga pomáhá klientům dosáhnout hlubšího a trvalejšího uzdravení. Kniha obsahuje více než 30 fotografií s různými jógovými formami a v poslední kapitole je uvedeno portfolio jógové praxe krok za krokem, které lze používat při práci s klienty.
U dodávateľa
16,99 € 17,88 €

10 zázračných přírodních léků, které vám mohou zachránit život


Příroda nabízí řadu rostlin a hub, které mohou pomoci s léčbou nemocí a prevencí zdravotních problémů. Tato kniha vás seznámí s deseti zázračnými přírodními léky, z nichž některé jsou považovány za léčebné prostředky budoucnosti: aloe vera, česnek, echinacea, hlíva ústřičná, konopí, kurkuma, len, rakytník, stévie, zázvor. Najdete tu cenné informace o jejich pěstování či sběru ve volné přírodě, obsahu účinných látek a konkrétním využití v léčbě a prevenci nemocí. Dozvíte se, jak si připravit čaje, tinktury, elixíry a další léčebné prostředky, navíc získáte užitečné kuchařské tipy a recepty na zdravé speciality, rady při nákupu a výběru potravinových doplňků a mnoho dalších informací. Důvěřujte těmto deseti zázračným přírodním lékům. Mohou vám zachránit život!
U dodávateľa
10,50 € 11,05 €

Supertelo


Každý človek túži byť krásny, štíhly a najmä zdravý. V tejto knižke sme sa usilovali o zosumarizovanie najnovších poznatkov v oblasti výživy, pohybu a životosprávy s konkrétnymi cvikmi a receptmi. Vďaka získaným informáciám budete schopní: - V pohodlí domova efektívne cvičiť aj bez pomôcok. - Variť zdravo s jednoduchými ingredienciami. - Zaviesť do svojho života pozitívne zmeny, ktoré výrazne ovplyvnia vaše zdravie. - Doplniť si pohár energie a zlepšiť si kvalitu života. Pri výžive je dôležité vedieť, ako sa vyhnúť chybám a jojo efektu, ako správne cvičiť a ako sa konečne dopracovať k vysnívanej postave a k zdravej štíhlosti, ktorá vydrží po zvyšok života. Dúfame, že kniha bude mať čo najviac spokojných čitateľov, ktorým sa podarí uspieť a vďaka nadobudnutým poznatkom dosiahnuť najlepšiu možnú verziu samého seba, tak ako už stovkám našich čitateľov a klientov.
Na sklade 1Ks
20,81 € 21,90 €

Közelebb a szeretethez


ELENGEDHETETLENÜL FONTOS OLVASMÁNY, HA SZERETNÉD MAGASABB SZINTRE EMELNI A KAPCSOLATAIDAT. EZ A KÖNYV GYÖKERESEN MEGVÁLTOZTATHATJA AZ ÉLETED. - Yung Pueblo Hogyan tudnád megosztani az életedet valaki mással, ha elszakadtál önmagadtól? Hogyan tudnál közelséget teremteni, ha eltávolodtál a saját érzelmeidtől? Az igazság az, hogy gyakorlatilag lehetetlen egészséges kapcsolatot építeni egy másik emberrel, ha előbb nem építettél ki egyet önmagaddal. Érthető, hogy az emberek küszködnek, mert nem létezik kézikönyv arra, hogy mit tegyünk, ha a partnerünk megcsal minket, vagy hogyan ápoljunk egy olyan kapcsolatot, amely a kötődés hiányán alapul. Vex King nemzetközi bestselleríró a Közelebb a szeretethez című könyvével gyakorlati, érzelmi és spirituális támogatást nyújt a mélyebb és teljesebb szeretet megéléséhez. SZERETED A PÁROD, DE SZERETNÉD ÚJRA FELELEVENÍTENI A "SZERELEM" ÉRZÉSÉT? RENGETEG RANDEVÚD VAN, DE ÚGY TŰNIK, NEM TALÁLOD A MEGFELELŐ SZEMÉLYT? FOLYTON UGYANAZOK A KONFLIKTUSOK MERÜLNEK FEL A KAPCSOLATAIDBAN? A modern kapcsolatok bonyolultabbak, mint valaha, de a szeretet átadására és befogadására irányuló eredendő igényünk ma is ugyanolyan erős, mint régen. Hogyan találhatjuk meg tehát a valódi kötelékeket, a feltétel nélküli szeretetet és a tiszta, tartós kapcsolatokat? Vex három egyszerű lépésben segít neked: - Megérteni, milyen szerepet játszol a kapcsolataidban - Jelentőségteljes és tudatos kapcsolatokat kiépíteni - Megtanulni, hogyan szeress hitelesen és feltétel nélkül Ez a könyv felhívás arra, hogy valamit csináljunk máshogy; álljunk meg, gondolkodjunk el, és szabadítsuk ki magunkat a problémás kapcsolati mintákból.
U dodávateľa
18,71 € 19,69 €

Arcművészet


"KERESEL EGY OLYAN SZÉPÜLÉSI MÓDOT, AMELY GARANTÁLTAN MEGBÍZHATÓ, TERMÉSZETES HATÁSÚ, KELLŐEN TARTÓS, RÁADÁSUL A MINDENNAPJAIDAT IS MEGKÖNNYÍTI? Patkós Alexandra megismertet az általa megalkotott Arcművész-módszertannal, mely mindezt garan-tálja. Bemutatja azt a tartós szépülési módot, mely a személyre szabott, művészien kidolgozott sminket veszi alapul, és viselőjének nem kell új készségeket megtanulnia és alkalmaznia. Bármilyen életkorban is legyél, méltó helyet képvisel a legjobb arcesztétikai módszerek között. Kedves Olvasó, Te melyik vagy? - A sminktetoválásnak még a gondolatától is viszolyogsz? Nos, akkor ez a könyv pont neked szól: segít igazolni a saját véleményedet, de segít módosítani is - vagy akár megváltoztatni. Itt minden infót hiteles forrásból ellenőrizhetsz hozzá! - Még nincs sminktetoválásod, de gondolkodsz rajta? Akkor erre a könyvre vártál: olvasd el, és könnyű lesz a döntés! - Van már sminktetoválásod? Akkor ez itt a te könyved: segít megtervezned, ezután mikor, hogyan, merre vedd az irányt a kifinomult, tartós szépség felé. - Te magad is sminktetoválással foglalkozol? Akkor ez neked egy igazi szakmai cse-mege lesz: 23 év és több ezer vendég megszépítésének legizgalmasabb tapasztala-tait olvashatod. Vesd be őket bátran a vendégeid tájékoztatásakor, akár meggyőzni, akár épp ellenkezőleg: lebeszélni akarod őket! "Amikor találkozom egy nővel, azonnal látom a még szebb önmagát! Akarva-akaratlanul megjelenik bennem, hogyan lehetne az arcvonásait finom, természetes hatású sminkkel kiemelni vagy épp javítani, milyen színek adnának eleganciát, frissességet és ápoltságot az arcnak, hol lehetne a szemöldök, szem vagy ajak formáját finom súlypontáthelyezéssel még szebbé tenni! Talán az az egyik legkülönlegesebb az életemben, amennyire szenvedélyesen rajongok a szakmámért és amennyire megunhatatlanul szeretek tartós sminkeket készíteni, nőket szebbé tenni."
U dodávateľa
18,71 € 19,69 €

