! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Formát e-knihy: PDF
  • Počet strán: 228
  • EAN: 9999000102105
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978E80E570E1584E0

Baamiel & Delaila E-kniha

Denalea Volkona

Delaila skrýva svoju lásku pred svojím najlepším priateľom Samuelom, pretože si nie je istá, či aj on k nej prechováva rovnaké city.
Keď však osud znenazdajky zasiahne do ich životov, Delaile sa začnú objavovať záhadné tváre, ktoré jej nedajú spávať.
Navyše je tu muž, ktorý tajomstvo svojej tváre svedomito ukrýva v hlbokej kapucni.
Podarí sa Delaile strhnúť kapucňu z tej tváre, ktorú túži odhaliť? Prečo ju ten muž sleduje? Povedie cesta neznámeho muža do Delailinho srdca, ak o ňu zabojuje?
  • Formát e-knihy: PDF
  • Počet strán: 228
  • EAN: 9999000102105
  • Jazyk: Slovak
  • ISBN: 978E80E570E1584E0

Delaila skrýva svoju lásku pred svojím najlepším priateľom Samuelom, pretože si nie je istá, či aj on k nej prechováva rovnaké city.
Keď však osud znenazdajky zasiahne do ich životov, Delaile sa začnú objavovať záhadné tváre, ktoré jej nedajú spávať.
Navyše je tu muž, ktorý tajomstvo svojej tváre svedomito ukrýva v hlbokej kapucni.
Podarí sa Delaile strhnúť kapucňu z tej tváre, ktorú túži odhaliť? Prečo ju ten muž sleduje? Povedie cesta neznámeho muža do Delailinho srdca, ak o ňu zabojuje?
menej

book

202 734 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (24)

4,5
Eva Petrovajova

Recenzia

  • Eva Petrovajova

Kniha začína krásne,pútavý príbeh lásky dvoch ľudí, nenaplnenej avšak očakávanej, ktorú nečakane prekazí smrť. Sme svedkami smútku v duši mladej ženy, prežívania ťažkých chvíľ,hľadania zmyslu života ,sily každé ráno vstať a žiť ďalej svoj život bez lásky plný otázok ,,prečo?". V polovici knihy kde sa hrdinka snaží nájsť psych.chorobu,ktorou by mohla trpieť je to tak trochu čítanie "nasilu" ,ale neskôr sa opäť dej rozprúdi a so zvedavosťou som čítala ďalej v očakávaní kto je tajomný ochranca dievčiny. Teším sa na to kedy si prečítam pokračovanie tohto príbehu.

Tomas

Recenzia

  • 5 /5
  • Tomas

Veľmi pekná knižka. Precital som ju jedným dychom.

Iveta

Recenzia

  • 3 /5
  • Iveta

Po tejto knihe som siahla s očakávaním, o čom bude, keďže o autorke som dovtedy nepočula, a tak isto popis knihy veľa neprezradil.
Zo začiatku boli v knihe sú rozsiahle opisy, ktoré mi viac prekážali, pretože boli až príliš na úkor deja, ale neskôr už dej napredoval a opisy boli za mňa už v rozumnej miere.
Musím oceniť, že autorka vzťah medzi Delailou a Samuelom krásne vykreslila aj napriek tomu, že si svoju lásku nevedia navzájom povedať. Celý dej pôsobí trochu depresívnejšie a ponuro a zároveň ten pocit tajomna sa drží celou knihou. Čo je však najhoršie (pre zvedavého čitateľa), že toto tajomno zostáva až do úplného záveru, kde aj tak nie je nič prezradené, a preto je potrebné sa vrhnúť aj na ďalšie časti knižnej série, aby sa toto tajomno (snáď) rozlúsklo.

Vlaďka

Recenzia

  • 1 /5
  • Vlaďka

Keď sa mi kniha dostala do rúk a uvidela som obálku, prvé čo mi napadlo je, že by som si ju v kníhkupectve vôbec nevšimla. Stručný opis vzadu ma ale okamžite nalákal, že toto je niečo pre mňa.
Autorka má zaujímavý štýl písania plný metafor, ktorý sa mi miestami zdal prehnaný. V knihe je obrovské množstvo opisov prostredia a postáv, čo nemám veľmi rada pretože sa príbeh nikam neposúva. Taktiež je tam príliš detailne opísaný vnútorný svet Delaily. Povedala by som, že až prehnane pretože miestami sa mi zdalo, že čítam dookola to isté. S hrdinkou som nedokázala ani súcitiť ani si ju obľúbiť, skôr mi tie jej depresie a opúšťanie sa išli na nervy.
Mala to byť fantasy romanca, ale v celej knihe som nenašla ani náznak nejakej fantasy.
Niektoré časti príbehu boli príliš dlhé a nezáživné ako napríklad pohreb alebo každodenné rozhovory na cintoríne a taktiež to vracanie sa do minulosti v spomienkach. Mám rada flash back v knihách ak nám nejako ozrejmí aktuálne dianie, ale v tomto prípade to bolo úplne zbytočné. Rovnako ako aj pasáže odohrávajúce sa v knižnici.
Nepochopila som ani názov knihy. Celý čas som čakala kedy sa objaví Baamiel a nič. Ani na konci knihy, skrátka nikde.
Celkovo sa príbeh odohráva len ako dlhé depresívne vnímanie reality hlavnej hrdinky. Chýba v ňom napätie a nejaké gradovanie deja. Keď ma kniha konečne začala zaujímať, tak bol zrazu koniec.
Každopádne knihu odporúčam nenáročným čitateľom prípadne mladším ročníkom ako rýchle čítanie.

Michaela Halžáková

Recenzia

  • 5 /5
  • Michaela Halžáková

Život Delaily sa začína meniť v momente, keď príde o milovaného človeka. Delaila sa snaží vyrovnávať so stratou po svojom, a teda, že chce byť sama a odháňa od seba každú pomoc. Avšak práve od tohto okamihu sa jen žibot obráti naruby, lebo začne vídavať záhadné bytosti, najmä bytosť celú zahalenú v tmavom plášti s kapucňou, z ktorej ma Delaila strach. Ja si však osobne myslim, že tie osoby zahalené v tmavom plášti sú dve. Kniha sa konči otvorene, kde si čitateľ kladie mnoho otázok, avšak pribeh nekončí. Pokračujte ďaľšou časťou, kde sa snád dozvieme, kto tá zahadná bytosť je.
Knihu určite odporúčam každému čitateľovi, ktorý má rád prvky fantasy a tajomna.

Simona

Recenzia

  • 5 /5
  • Simona

Hneď na úvod musím povedať, že som knihou unesená. Zhltla som ju za dva dni. Autorkin štýl písania mi veľmi sadol. Celý čas drží čitateľa v napätí a nič unáhlene neprezrádza. Núti vás to otáčať stránku za stránkou s nádejou, že sa konečne dozviete viac. V knihe nájdete romantiku, nenaplnenú túžbu a nadprirodzeno. Prvý diel nie je úplne fantasy ako som očakávala, ale dostatočne pripraví pôdu na to, aby si čitateľ musel kúpiť ďalší diel. Proste chcete vedieť, čo bude nasledovať a ako sa dej a postavy vyvinú. Autorka vie neuveriteľným spôsobom opísať atmosféru danej situácie tak, že vás úplne vtiahne do deja a vy precítite každú emóciu danej postavy. Knihu určite odporúčam každému, kto má rád romantiku, záhady a nadrpirodzeno.

Monika Práznovská

Recenzia

  • 3 /5
  • Monika Práznovská

Dostala sa mi do rúk kniha Baamiel&Delaila 1. časť.
Kniha má krásnu, pútavú a tajomnú obálku. Autorka má špecifický jej vlastný štýl písania, ktorý nemusí každému sadnúť. Mne osobne nesadol, preto mi aj dlhšie trvalo knihu prečítať.
Celou knihou sa tiahnu prepracované a detailné opisy vnútorného sveta hlavnej hrdinky, na môj vkus ich bolo priveľa.
Celý príbeh je smutný, depresívny a fantasy časť začína skoro až na konci knihy. Keď už príbeh mohol byť zaujímavý, tak kniha skončila.
Knihu si pokojne prečítajte a vytvorte si vlastný názor.

Mária Gunišová

Recenzia

  • 5 /5
  • Mária Gunišová

Kniha je o láske, ale aj o tom, ako do nášho života zasiahne strata. Korunu celému príbehu dodávajú tajomné udalosti, ktoré sa hlavnej hrdinke začnú diať.
Autorka vykresľuje hlavne vnútorný svet hrdinky. Jej rozhovory so svojím vnútorným ja objasňujú pocity hrdinky, umožňujú chápať ju a jej rozhodnutia. Postavy sú pekne vykreslené. Hoci prvé strany knihy sa môžu zdať rozvláčne, tvoria základný rámec príbehu. Vtiahnu človeka do príbehu tak, že sa nevie dočkať, ako to bude pokračovať.
Delaila a Samuel sa poznali roky. Hoci o tom nehovorili, bola to láska. Z jej strany veľmi silná, nekonečná a zároveň akoby sa jej bála, zraňovala ju.
Každý z nás niečo alebo niekoho stratil a so stratou sa vyrovnával svoíim spôsobom. Rovnako je to aj s hlavnou hrdinkou. Strata ju hlboko zasiahne a pri vyrovnávaní s ňou siahne na dno svojich fyzických aj psychických síl. Popritom sa však začnú diať aj nezvyčajné veci. Do jej života zasiahnu dvaja tajuplní „ľudia“. Kto alebo čo sú, sa v tejto časti nedozvieme. Autorka ich vložila do deja takým spôsobom, že chcem zistiť o nich viac, a preto určite siahnem po ďalšej časti.
Autorka sa pohrala s večným príbehom o láske veľmi zaujímavým spôsobom.

Alexandra

Recenzia

  • 5 /5
  • Alexandra

Začnem obálkou je nádherná. Dvaja ľudia splynú v jedno. Ako sa hovorí: "Tí, ktorí sú si súdení sa začnú časom na seba podobať". Tak sa dá vlastne hneď z obálky pochopiť, že pôjde o osudovú lásku dvoch ľudí.
Prvá polovica knihy mi však ako fantasy moc nepripadala. Išlo skôr o romantickú drámu. Dlhé roky zamilovanosti zo strany Delaili a vlastne aj Samuela. O ktorom však Delaila skoro nič nevie. A až po jeho nešťastnej smrti sa dozvedá, kto vlastne bol. A aj to vlastne nie je isté, či už sa dozvedela všetko. A v tejto prvej časti sa to ani nedozvieme.
V druhej polovici knihy sa začína úplne iný príbeh. V Delailinom živote sa objaví neznámy muž, žiadna tvár, len kapucňa. Chce ju vystrašiť, alebo ochránovať? Kto to je? Je to Baamiel, alebo niekto iný?
Kniha sa nedá odložiť, stále musím čítať ďalej a ďalej. Veľa otázok mi beží v hlave. A dúfam, že už na ďalšej strane nájdem odpoveď. Otáčam stranu za stranou, a tu zrazu koniec knihy.

Klobúk dole pred autorkou . Knihu som prečítala za dva dni. Nedalo sa prestať. Je písaná veľmi farbisto, detailne, nič vás neruší. A zvedavosť sa zo strany k strane stupňuje. A v tom koniec, čiže je treba siahnuť po ďalšom diely. Toľko otázok nezodpovedaných.
Autorka sa dlho rozbiehala, o to viac to na konci gradovalo. A každá ďalšia strana vás núti dozvedieť sa viac.

Som veľmi rada, že som si túto knihu mohla prečítať- A už sa len pripraviť na druhý diel. Dúfam, že v ňom záhadný muž odkryje svoju tvár a zistíme jeho totožnosť.

Mary

Recenzia

  • 5 /5
  • Mary

Delaila miluje Samuela. A Samuel miluje Delailu. Ale našľapujú okolo seba ako keby po špičkách. Prečo sa stretávajú len dvakrát do mesiaca keď sa evidentne priťahujú ako dva magnety? Samuel je záhadný a na začiatku knihy sa o ňom dozvieme veľmi málo. Neskôr sa v knihe objaví muž v kapucni. Kto je to a prečo sa motá okolo Delaily? Je to priateľ alebo nepriateľ?

Ak máte radi romantiku, tu ste na správnej adrese. Kniha je romantická a veľmi emotívna.
Autorka je veľmi dobrým rozprávačom, kniha je dobre napísaná, veľmi čítavá.
Postavy sú veľmi prepracované a sympatické, Delaila si získa srdce každého čitateľa, Samuel je úžasný a všetci ostatní muži prinajmenšom zaujímaví. Typická záporáčka sa tu nachádza len jedna, hoci má len vedľajšiu, nie veľmi dôležitú rolu v tomto príbehu.
Veľmi sa mi páčili dialógy, najmä medzi Delailou a Samuelom.
Páčila sa mi atmosféra, ktorá sa podarila autorke vytvoriť.

Pre mňa typického fanúšika fantasy tam bolo málo fantasy. Niečo tam je, nejaké tajomno, ale autorka sa rozhodla držať nás v napätí a tak len môžem hádať, s akou mágiou máme dočinenia. Našťastie má kniha ešte ďalšie dva diely, takže dúfam, že v sa v nich dej pekne rozvinie.

Hodnotenie: 5/5 *****
Výborná kniha, skvele vtiahne do deja a je z kategórie tých, ktoré neodložíte, dokiaľ ju nedočítate do konca.

Veronika

Recenzia

  • 5 /5
  • Veronika

Keďže romantiku veľmi nečítam, trochu som sa tejto knihy bála. Ale tým, že bola okorenená aj o mysteriózne prvky, ma úplne dostala. Bolo to skvelé! Určite idem aj na 2. časť, lebo táto 1. sa skončila veľmi rýchlo a otvorene.

Katka

Recenzia

  • 5 /5
  • Katka

Príbeh o nenaplnenej láske, strate, citoch a smútku.


Kniha ma v prvom rade upútala krásnym prebalom. Pôsobí tajomne.


Kniha sa číta príjemne a rýchlo, kapitoly sú krátke. Postáv je málo, takže sa čitateľ nestráca v dialógoch. 


Začiatok knihy nám ukazuje silné priateľstvo medzi Delailou a Samuelom, ale taktiež nenaplnenú a vášnivú lásku. 

Po nešťasnej udalosti sa Delaile rozpadne svet. Prichádza o Samuela, o svoju lásku.

Autorka pekne vykreslila trúchlivú atmosféru plnú smútku a depresií. Cítiť veľkú stratu na každej stránke.


Plná zúfalstva Delaila stretáva neznámeho muža, ktorý jej pomáha. Nevie o ňom nič, ale on ju pozná a desí ju. V odrazoch a snoch sa jej niekto ukazuje. Má strach.


Tu už začínajú byť jemné prvky fantasy, ktoré v nás nechávajú veľa otázok. Kto sú tie tajomné bytosti? Sú ochrancami, alebo hrozbou?

 

Baamiel a Deliala je prvá časť zo série, takže verím, že sa dej v ďalších pokračovaniach rozbehne a dozvieme sa viac o neznámom mužovi v kapucni a o zjaveniach, ktorých sa Delaila desí. 

Dominika

Recenzia

  • 5 /5
  • Dominika

Knižku určite odporúčam, aj čitateľom, ktorí nemajú až toľko času na čítanie, keďže knižka sa číta veľmi ľahko a rýchlo.

Hlavné postavy Delaila a Samuel sú do seba zaľúbení, ale moc svoje city neprejavujú, keďže Delalila býva ďaleko a Samuel má nejaké svoje tajomstvá.
Až nastane zvrat, ktorý všetko zmení - príbeh je písaný tajomne, čo sa mne páčilo, keďže som netušila, ako sa môže ďalej vyvíjať.
A keď sa v knihe objavil tajomný muž, tak som chcela čítať ešte rýchlejšie, aby som zistila kto to je - najskôr sa mi zdalo, že chce Delalile ublížiť a potom ju chrániť (ani by ma neprekvapilo, keby v ďalšej časti bol nie jeden tajomný muž, ale dvaja).
Prvá časť knihy, je ukončená dosť otvorene, aj keď možno začínam tušiť, kto bude tajomný muž, ale keďže bolo v knižke toľko zvratov, tak je dosť možné, že sa mýlim.

Lucia

Recenzia

  • 5 /5
  • Lucia

Kniha prečítaná doslova jedným dychom za pár hodín .Kniha je napísaná tak ,že sa číta doslova sama ❤️
Príbeh o Delaile a Samuelovi dvaja najlepší priatelia , ktorí sa majú viac než len radi. V deň keď sa to medzi nimi môže zmeniť a môžu posunúť hranice Samuelovi zazvoní mobil , po ktorom sa všetko zmení …
Keď Samuel zomiera tragickou smrťou Delaila prežíva smútok ,uzatvára sa do seba , odmieta kolektív ľudí chce byt sama .
Navštevuje miesta ,ktoré jej pripomínajú Samuela . Postupne sa snaží vrátiť do života . Začne čítať ,navštevuje posilňovňu alebo sa túla ulicami.
Do života jej vstupuje chlap ,ktorého tvar je zahalena kapucnou..
Je to anjel ? Či démon ? Delaile sa deju čudne veci v snoch vidí tvar má pocit ,že sa na nu v noci niekto pozerá , dotýka sa jej tela kým spi…. Kto alebo čo ju prenasleduje ?
Autorka má milo prekvápila oceňujem štýl písania, ktorým má dokázala vcucnut do deja, tiež sa mi pacili vtipne dialógy , ktorymi vyrovnala smútok hlavnej hrdinky .Ostalo mi viacej nezodpovedaných otázok ale verím ,že ďalšie časti prinesú rozuzlenie tohto zaujímavého príbehu .
Ja osobne urgentne potrebujem ďalšie casti pretože chcem vedieť kto je zahadny chlap v kapucni???
Už teraz sa teším na ďalšiu časť .
Taktiež musím vyzdvihnúť obálku je perfektne prepracovaná za mna palec hore grafikovi .
Autorke Denalea Volkona - autorka ďakujem za možnosť prečítať si knihu , ktorá bude mat cestné miesto v knižnici ❤️

misa

Recenzia

  • misa

Skvelé čítanie v daždivý deň k hrubým ponožkám a teplému čaju. Knižka sa veľmi dobre číta. Písaná je jednoducho a ľahko. Podľa opisu miest kde sa príbeh odohráva by som si ho úplne vedela predstaviť aj v mojom meste. Človek sa začíta, číta jednu stranu za druhou a jednoducho nevie prestať kým neprečíta poslednú sránku. Knihu by som určila vekovo pre čitateľov 20+, nie kvôli nevhodným scénam (ktoré tam nie sú) ale tým , že hlavný hrdinovia sú vekovo, životne (skúsenosti, práca, rodina) bližšie tejto vekovej kategórií. Veľký palec grafikovi k obálkam. Sú rozhodne zapamätateľné takže človek neprejde okolo bez povšimnutia.

