Táltoskönyvek Kiadó

vydavateľstvo

Este van, este van...


A színes, gyönyörű illusztrációkkal teli keménytáblás kötet gyerekeknek szóló Arany János verseket tartalmaz.
Vypredané
2,68 € 2,82 €

Altató


Színes képeskönyv lapozó a legkisebbeknek.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Pósa bácsi: Tréfás versek, mulatságos mesék


A kiadványban megjelent versek: -Bodri neve napja -Pál apó malacai -A kis gömböc -Fusson az úr -Hajnalkeltő kakas -A róka messzelátója -Mese a kiskanászról -Jakab -Mi van a koldus zsákjában? -A kerek sajt -Sövénytúró kiskakas -Kiskutya, nagykutya -A kéményseprő meg a pékinas -A csóri csuka mája -Melyik a szebb nóta? -A beteg királylány -A kis kakas meg a török császár
U dodávateľa
8,41 € 8,85 €

Zsongóka - Ritmusos versek óvodásoknak


Verses kézikönyv az otthoni és óvodai szabadidő hasznos eltöltéséhez. A gyermek a "kis felfedező", nyiladozó elméjével rácsodálkozik a világra: kérdez. Ez a kötet 135 versben ad választ többek között arra, hogy: -Hogyan sül ki a cipó? -Miért szomorúak a kóbor kutyák és a betonba zárt kavicsok? -Kik laknak a víz fenekén? -Miért hűséges a csiga? -Milyen a hangyaboly belseje? -Miért sír a csalán? -Hová gurul az ördögszekér és merre szállnak a pitypangbóbiták?...
Vypredané
6,54 € 6,88 €

Röppentő


"Amikor a "Zsongóka" című verseskötetem kijött a nyombdból, ezek a versek már úton voltak... valahol félúton a repülés felé... mostanra nőtt ki a szárnyuk. Egyfajta útravalónak kötöttem őket csokorba. -Útravalónak az óvodás tarisznyába, a hamuba sült pogácsa mellé. -Útravalónak az iskolához és a nagybetűs Élethez. Táltoscsikónak szántam őket, hogy segítsenek a repülésben... Röppenjetek hát bátran!" (a Szerző)
U dodávateľa
5,44 € 5,73 €

Én Istenem, jó Istenem...


Színes, verses képeskönyv lapozó a legkisebbeknek, Gábor Emese rajzaival
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Macska mondja...


Színes, verses képeskönyv lapozó a legkisebbeknek, Gábor Emese rajzaival.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Gombaismeret iskolásoknak


"Ezt a könyvet 9 éves kor fölött ajánlom az iskolai környezetismereti, biológiai oktatás, szakköri és cserkészfoglalkozások kiegészítőjeként. A kiadvány hasznos lehet az osztálykirándulások, táborok vagy a családi túrák alkalmával is. (...)" (Gábor Emese) A(z) Gombaismeret iskolásoknak Könyv szerzője Gábor Emese.
U dodávateľa
5,44 € 5,73 €

Mentsük meg a fákat!


Hogyan lesz a legkisebb és leglustább manócskából az erdő megmentője? Hogyan űzi el Kökény manó a fákat pusztító "gyökérrontók" seregét? Ez a verses mese hozzásegíti gyermekünket ahhoz, hogy tisztelje, óvja-védje környezetét, ugyanis a természet védelme már kisgyermekkorban is fontos feladat!
U dodávateľa
4,35 € 4,58 €

A tücsök és a hangyák


Ebben a verses mesében a zenélő tücsök nem bűnhődik és megbecsülést nyer a művészet, a muzsikaszó is. A történetet az erdőszél természetes virágainak változása helyezi évszakok szerint - bár mesebeli mégis valósághű környezetbe. A növények felismerését segíti a könyv elején és hátulján található játékos határozó.
Vypredané
4,35 € 4,58 €

A kis Katóka


Ebből a verses meséből megtudhatjuk, merre sodorja a szél a kis katicabogarat. Részesei lehetünk viszontagságos kalandjainak. Gyorsan száradó könnyei és hamar nyíló mosolya megható percekkel ajándékoz meg minden kisgyermeket.
U dodávateľa
4,04 € 4,25 €

Őrizem a csöndet


"Ajánlom e verseket mindazoknak, akikkel e földi életem során találkoztam, és ajánlom még azoknak a lelkeknek, akiket személyükben nem ismerhettem meg soha, de szárnyaló gondolataikkal tele van a légkör s néha ismeretlenül is találkozunk, mint az étert átszövő koncentrikus körök..." (Gábor Emese)
U dodávateľa
5,84 € 6,15 €

Mikulás apó szarvaskája


Hogyan segít a törött lábú szarvaskán Mikulás apó? Milyen mély emberi tulajdonságokat testesítenek meg az erdei állatok a verses mesében? Végül eljutnak-e időben a várva várt ajándékok a gyerekekhez? December 6-ra kiderül.
Vypredané
4,35 € 4,58 €

Madaras könyv


"Minden korosztály számára, de leginkább óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánlom ezt a lélekemelő, kedves kiadványt. Pósa Lajos különös szeretettel ír a madarakról, sokszor megszemélyesítve őket. Gyermekeink ma az internet és a plázák világában elszakadnak a természettől, nagyon kevés személyes élményt szereznek egy-egy lepke, bogár, szép vadvirág, gomba vagy éppen madárdal megcsodálásával. Pedig tudjuk, hogy védeni felnőtt fejjel csak azt fogják, amit korábban megismertek és megszerettek. Ehhez nyújt nagy segítséget ez a könyv, melyet Gábor Emese tüneményes rajzai, festményei tesznek még élvezhetőbbé." (Dr. Jánossy László)
Na sklade 2Ks
9,10 € 9,58 €

Pihe és Puha


Ez a könyvecske egy pillangócsalád történetén keresztül, a gyermeklélekre átültetett, ideális emberi családmodellt mutatja be. A mese megtanít arra, hogy tartsuk tiszteletben még a legkisebb teremtményeket, akár a hernyókat is, hiszen ők is a csodálatos természeti körforgás részei. Végül gyermekeink megtudhatják azt a titkot, hogyan válik egy esetlen, kis kövér, falánk hernyóból, csodaszép, kecses pillangó. A hernyótestvérek kalandjai Gábor Emese kedves rajzocskáival elevenednek meg.
U dodávateľa
4,35 € 4,58 €

Barkóca világgá megy


Mit érez gyermekünk, ha kistestvére születik? Büszkeséget, sértődést, féltékenységet? Barkóca az elkényeztetett kiscica - történetünk főszereplője - kistestvért kap. Féltékenysége miatt világgá megy. Kalandos útja során rádöbben: őt ugyanúgy szeretik kisgazdái, hiszen a kisebbeknek kijáró több gondoskodás, nem a szeretet mérőfoka. Ez a történet abban segít, hogy az örök problémát; a testvérek közötti féltékenységet kezeljük, feloldjuk, és a testvéri szeretetet erősíti.
Vypredané
4,35 € 4,58 €