- Počet strán: 167
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788057018063
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-570-1806-3
- Dátum vydania: 15. septembra 2020
- Vydavateľstvo : Múdra Ing. Viera
- Edícia: Balans
- Hmotnosť: 0,55 kg
Klíčkovanie - Malý sprievodca veľkými premenami
Ing. Viera Múdra
Klíčky sú úžasné! Suché semeno nasaje trochu vody, praskne jeho ochranný obal (šupka) a začnú sa s ním diať pozoruhodné veci. Nielenže mnohonásobne zväčší svoje rozmery, ale aj obsah mikro a makro nutrientov. O tom, ako nakličovať jednotlivé druhy semien sa dozviete v prvej časti knihy KLÍČKOVANIE pod názvom Malý sprievodca veľkými premenami. V knihe ďalej nájdete:
*rôzne zaujímavosti o klíčkoch,
*návody a postupy čo a ako klíčkovať,
*čo a prečo neklíčkovať,
*ako s klíčkami narábať,
*ako ich konzumovať, alebo ďalej spracovávať a servírovať,
*ako správnou kombináciou surovín z nich vyťažiť pre náš organizmus maximum,
*ako si zaviesť systém v kuchyni a plánovať klíčkový jedálniček,
*ako si vyrobiť zdravé domáce klíčkové polotovary,
*ako šetriť čas v kuchyni,
*ako sa na klíčky pozerajú starobylé védy, ale aj moderné výživové smery a mnoho iného
V druhej časti knihy pod názvom Receptár z klíčkov na čitateľov čaká:
*60 inšpiratívnych receptov na zdravé a plnohodnotné jedlá s vyššou biologickou hodnotou pripravené podľa zásad starobilých véd a zároveň moderných výživových smerov (bez mäsa, mlieka, lepku, s čiastočným alebo úplným obmedzením mliečnych výrobkov a aj vo vegan verzii),
*recepty na jedlá z blízkeho východu a Ázie: Turecka, Číny, Thajska, Japonska, Kórey či Indie. Nebude chýbať ani talianska kuchyňa. Samozrejmosťou sú NAŠE historické a tradičné jedlá ako hrachová kaša s pučálkou, či veľkonočná baba z klíčkov,
* kalendár klíčenia semien.
V knihe vyzdvihujeme:
* ekologický a environmentálny aspekt,
*zdravý životný štýl, zdravé telo a zdravého ducha,
*rešpekt a úctu ku všetkému živému.
Veríme, že kniha bude pre tento svet prínosom
*rôzne zaujímavosti o klíčkoch,
*návody a postupy čo a ako klíčkovať,
*čo a prečo neklíčkovať,
*ako s klíčkami narábať,
*ako ich konzumovať, alebo ďalej spracovávať a servírovať,
*ako správnou kombináciou surovín z nich vyťažiť pre náš organizmus maximum,
*ako si zaviesť systém v kuchyni a plánovať klíčkový jedálniček,
*ako si vyrobiť zdravé domáce klíčkové polotovary,
*ako šetriť čas v kuchyni,
*ako sa na klíčky pozerajú starobylé védy, ale aj moderné výživové smery a mnoho iného
V druhej časti knihy pod názvom Receptár z klíčkov na čitateľov čaká:
*60 inšpiratívnych receptov na zdravé a plnohodnotné jedlá s vyššou biologickou hodnotou pripravené podľa zásad starobilých véd a zároveň moderných výživových smerov (bez mäsa, mlieka, lepku, s čiastočným alebo úplným obmedzením mliečnych výrobkov a aj vo vegan verzii),
*recepty na jedlá z blízkeho východu a Ázie: Turecka, Číny, Thajska, Japonska, Kórey či Indie. Nebude chýbať ani talianska kuchyňa. Samozrejmosťou sú NAŠE historické a tradičné jedlá ako hrachová kaša s pučálkou, či veľkonočná baba z klíčkov,
* kalendár klíčenia semien.
V knihe vyzdvihujeme:
* ekologický a environmentálny aspekt,
*zdravý životný štýl, zdravé telo a zdravého ducha,
*rešpekt a úctu ku všetkému živému.
Veríme, že kniha bude pre tento svet prínosom
- Počet strán: 167
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788057018063
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-570-1806-3
- Dátum vydania: 15. septembra 2020
- Vydavateľstvo : Múdra Ing. Viera
- Edícia: Balans
- Hmotnosť: 0,55 kg
Klíčky sú úžasné! Suché semeno nasaje trochu vody, praskne jeho ochranný obal (šupka) a začnú sa s ním diať pozoruhodné veci. Nielenže mnohonásobne zväčší svoje rozmery, ale aj obsah mikro a makro nutrientov. O tom, ako nakličovať jednotlivé druhy semien sa dozviete v prvej časti knihy KLÍČKOVANIE pod názvom Malý sprievodca veľkými premenami. V knihe ďalej nájdete:
*rôzne zaujímavosti o klíčkoch,
*návody a postupy čo a ako klíčkovať,
*čo a prečo neklíčkovať,
*ako s klíčkami narábať,
*ako ich konzumovať, alebo ďalej spracovávať a servírovať,
*ako správnou kombináciou surovín z nich vyťažiť pre náš organizmus maximum,
*ako si zaviesť systém v kuchyni a plánovať klíčkový jedálniček,
*ako si vyrobiť zdravé domáce klíčkové polotovary,
*ako šetriť čas v kuchyni,
*ako sa na klíčky pozerajú starobylé védy, ale aj moderné výživové smery a mnoho iného
V druhej časti knihy pod názvom Receptár z klíčkov na čitateľov čaká:
*60 inšpiratívnych receptov na zdravé a plnohodnotné jedlá s vyššou biologickou hodnotou pripravené podľa zásad starobilých véd a zároveň moderných výživových smerov (bez mäsa, mlieka, lepku, s čiastočným alebo úplným obmedzením mliečnych výrobkov a aj vo vegan verzii),
*recepty na jedlá z blízkeho východu a Ázie: Turecka, Číny, Thajska, Japonska, Kórey či Indie. Nebude chýbať ani talianska kuchyňa. Samozrejmosťou sú NAŠE historické a tradičné jedlá ako hrachová kaša s pučálkou, či veľkonočná baba z klíčkov,
* kalendár klíčenia semien.
V knihe vyzdvihujeme:
* ekologický a environmentálny aspekt,
*zdravý životný štýl, zdravé telo a zdravého ducha,
*rešpekt a úctu ku všetkému živému.
Veríme, že kniha bude pre tento svet prínosom
197 701 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách
Hodnotenia (3)
5
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
zobraziť:
Recenzia
Úžasná kniha od úžasnej autorky ????. Naučí vás klickovat a klíčky aj používať v rôznych jedlach. Recepty su výborné, knihu vrelo odporúčam.
Recenzia
S publikáciou,jej obsahom aj obrázk.prílohami som spokojná,doporučím môjmu okoliu.