Lenka L.

Recenzia

  • 5 /5
  • Lenka L.

V týchto dňoch sa mi dostala do rúk napínavá romantická fantasy kniha Baamiel & Delaila prvá časť.
Jej čítanie bolo veľmi rýchle pretože som sa od nej nevedela odtrhnúť. Hltala som jej stránky jednu za druhou a k povinnostiam som sa vracala len s nevôľou. Dej je plný nečakaných zvratov a preto je veľmi dynamický. Príbeh mi doprial širokú škálu pocitov a emócií a už teraz by som rada držala v rukách všetky sa jej pokračovania, aby som zistila ako to celé dopadne.

Určite odporúčam na spestrenie sychravých dní a dlhých večerov ako skvelé vytrhnutie z reality a perfektný oddych.

Mirka

Recenzia

  • 4 /5
  • Mirka

Kniha Baamiel a Delaila ma zaujala už svojím obalom s nádychom mystiky. Na začiatku knihy spoznávame Delailu a Samuela, dvoch mladých ľudí, ktorí sú veľmi dobrí priatelia. Avšak Delaila Samuela ľúbi, no nie je si istá, čo vlastne cíti on. Netrpezlivo som čakala ako to medzi nimi napokon dopadne. Bola som úplne zaskočená vývojom situácie a s napätím som čakala ako to bude po tom všetkom pokračovať. Následne Delaila začala vídať záhadné tváre a mať zvláštne sny. A ešte k tomu sa tu objavil cudzinec, ktorý nechce odhaliť svoju totožnosť. Všetko sa skomplikovalo viac ako na začiatku.
Páčilo sa mi ako autorka podrobne vykreslila pocity, myšlienky a vnútorné prežívanie hlavnej hrdinky. Záver vo mne zanechal viac otázok ako odpovedí. Kto je ten tajomný cudzinec? Prečo sa Delaile dejú tie čudesné veci? Sú tie záhadné tváre duchovia, anjeli alebo démoni? Aký to má všetko zmysel?
Čítanie som si užila, dej svižne ubiehal, stále sa niečo dialo a nemala som čas začať sa pri knihe nudiť. Oceňujem štýl písania, nápaditosť a spôsob akým autorka dokázala zaskočiť čitateľa. 

Aďa

Recenzia

  • 5 /5
  • Aďa

Nevedela som, čo mám od knihy čakať, priznám sa, že som dopredu nečítala žiadne recenzie ani upútavky na dej, len som sa nechala prekvapiť.
Po prvých pár prečítaných stranách to vyzeralo na klasický moderný ľúbostný príbeh dvoch mladých ľudí, ktorých je už viac než dosť v každej knižke. O ďalších pár strán ďalej som sa tak silne ponorila do deja, že ani neviem ako mi ušiel čas. Chvíľami som mala veľmi silne zimomriavky po celom tele a napäto som čakala, čo príde. Bolo mi smutno, celkom ma pohltil príbeh Delaily, stále som čakala nejaký zvrat k šťastnému koncu. Myslela som, že príbeh v tejto knihe sa aspoň sčasti uzavrie a ďalšia časť bude len tak nejako spontánne nadväzovať... ale žiaľ kniha skončila v tom najlepšom a mňa mrzí, že nemám doma ďalšie časti :)
Strávila som s touto knihou príjemných pár hodín a kto má rád niečo "iné" určite odporúčam túto autorku.

Ľubica

Recenzia

  • 4 /5
  • Ľubica

Autorka má veľmi zaujímavý štýl písania. Používa obrovské množstvo metafor a má – výstižnejšie slovo mi nenapadá – naozaj kvetnatý jazyk. Priznám sa, že v úvode knihy sa mi to miestami zdalo až priveľa. Ale po pár stranách som si na to zvykla a páčilo sa mi to čím ďalej, tým viac. Možno som to len prehliadla, ale nepostrehla som názov mesta(miest), kde sa príbeh odohráva. Všetko je opísané úplne živo, len toto mi nejak chýba k úplnosti a mojej vlastnej predstavivosti. Príbeh má pár veľmi výstižných a pekných myšlienok. Citáty z dvoch mojich obľúbených kníh ma milo prekvapili.

Knižku som začala čítať večer, keď som nemohla zaspať a naozaj súrne som potrebovala ujsť od svojich vlastných myšlienok. Utekanie hlavnej hrdinky z reality ku knihám – teda veľmi dobre sama poznám a úplne sa s ňou v tom stotožňujem. Avšak neviem, či dokážem byť úplne objektívna. Hlavne preto, že ma raz veľmi dávno niekto vzal na rovnaký „Koniec sveta“... (Ďakujem za chvíľkové vrátenie v čase.) V tomto momente knihy si autorka získala moje srdce. Chvíľku som si myslela, že zápletku už viem a bude to klišé typu chce ju, ale má nejaký tajný život.. No zrazu som bola plne ponorená do príbehu. Ten sa nakoniec vyvíjal úplne inak, ako som očakávala. Hlavný zvrat ma hlboko zasiahol a ešte teraz ma kvôli nemu pália oči. Knihu som kvôli zvedavosti nedokázala zatvoriť. Aj keď dej nie je obzvlášť rýchly, či strhujúci, kniha sa čítala ľahko akoby sama a nakoniec som čítala do pol druhej v noci až do konca, aj keď som vedela, že môj živý budík bude po mne vyskakovať už ráno o piatej.

Lenže čítam si, čítam a zrazu bum! Koniec. Čože? Prečo? Ako je to možné? Ani len náznak ničoho? Veď mám milión otázok a chcem odpovede.....

Viem, že má 3 časti. Ale! Naozaj mi chýbalo akékoľvek ukončenie tejto prvej. Možno jedna jediná veta typu – „Som..........“, aspoň taký mini pidi náznak, čo čakať v ďalšej časti. Celá kniha je nakoniec len úvodom a príbeh proste končí vtedy, keď čakáte priamy dej a vlastne končí tak, že nijak nekončí. Nuž nezostáva mi iné, len sa vrhnúť na ďalšie 2 časti. Úvod máme za sebou, hor sa na jadro a záver. Veľmi dúfam, že v ďalšej časti sa rozbehne všetko, čo v tejto autorka načrtla. Som naozaj veľmi zvedavá.

Kniha každopádne splnila svoj účel – moje myšlienky patrili už len príbehu a premýšľaniu, čo asi tak bude ďalej. Príjemné, ľahké, oddychové čítanie, ktoré si drží svoje tajomno. Ďakujem autorke za možnosť prečítať si ju. Prišla mi pod ruku presne v ten správny čas.

Daniela

Recenzia

  • 4 /5
  • Daniela

Autorka presne vedela, kam chcela svojho čitateľa dostať, a to sa jej excelentne podarilo. Zasiahla na citlivú stránku – psychológiu postavy a najmä na podmanivú štylistiku. Každé využitie slova, slovného spojenia a vety je dôkladne premyslené a zapadá do kontextu ako puzzle.

Alexandra

Recenzia

  • 5 /5
  • Alexandra

Blahoželám autorke a očakávam v blízkej budúcnosti pokračovanie knihy,čo bude ďalej..!?

Zuzana V.

Recenzia

  • 5 /5
  • Zuzana V.

volba knizky bola nahodny vyber na uprsane letne vecery a bola dobrou volbou. precitala som ju na jeden hlt.<br>dakujem, mozem len odporucat

zuzana

Recenzia

  • 5 /5
  • zuzana

Knizku som precitala ako sa hovori, jednym hltom, velmi pekne citanie. <br>mozem len odporucat

Andrea

Recenzia

  • 5 /5
  • Andrea

vrele odporucam

Odporúčania