Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 375 z 466

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Élj szívvel-lélekkel


Nagyon sokan nem merjük megmutatni, kik is vagyunk valójában, mert tartunk mások véleményétől, ítéletétől, félünk, hogy nem vagyunk elég jók. Ugyanakkor mindannyian ismerünk olyan sikeres embereket - ha csak hallomásból is -, akik csodálatos és inspiráló életet élnek. Az ő történetük általában arról szól, hogy teljes egészében elfogadták önmagukat saját tökéletlenségükkel és sérülékenységükkel együtt. Brené Brown könyve segít eljutnunk a szívvel-lélekkel élt, önmagunk teljes elfogadásán alapuló életig. A könyvet olvasni olyan, mintha hosszas és felemelő beszélgetést folytatnánk egy bölcs baráttal, akitől együttérzést és hasznos tanácsokat kapunk. Mit jelent az, hogy valaki önbecsüléssel közelít a dolgokhoz? Hogyan fogadhatjuk el tökéletlenségünket? Hogyan tehetünk szert mindarra, amire szükségünk van, és hogyan engedhetjük el mindazt, ami visszatart minket? Miért teszi lehetetlenné a valahová tartozást a beilleszkedés kényszere? Szerethetünk-e valakit úgy, hogy közben eláruljuk? Szerethetünk-e jobban másokat - például a párunkat és a gyermekeinket -, mint saját magunkat? Többek között ezekre a kérdésekre keres és ad olyan válaszokat a könyv, amelyek föltárják, miért is nem működött eddig életünk adott területe úgy, ahogyan szerettük volna. Ha pedig megkerestük és beazonosítottuk az akadályokat, a szerző által nyújtott tíz "útjelző" segítségével eljuthatunk az önbecsüléssel élt életig. Ezek olyan mindennapi gyakorlatok, amelyek kijelölik számunkra az utat, és segítenek, hogy irányban maradjunk. Bármennyire félünk is a változástól, előbb-utóbb meg kell válaszolnunk maguknak a kérdést: Mi a nagyobb kockázat: elengedni, hogy mit gondolnak mások, vagy elengedni, amit érzek, amiben hiszek, aki vagyok?
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Mentáltréning


A mentáltréning olyan edzésprogram, amelyik egész nap zajlik az élet iskolájában, és amelynek a tanára nem más, mint Dr. Hétköznap. Olyan univerzális, minden ember számára alkalmas rendszer, amely felszínre hozza az önben rejlő teremtőerőt, s ezzel valóra váltja vágyait, és megmutatja, hogyan vehet részt aktívan élete alakításában. A szellemi erők alkalmazásával elérheti céljait, megoldhatja problémáit, és az élet minden területén sikeresebbé válhat. A lehetőségei határtalanok! Ha úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi élete irányítását, kénytelen lesz szembenézni a megoldatlan helyzetekkel, azaz pontosan azzal, ami eddig az útjában állt. Ezek nem csak a negatív gondolatok, hanem olyan szokások és minták is, amelyek több inkarnáción át valóságos csomóvá gabalyodtak. A könyvben bemutatott technikákkal ezeket a csomókat is feloldhatja.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Várjuk a babát!


A Várjuk a babát! című könyv felhívja az áldott állapotban lévő mamák figyelmét a terhesség alatt várható változásokra, hasznos táplálkozási tudnivalókra, étrendi változtatásokra, amelyek nagyon fontosak a terhesség különböző szakaszaiban. Amit mi eszünk, azt eszi a baba is. Étrendünket úgy kell összeállítani, hogy a magzat megkapja a fejlődéséhez szükséges tápanyagokat! Könyvünket azoknak a kismamáknak ajánljuk, akik most élik át először a gyermekvárás csodálatos érzését, akik választ várnak a terhességgel járó problémák megoldására. Néhány a megválaszolt kérdések közül: Mire ügyeljünk a terhesség előtt? Hogyan mérsékeljük a terhesség alatt előforduló panaszokat?
Vypredané
10,93 € 11,50 €

A szerzetes, aki eladta a ferrariját


Julian Mantle sztárügyvéd, akinek szigete, repülőgépe, Ferrarija van, mindkét végén égeti a gyertyát, ötvenhárom évesen hetvennek látszik. Zaklatott, zűrös életvitele csaknem végzetes kimenetelű infarktushoz vezet. Mantle kap egy lehetőséget az élettől, amit jól használ fel. Eladja mindenét, kiszáll a jövedelmező ügyvédi irodából, és nekivág Indiának, hogy a lét értelmét keresse. Három évvel később hazatérve, barátja, John meghökken változásán, hiszen egy harmincasnak tűnő férfi áll előtte. Keleten tett spirituális utazása során Mantle a szerzetesektől tanult bölcs és gyakorlati tanítások segítségével hatékony módszert sajátít el szellemi-, fizikai- és lelki képességei felszabadítására. A nyugati gondolkodást a keleti filozófiával ötvözve, a szerző biztos utat mutat az olvasónak, hogy miként élhet bátrabban, kiegyensúlyozottan és boldogan.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

A felismerés kapuja


"A titkok birodalmába a legegyszerűbb út a felismerés kapuján át vezet." A hétköznapokban úton útfélen akaratlanul is mások szerepébe bújunk, és ezzel olyan kellemetlen érzések is együtt járnak, amelyek nem hozzánk tartoznak. Azt hisszük, hogy a saj átjaink, és meg akarunk szabadulni tőlük. Azt gondoljuk, hogy valami nem stimmel velünk, és harcolunk önmagunk ellen. Vagy az ellen, aki ezeket az érzéseket kiváltotta belőlünk, és meg akarjuk változtatni. A könyvben található tanácsok és útmutatás s egítségével megtanulhatjuk, hogyan szabadítsuk fel önmagunkat és érzéseinket. Világossá válik, miért és mikor lehet célzottan és hatásosan használni a varázsigét: "Nem állok többé az adott ember, helyzet vagy érzés rendelkezésére." Ezzel megteremthet jük a távolságot, ahonnan szemlélve rájöhetünk, ha egy érzés vagy probléma nem a miénk. Ha pedig erre rájöttünk, már csak el kell döntenünk, hogy letesszük-e ennek a szerepnek a terhét, vagy végigjátsszuk az előadást. "Az életünk tehát építkezési te rület, és mindenki maga dönti el, hogy állhatatosan dolgozik önmagán, esetleg radikális átépítéshez fog, vagy az évek múlásával hagyja, hogy kárba vesszenek dolgok."
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Street Fashion Múzeum - Utcai divat egykor és ma


"Az elmúlt évtized technológiai fejlesztéseinek köszönhetően, már az internetfelhasználók száma napról napra nő, a világhálón hozzáférhető tartalmaknak, közösségi felületeknek egyre nagyobb számú a közönsége, amely mind hosszabb ideig és rendszeresebben van "online", azaz a netre kapcsolódva. Erre a jelenségre a múzeumoknak is reagálni kell különböző online csatornák kialakításával. Egy reprezentatív, állandóan frissülő, tartalmas honlap, a közösségi oldalakon való jelenlét és kommunikáció, saját mikroközösség és rajongótábor építése ma már a konzervatív értékeket képviselő, nagy múltú intézmények számára is létkérdés. A Street Fashion Budapest projekt célja -a MADOK (a ma dokumentációjára létrehozott program) kísérleti mintaprojektjeként- egy online archívum létrehozása, melyet a wikinómiai rendszerekhez (például wikipédia) hasonlóan magánemberek építenek. (...)" (részlet a könyvből)
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Válj pénzmágnessé


Mindenki azt kívánja, bárcsak ismerné azt a Mindenható Erőt, amellyel elég kapcsolatot teremtenie, és az élete nemcsak gazdagabbá, hanem egyenesen lélegzetelállítóvá válik. Most itt a lehetőség, hogy mindez valóra váljon! Ez a könyv azoknak szól, akik nemcsak sikert és tisztes megélhetést remélnek a spirituális alapelvektől, hanem szeretnék alaposabban megismerni lelkük valódi természetét és célját. A szerzők rendkívül érzékletesen, mindenki számára érthetően mutatják be a sikerrel és a tudatossággal kapcsolatos örök spirituális igazságokat, s így minden olvasó számára megnyílik a fejlődés lehetősége. Szándékuk szerint a könyv elolvasásával mindenki fel tudja majd mérni saját tudatossági szintjét, és meg fogja érteni, milyen távlatok vannak még előtte, milyen hosszú utat tud megtenni fejlődése során. A lehetőségek valóban határtalanok. Ez a varázslatos könyv jóval túlmutat A Titok tanításain, és csodalámpásként vezet el ahhoz, amit keresel! Olvasd el, és tudd meg, hogyan válhatsz Pénzmágnessé, és növeld tudatod spirituális erejét a korlátlan tudatosság tengerében lubickolva. Láss a Titok mögé! Válj Pénzmágnessé!
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Füves könyv


Olyasféle ez a könyv, mint a régi füves könyvek, amelyek egyszerű példákkal akartak felelni a kérdésekre, mit is kell tenni, ha valakinek a szíve fáj, vagy elhagyta az Isten. Nem eszmékről és hősökről beszél, hanem arról, aminek köze van az emberhez. Írója tanulva akarja tanítani embertársait, tanulva a régiektől, a könyvekből, azokon keresztül az emberi szívből, az égi jelekből. Elemi ismereteket kíván közvetíteni az emberi élet alapigazságait illetően. Márai Sándor 1943-ban írott művét Epiktétosznak, kedves Marcus Aureliusának, Montaigne-nak és valamennyi sztoikusnak ajánlja, akiktől a hatalomról, a jókedvről, a félelemmentes életről tanult.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Jediná dieta, která funguje


Poselství fyzické a duševní transformace Tato kniha přináší zásadní poselství fyzické a duševní transformace. Není to běžná publikace o dietě a také se přímo nezabývá stravou nebo jedením. Je to "dieta odpuštění", doslovný půst od negativních myšlenek. Pokud ji pochopíte a budete-li ji dodržovat, dosáhnete tělesné dokonalosti. Každý člověk prožívá to, čemu věří. Přestože se domníváme, že za naším neatraktivním a nezdravým tělem stojí špatné stravovací návyky, jsou to ve skutečnosti naše negativní myšlenky a pocity. Právě ty musíme změnit, protože způsobují naše stárnutí a smrt. Změnou životních postojů začne tělo využívat stravu jiným způsobem. Pokud odpustíme minulosti, odhodíme negativní myšlenky a hněv a přestaneme se považovat za oběti, zbavíme se i svého tuku, na kterém lpíme stejným mechanismem, jakým ulpíváme na svých negativních myšlenkách a pocitech. Jakmile se zbavíme nadměrné zátěže v mysli i v srdci, zbavíme se i nadváhy v těle. Veškerá energie hněvu, opakované probírání našich myšlenek, pocitů a pozornost věnovaná minulosti, která už dávno není realitou, je plýtváním a únikem energie. Odhození negativních myšlenek, které nás osvobodí od naší minulosti, nás osvobodí i od našeho strachu - a také od našeho tuku.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Love for Imperfect Things


The Sunday Times Top 10 Bestseller From the author of the phenomenal multi-million copy bestseller The Things You Can See Only When You Slow Down "Hearing the words 'be good to yourself first, then to others' was like being struck by lightning." Many of us respond to the pressures of life by turning inwards and ignoring problems, sometimes resulting in anxiety or depression. Others react by working harder at work, at school or at home, hoping that this will make ourselves and the people we love happier. But what if being yourself is enough? Just as we are advised on airplanes to take our own oxygen first before helping others, we must first be at peace with ourselves before we can be at peace with the world around us. In this beautiful follow-up to his international bestseller The Things You Can See Only When You Slow Down, Buddhist monk Haemin Sunim turns his trademark wisdom and kindness to self-care, arguing that only by accepting yourself - and the flaws which make you who you are - can you have compassionate and fulfilling relationships with your partner, family and friends. "Even products labelled 'limited edition' are made on a production line with hundreds that are exactly the same. But there is only one you in the world." *** "Haemin writes beautifully and simply... these vital life lessons resonate deeply and easily" Miranda Hart "The world could surely use a little more love, a little more compassion, and a little more wisdom. In Love for Imperfect Things, Haemin Sunim shows us how to cultivate all three, and to find beauty in the most imperfect of things-including your very own self" Susan Cain, New York Times bestselling author of Quiet "Heartwarming, calming and simple. But also filled with wisdom and powerful truths that will teach us to love ourselves first in order to transform our relationships with our loved ones" Hector Garcia, author of IKIGAI - The Japanese secret to a long and happy life "A wonderful book to accompany The Things You Can See... page by page, he shows you how to reclaim your freedom and your life" Professor Mark Williams, author of the bestselling Mindfulness "A real treasure. It teaches us that compassion is at the heart of healing . . . starting with ourselves. I highly recommend this book" Christiane Northrup, MD, #1 New York Times bestselling author of Women's Bodies, Women's Wisdom "You can be the most amazing human being in the world and everyone sees rays of light, love, and genius when they look at you, but if you yourself don't know it, all of that external admiration doesn't matter one bit. Haemin Sunim teaches you ways to love yourself first, instead of loving the idea of other people loving you. It makes a world of difference" Marc and Angel Chernoff, New York Times bestselling authors of Getting Back to Happy
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Sárga világ


Albert több csatát nyert a halállal szemben, épp ezért történetei tele vannak élettel. Hatalma abban rejlik, hogy soha nem adja fel. Megtanult veszíteni, de kizárólag azért, hogy nyerhessen, és így még erősebbé váljon. Könyve gyűjteménye mindannak, ami neki segített. Albert egy mindenki számára elérhető, a nap színében fürdő világról beszél: a Sárga világról. Egy olyan helyről, mely tele van melegséggel, ahol a szeretet magától értetődő, hétköznapi dolognak számít, ahol az élet a legértékesebb. A "Sárga világ" egyfajta életforma, szemléletmód, azt mutatja meg, miképpen táplálkozhatunk mindabból, ami a jó és a rossz pillanatokból tanulunk. Minden veszteségben benne rejlik a lehetőség, hogy nyerj valamit. Nincs kész válasz arra, hogyan lehet legyőzni a rákot, nincs titkos stratégia. Csupán a saját erődre hagyatkozhatsz, meg kell vívnod a csatát, és hagynod kell, hogy önmagad, saját belső valód vezessen. Albert bízik abban, hogy könyve hatására sokan keresik és találják majd meg a maguk "sárga lényeit", akik valamiképpen erőt adhatnak, és különlegesek lehetnek az ember életében. Az egyedi hangvételű írás egészségesek és betegséggel küzdők számára egyaránt példaértékű lehet. Üzenete: Ne félj megélni a sárga világot! Csupán hinned kell benne! Ne feledd: ha hiszel az álmaidban, valóra válnak!
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Kamasznak lenni


Hogyan élnek a kamaszok? Mit gondolnak az iskoláról, a családjukról, a barátaikról? Mitől félnek és mit szeretnének? Csíkszentmihályi Mihály és Reed Larson könyve különleges kutatásra alapozva válaszolja meg ezeket a kérdéseket. 75 véletlenszerűen kiválasztott tizenévest kért4ek fel, hogy amikor a maguknál hordott csipogóval jeleznek nekik -legyen az bármely napszak- jegyezzék fel, mire gondolnak, mit csinálnak éppen, hogyan érzik magukat. Az eredmény ez a könyv, amelyben feltárul a kamaszok mindennapi élete, akár az iskolában, akár a barátaikkal vagy éppen családjukkal töltik idejüket. Ha szeretnénk, hogy a felnövő generáció ne kallódjon el, segíteni, hogy kamaszaink elégedett, boldog felnőttek legyenek, hogy társadalmunk stabil maradjon, érdemes megfontolni a "Kamasznak lenni" eredményeit és a szerzők ajánlásait. Lenyűgöző olvasmány, nemcsak tanulságos, de "kötelező irodalom" minden szülő, pedagógus és pszichológus számára.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Pürékorszak


