! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 176
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788055610580
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-556-1058-0
  • Dátum vydania: 24. marca 2014
  • Vydavateľstvo : Slovart
  • Hmotnosť: 0,59 kg
  • Preklad: Hedviga Eliášová

Dokonalý steak

Marcus Polman

  • 5
Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších receptov, ale aj informácie o jednotlivých plemenách a chove zdravého dobytka. Poradí vám, ako vybrať kvalitné mäso tak, aby jeho konzumácia bola gurmánskym zážitkom. Súčasťou publikácie sú aj tipy a triky na úpravu mäsa, ktoré autor získal počas mnohých rozhovorov s chovateľmi dobytka, mäsiarmi, renomovanými šéfkuchármi, recenzentmi aj kulinárskymi expertmi zo svetoznámych reštaurácií v Amsterdame, Paríži či New Yorku.
  • Počet strán: 176
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788055610580
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-556-1058-0
  • Dátum vydania: 24. marca 2014
  • Vydavateľstvo : Slovart
  • Hmotnosť: 0,59 kg
  • Preklad: Hedviga Eliášová

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších receptov, ale aj informácie o jednotlivých plemenách a chove zdravého dobytka. Poradí vám, ako vybrať kvalitné mäso tak, aby jeho konzumácia bola gurmánskym zážitkom. Súčasťou publikácie sú aj tipy a triky na úpravu mäsa, ktoré autor získal počas mnohých rozhovorov s chovateľmi dobytka, mäsiarmi, renomovanými šéfkuchármi, recenzentmi aj kulinárskymi expertmi zo svetoznámych reštaurácií v Amsterdame, Paríži či New Yorku.
menej

book

200 078 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (2)

5
Erik Dikasz

Recenzia

  • 5 /5
  • Erik Dikasz

Z knihy som sa dočítal všetko čo som potreboval takze vrelo odporúčam

Roxana Hladíková

Recenzia

  • 5 /5
  • Roxana Hladíková

Zaujímavé čítanie pre milovníkov dobrých steakov.

Odporúčania