! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Rezervácia na predajni


Série


Bajky i nebajky


Bajky i nebajky byly poprvé publikovány v roce 1902 a už když je Kipling psal pro svou tehdy nejstarší dceru, zamýšlel je k hlasitému předčítání. Jde o hravé a vynalézavé pohádky.
Predaj skončil
5,46 €

Bambi - Hangoskönyv (5 CD)


5 CD Felix Salen népszerű meseregényét Kubik Anna színművész olvassa fel.
Vypredané
13,76 € 14,48 €

Mazsola - Hangoskönyv


Manófalvi Manó, a madárijesztők barátja egy szép napon födél nélkül maradt. Beköltözött hát egy jókora sütőtökbe, melyet kívülről egy induri-pinduri kismalac kezdett rágcsálni... A TV-mesék szeretetreméltó hősének, Mazsolának történeteit Für Anikó meséli el a gyerekeknek, szüleiknek és mindenkinek - nekünk. A kiadvány teljes játékideje 66 perc.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Mickey Egér - Volt egyszer egy karácsony - DVD


Végre egy olyan karácsonyi történet, amelyet együtt nézhet az egész család! A Disney Stúdió legnagyobb sztárjai csupa vidám, kalandos, ugyanakkor szívmelengető kalandok egész során keresztül hangolják rá a nézőt az ünnepre! Walt Disney legnagyobb sztárjai visszatértek egy vadonatúj filmben, hogy újra megcsillogtassák tehetségüket. Mickey, Minnie és legjobb haverjaik: Goffy, Donald, Daisy és Pluto összegyűlnek, hogy felelevenítsék az elmúlt karácsonyok legszebb pillanatait, a szeretet ünnepe varázslatát és meglepetéseit. Minnie és Mickey arról a karácsonyról mesél, amikor mindketten lemondtak a számukra legfontosabbról- az áldozatuk révén azonban felejt hetetlen karácsonnyal ajándékozták meg egymást. Goffy és Max arról a mókás kalandjukról számolnak be, amely mindent a feje tetejére állított, de aztán megjelent az igazi Télapó és mindent megoldott. Donald unokaöccseinek eszükbe jut, amikor azt kívánták, hogy minden nap karácsony legyen, és ezzel olyan kalamajkába kerültek, amiből nem volt egyszerű kikeveredni...
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Stručné dejiny sveta pre mladých čitateľov - audiokniha


Fantastická kniha o svetových dejinách, ktorá by nemala chýbať v žiadnej detskej knižnici, vychádza aj ako audiokniha. Ernstovi H. Gombrichovi, ktorý patril medzi najvýznamnejších vzdelancov 20. storočia, sa podarilo niečo, čo sa dnes zdá byť až neuveriteľné: na 300 stranách hutne a výstižne opísal dejiny ľudstva. Autor obrazným a ľahko pochopiteľným jazykom živo vykresľuje vývojové trendy a zlomové udalosti, charakterizuje významné osobnosti a dejinné konflikty. Gombrich sa zameral na mladších čitateľov, ale to neznamená, že text nie je zaujímavý a užitočný aj pre dospelých. Gombrichova kniha je známa po celom svete v 21 jazykoch, po autorovej smrti v roku 2001 vyšla opätovne v mierne upravenej podobe. Číta: Michal Vašečka
Pripravujeme
12,30 € 12,95 €

Micimackó - Hangoskönyv


- Pont jókor jössz, mert ez a nap legjobb része. - Melyik az a rész? - Az, amikor te meg én mi leszünk. "Valamiért másodszor történik nagy találkozás a Micimackóval. (Érdekes, hogy sem gyerekkoromban, sem később, amit még mondjuk fiatal éveknek lehet nevezni, nem sikerült összefutni Róbert Gidáékkal.) Aztán pár éve - vagy lehet, hogy több is az már, nem nagyon jó az időérzékem, ha éveket kell számolni - találkoztunk a Magyar Televízióban. És nem csak vele, hanem Darvas Iván Fülessel, Kállai Ferenc Micimackóval, Garas Dezső Tigrissel, Törőcsik Mari Malackával, Tábori Nóra Zsebibabával, Tordy Géza Nyuszival, Máthé Erzsi Kangával, Bodrogi Gyula Bagollyal egy csodálatos forgatás kapcsán. És ha addig nem is, de akkor a szívem legmélyére költözött a Micimackó. És azóta is ott lakik. Mosolyog a lelkem, ha csak egy mondat vagy fejezet, vagy szereplő megjelenik az emlékeimben. A Micimackó maga az élet. Az az élet, ami esetlen, nehéz, fájdalmas, de szeretetteli és csodálatos. És még valami... Ezt a felvételt Panka kutyám (2003-2017) emlékének ajánlom. Ugyanabban a legbelső szegletben vannak a szívemben. És ennél többet nem tudok mondani a Micimackóról." (Alföldi Róbert)
Vypredané
10,02 € 10,55 €

Prázdniny Billa Madlafouska - audiokniha


„Ahoj. Já teda nevím, jak vy, ale já mám z celý školy nejvíc nejradši prázdniny. Ty letní, protože jsou nejdelší a člověk si může dělat všechno, co chce a na co kvůli škole a učení během roku neměl čas.“ Poznáváte? Ano, nezaměnitelný styl Billa Madlafouska! CD 1 1. Jak jsem se musel loučit 11:39 2. Jak jsem spal s krysou, Smraďochem a jak jsem se málem utopil 11:03 3. Jak jsem se musel schovávat 10:51 4. Jak jsme zachraňovali Draka 10:51 5. Jak jsme měli železný svaly 10:58 CD 2 1. Jak jsem měl návštěvu 10:57 2. Jak jsme česali jablka 10:52 3. Jak jsme malovali 10:53 4. Jak jsem si hrál na kaskadéra 10:53 5. Jak jsem se bál 10:48 Délka 1 hod. 50 min. 00 sek.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.