"Nagyon izgalmas időszak a hozzátáplálás elkezdése. Emlékszem, elsőgyermekes anyaként rengeteg kérdés merült fel bennem, amikor anyatejjel már nem tudtam kielégíteni kisbabám étvágyát. Ekkor került a kezembe Annabel Karmel pürés könyve, amelyben végre megtaláltam mindent, amire egy táplálásban tanácstalan édesanyának szüksége lehet. Miközben a lányom elégedett mosolyát figyeltem, azon kaptam magam, hogy lelkesen kanalazgatom a tányérból a maradékot. Mert tényleg isteni a mangópüré, a banánsodó és a sütőtökös rizottó! Forgassátok hát ti is szeretettel ezt a fantasztikus könyvet, hogy gyermeketek egészséges, boldog baba legyen!" (Gombos Edina) Az otthon készített bébiétel nemcsak gazdaságosabb, mint a boltban kapható társai, de egyben garancia is arra, hogy gyermekünk friss és egészséges összetevőkhöz jut hozzá. Fontos, hogy a hozzátáplálás érzékeny időszakában természetes összetételű és állagú finomságokat kapjon. És hogy mi lesz az eredménye annak, ha gyermekünk a legfontosabb 6 hónapban saját készítésű püréket eszik? Válogatós gyerek helyett mindenevővé válik, és szeretni fogja a természetes, egészséges ízeket. Annabel Karmel Nagy-Britannia első számú babaétrend-szakértője, 22 bestseller kötet szerzője, aki maga is háromgyermekes édesanya. KÖNYVBEMUTATÓ: 2011. november 10., csütörtök 18 óra, Károly körúti Alexandra Könyvesház Különleges élményben lesz része azoknak, akik ezen az estén a Károly körúti Alexandrába látogatnak. Gombos Edina kislányával és szakértő vendégei segítségével mutatja be új baba-mama sorozatát. A helyszínen bébiétel-készítésre és fejlesztő játékok bemutatására is sor kerül. Ne hagyják otthon a legkisebbeket sem!
Vypredané
10,93 € 11,50 €

A csodák kora


A változás szükséglete emberi tulajdonság: az évek előrehaladtával időről időre át kell lépnünk egyik életszakaszból a másikba, s ilyenkor énünk egyik része meghal, hogy valami új születhessen. A legtöbben 45-55 éves korunk között valamikor átéljük az életközépi válságot, amikor is amellett, hogy megváltoznak szervezetünk fiziológiás folyamatai, lelkileg és szellemileg is érettebbé válunk, életcéljaink átértékelődnek, s messzebbre tekintünk, láthatárunkon megjelenik a személyes elmúlás. Mindez sokakat számvetésre késztet, ami azután egyeseknél pánikhoz vezet. Marianne Williamson könyvének célja, hogy mind pszichológiai, mind pedig spirituális szinten újraértelmezze ezt az átmenetet, hogy így az az öröm és felébredés csodálatos érzéséhez vezessen.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Párkapcsolat szívvel-lélekkel