Mi a fészkes fene ez - Perimenopauza, menopauza, más méltatlanságok és te


Somamama Gésa: "A perimenopauzával együtt tíz éve vagyok benne ebben az életszakaszban ('66-ban születtem, ki lehet számolni, hogy 2013-ban voltam negyvenhét éves, akkor indult), az én szenvedésemen már elég sok szélhámos mindent is ígérő gyógyszergyártó cég gazdagodott. (A szenvedő ember hiszékenyebb.) Heather Corinna nem csak hitelesen, lelkiismeretesen, de óriási tudással igyekszik nekünk segíteni ezen az úton, mint egy jószándékú vagány testvér." Heather Corinna letette az asztalra azt a könyvet, amire sokaknak nagy szüksége van! A Mi a fészkes fene ez? Somamama Gésa ajánlásával érkezik a magyar olvasókhoz! A könyv minden részletre kiterjedően mutatja be a változókort nemtől és életkortól függetlenül mindenkinek, akinek bármilyen kérdése, kapcsolata vagy élménye van ehhez az izgalmas életszakaszhoz fűződően. Gondolhatnánk ilyenkor, hogy "á, rám ez úgysem vonatkozik!" - ez azonban tévedés! A világon élő 30 és 60 év közötti nők több, mint 80 százalékát érinti a perimenopauza vagy a menopauza. Fontos megjegyezni, hogy a változókor témakörének ismeretében rettenetesen súlyos hiányosságaink vannak, tekintet nélkül nemünkre vagy életkorunkra. A menopauza nem egy betegség és nem is a nők kizárólagos "gondja". A változókor egy életszakasz, ami - ahogyan életünk más szakaszai - rengeteg kihívást és legalább ugyanennyi lehetőséget tartogat. Ez a tudományosan megalapozott, mégis elképesztően szórakoztató és közvetlen hangvételű könyv segít eligazodni a változókorban lévő nőknek, megmutatja, hogyan lehetünk jó társa perimenopauzában lévő párunknak, mire kell figyelnünk, hogy érzékeny gyermekek lehessünk és azt is megtudhatjuk, milyen egy igazi menopauza-bajtárs.
U dodávateľa
18,71 € 19,69 €

Food for Life


From the bestselling author of Spoon-Fed and The Diet Myth, a comprehensive guide to the new science of nutrition, drawing on Tim Spector's cutting-edge research. Food for health Food for your microbes Food as medicine Food for mental health Food for immunity Food for the planet Food for life Food is our greatest ally for good health, but the question of what to eat has never seemed so complicated. Tim Spector has pioneered a science-based approach to nutrition, encouraging us to forget misleading notions of calorie counts or nutritional breakdowns. In Food for Life he draws on over a decade of cutting-edge scientific research, along with his own personal insights, to deliver a new and comprehensive guide to what we should all know about food today. Taking a wide-angle lens on everything from environmental impact and food fraud to allergies and deceptive labelling, Spector also shows us the many wondrous and surprising properties of everyday foods, which scientists are only just beginning to understand. Empowering, practical, wide-ranging and filled with intriguing insights, Food for Life is nothing less than a new approach to how to eat - for our health and the health of the planet.
Na sklade 1Ks
20,43 € 21,50 €

Belső kereső önmagadhoz


A Goodle rendkívüli érzelemintelligencia-tanfolyamának anyagából. A könyv szerzője, Meng - a Google HR szakértője - életcélja, hogy a meditáció jótékony hatásait elérhetővé tegye az egész emberiség számára. És hogy a Google különleges szerepet játszhat ebben, hiszen a Google a Google. A Google küldetése a világ összes információjának rendezése, univerzálisan elérhetővé és hasznosíthatóvá tétele. A Google szinte alapítása óta támogatja a dolgozók jó közérzetét, munkabeli eredményességét és hatékonyságát növelő módszerek kutatását és tanítását. Így jutottak el a meditáció és hasonló mentális képzések kutatásához. A meditációval kapcsolatos kutatások - a sporthoz hasonlóan - pozitív eredményeket hoztak. Immár bőséges bizonyíték áll a kutatók rendelkezésére a meditáció hasznosságára vonatkozóan. Ez a kutatás azt mutatja, hogy mindössze nyolcheti gyakorlás után megfigyelhetjük a meditáció jelentős mértékű jótékony hatásait. Mindezek alapján Meng és munkatársai összeállítottak egy alaposan megtervezett és kipróbált utat az érzelmi intelligencia munkahelyi és otthoni fejlesztésére. Ez az út az élvonalbeli tudományon valamint az érzelmek és az érzelmi intelligencia jól kidolgozott kutatási eredményein alapul. Az alapokhoz tartozik még a derűlátás fontossága, az együttérzés és a kedvesség ereje, ahogyan az éber tudatosság és az együttérzés egyre fejlődő kutatása is. A Google pedig küldetéséhez méltóan ezeket a módszereket is a világ rendelkezésére bocsátja. "Ez a könyv - ahogyan a tanfolyam is, amelyen alapul - kiválóan illusztrálja a Google vállalati filozófiájának egyik legnagyszerűbb vonását, miszerint egyetlen ember egyetlen remek ötlettel tényleg megvált(oztat)hatja a világot." (Erich Schmidt, a Google elnöke) "Emberi lényekként képesek vagyunk az építő változásra. A Google mérnöke, Chade-Meng Tan könyve, alkotó módon egyesíti az ősi éber tudatosság meditációs módszereit az érzelmi intelligencia modern kutatási eredményeivel, s ezáltal megmutatja, hogy bizonyos eredmények elkerülése érdekében változtatnunk kell a hozzájuk vezető körülményeken. Ha megváltoztatjuk az elménk szokásos mintáit, megváltoztathatjuk a belőlük eredő hozzáállásokat és érzelmeket, ezáltal békére és belső boldogságra lelhetünk." (Őszentsége, a Dalai láma)
U dodávateľa
12,22 € 12,86 €

