! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Labi és Áfonya kalandos utazása - Édes és sós receptek Európából


Hogyan építsük meg az Eiffel-tornyot bagettből és epelekvárból? Létezik-e biga csiga nélkül? Vajon mennyire tüzes a zsebsárkány? Melyik sütitől nőhet bajszunk?
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Napló a kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása sikeres elsajátításához


Ez egy személyes fejlődési napló a céljaid megvalósításához, valamint pozitív változások eléréséhez. Oszd be az idődet hatékonyan és teremts rendet az életedben! Akár motivációt keresel, akár új, hatékony szokásokat szeretnél kialakítani, ez a napló útmutatásokkal, munkalapokkal és gyakorlatokkal segít, hogy elérd rövid és hosszú távú céljaidat. A célkitűzés most egyszerűbb, mint valaha. Ez a napló új megközelítést hoz Stephen R. Covey világhírű elveihez. Lehetőséget ad arra, hogy tettekre váltsd az álmaid. Kompakt formátuma könnyen kézbe fogható és azonnal használható. Minden szokás heti bontásban szerepel, ami mind a kezdőket, mind a tapasztalt "7 szokás" olvasókat inspirálja, hogy motivációt gyűjtsenek, önbizalmat építsenek, valamint löketet adjanak személyes fejlődésüknek. Támogatja a sikert, készségeid és önmagad fejlesztését. Izgalmas kihívásokat, munkalapokat és önképzésre szólító idézeteket tartalmaz, amelyek arra tanítanak, hogyan érd el céljaidat. Találsz benne: Útmutatókat az önbizalom és önbecsülés építéséhez. Feladatokat a hatékony időgazdálkodáshoz és a "7 szokás" mélyebb megértéséhez. Önmotivációs tippeket, gyakorlatokat és kihívásokat az optimális cél eléréséhez. És még sok hasznos dologot...
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Sistergő zsoltárok


Lackfi János szétbontja és összerakja a világot, szavakat vesz elő és megformálja őket, hogy leírja, megnevezze az élményt - még lelket csempész belé, megforgatja, visszaadja: immár kész a zsoltár. "Hogy kerül egy zsoltárba plüsszsiráf, halpedikűr, reptéri csarnok, vízköves bojler, tevenyereg, továbbá tuti csajozós tipp és zombik? Úgy, hogy a zsoltáros ma is él, nem halt meg, elpusztíthatatlan. A zsoltár nem lekapcsolható, éjjel-nappal üzemel. Csodálatos szószaporítás, csodás szóhalászat, imává izzó, örök hablatyolás. Mondja-mondja, mint a tenger. Nehéz azt gondolni, hogy ez csak irodalom. Nem könnyű turistának maradni egy olyan templomban, ahol nonstop zajlik az imádság. A zsoltár mindig szeretet-anyagú. Feldobom, emberi, leesik, isteni. Feldobom, isteni, leesik emberi. Az emberi locsogásba minduntalan berobban a teremtett világ eszelős határtalansága" - írja a szerző.
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Tiszta kezek - Semmelweis


Bécs. Ötven évvel a mikrobák felfedezése előtt a várost az orvoslás Mekkájaként ünneplik. A híres orvosiskolában azonban a mindent átszövő politikai intrikák ellehetetlenítenek mindenfajta fejlődést. A regény igaz történet alapján, valós szereplőkkel mutatja be a fiatal, egyetemi éveit töltő szülészorvos viszontagságait az orvosi kórház hatalmas, a város elhagyott és nyomorgó vajúdó nőitől zsúfolt szülészeti osztályán. Döbbenten kell rájönnie, hogy egyharmaduk nem hagyja el élve a kórház falait, a szülés és a vajúdás során szörnyű kínok között kell szembenézniük a halállal. Ám úgy tűnik ez senkit sem érdekel. Hiszen ez már évek óta így megy. A fiatal orvos megtagadja felettesei utasítását, hogy ne avatkozzon bele ebbe az ügybe, és ennek következtében váratlan, világrengető felfedezést tesz a magas halálozás okával kapcsolatban. Miközben azonban megpróbálja megakadályozni a nők és csecsemőik tömeghalálát, az eredményeit egy arrogáns, ellentmondást nem tűrő, tudományellenes orvosi gárda próbálja hitelteleníteni. A fiatal, számkivetett orvost folyamatosan zaklatják, míg életének véget nem vet korai, rejtélyek övezte halála. Miért és hogyan lehetne tisztázni a nevét? Andrew Schafer regénye naplószerű részletességgel rajzolja meg, de egyúttal tényeket és fikciót regényszerűen keverve rajzolja meg egy páratlan életút és felfedezés évtizedes ívét. A szerző, aki korábban többek között a Harvard és a Pennsylvaniai Egyetem tanára volt, jelenleg pedig a Cornell Egyetem professzora (mindhárom intézmény tagja az Ivy League-ként is ismert legszűkebb, elit egyetemi körnek), nemcsak az orvostudományi részletek, de a tudománypolitikai manőverek iránt is egyedülálló érzékkel bír, és ezeket a - sokak által sejtett, de kevesebbek által ismert és átlátott - háttértörténeteket képes páratlan elevenséggel az olvasók elé tárni. A regényben közben feltárul előttünk a reformkor és az elbukott forradalom időszaka, a munkásság és a polgárság sajátos világa, és a kiegyezést megelőző korszak Pest-Budája.
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Nicsak, ki beszél? - Mérföldkő lapok kismamáknak - Fotózkodj, jegyezd fel emlékeidet hétről-hétre