Debra L. Reble, a tapasztalt terapeuta egy új kapcsolatmodellen keresztül mutatja be, hogy a harmonikus párkapcsolatról szövögetett álmaink akkor válhatnak valóra, ha első lépésként megbékélünk önmagunkkal, ezt követően pedig mély lelki kapcsolatot a lakítunk ki a párunkkal. Eljött az idő, hogy végre úgy tekintsünk a párkapcsolatra, mint a spirituális fejlődés eszközére. A "Párkapcsolat szívvel-lélekkel" ennek az alapjait fekteti le, amikor megismerteti az olvasót a test, a szív, a szellem és a l élek összehangolását segítő spirituális alapelvekkel. Kiderül, hogyan kapcsolhatjuk össze szerelmünk energiáját a sajátunkkal úgy, hogy közben elfogadjuk, hogy ezek az energiák más-más forrásból származnak. Megtudhatjuk, milyen módszerekkel garantálh atjuk az eggyé olvadt energia folyamatos áramlását és növekedését, amíg az végül tejesen átjárja egyéni és közös életünk minden aspektusát. Ez a mérföldkőnek számító kézikönyv új értelmet ad a lelki társ fogalmának, és újszerű megközelítésben tárgyal ja a féltékenység, a félelem, a régi sérelmek, a kiszolgáltatottság, illetve a közös alkotás és az ennek köszönhetően elmélyülő intimitás témáját. A férfi- és női energiák egyensúlyba hozásától kezdve az energiát adó szeretkezésig rengeteg tippet kap hatunk a párkapcsolat minden területén. Az egyes fejezetek gyakorlati feladatokkal zárulnak, amelyek segítenek lángra lobbantani az őszinte szeretetet, szenvedélyt és intimitást.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Pocakosnapló (3D-s UH-fotókkal)


A Pocakosnapló több, mint 100 db 4D-s ultrahang fotóval mutatja be a Pocaklakó fejlődését. Egyedülálló napló-könyv, melyből megtudhatod, hogy hogyan növekszik, mit tud, mit érez a babád és milyen vizsgálatok várnak Rád. A 4D-s ultrahang fotók kisfilm szerűen bemutatják a magzat mimikáját, mozgását és szokásait. A könyv - ahogy a címe is mutatja -, napló is egyben, hiszen az igényes kiadványban megőrizheted az összes élményed, érzésed, fotód, valamint az ultrahang leleteid a babavárással kapcsolat ban.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Tajemství hypnózy


Zkušený autor, klinický psycholog a také někdejší úspěšný hypnotizér poodhrnuje tajemný závoj, který hypnózu obestírá už stovky let. Jaké jsou její principy, které hypnotizační postupy jsou nejúčinnější? K čemu lze hypnózu využít a lze ji případně zn eužít? Jak je možné, že někdo může být zhypnotizován snadno a jiný nikoli? Může medicína využít hypnózu k léčení konkrétních nemocí a k odstraňování bolesti? Lze jejím využitím odblokovat psychické zábrany, které snižují výkonnost a omezují intelekto vé schopnosti? PhDr. Petr Frank je autorem čtenářsky přitažlivých publikací Česká metafyzika, Záhadné cesty osudu a Osud si s námi hraje.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Balance Your Agni : Essential Ayurveda


Fire up your everyday life with simple, powerful Ayurvedic thinking. The ancient wellbeing philosophy of Ayurveda can seem complicated, but at its heart are three simple wisdoms that can bring life-changing results to how you think, feel and live: Agni, Ojas, and Doshas. Discover the meaning of the three simple wisdoms and what they represent. Learn the quick daily eating and living practices that can reinvigorate your life by improving your gut health and sleep, de-stressing and energising your body and mind.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Éld az életed!


Louise L. Hay, a New Age mozgalom nemzetközileg elismert vezéregyénisége. E műve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozaton. A gyakorlatok elvégzése után úgy érezzük, hogy máris átalakulóban vagyunk, hiszen megszabadulunk azoktól a gondolati beidegződésektől, amelyek kikezdik testi és lelki egészségünket. Minden fejezet egy pozitív megerősítéssel indul és egy "kezeléssel" zárul, ami nem egyéb mint a tudat átalakítását célzó pozitív gondolatfolyam. A szerző üzenete: ha készek vagyunk a szellemi erőfeszítésre, csaknem minden bajt orvosolhatunk. A szerző saját élményeit és tapasztalatait osztja meg az olvasóval, hogy beavassa őt az öngyógyítás rejtelmeibe. Beszámol arról is, miként gyógyította ki magát rákbetegségéből.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

dostupné aj ako:


Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.