- Počet strán: 88
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788080915971
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8091-597-1
- Dátum vydania: 1. januára 2019
- Vydavateľstvo : Expol Pedagogika
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
- Počet strán: 88
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788080915971
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8091-597-1
- Dátum vydania: 1. januára 2019
- Vydavateľstvo : Expol Pedagogika
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
206 206 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách