! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Alena Brandšteterová

autor

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť


Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
Vypredané
26,60 € 28,00 €

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť


Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
Vypredané
26,60 € 28,00 €

Analytická chémia pre 2 roč. ŠO potravinárska výroba, 1. časť


Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.
Vypredané
26,60 € 28,00 €

Mikrobiológia I pre chemické študijné odbory


Učebnica poskytuje poznatky o postavení mikroorganizmov v prírode, o ich taxonomickom rozdelení, genetike, morfológii a cytológii, o spôsobe rozmnožovania, o vzťahoch mikroorganizmov k prostrediu, o využití v priemysle, ako aj o faktoroch, ktoré ovplyvňujú ich rast a rozmnožovanie.
Vypredané
26,60 € 28,00 €

Mikrobiológia II pre chemické študijné odbory


Učebnica je pokračovaním učebnice Mikrobiológia I. Obsahuje učivo o genetike mikroorganizmov, metabolizme, využití mikroorganizmov v priemysle, hľadaní pôvodcov humánnych ochorení a o likvidácii nežiaducich mikroorganizmov.
Vypredané
26,60 € 28,00 €