Výživa pro maximální sportovní výkon


Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně , a tedy pro rozvoj síly, rychlosti a vytrvalosti. Optimální výběr potravin z hlediska makroživin i mikroživin dokonce zlepšuje funkci imunitního systému, urychluje regeneraci organismu po zátěži a pomáhá předcházet zraněním. Autorky ve své knize vyu žívají nejnovějších poznatků založených na aktuálním výzkumu, upozorňují na řadu spor-ných a často rizikových záležitostí, oddělují hypotézy a mýty od pravd a snaží se objasnit některé sporné otázky, např. problematiku MCT tuků, funkci karnitinu, rol i hormonů a mnohé další. V publikaci je mnoho cenných rad a tipů, ukázek vzorových jídelníčků a stravovacích plánů, které využijí nejen sportovci provozující silové a rychlostní sporty a vytrvalostní aktivity, ale i ti, kteří se zajímají o zdravou, v yváženou a dietní stravu.
Na sklade 1Ks
12,22 € 12,86 €

Takarítsunk okosabban


Takarítsunk tiszta lelkiismerettel! Lehet-e környezettudatosan takarítani? Milyen és mennyi tisztítószerre van tényleg szükségünk? Az influenszer Anke Schmidt, alias @wasteless_hero hasznos tanácsokat és ötleteket ad ahhoz, hogy kevés ráfordítással tiszta, mégis környezetbarát legyen az otthonunk, miközben időt és pénzt takarítunk meg. A könyv környezettudatos tippeket ad a lakás minden helyiségének tisztántartásához; - saját készítésű tisztító- és mosószerrecepteket ajánl; - segít megtervezni a hatékony takarítás menetét; - letölthető folttisztítási táblázatot, takarítási tervet is tartalmaz. Anke Schmidt Kölnben él négytagú családjával, lehetőség szerint műanyag- és hulladékmentesen, környezetbarát módon. Néhány éve független fenntarthatósági szakértőként dolgozik. Előadásokat, workshopokat tart, cégek és intézmények tanácsadója, megosztja tudását a közösségi média különböző felületein, és interjúkat ad német tévécsatornákon (például WDR és ZDF).
U dodávateľa
12,03 € 12,66 €

