! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Výpredaj kníh - Beletria a biografie

Výpredaj kníh - Beletria a biografie strana 26 z 27

  • 5 /5

Franny a Zooey, 2.vydanie


Americký spisovateľ J. D. Salinger (1919 – 2010), ktorý sa už za svojho života stal legendou, nezanechal po sebe rozsiahle prozaické dielo. Napriek tomu jeho tvorba ovplyvnila mnohé generácie čitateľov na celom svete, slovenských nevynímajúc. Preslávil ho predovšetkým kultový román Kto chytá v žite o tínedžerskej vzbure proti svetu dospelých, no čitateľskú obľubu a uznanie kritiky si získala aj jeho rozsahom neveľká knižka Franny a Zooey z r. 1961, ktorá vychádza v novom vydaní. Kniha obsahuje dve krátke prózy, ktoré pôvodne vyšli samostatne v časopise The New Yorker – poviedku Franny (1955) a novelu Zooey (1957). Dej oboch próz sa odohráva v 50. rokoch minulého storočia. Súrodenci Franny a Zooey sú najmladšími členmi fiktívnej rodiny Glassovcov, ktorá vystupuje vo viacerých Salingerových krátkych prózach. Poviedka Franny zachytáva rozhovor pôvabnej, nespútanej študentky Franny s jej intelektuálskym priateľom Laneom. Na prvý pohľad tvoria títo dvaja mladí ľudia dokonalý pár, no keď sa pokúsia otvorene porozprávať o veciach, na ktorých im záleží, vyplávajú na povrch ich skutočné pocity. V novele Zooey sa stávame svedkami rozhovoru medzi Zooeym a matkou Bessie a medzi Franny a Zooeym. Franny už nejaký čas prežíva citový zmätok a existenciálnu krízu. Po príchode domov sa nervovo zrúti a jej blízki sa jej pokúšajú pomôcť. Zatiaľ čo matka sa snaží posilniť jej telo výdatnou slepačou polievkou, starší brat Zooey, bývalé geniálne dieťa, z ktorého sa stal samotár a mizantrop, ale aj úspešný herec, sa jej usiluje poskytnúť útechu a bratskú radu. Ich vášnivý, miestami až zraňujúco otvorený rozhovor je popretkávaný úvahami protagonistov o viere v Boha a zmysle poctivej práce, o odvahe a zodpovednosti, ale aj o dôležitosti rodinných pút. Táto nevšedná útla knižka chytí za srdce každého vnímavého človeka, ktorý si hľadá vlastné miesto vo svete, a aj po rokoch ostáva rovnako silnou výpoveďou o ľudskej túžbe po nájdení zmyslu života, akou bola v čase svojho vzniku.
Vypredané
12,26 € 12,90 €
  • 4 /5

Deti krvi a kostí


Zélie si pamätá, že kedysi bola celá krajina Orisha plná mágie. Ohnivci zapaľovali plamene, Vlnopáni rozkazovali vlnám a Zéliina mama Smrtonoska vzývala duše mŕtvych. No potom mágia kamsi zmizla a všetko sa zmenilo. Všetkých Madžiov na príkaz krutého kráľa vyvraždili, Zélie obrali o mamu a jej ľud o nádej. Teraz však má Zélie jedinečnú šancu zaútočiť na kráľovskú rodinu a vrátiť krajine mágiu. Musí zabrániť korunnému princovi, aby definitívne zničil mágiu, a s pomocou princeznej mu prejsť cez rozum. Na každom kroku na ne číha nebezpečenstvo, z krovín vrčia snežné lepardnéry a vo vodách vyčkávajú pomstychtiví duchovia. Najväčšou hrozbou pre krajinu sa však môže stať práve Zélie – ak sa nenaučí kontrolovať svoju moc. Tomi Adeyemi nadväzuje na tradíciu veľkých fantasy románov. Navyše prišla s neošúchaným námetom čerpajúcim z africkej mytológie a mágie. Autorkin štýl je plný farbistej fantázie, napínavú tajomnú atmosféru spestrujú prvky africkej kultúry a opisy rôznych druhov mágie.
Vypredané
1,90 € 22,90 €

dostupné aj ako:

  • 4,5 /5

Manželka a vdova


Jadro príbehu Christiana Whita sa odohráva v známom austrálskom letovisku na ostrove Belport, v zimnom období opustenom a bez života. Vdova príde o svojho muža Johna a manželka o svojho muža Raya. Každá z nich rozpráva svoj príbeh paralelne s príbehom tej druhej a naoko nezlučiteľné osudy sa postupne zlievajú do jedného celku, aby sa ich cesty nakoniec skrížili v pôsobivej scéne, kde každá zachraňuje vlastnú rodinu. Elegantná Kate začína tušiť, že v jej manželstve to škrípe. Je nesamostatná, úplne podriadená svojmu mužovi a život bez neho si nevie ani predstaviť. No keď sa John nevráti z lekárskeho sympózia v Londýne a Kate zistí, že manžel už tri mesiace nepracuje na pôvodnom pracovisku v nemocnici, zdesene si uvedomí, že žila s neznámym cudzincom, ktorý u nej hľadal bezpečný prístav. Jednoduchá predavačka Abby pracuje na ostrove v miniatúrnom supermarkete. Má zvláštnu záľubu v preparovaní zvierat a rada behá dlhé trate po pobreží. Veľa času trávi s lesbickou priateľkou, miestnou policajtkou. Je spokojná so svojím životom, oddane sa stará o atraktívneho manžela Raya a má plné ruky práce s deťmi - rebelujúcimi a ťažko zvládnuteľnými tínedžermi. Konflikt medzi mužmi postupne vychádza najavo a pokračuje konfliktom Kate a Abby. Autor šikovne nahadzuje udičky a odhaľuje skutočnosti, ktoré sú pre prípad dôležité, ale aj mätúce. Brilantne spracovaný príbeh s neopakovateľnou strhujúcou atmosférou vedie čitateľa kľukatými cestičkami ľudských osudov až na okraj útesu, kde mu položí dôležitú otázku: Ako dobre poznáme ľudí, s ktorými žijeme a ktorých milujeme?
Vypredané
5,90 € 14,90 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba
  • 3,9 /5

Zhoríme


Spáliš sa aj stokrát, ale nikdy sám sebe nesmieš dovoliť, aby si vyhorel. Zhoríme je príbeh o sile ľudskej vytrvalosti a snahe nezhorieť vo svete plnom takmer dohorených zápaliek. René po ôsmich rokoch opúšťa steny väznice a začína pracovať ako ochrankár v bordeli svojho najlepšieho priateľa Marcela. Spoznáva krásne dievča Dany, ktoré podľa Reného nemá v nevestinci čo hľadať. René postupne prichádza na to, že ani nový chodník, na ktorý sa vydal, ho nedovedie k vykúpeniu, po ktorom tak úpenlivo túži. Zisťuje aj to, že jeho najlepší priateľ Marcel tiež prešiel zmenou, a nie celkom pozitívnou. "Si chorý? Som štetka! Fajčím vtáky za peniaze, denne sa na mne vystrieda desať chlapov, špinavých, nechutných. Prečo mi toto robíš?" "A čo? Bol som v base osem rokov, patril som medzi nich. Nikdy by som sa neodvážil súdiť ťa. Veci sa v živote stávajú. Naozaj si nechceš dopriať kúsok skutočného šťastia? Ešte k tomu s niekým, kto je rovnaký ako ty? Sme stratení, a čo?" Dany mi pozrela do očí a prvý raz za ten čas, čo ju poznám, som v nich uvidel nejaký cit. Bol v nich drobný náznak vlhkosti. Doslova som v tej chvíli pocítil, ako tá bariéra strachu pomaly praská, trúsi sa a rozpadá. Bol som tam pre ňu. Konečne ma jediný raz v živote celá moja podstata nútila niečo nepokaziť.
Vypredané
3,90 € 10,90 €
  • 4,9 /5

Kolaps


Je neskoro v noci, všade tma, naokolo vyčíňa búrka a mladá učiteľka Cass sa chce dostať čo najrýchlejšie domov. Zrazu na odľahlej neosvetlenej ceste v lese zazrie zaparkované auto a rozhodnutie, ktoré v tejto chvíli urobí, bude mať ďalekosiahle následky. Nevystúpi zo svojho auta, aby vodičke ponúkla pomoc. Namiesto toho pokračuje v ceste domov. Nasledujúci deň sa dozvie, že ženu v aute niekto zavraždil. Cass zaplavia hrozné výčitky svedomia a v duchu sa pýta, či mohla zabrániť tomu strašnému činu. Čoskoro sa v dome, kde žije spoločne so svojím manželom, začnú ozývať anonymné telefonáty – keď Cass zdvihne, na druhom konci linky je len hrozivé ticho. Že by si ju vrah vyhliadol ako ďalšiu obeť? Okrem toho začína mať problémy s pamäťou a zabúda na celkom bežné veci, na kód alarmu alebo na stretnutie s priateľkou. Napriek starostlivosti pozorného manžela má pocit, že sa zblázni. Trápi ju strach, úzkosť, obavy zo zabúdania, duševný zmätok. Mučia ju telefonáty. Je presvedčená, že vrah ju v lese videl a teraz jej hrozí smrteľné nebezpečenstvo. „Vo svojom románe Kolaps som sa rozhodla skúmať fenomén strachu a dôvery. Predovšetkým strachu, pretože ak ho raz vpustite do svojho života, rúti sa ďalej ako lavína s takou rýchlosťou, že niečo, čo by vás za normálnych okolnosti nevystrašilo, vás začne terorizovať. Stáva sa to hlavne vtedy, keď sa cítite veľmi zraniteľný. A pokiaľ ide o dôveru, ako môžete dôverovať inému človeku, keď neveríte sám sebe?“ (B.A. Parisová)
Vypredané
13,21 € 13,90 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Sama v búrke


Niekedy sa aj v dave ľudí za slnečného dňa môže človek cítiť ako sám v búrke... Laurin život sa skomplikuje, keď bez stopy zmizne jej podnájomníčka Alica. Nikto netuší, čo sa mohlo stať. V čase príprav vlastnej svadby sa Laura rozhodne pátrať po stratenej žene. Postupne však zisťuje, že existujú otázky, na ktoré je lepšie nepoznať odpoveď. V hre je toho oveľa viac, ako si myslí. Podarí sa Laure odhaliť pravdu a nájsť Alicu? Čo všetko sa skrýva za záhadným zmiznutím?
Vypredané
5,90 € 10,90 €

dostupné aj ako:

  • 4,6 /5

P.S.: Hľadám chlapa


Bianka má takmer všetko, čo by si mohla žena po tridsiatke želať. Úspešnú kariéru, vlastné bývanie, dobré priateľky…Už jej zostáva len založiť si vysnívanú rodinu a život bude bezchybný. Lenže "Pán Dokonalý" akosi mešká a posiela jej do cesty namiesto seba samé beznádejné prípady. A tak namiesto čakania na "možno raz" sa Bianka rozhodne vziať šťastie do vlastných rúk. Keď je ideálny partner v nedohľadne, postačí aj nič netušiaci darca, ktorý by prispel polovicou génov na jej vysnívaného potomka. Aké komplikované môže byť nájsť inteligentného, úspešného, nezadaného a ochotného darcu? Bianka však veľmi rýchlo zisťuje, že jednoduchšie by asi bolo vystrúhať bábku z dreva a oživiť ju, no bez intenzívneho kurzu rezbárstva jej zostáva iba ten lov na chlapa. Všetko sa ešte viac zamotá, keď sa jej poslednou možnosťou stáva muž, ktorý spadá do kategórie "nedotýkajte sa vystavených exponátov". A to Bianka ešte ani zďaleka netuší o všetkých dôvodoch, prečo by od neho mala dať okamžite ruky preč! Biologické hodiny však tikajú ako divé a ona stojí pred voľbou ber alebo nechaj tak.
Vypredané
5,90 € 10,90 €

dostupné aj ako:

  • 4,9 /5

Ukradnuté detstvo


"Miladka, nezabudni, kto si." Tieto slová zašepká Milade stará mama, keď nacistickí vojaci v noci náhle vtrhnú do ich domova. Ale čo nimi chce vlastne povedať? Milada predsa vie, kto je! Žije v Lidiciach s mamou a otcom, so starším bratom, s mladšou sestrou a s milovanou babičkou. Má jedenásť rokov, zlaté vlasy, ktoré vyzerajú, akoby ich pobozkalo slnko, a beží najrýchlejšie z triedy. Ako by na to mohla zabudnúť? Keď ju však nacisti odtrhnú od rodiny a odvezú do detského tábora Lebensborn v Poľsku, určeného na výchovu budúcej árijskej mládeže, Milada rýchlo pochopí, že udržať si svoju identitu bude dosiaľ najťažší zápas jej mladého života.
Vypredané
4,90 € 12,90 €

dostupné aj ako:

  • 3 /5

Domov slávnych spisovateľov (a ich múz)


Čarovný príbeh o sile lásky a literatúry. Alfonse Carducci je literárny velikán, ktorý žil svoj život naplno. Dnes prichádza do Domova seniorov v Bar Harbore, aby tam strávil posledné dni medzi spriaznenými dušami z literárneho sveta. Ako sa jeho život neodvratne chýli ku koncu, začína si uvedomovať dôsledky toho, že pred láskou uprednostnil honbu za slávou. Väčšmi než podlomené zdravie ho však trápi, že už nie je schopný napísať ani riadok. O obyvateľov luxusného penziónu sa stará oddaný kolektív zdravotníkov, ktorí podobne ako ich klienti našli za jeho múrmi útočisko. Medzi nimi je aj Cecibel Bringerová, ktorú pred rokmi ťažká autonehoda poznačila na tele i na duši. Cecibel by si nikdy nepomyslela, aký obrovský dopad bude na ňu mať stretnutie s jej obľúbeným spisovateľom Alfonsom Carduccim, ako ovplyvní doslova celú jej existenciu. Alfonse zasa v Cecibel nachádza múzu, čo v ňom prebudí vášeň, ktorú pokladal za nenávratne stratenú. Zo slov, čo vychádzajú z jeho pera, postupne rastie príbeh, ktorý zaujme ďalších obyvateľov penziónu až natoľko, že sa aj oni zapoja do písania, a v Cecibel, ktorá dychtivo hltá každý riadok, silnie potreba lásky a odpustenia. Ako sa hranice medzi vymysleným príbehom a skutočnosťou stierajú, vzniká svet vo svete. Je to miesto, kde sa ľuďom vracia chuť žiť, kde starí mladnú, chorí sa uzdravujú a kde je možné všetko... Terri-Lynne DeFino je americká autorka spoločenských románov. Z rušného mesta sa presťahovala na vidiek v Novom Anglicku, aby mala viac času na písanie aj na rodinu. Vo svojej tvorbe sa zameriava najmä na ľudské emócie a miesto človeka v dnešnom komplikovanom svete.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

dostupné aj ako:

  • 4 /5

Významný pacient (česky)


Jednoho dne přistane na Gabeově ranči ve Wyomingu prezidentova helikoptéra a dávný přítel - dnes prezident Spojených států - přednese lékaři nečekanou žádost: prezidentův osobní lékař za záhadných okolností zmizel a pr ezident teď chce, aby Singleton nastoupil na jeho místo. Navzdory svým vážným pochybnostem, zda úkol zvládne, Gabe příteli na nabídku kývne. Blíží se nové prezidentské volby a doktor Gabe Singleton musí co nejrychleji najít správnou odpověď. Kdo chce zdiskreditovat hlavu státu? Je za tím ctižádostivý viceprezident Cooper nebo špinavé praktiky tajné služby? Michael Palmer, M. D., autor bestsellerů z lékařského prostředí, nabízí ve svém nejnovějším románu napínavý příběh, jenž se odehrává ve světě vysoké politiky, převratných vědeckých objevů a nejmodernější techniky.
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 5 /5

Deň pre slzy


3. októbra 2013 zahynulo pri pobreží talianskeho ostrova Lampedusa viac ako 360 ľudí. Toto dojemné a nezabudnuteľné svedectvo obyčajného človeka, ktorý sa z ničoho nič stal súčasťou obrovskej ľudskej tragédie, ukazuje pravú a mnohými nepoznanú tvár utečeneckej krízy. Optik Carmine Menna sa spolu s niekoľkými priateľmi rozhodli stráviť prvý októbrový víkend na mori. Netušil však, že počas tohto víkendu zažije najsmutnejší deň vo svojom živote, ktorého udalosti ho budú ­prenasledovať ešte dlho po osudnej plavbe. V prvý dovolenkový deň prerušil ich rannú idylku zvláštny hrozivý zvuk. To, čo najskôr považovali za škriekanie čajok, sa neskôr ukázalo ako zúfalé volanie o pomoc. Len niekoľko stovák metrov od lode, kde si Carmine s priateľmi užívali ­zaslúžený odpočinok, sa už niekoľko hodín topili stovky ľudí. Posádke dovolenkovej lode Galata, určenej pre desiatich ľudí, sa v to októbrové ráno podarilo zachrániť štyridsaťsedem topiacich sa a dopraviť ich do bezpečia lampeduského prístavu.
Vypredané
1,00 € 9,90 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Žena v kajute 10


V tomto pekne upradenom príbehu, pripomínajúcom knihy Agathy Christie, Lo Blacklocková, žurnalistka, ktorá píše pre časopisy o cestovaní, práve dostala prácu, aká sa pritrafí raz za život: má stráviť týždeň na luxusnej výletnej lodi. Nebo je jasné, more pokojne, vyberaní hostia v dobrej nálade, keď sa výletná loď Aurora vydá na plavbu po malebnom Severnom mori. Spočiatku je pre Lo pobyt na lodi číra radosť: kajuty sú prepychové, večierky iskrivé a elegantní hostia zábavní. No ako sa týždeň chýli ku koncu, nebo sa zatiahne, palubu bičuje studený vietor a Lo sa stane svedkom desivej udalosti, ktorá jej pripomína hrôzostrašnú nočnú moru: jednu ženu zhodia cez palubu. Podľa záznamov však nikto z pasažierov na lodi nechýba, a tak sa loď plaví ďalej, akoby sa nič nestalo, napriek zúfalej snahe presvedčiť ľudí, že sa stalo niečo strašné. Prekvapivé zvraty v deji a tajomne krásne no klaustrofobické prostredie robia z tohto románu Ruth Ware skutočnú čitateľskú lahôdku.
Vypredané
7,40 € 14,99 €

Krásna pacientka


Sveva Casati Modignani je autorkou mnohých svetových bestsellerov. Krásna pacientka je strhujúca rodinná sága, v ktorej dominuje príbeh rozporuplnej Irene Corderovej. Irene, krásnu osudovú ženu, sa niekto pokúsil zavraždiť, keď sa modlila v Kostole sv. Marka v Miláne. Po útoku stratila pamäť a iba pomaly si skladá čriepky svojho predchádzajúceho života. V nemocnici stretáva Angela, svoju dávnu lásku, ktorý jej pomáha odhaliť, kým bola. Postupne sa zmieta v chaose citov medzi dvoma mužmi, ktorí ju vášnivo milujú a bojujú o ňu. Je tajomná a neuchopiteľná, čím privádza oboch mužov do šialenstva. Nedokážu pochopiť, prečo nestojí o majetok, ale ani o pokojné rodinné zázemie. Irene, poznačenej detstvom s matkou alkoholičkou, v rozhodovaní napokon pomôže odhalenie neuveriteľných rodinných tajomstiev...
Vypredané
11,35 € 11,95 €

dostupné aj ako:

Výroky, citáty, príslovia


Známe i menej známe výroky slávnych a známych osobností zo sveta politiky, zábavy, filmu, ale i z posvätných kníh jednotlivých náboženstiev či citáty z filozofov všetkých období a z celého sveta, no aj preslávené repliky z filmov či dokonca z reklamy – to je zbierka vyše 1000 samostatných hesiel tejto knižky, usporiadaných abecedne podľa začiatočného písmena príslušného výroku. Kniha obsahuje presné údaje o slávnych vetách, o ich autoroch, o období či situácii, v ktorých vznikli, a samozrejme aj najčastejšie spôsoby, kde a ako sa tieto výroky používajú aj dnes. Autori uvádzajú na pravú mieru mnohé z nich, upravujú či citujú ich doslovné znenie i dnešnú podobu. Skrátka, ak sa chcete poučiť či blysnúť v spoločnosti a správne zacitovať, všetko nevyhnutné nájdete v tejto knižke, ktorá je obsahovo bohatá a plná faktov.
Vypredané
14,16 € 14,90 €
  • 5 /5

Nezvestná


Austrálsky scenárista Christian White napísal triler, ktorý hneď zaujal a bol ovenčený mnohými oceneniami. Keď profesorku Kim Leamyovú navštívi istý Američan a povie jej, že je pravdepodobne unesená Sammy Wentová z Kentucky, jej svet sa obráti naruby. Neveriacky ho odbije, ale mŕtva matka už neprehovorí. Nakoniec sa predsa len vyberie do Ameriky, aby spoznala pravdu.
Vypredané
10,99 € 16,90 €

dostupné aj ako:

Obscuritas: Útek z tmy


Píše sa rok 2003 a USA práve napadli Irak. Neznámy páchateľ zavraždí v Štokholme futbalového rozhodcu pôvodom z Afganistanu. Polícia zatkne búrliváka Giuseppeho Costu a osloví profesora psychológie Hansa Rekkeho, špičkového odborníka na výsluchové techniky, aby vymámil z Costu priznanie. Rekke však po prečítaní vyšetrovacieho spisu spochybní teóriu vyšetrovateľov, čo sa stretne s nevôľou. Costa sa dostáva na slobodu a polícia tápe v hmle bez jedinej stopy. Len Micaela Vargasová, neistá mladá policajtka zo štokholmskej prisťahovaleckej štvrte, ktorá sa stala členkou tímu v podstate omylom, sa odmietne vzdať a vyhľadá Rekkeho na vlastnú päsť. Tento nerovný pár objaví v okolnostiach vraždy nečakané a záhadné prvky. Stopy ich privedú k poľovačke na teroristov zo strany CIA aj k snahe Talibanu odstrániť z Afganistanu hudbu, lebo podľa ich výkladu navádza na hriech. Kto bol futbalový rozhodca v skutočnosti? Obeť či páchateľ?
Vypredané
17,01 € 17,90 €

dostupné aj ako:

  • 2,4 /5

Ten muž bude môj


Ester je samostatná, slobodná, atraktívna žena, ktorá má rada sex aj sarkazmus. Zamiluje sa do neznámeho muža a sexi krásavec jej pomotá hlavu. Nič o ňom nevie, ale nedokáže myslieť na nič iné. Kým sa stretne so svojím vytúženým amantom, trávi čas s kamarátkou, kolegami a viacerými mužmi. Humor a perverznosť sú korením jej života. Kamarát Alex je do nej tajne zaľúbený, no Ester to ani len netuší. Je pre ňu veľmi dôležitý muž v jej živote ako priateľ, ktorý jej mimochodom zabezpečuje aj sexuálne potešenie. Alex však nemá žiadnu šancu. Ester je šialene zaľúbená do pána Neznámeho. Postupne sa zoznamuje s jeho špecifickým správaním. Tento svojrázny, vtipný, sebavedomý a arogantný muž jej zamieša karty osudu.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

dostupné aj ako:

  • 4 /5

Peklo návratů


Americký lékař a spisovatel Michael Palmer nabízí čtenářům napínavý a vzrušující román z lékařského prostředí, ve kterém čerpá ze své bohaté medicinské praxe a uvádí nás do složitých vztahů a problémů jedné nemocnice. Od prvních řádku strhne čtenáre příbeh osmiletého chlapce, u ktorého se najednou začnou projevovat nevysvetlitelné příznaky ťežké choroby. Vyděšená matka je bezradná. Zoufale chodí od jednoho lékaře k druhému a stále doufá, že se dozví proč její malý syn tolik trpí. Proč znovu a znovu, do nejmenších hrůzných detailů prožíva to peklo návratů, proč se vrací k celkem nevinné operaci, kterou podstoupil před několika měsíci.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Osem percent ničoho


Autorov vlastný výber jeho obľúbených raných poviedok, ktorý zostavil špeciálne pre Artforum. Päťdesiatjeden rôznorodých príbehov, ktoré sa kľudne mohli stať komukoľvek z našich známych. Alebo nemohli? Autorov špecifický štýl je už slovenským čitateľom známy z kníh Zrazu klope ktosi na dvere a Sedem dobrých rokov či českého výberu Létající Santini. Keret vo svojich poviedkach dovádza bežné situácie do absurdných koncov, vypointováva jednoduché situácie absolútne nečakaným spôsobom, nestráni sa brutality či naturalizmu, no to všetko preto, aby bravúrne opísal náš svet a najmä ľudí v ňom.
Vypredané
11,40 € 12,00 €

Výpredaj kníh Panta Rhei

Beletriu a biografie v zľave kúpite v e-shope alebo v kníhkupectvách Panta Rhei.

Späť na kategórie