Egy különleges mese kíséri végig a teljes várandóságodat, ahol a magzatod beszél hozzád. Közben, kedves figurákkal illusztrálva mutatjuk meg, hogy éppen milyen nagy lehet a baba a pocakodban. Mindezek mellett emlékként feljegyezheted hétről-hétre mi is történik Veletek. Örömkártyákkal és fotókártyákkal kiegészítve. Őrizd meg ezt a könyvet első ultrahang képeddel!
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Nikola Tesla és az univerzum titkai


Az emberiség történelmében sok nagy filozófus, számtalan híres természettudós és megannyi nagy feltaláló munkálkodott a társadalom, a tudomány és a technika fejlődésén. Kevesen voltak azonban olyanok, akik mindhárom területen kimagaslót alkottak. Közülük is az egyik legnagyobb hatású személyiség kétség kívül Nikola Tesla volt. A könyvben végigkísérhetjük rendkívüli életét a születésétől kezdve egészen a haláláig, és közben megismerhetjük azokat a titkokat, amelyeket határtalan tudásvágya és rendkívüli képességei révén ismert meg a körülöttünk lévő világról. A könyv ezért nemcsak a műszaki érdeklődésű szakemberek számára lehet érdekes olvasmány, hanem azoknak is, akik szellemi fejlődésükhöz keresnek hasznos ismereteket.
U dodávateľa
17,37 € 18,28 €

A Télapó ajándéka


Ebben a kis könyvecskében a Télapó kedvenc karácsonyi versikéit gyűjtöttük össze egyenesen Télországból, Szabó Zsolt költőmanó tollából. Ezek a kedves könyvecskék igazi karácsonyi hangulatot teremtenek, a borítók mozgó elemei pedig még izgalmasabbá varázsolják őket
U dodávateľa
4,01 € 4,22 €

Hófehér karácsony


Ebben a kedves könyvecskében található vidám téli versek igazi karácsonyi hangulatot teremtenek, és mosolyt csalnak a család minden tagjának arcára. Ezek a kedves könyvecskék igazi karácsonyi hangulatot teremtenek, a borítók mozgó elemei pedig még izgalmasabbá varázsolják őket.
U dodávateľa
4,01 € 4,22 €

Borka és a varázsállatok


S hogyan használjátok a könyvecskét? Hogyan varázsoljatok jó gyerekeket? Abrakadabra, olvassátok el együtt a varázsversikéket, próbáljátok ki a varázstippeket! Tanuljátok meg a kicsikkel az egyes szám első személyben íródott varázsigéket, melyek az autogén tréning mechanizmusához hasonló módon hívhatók elő a nehéz helyzetekben. Beszélgessetek a gyerekekkel az egyes helyzetekről. Legyetek velük és magatokkal is türelmesek! Minden állatka a Borka és a varázsruha című rajzfilmsorozat egyes epizódjaihoz és az ott bemutatott élethelyzetekhez is kapcsolódik.
U dodávateľa
12,99 € 13,67 €

A semmi ágán - József Attila életregénye 2.


Költő, babérkoszorú nélkül. Az "őrület" szülte a zseniális verseket, avagy a mélylátás, a lélek érzékenysége zavarta meg az elmét? Mi lett volna József Attilával, ha komfortos életet él, ha kapcsolatai, szerelmei harmonikusan alakulnak, ha idejében megkapja az irodalmi elismeréseket? Mivé alakul művészete, ha másmilyen sors adatik neki? Hatások - ellenhatások. "Pokolra kell annak menni, ki költő akar lenni?" Az életrajz második kötete megrendítő élményt nyújt, végigkalauzolva olvasóját József Attila utolsó tíz évének örömein, küzdelmein és csalódásain, amelyek mögött egyre súlyosbodó lelki problémák rejlenek. Az első kötethez hasonlóan nem kizárólag a költőről fest részletes képet, bemutatja azokat a személyeket - elsősorban azokat a hol imádott, hol gyűlölt nőket -, akik kulcsszerepet játszottak az élete alakulásában. Örök harcban a világgal, örök harcban önmagával.
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Perfect on Paper - Papíron Tökéletes


Szerelmi oktatás zökkenőkkel? Darcy Phillipsnek van egy titka. Még Brooke, a legjobb barátja is (akiről Darcy reméli, hogy több is lehet köztük) sötétben tapogatózik. Darcy áll a híres 89-es szekrény rejtélye mögött, amivel névtelen, elméletileg törvényes párkapcsolati tanácsadó szolgáltatást nyújt az iskolában. De aztán... beüt a baj. Az új ausztrál kölyök, Alexander Brougham rájön a titkára. Ha kiderül, hogy Darcy a szerelmi oktató, Brooke valószínűleg soha többé nem áll vele szóba. Darcy bármit megtesz, hogy megőrizze a titkát. Alkut köt. Titka megőrzéséért cserébe segítenie kell a fennhéjázó, pimasz (és idegesítően dögös) Broughamnak visszanyernie a volt barátnőjét. Ugyan mi baj történhetne? A történet egy humorral édesített önismereti bonbon. Csemegézz belőle! Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Karácsonyi versikék 3+


Ebben a kedves kis könyvecskében vidám mondókák hozzák közelebb a karácsony különleges hangulatát a gyerekekhez. Kedves versikék és mondókák, csilli-villi kétoldalú forgó flitterekkel!
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

Merre jársz, Télapó?


Ez a cuki könyvecske, egy cuki plüss Télapót tartalmaz, mellyel ujjbábozhatsz gyermekeddel. Keltsd életre a könyvekben található történeteket cuki ujjbábok segítségével!
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

Merre jársz, Réni?


Ez a cuki könyvecske, egy cuki plüss rénszarvast tartalmaz, mellyel ujjbábozhatsz gyermekeddel.
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

Percy Jackson és Apollón dalnoknője - Az Olimposz hősei 5,5


Miért lóg Percy Jackson egy óriás neonreklámon? Ráadásul nadrág nélkül! Amikor Apollón isten szívességet kér, az sosem sima ügy. Percy Jackson éppen Grover barátja születésnapját ünnepli, amikor Apollón megjelenik előtte. Az istennek az Olimposz-hegyen lenne fellépése, de négy gyönyörű dalnoknője közül az egyik eltűnt. Percy tehát elindul, hogy visszahozza a szökevényt, ám az szólókarrierre pályázik, és túszul ejti New Yorkot! Vajon sikerül-e Percynek megtalálni a varázshangú énekesnőt a Broadway neonreklámjai között, és még időben visszajuttatni őt Apollónhoz, aki élete legnagyobb koncertjére készül az Olimposz-hegyen? Ha nem, a város iszonyatos káosz elé néz. Kebelezd be, és élvezd!
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

A lány 1983-ból


"Egy téli éjszakán egy tizenhat éves lány bolyong elveszve Párizs utcáin. Zsebében egy cetlin a harmincéves fotós, A. címe. A lány még nem tudja, hogy ami ezen az éjjelen történik majd, gyökeresen meg fogja változtatni az életét... "Azáltal, hogy megírom mindazt, ami történt, azáltal, hogy elmesélem a történetet, az igazsághoz olyan hűen, amennyire csak tőlem telik, megpróbálom egyetlen testté összeforrasztani őket kettőjüket - a nőt 2021-ből és a lányt 1983-ból." - Linn Ulmann regényének elbeszélője kétségbeesett igyekezettel próbálja összerakni életének darabjait, és folytonosságot teremteni a múlt traumatikus eseményei és a jelen tapasztalatai között. Megszállott utazásba kezd a feledés rétegein át a legrejtettebb és legsúlyosabb emlék felé. Oslo, New York és Párizs elevenedik meg a könyv lapjain, hogy a töredékek nyers, őszinte és kíméletlen történetté álljanak össze hatalomról, vágyról, szorongásról, testről és szégyenről. És a kételyről: lehetséges-e békére lelni."
U dodávateľa
16,05 € 16,89 €

This Winter - Az idei tél - brit borítóval


- Gyűlölöm a karácsonyt - mondja Tori. - Nem, nem gyűlölöd - felelem. - Az ideit gyűlölöm. - Az ideit mindenki gyűlöli. Az idei tél kemény Tori, Charlie és Oliver Spring számára. Mindannyian igyekeznek a lehető legkevesebb drámával átvészelni a karácsony napját. Olivernek ez azt jelenti, hogy Mario Kart-ozik a bátyjával és a nővérével, Tori és Charlie számára pedig azt, hogy maguk mögött hagyják az elmúlt néhány hónapot. Vajon ez a karácsony szétszakítja a Spring családot, vagy elkezdi összekovácsolni őket? Érzékeny látkép a 21. századi diszfunkcionális családokról, akik szeretik egymást, de fogalmuk sincs, miként fejezzék ezt ki. Olvasd el ezt az újabb megható Heartstopper-történetet!
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

Unoka a Gerbeaud-házból - Edith története


Elischer Edith, a legendás cukrász, Gerbeaud Emil unokája jólétben, nagypolgári környezetben, szerető nagycsaládban cseperedett, igazi úrilánynak nevelték. Ám amikor kellett, ez a kicsi és törékeny nő mégis fényesen helytállt: az embert próbáló időkben feltűrte a ruhaujját, és tüzet oltott Budapest ostromának zűrzavarában, segített a legismertebb magyar zsidó családnak a német megszállás után, nyilasokkal hadakozott, és később nem törték meg az ÁVH kihallgatói sem. Kevés híján hat évet töltött a kommunisták börtöneiben, rettenetes körülmények között, elképzelhetetlenül messze kerülve a Gerbeaud fényes termeitől. A könyvhöz a szerző a Gerbeaud-leszármazottak családi archívumában és számos közgyűjteményben kutatott, többek között az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában, ahol periratok, kihallgatási jegyzőkönyvek és ügynöki jelentések is foglalkoznak Elischer Edith-tel és tudós férjével. Nem elégtétel és nem jóvátétel, de tény: Edith élete vége felé emberi helytállásáért átvehette a francia Becsületrendet. Az ő személyes története egyben család- és cukrászdatörténet is - édes és keserű, mint a huszadik század maga.
U dodávateľa
12,04 € 12,67 €

Twin Crowns - Ikerkoronák


Két hercegnő. Egy trón. Mi baj lehet belőle? Nagy tét forog kockán az ikerhercegnőkről szóló fantasy-romkomban. A lányokat születésükkor elválasztották egymástól - az egyiket koronahercegnőként nevelik, a másikat pedig még csecsemőként elrabolják. Wren Greenrock mindig is tudta, hogy egy napon majd csellel fog trónra lépni. Születésétől fogva arra képezték ki, hogy visszatérjen a palotába, és megbosszulja szülei halálát, ezért mindent megtesz, hogy királynő legyen, és megvédje a boszorkányok közösségét, ahol felnőtt. Vagyis megtenne, ha egy bizonyos katona vonzó külseje nem terelné el folyton a figyelmét, és ha a vakmerő varázslatai nem sodornák állandóan bajba... Rose Valhart hercegnő tudja, hogy a hatalommal felelősség is jár és nem hagyja, hogy olyan apróságok a kötelessége útjába álljanak, mint hogy a sivatagban ébred egy rendkívül szemtelen (és nagyon jóképű) bandita társaságában. A palotán kívüli élet azonban szebb és zabolátlanabb, mint azt valaha is képzelte volna, és még az is lehet, hogy a rettegett boszorkányok személyében megkapja azt a családot, amire mindig is vágyott. Ám ahogy közeledik a koronázás napja, egy régi ellenségük azon munkálkodik, hogy egyik hercegnőnek se sikerüljön elérni a célját. Vajon végül ki ragadja magához a hatalmat, és kinek a fejére kerül a korona? Avass vele új kedvencet!
U dodávateľa
12,04 € 12,67 €