! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 112
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080916497
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-649-7

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť

Alena Brandšteterová

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.

Pridať do Zoznamu želaní
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

28,00 €
26,60
  • Počet strán: 112
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080916497
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-649-7

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.


menej

book

205 812 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0
Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

28,00 €
26,60

Odporúčania