• Počet strán: 345
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788097208523
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-972085-2-3
  • 5
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl.

Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-)

V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.

Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať.

V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať.

Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.

V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete:
*65 receptov z kvásku
*Bezlepkové recepty z kvásku
*Ako urobiť kvások
*Ako sa starať o domáci kvások
*Celá výroba kvásku
*Príprava kvásku pred pečením
*Chyby chleba a kvásku počas pečenia
*Kvások a jeho zdravotné účinky
*História kvásku
*Zaujímavosti o kvásku
*Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl.

Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-)

V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.

Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať.

V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať.

Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.

V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete:
*65 receptov z kvásku
*Bezlepkové recepty z kvásku
*Ako urobiť kvások
*Ako sa starať o domáci kvások
*Celá výroba kvásku
*Príprava kvásku pred pečením
*Chyby chleba a kvásku počas pečenia
*Kvások a jeho zdravotné účinky
*História kvásku
*Zaujímavosti o kvásku
*Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom
menej
  • Počet strán: 345
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788097208523
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-972085-2-3

book

85 000 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€

store

Rezervácie v 60 kníhkupectvách


Hodnotenia (16)

5
Stela Varovníková

Recenzia

  • 5 /5
  • Stela Varovníková

Výborná pomoc

Zuzana Andaházyová

Recenzia

  • 5 /5
  • Zuzana Andaházyová

Jednoduché, prehľadné,trefné. Veľmi sa mi páči spracovanie.

Iveta Fabianova

Recenzia

  • 5 /5
  • Iveta Fabianova

VYBORNE

Igor Karvaš

Recenzia

  • 5 /5
  • Igor Karvaš

Knižka splnila ocakavania

Zuzana Sučková

Recenzia

  • 5 /5
  • Zuzana Sučková

Perfektná kniha...?

Lenka

Recenzia

  • 5 /5
  • Lenka

Myslím že najlepšia ,,kuchárska kniha,, akú som kedy držala v rukách. Kto chce začať s kváskovaním určite odporúčam. Tá kniha je priam dokonalá !!! Nájdete v nej naozaj všetko od rôznych druhov chlebu, cez rožky, moravské koláče až po pizzu či sladké lievance. Odporúčam!!! Milujem tu knihu.

Lenka

Recenzia

  • 5 /5
  • Lenka

Vdaka tejto knihe sa mi chlieb konecne vydaril. Vela zaujimavych a chutnych receptov a rad a tipov, vdaka ktorym sa z kvaskovania stala radost a sucast nasho zivota.

Michaela

Recenzia

  • Michaela

Uzasna kniha,ktora vysvetli vsetko od zalozenia kvasku az po zlozitejsie recepty.Vdaka tejto knihe a jej autorkam som sa nevzdala kvaskovania.Uz sa chystam na Kvaskovanie 2 :)

Elena

Recenzia

  • 5 /5
  • Elena

Vynikajúco napísaná kniha, veľmi zrozumiteľne, náš kvások bude už o 2 dni hotový a už sa teším na prvý chlebík :-)

Katarína

Recenzia

  • 5 /5
  • Katarína

Dobrá kniha, ktorá mi ukázala svet kváskovania. A teším sa na mnoho receptov z kvásku :)

Nina Siváčková

Recenzia

  • 5 /5
  • Nina Siváčková

Kniha bola ako darček...obrovská radosť

Mária Cvengrošová

Recenzia

  • 5 /5
  • Mária Cvengrošová

Veľmi dobrá kniha pomohla mi v začiatkoch v kvaskovani

Zuzana Sučková

Recenzia

  • 5 /5
  • Zuzana Sučková

Perfektná kniha...

Iveta Ješková

Recenzia

  • 5 /5
  • Iveta Ješková

Veľmi podrobná kniha pre začiatočníkov , zrozumiteľne vysvetlené základy kváskovania, je mojou učebnicou v pečení z kvásku. Dávam do pozornosti čitateľom.

Marta Papayova

Recenzia

  • 5 /5
  • Marta Papayova

Vrelo odporúčam

jozo

Recenzia

  • 5 /5
  • jozo

ok

Odporúčania