- Počet strán: 188
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788080916619
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8091-661-9
- Dátum vydania: 1. januára 2007
- Vydavateľstvo : Expol Pedagogika
Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť
Alena Brandšteterová
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
- Počet strán: 188
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788080916619
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8091-661-9
- Dátum vydania: 1. januára 2007
- Vydavateľstvo : Expol Pedagogika
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
206 206 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách