! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Homeopatia - Vademecum zdravia


Sprievodca 72 homeopatickými prípravkami, ich vlastnosťami a použitím - základné čítanie pre každého, kto chce byť informovaný o možnostiach starostlivosti o svoje zdravie. Pôvod a tradície homeopatie, použitie homeopatie v súčasnosti, bezpečné užívanie prípravkov, kontrola kvality a bezpečnostné opatrenia, čo očakávate od homeopata, ktoré zdravotné ťažkosti a ochorenia najlepšie reagujú na homeopatické prípravky...
Vypredané
5,33 € 5,61 €

A járatlan út


Az élet nehéz: a gondokkal szembenézni és azokat megoldani fájdalommal jár. Mégis, épp felismerésük és megoldásuk folyamatában rejlik az élet értelme. Ám emberi gyarlóság, hogy problémáink megoldását halogassuk, vagy ne vegyünk tudomást létezésükről. Az amerikai pszichiáter, dr. Peck segít, hogy megértsük a szenvedés szükségszerűségét, megismerjük értékét és elfogadjuk a problémák megoldásával járó fájdalmat. Így érhetjük csak el a lelki egészség és a szellemi érettség magas fokát. A sorozat kötetei: A féltékenység; A magány; Testbeszéd; Légy jó önmagadhoz!; Mitől jó a házasság?; Így szeress, hogy szeressenek!; Szó-beszéd; Mélyponton; Csak semmi pánik!; Szexbeszéd; Már az óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemes; Használati utasítás fiúkhoz; Bízz magadban!; Kicsikről nagyoknak 1.; Kicsikről nagyoknak 2.; Félúton; Ne válj el! Változtass!; A járatlan út; Apák-lányok, anyák-fiúk; Pár-bajok; A szeretet; A jó barátnő; A gyász; Már lángolt, amikor ráfeküdtem; Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?
Vypredané
9,14 € 9,62 €

Új nagy egészségkönyv


Ez a több mint ezer oldalas, színes képekkel, ábrákkal illusztrált mű a családok mindennapi egészségügyi tanácsadója. A könnyen áttekinthető, közérthető, megbízható, tudományos igényű kötet a legkorszerűbb ismereteket nyújtja az olvasónak az egészség megőrzéséhez és a betegségek legyőzéséhez. A kötet szerzői gyakorló orvosok, akik naponta találkoznak a betegekkel a háziorvosi és a szakrendelőkben vagy a kórházi osztályokon. A kiváló szakorvosok szakmailag igényesen, mégis mindenki számára érthetően mutatják be az emberi test felépítését és működésének titkait, a működési zavarokat, a betegségek tüneteit és okait, a gyógyítás módjait s lehetőségeit, továbbá hasznos tanácsokat adnak egészségünk megőrzéséhez
Vypredané
31,64 € 33,30 €

Gyerek és kert


A Gyerek és kert című könyvet olvasva meggyőződhetünk róla, hogy milyen egyszerű kialakítani a kertet a gyerekek igényei szerint. Fantázia, kreativitás és ötletek segítségével még egy kisméretű kertből is élménydús teret képezhetünk az egész család számára, ráadásul a kivitelezés nem igényel túl sok ráfordítást.
Vypredané
10,89 € 11,46 €

Ismerjük fel a vadon termő gyógynövényeket!


Könyvünkben 130 gyógynövényfaj közül 110-et mutatunk be részletesen: - a tömegesen előforduló és a természetes állomány veszélyeztetése nélkül gyűjthető, az öngyógyításban is biztonságosan használható fajokat; - a 15 védelmet élvező gyógynövényfajtát; (Ezek feldolgozásra és/vagy használatra kerülő részei külön engedéllyel végzett hazai gyűjtésekből, itthon termesztett állományokból, illetve importból származnak.) - 30 gyógynövényfajtát, amely erős fiziológiai hatása miatt csak nagy körültekintéssel használható és/vagy a mérgező jellegük miatt nem gyűjthető. A kötetet elsősorban a gyógynövények gyűjtésével, feldolgozásával és oktatásával foglalkozó szakembereknek ajánljuk, de hasznos útitársa lehet minden kirándulónak.
Vypredané
4,59 € 4,83 €

Transmise


Transmisní meditace je formou skupinové meditace, která se provádí za účelem "přenášení" (transformace) spitrituálních energií, které tímto způsobem stávají přístupnější a užitečnější široké veřejnosti. Tímto ve spolupráci s hierarchií Mistrů vytváříme vír nebo zásobník vyšší energie pro užitek lidstva. Transmise je snadným způsobem služby a současně mocným prostředkem osobního růstu. Je kombinací dvou druhů jógy: karmajógy (jógy služby) a lálajógy (jógy energií nebo čaker). Prováděním transmise se zapojuje do práce, která napomíhí evoluci lidstva a jeho vzestup do Nového věku. Benjamin Creme v knize odhaluje cíle, techniky a výsledky transmisní meditace a současně její zásadní význam pro vývoj učedníků.
Vypredané
8,43 € 8,87 €

Férfiszív


"Darázsfészekbe nyúltam, midőn egy velencei kalandor gátlástalanságával e könyv megírásába kezdtem. Fullánkjaikat téptem ki, midőn a tabutörő, s kiváltképp a női nem számára rémisztő misztériumot egyáltalán felvázoltam: Bajban van a teremtés koronája ... vagyis mi, férfiak. Rögvest elárulom, erről szól e könyv. Bajunk egyik régtől fakadó, tartós oka, hogy - és most tessék megkapaszkodni - váltig állítjuk, nekünk is van lelkünk. Nem is akármilyen. Ezzel szemben folyamatosan butítanak bennünket, leginkább a politikai hatalomnál is erősebb, befolyásosabb globalizált médiahatalmak. Eszerint a mai, nagyon öntudatos, emancipált nőknek jóformán kétféle férfitípusra lenne szüksége..."
Vypredané
6,33 € 6,66 €

Az Élet Ajándéka


A nagysikerű LÉLEKMELENGETŐ folytatása.Feloldja a lelki fájdalom forrását!
Vypredané
7,68 € 8,08 €

Hormonok


A hormonok szépítenek? Fiatalosabbá és vonzóbbá tesznek? Növelik a potenciát? Vagy éppen károsak? Hízlalnak? Betegséget okoznak, netán rákot? Tulajdonképpen mik azok a hormonok? A praxisomban naponta találkozom betegeim hasonló kérdéseivel, félelmeiv el és kétségeivel. Az emberi testnek aligha van még egy anyaga, amely ennyi ellentmondásos érzést, képzelődést váltana ki, minta hormonok. A boldogság ígéretével az egyik oldalon és baljós fenyegetésekkel a másikon persze nehéz is valós képet alkotni róluk. A hormonok szinte elképzelhetetlen változatossággal és képességekkel rendelkeznek. Izgalmas világot jelentenek szervezetünkben, lenyűgöző, igen bonyolult rendszert alkotva. Természetesen nincs okunk félni a hormonoktól, megismeri őket azonban mindenképpen érdemes. Hiszen minél jobban ismerünk valamit, annál biztosabban tudunk bánni vele, és annál kevésbé hagyjuk, hogy tévútra vezessen a boldogság ígérete vagy a betegség fenyegetése. Az utóbbi években egyre szaporodtak ismereteink arról, milyen fontos szerepet játszanak a hormonok az öregedés folyamatában. Még érdekfeszítőbb az a tudás, hogyan befolyásolhatjuk magatartásunkkal és életmódunkkal hormonháztartásunkat és ezzel egészségünket. Nem csak a betegség utáni felépülésről van szó : hanem főleg arról, hogy időskorunkig megőrizzük egészségünket, erőnket és életkedvünket. Ebben pedig nagy szerepet játszik hormonjaink finoman összehangolt hálózata. Ez a könyv bepillantást nyújt ebbe a roppant érdekes világba, és lehetővé teszi, h ogy többet tudjunk meg magunkról; így jobban, körültekintőbben gondoskodhatunk egészségünkről, továbbá arról, hogy szépségünk és életkedvünk a lehető legtovább megmaradjon - vagy hogy visszaszerezzük őket." (A szerző)
Vypredané
6,54 € 6,88 €