Menopauza - A második tavasz


Perimenopauza, menopauza és minden, amit tudni szeretnél róla, tabuk nélkül! Ez még korántsem a vég, ez egy izgalmas, új kezdet, amiben most sok hozzád hasonló nő lesz a segítségedre. A menopauza rendkívül nehéz időszak tud lenni a maga kellemetlenségeivel, és bár különböző mértékben, de idővel minden nőt érint, mégis nagyon sokan szégyenkezéssel, félelemmel, valamint - a megfelelő információk hiányában - szorongással, kételyekkel és mély hallgatással közelítenek hozzá. Miért nem beszél erről senki? Ki rendelkezik megfelelő információkkal? És hogyan juthatunk hozzá ezekhez? A menopauza körüli hallgatás - a kezdetéről, a tüneteiről, a kezelésekről, és hogy mit is jelent érzelmileg és testileg - évszázadok óta tart, és mélyen beleette magát a női tudatba. Beszéljünk végre nyíltan és őszintén a menopauzáról! Davina McCall menopauza-aktivista és Dr. Naomi Potter sodró lendületű, egyedi hangvételű mesterkurzusát tartod a kezedben, amely a tudomány feltárásával és magyarázatával megcáfolja az összes kártékony mítoszt a menopauzával kapcsolatban, és képessé teszi a nőket arra, hogy a lehető legtájékozottabb döntést hozzák meg az egészségükkel... és az életükkel kapcsolatban. "Vissza kell követelnünk a "változást", és meg kell fordítanunk a kifejezést. A menopauza nem az öregedésről és a lelassulásról szól, hanem arról, hogy életünk következő szakaszába lépünk, amikor is önállósíthatjuk magunkat, és azokat a dolgokat tehetjük meg, amiket mi szeretnénk." - Davina McCall A Menopauza több mint egy könyv, ez egy mozgalom. Egy felkelés. Nincs többé rémhírterjesztés: csak tényeken alapuló információk, közelkép a hormonpótló terápiáról. Semmi szégyenkezés: valódi nők igaz történetei a menopauzáról, színtiszta együttérzés és támogató közösség. Őszinte, egyenes, kendőzetlen tanácsok. Hüvelyszárazság? Nemi vágy teljes hiánya? Hajhullás? Súlygyarapodás? Mindenre van megoldás! Egy valódi mozgalom kezdete: együtt elérhetjük, hogy a menopauzáról minden otthonban, minden házorvosi rendelőben és minden munkahelyen beszéljenek! A te életed, a te tested, a te döntésed. Válaszd a pozitív változást, és ébredezz, hiszen ez életed második tavasza!
U dodávateľa
20,05 € 21,10 €

Stílustérkép


Csalár Bence immár harmadik könyve a fenntartható divat egyik legfőbb pontjára fókuszál egy nagyot, nevezetesen az önismeretre, amely elengedhetetlen része minden változásnak, legyen szó egy fenntarthatóbb gardróbról, tudatos öltözködésről vagy önmagunk mélyebb megismeréséről. Sokszor beszélünk arról, hogy nem szabad lemondanunk megunt ruháinkról, érdemes új szemmel nézni rájuk, átalakítani, formálni, szeretni minél tovább. Ez hatványozottan igaz önmagunkra is, akár a belsőnkről, akár a külsőnkről van szó. Éppen ezért a szerző ezúttal egy, a selyem és lenvászon alatt rejlő mélyebb utazásra invitálja az olvasót. Egyúttal pedig arra biztat mindenkit, hogy habár lehet egy adott keretrendszer vagy mások elvárásai szerint öltözködni, a nap végén úgyis csak az számít, mi hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Tippek, hasznos gondolatok, divattörténeti fordulópontok, a szabadság és egyediség érzése egyszerre hatja át Bence világát ebben a személyes hangvételű kötetben. Ha megérted, hogy ruháid milyen érzéseket keltenek benned, az komfortosabbá teheti a testeddel fenntartott kapcsolatodat is, miközben magabiztossá válhatsz. Ha hajlandó vagy egy kis önvizsgálatot tartani, akkor jobban fogsz kötődni a ruháidhoz. Az ezzel kapcsolatos érzések pedig befolyásolhatják önbecsülésedet, mentális egészséged és jóléted. Ha belevágsz a változásba, ruhatárad fontos darabjai világítótoronyként fogják megvilágítani az utat valódi önmagad felé. Elvégre, ahogy Szabó Magda is mondta: "Nem lehet az életet selyemkesztyűben és báli ruhában végigcsinálni."
U dodávateľa
20,05 € 21,10 €

Trápí vás zácpa nebo inkontinence stolice?


