! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 378 z 460

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

A tudatos test


Ez az új szemléletű és gondolatébresztő könyv a tradicionális kínai orvoslástant az egyszerű, biztonságos és hatékony természetgyógyászati terápiákkal ötvözi az öngyógyítás szolgálatában. Jennifer Harper a tradicionális kínai orvoslástan alapelveit vázolja fel nekünk, hogy segítsen megértenünk testünk működését és azt, hogy bizonyos szimptómák és érzelmi állapotok pontosan mit jelentenek az ősi diagnózisrendszer szerint. Elmagyarázza szerveink alapvető funkcióit, melyik milyen összefüggésben áll a kínaiak öt elemével, és hogy az elemek egyensúlyának megbomlása esetén mi a teendőnk.
Vypredané
7,68 € 8,08 €

Proč nejím maso


V první části vyprávějí prominenti proč nejí maso, v druhé části knihy autor opisuje zdravotné a etické důvody pro vegetariánskou výživu, léčivé vlastnosti plodů a zeleniny, cesta do zdravé budoucnosti, vegetariáni mají zdravější krev, zdraví s jógou a vegetariánstvím, proč jsme všichni překyseleni, výživa prvních křesťanů, předcházení revma, vysokému tlaku, kornatění, infarktu, syrová strava jako lék.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Betegségnek tűnő állapotok


Lehet, hogy Ön teljesen feleslegesen szed gyógyszereket? Lehet, hogy Ön nem is beteg? Még akkor sem, ha olyan egészségi problémái vannak, amelyek kísértetiesen hasonlítanak valamelyik valódi betegségre? Ez nagyon is lehetséges. Az orvoslás mai gyakorlata ugyanis nem tesz különbséget a valódi betegségek és a betegségnek TŰNŐ állapotok között. Az orvoslás mai gyakorlata figyelmen kívül hagyja azt, hogy nem minden kedvezőtlen vagy akár nagyon rossz testi állapot minősíthető betegségnek. Én úgy vélem, hogy emiatt kétszer annyi embert minősítenek betegnek, mint ahányan valóban betegek, és kétszer annyian szednek gyógyszereket, mint ahány embernek arra valóban szüksége lenne. Ha Ön valójában nem beteg és mégis betegnek minősítették… Ha Ön valójában nem beteg és mégis gyógyszerfogyasztásra ítélték… …akkor Ön nagyon komoly veszélyben van! Meneküljön ebből a csapdából! Derítse ki önmaga számára, hogy mi az igazság! A könyv megmutatja a kivezető utat.
Vypredané
6,72 € 7,07 €

Gyerekszáj


"... Nemcsak a beszédfejlődésre, de a játékai sokszínűsége, a véget érni nem akaró sztorizgatásai is magukkal ragadtak, s egy kis kutatómunkára sarkalltak engem. Ennek eredményeképp született meg a Pocakosnapló folytatásaként a Gyerekszáj, melyben az egészséges fejlődésük pszichés hátterébe is egy kis betekintést nyerhetünk..." - mondja a szerző könyvében.
Vypredané
7,68 € 8,08 €

Tajemství aromaterapie


Oblíbená metoda léčby éterickými oleji přehledně, srozumitelně a prakticky.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Klinikai ismeretek a sebészet köréből ápolónők rés


A könyv a középfokú egészségügyi szakképzés, az ápolóképzés igényeinek megfelelően foglalja össze a sebészet klinikai ismereteit. A bevezetést a sebészet történetének, valamint tárgyának és feladatkörének rövid ismertetése követi az anyagban. A klinikai ismereteket az általános sebészet, illetve a részletes sebészet átfogó fejezeteiből sajátíthatják el a tanulók.
Vypredané
9,60 € 10,10 €

Zázračné čaje


Knížka obsahuje návody k přípravě bylinných i jiných čajů, které pomáhají při různých běžných obtížích a přispívají ke zlepšení zdravotního stavu, dobré nálady. Použité koláže se starých pohlednic a herbářů navozují dobrou pohodu.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Reflexologie - praktický obrazový průvodce


Kniha reflexologie je jedinečnou, snadno dostupnou příručkou pro přežití každodenního stresu a zdravotních potíží, od probuzení až do usnutí. Jednoduché postupy samoléčení působením na ruce vám ukážou, jak dospět k okamžité úle vě od mnoha běžných onemocnění.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Magie pro duši