Méregtelenítés kézikönyv


Egyszerű útmutató ahhoz, hogyan tehetünk szert egészséges testre, ragyogó bőrre, tiszta elmére és kiegyensúlyozott életmódra. Biztonságos, hiteles információkat kínál és eloszlatja a méregtelenítés számtalan mítoszát. A könyv tartalmából: A méregtelenítés előnyei; Kérdőívek, hogy a méregtelenítést ki-ki saját alkatához, életmódjához szabhassa; A méregtelenítő élelmiszerek, fűszerek és étrendi kiegészítők illusztrált katalógusa; Széles programkínálat a kezdők számára összeállított enyhe programtól a tökéletes testi és lelki méregtelenítésig; Útmutató a különféle terápiáknak - a reflexológiának, az akupresszúrának és a gyógynövény terápiának - a szervezet karbantartására gyakorolt előnyeiről.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Lacná kniha Úspěšně proti celulitidě (-70%)


Celulitida znepříjemňuje život osmdesáti procentům žen. Tento rádce ukazuje čtenářkám, jak celulitida vzniká, jaké jsou její průvodní symptomy a potíže s ní spojené a jak se jí lze zdárně bránit. Představuje rovněž úspěšné strategie v boji proti tomuto onemocnění vyznačujícímu se ztvrdnutím a ztluštěním kůže a podkožního vaziva, od zhubnutí a posilování až po zdravou výživu a kartáčovou masáž. Základem úspěchu je aktivní program zahrnující nejefektivnější cviky pro břicho, hýždě, stehna a paže, doplněný kombinovaným programem na současné procvičování všech problémových zón.
Vypredané
1,40 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ráncok nélkül (-70%)


A fiatalság és a szépség megőrzése - a megfelelő ápolással minden bőrtípusra. A legjobb ötletek, hogyan kölcsönözhetünk arcunknak új frissességet, hogyan tüntethetjük el a kisebb szépséghibákat, mint a pattanás vagy a kellemetlen pihék, és hogyan védekezhetünk a korai ráncok ellen. Arctorna, hatékony masszázsok és siacu nyomástechnika lépésről lépésre, magyarázatokkal a feszes, fiatalos bőrért. Bővebben a kozmetikus által alkalmazott modern fiatalító módszerekről: a speciális maszkoktól és hámlasztókúráktól a készülékeket is alkalmazó kozmetikáig, mint például az iontoforézis és a miolift. Tartós eredmények a kozmetikai gyógyászatban: előnyei, hátrányai, kockázatai és árai; a ráncfeltöltés és a vágás nélküli ránctalanítás: a kék peeltől az aranyszálakon át a lézertechnikáig.
Vypredané
1,79 € 5,97 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Úspěšně proti artróze (-90%)


Lékař vysvětluje velice srozumitelně (i s pomocí názorných obrázků) podstatu a vznik artrózy, její první signální projevy a zásady léčby. Hlavní náplň knihy pak tvoří popis preventivních a šetrných cviků - strečinkových a posilovacích, vždy doprovázených návodnou fotografií.
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bylinář Heleny Růžičkové


Byliny byly velkou láskou herečky Heleny Růžičkové, důvěřovala jim a nedovedla si svůj život bez nich představit. Díky své mamince, která pocházela z bývalé Jugoslávie, znala snad každou bylinku a uměla ji použít ku prospěchu svému, svých blízkých a vlastně každého, kdo s ní přišel do kontaktu. Vařila bylinné čaje, připravovala různé tinktury, zavařeniny, likéry, ale také masti a vynikající pokrmy. Každou bylinu uměla zužitkovat, z každé si dovedla vzít to nejlepší.
Vypredané
0,42 € 8,41 €

dostupné aj ako:

Symboly Bachových esencí


Kniha s barevným obrazovým doprovodem slouží jako zasvěcený úvod do terapie Edwarda Bacha.
Vypredané
11,16 € 11,75 €

Ozvěny absolutna


Slyšel jsem slova, která rezonovala nekonečnem, slova, která mě fascinovala, slova, která s sebou nesla jiskření dotyků s věčnem. Byla to obyčejná, prostá slova, ale jejich souhvězdí mělo v sobě ohromující, šokující náboj síly a vibračních kvalit. Bylo to tak krásné, že jsem na chvilku zapomněl dýchat. Nikdy bych neuvěřil, že slovo může mít i tyhle kvality. Co všechno ještě nevím o magii slov? Zázraku soukromé, vnitřní, intimní extáze, který nás spojuješ přímo s jasem božím.
Vypredané
6,39 € 6,73 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.