Všichni stárneme a to s sebou nese nárůst mnohých zdravotních a psychosociálních problémů. Velmi časté jsou například poruchy spojené s trávením. Zejména inkontinence stolice je zdrojem zdravotních, hygienických, psychických, ale i ekonomických obtíží a sužuje jak pacienty, tak osoby blízké a pečující. V publikaci Trápí vás zácpa nebo inkontinence stolice? autoři podávají pomocnou ruku pacientům, kteří dosud nenašli odvahu svůj problém konzultovat s lékařem, aby ho společně mohli vhodně a odborným způsobem řešit. Kniha vysvětluje základní problematiku a mapuje hlavní aspekty medicínské diagnostiky i léčby. Navíc poskytuje důležité rady v oblasti dietologie a správné výživy k nalezení cesty k opětovnému nabytí jistoty v plnohodnotném životě.
Na sklade 1Ks
9,93 € 10,45 €

A tiszta bőr titka


A könyv tulajdonképpen a szeborreás bőrök kezeléséről és az ezzel a bőrtípussal járó bőrproblémák megoldásáról szól. A szeborrea faggyútúltengést jelent, tehát ebben a könyvben a zsíros bőrűeket érintő bőrproblémákkal foglalkozom behatóan. a címének azonban nem szerettem volna ezt adni, ugyanis nagyon gyakori, hogy valakinek ugyan szeborreás a bőre, mégis száraznak érzi, és a felszínen fakó és fénytelen. Ennek a bőrtípusnak a legjellemzőbb bőrproblémái az alábbiak: - tág pórusok - mitesszerek - pattanások - vízhiány, amelytől a bőr feszül, bár közben sokaknál zsírosan csillog - rosacea (az arc kivörösödésével, hajszálerekkel, később göbökkel kísért betegség) Ezek a bőrproblémák nem csupán esztétikai – és ezáltal gyakran lelki – gondokat okoznak, hanem pl. pattanások esetében még fájdalmasak is lehetnek. A könyv segítségével bárki képes lehet gyorsan megérteni és átlátni a szeborreás bőr kezelését, megszabadulni a mitesszerektől, pattanásoktól, vagy éppen rosaceától, és tiszta, egészséges, gyönyörű bőrre szert tenni. A könyvben szereplő információk segítségével végre mindenki alapos ismeretek alapján választhatja ki a számára megfelelő, valóban hatékony kozmetikumokat, és tudatában lehet annak, hogy mikor elengedhetetlen a sikerhez az életmódváltás, vagy éppen a megfelelő orvosok felkeresése. Holisztikus látásmódja, bár nem ígér egyik napról a másikra történő csodát, lehetővé teszi a hosszú távú szép eredmények elérését: az egészséges, tiszta bőr megtapasztalását.
Na sklade 1Ks
11,84 € 12,46 €

A képzett beteg - Orvosokkal beszélgetek


Ha kicsit is fontosak vagyunk magunknak (én például nagyon!), kell, hogy tudjunk az ebben a kötetben taglalt betegségekről. S ha ráadásul Rangos Kati kérdezi a szakértő orvosokat, garantáltan meg is értjük, miért fontos mindezekről tudnunk.” –Friderikusz Sándor Rangos Katalin első kötete válogatás a szerző Klubrádiónak készített orvosinterjúiból. Gyerekként, ha meghallottam, hogy szüleim Kőhidai doktor bácsi kihívását tervezgetik, képzeletben egy speciális vegyszerrel spricceltem tele a szobát, mely arra volt hivatott, hogy ők felejtsék el az orvos kirendelését. Ezt a varázslást néha siker koronázta, néha nem, mindenesetre egész életemben féltem a tűtől, a kórházszagtól, és nem utolsósorban a betegségektől.
U dodávateľa
11,84 € 12,46 €

Aromaterapie v kosmetické praxi


Kniha čtivou a zajímavou formou představuje komplexní pojetí profesionální péče o pleť i tělo s možnostmi využití stále oblíbenější aromaterapie. Nepřeberné množství přírodních ingrediencí otevírá svět takřka neomezených možností sestavit individuální programy profesionální péče. I to, spolu s přirozeným a účinným působením, společně s navozením relaxace, je jistě důvodem, proč je taková péče v dnešní době v salonech neustále žádanější. Kniha vychází z dlouholetých zkušeností a nabízí rozšíření a obohacení vaší praxe o velmi zajímavý směr. Díky tomu se neztratíte v džungli konkurence. Je velice jasně a přehledně sestavena, jednotlivá témata jsou pro snazší orientaci barevně odlišena.
U dodávateľa
11,84 € 12,46 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.