Talismany, amulety a jiné podobné magické předměty - pro štěstí - člověka provázejí celé věky. Lidské štěstí se skláda z částic, ale pořád nejaká chybí. A právě talisman je může najít. Sny se přemění ve skutečnost. To totiž duše potřebuje. Vztah k věcem, poznamenaným určitým rituálem, dokáže držitele nebo majitele velmi silně ovlivnit. V dnešní situaci nejistoty a bezcitnosti, se lidé uchylují k různým prostředkům, ktoré je mají chrániít, přinést úspěch, lásku, zdraví, štěstí ap. Víra v magické účinky je v mysli člověka hluboce zakotvena. Jednotlivec hledá uklidnňující a záchytný bod, "kouzelný předmět" představuje jednu, nicméně svým účinkem užitečnou i příjemnou pomůcku k nelezení sama seba.Nalezení harmonie, individuality, jedinečnosti a východiska. Nevěříte? Dočtetě se v uvedené knize.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

A tudatos test Kínai orvoslástan és természetgyógy


Ez az új szemléletű és gondolatébresztő könyv a tradicionális kínai orvoslástant az egyszerű, biztonságos és hatékony természetgyógyászati terápiákkal ötvözi az öngyógyítás szolgálatában. Jennifer Harper a tradicionális kínai orvoslástan alapelveit v ázolja fel nekünk, hogy segítsen megértenünk testünk működését és azt, hogy bizonyos szimptómák és érzelmi állapotok pontosan mit jelentenek az ősi diagnózisrendszer szerint.
Vypredané
7,68 € 8,08 €

Az Élet Ajándéka


A nagysikerű LÉLEKMELENGETŐ folytatása.Feloldja a lelki fájdalom forrását!
Vypredané
7,68 € 8,08 €

Účesy a líčení


Tato kabelka Účesy a líčení ukrývá tisíce pokladů! Šikovné holčičky si mohou zahrát na kadeřnici a vizážistku a zkrášlit 52 předkreslených modelek podle navržených stylů nebo podle vlastní fantazie. K tomu jim pomohou šablony, vzory látek a také velký výběr samolepek se šperky, doplňky a dalšími detaily potřebné pro různé druhy účesů a líčení.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Omladzujúce odkyslenie


Naše telo je prispôsobené tak, aby sme sa mohli dožiť až 130 rokov. Ale v dôsledku nášho životného štýlu trpíme chorobami a predčasne stárneme a zomierame. Vnútorné prostredie nášho organizmu by malo mať mierne zásaditý charakter. Nesprávne návyky v stravovaní však vedú k tomu, že sa podiel zásaditosti v našom tele neustále znižuje. Prekyslenie organizmu je potom dôvodom väčšiny chorôb. Autor, známy nemecký terapeur a liečiteľ vo svojej knihe vysvetľuje, prečo je prekyslenie tela tak nebezpečné a čo urobiť pre to, aby sme znovu obnovili rovnováhu medzi kyslými a zásaditými látkami v tele.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Miluj svoj život


Touto zbierkou meditácií a pozitívnych tvrdení nadväzuje Louise L. Hayová na svoju úspešnú knihu Miluj svoj život, ktorá bola preložená do štyridsiatich jazykov. Autorka ponúka nové myšlienkové postupy, pomocou ktorých môžeme zmeniť a uzdraviť náš život.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Liečba svetlom a farebnou terapiou


Svetlo je nevyhnutným prvkom života na zemi. Bez svetla nie je život. Naše telo tvorí 60-80 miliárd buniek, každá jedna využíva energiu slnečného svetla pri nespočetných biologických a chemických procesoch, pri biosyntéze, pre normálnu činnosť buniek a pre ich reprodukciu. Napriek tomu liečenie viditeľným svetlom sa používa až od r. 1991. Autor na základe vlastných skúseností spracoval podrobný návod, ako prakticky používať lampu s polarizovaným svetlom: popisuje podrobné informácie aký čas a farba je potrebná na ošetrenie najbežnejších chorôb, ponúka podrobný návod aj pri ošetrení čakier, dotýka sa témy aury a jej merania a uvádza aj odporúčanú podpornú liečbu. Autor dôrazne vyzdvihuje potrebu určenia správnej diagnózy a spolupráce s ošetrujúcim lekárom pred začatím liečby.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Diéta 5 : 2 - 100 receptov na pôstne dni


5 : 2 Diéta 5 : 2 už ovládla celý svet. Oproti ostatným diétam má výhodu v tom, že obmedzovať sa budete iba 2 dni v týždni. Ak prijmete v tieto dni iba 500 alebo 600 kalórií, schudnete a budete sa cítiť úžasne. Zvyšok týždňa sa môžete stravovať normálne, zájsť si do reštaurácie, dokonca aj veselo maškrtiť. 5 : 2 Ako však má vyzerať vaša strava v pôstne dni? Ak vás už omrzeli omelety a šunkové šaláty a máte chuť na niečo rýchle, ľahké a chutné, táto kniha vám určite pomôže. Prináša vyše 100 receptov na tie správne jedlá. Pri každom recepte nájdete aj údaj o kalorickej hodnote pokrmu. Rýchlo zistíte, že postiť sa je celkom ľahké. 5 : 2 V knihe nájdete: recepty na pôstne jedlá na štyri týždne, orientačnú kalorickú tabuľku, nápady na ľahké občerstvenie do 50 či 100 kalórií a rady, ako kontrolovať porcie, zdravo sa stravovať a ako pokračovať v stravovaní 5 : 2 celý život. Viac receptov nájdete v knihe Diéta 5 : 2 – Kuchárska kniha na pôstne dni.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Ženy, nebláznite!


Niekomu sa môže zdať názov knihy priveľmi emotívny, lenže, dámy, ktorú by nestriaslo, keď v kalendári zasvieti päťdesiatka?! Pri pohľade na krehkú, pôvabnú autorku tejto knihy však možno uveriť, že vek sa dá trošičku pozdržať. A najmä kvalitne prežiť každý deň. A užiť si ho. Ako na to, môže poradiť aj táto kniha. Emma Tekelyová vtipne a s porozumením rozoberá prehrešky, ktorých sa ženy v zrelšom veku najčastejšie dopúšťajú, dodáva odvahu pri rozhodovaní, či si začať s mladším mužom, uvádza príklady, ako tieto vzťahy často výborne fungujú. Poradí, v čom vyzerá žena vždy elegantne a čo už radšej zo šatníka vyradiť. Autorka s humorom opisuje aj svet celebrít, ktorý dôverne pozná, no napriek svetlám reflektorov jej ide predovšetkým o ženy so všednými starosťami. Aj ony chcú byť pekné, milované, žiť v usporiadanom vzťahu a tešiť sa, že sú. A preto autorka zdôrazňuje – ženy, nebláznite, vek je len číslo!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Dukanova diéta


Pokúšali ste sa už mnoho ráz schudnúť, ale bez úspechu? Francúzsky odborník na výživu vypracoval jednu z najúčinnejších diét, overenú dlhoročnou praxou, ktorá vás konečne uspokojí! Je založená na bielkovinách, prírodných proteínoch, a predpokladom jej úspešnosti je dodržanie štyroch po sebe nasledujúcich fáz: ? útočnej fázy – čisté proteíny, ktoré vedú k rýchlemu úbytku telesnej hmotnosti ? alternatívnej fázy – striedanie dní čistých proteínov s dňami, keď sa bielkoviny kombinujú so zeleninou ? konsolidačnej fázy – povolené sú aj ďalšie potraviny ? fázy definitívnej stabilizácie – proteínový štvrtok + zrieknutie sa výťahu + tri polievkové lyžice ovsených otrúb Vo svojej knihe ponúka aj zaujímavé rady, recepty a jedálne lístky, v ktorých nezabúda ani na chuťové bunky, a vyzdvihuje dôležitosť takej bežnej telesnej aktivity, akou je chôdza.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Potraviny - liek náš každodenný


Táto kniha je klasickou zbierkou obrovského množstva receptov z oblasti makrobiotiky - nie ako stravy, ale ako lieku. Dietetická liečba neslúži iba tomu, aby boli telu dodávané isté chemické zložky, ako napríklad aminokyseliny, vitamíny, minerály a p od. Jej tradičný význam je v dodávaní čistého typu energie a vibrácií, ktoré sú nutné, aby základné energie boli uvedené späť do rovnováhy.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.