Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

neuvedený: Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania
Počet strán: 152
Väzba: mäkká, brožovaná
EAN: 9788073500108
ISBN: 978-80-7350-10-8
Dátum vydania: 16. januára 2008
Vydavateľstvo: Newsletter
Rozmery: 151 cm x 231 cm x 8 cm

Nové predpisy pre hygienu verejného stravovania

Autor: neuvedený

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 8,70 
Bežná cena: 9,26 €
Zľava 6%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

O knihe: Publikácia je určená pre majiteľov a management hotelov, reštaurácií, kaviarní a vinární a ďalších prevádzok verejného stravovania a pre zamestnancov týchto prevádzok. Titul je venovaný problematike HACCP (analýza kritických kontrolných bodov) - jeho obsahom je komentovaný výber základných slovenských a medzinárodných predpisov týkajúcich sa hygienických pravidiel a dodržovania správnej výrobnej praxe v kuchyniach a pri manipulácii so surovinami a hotovým jedlom vo verejnom stravovaní. Je to jediná publikácia tohoto druhu na Slovensku. Publikácia obsahuje: - Pravidlá podľa legislatívy EÚ - Zákon o ochrane verejného zdravia - Požiadavky na zariadenia spoločného stravovania - Nariadenie EP a Rady (ES) č. 178/2002 - Nariadenie EP a Rady (ES) č. 852/2004 - Nariadenie Komisie (ES) č. 2073/2005

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie