! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 108
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080915520
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-552-0

Technológia pre 2.ročník UO cukrár 2

Gabriela Sládečková

Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.

Pridať do Zoznamu želaní
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

28,00 €
26,60
  • Počet strán: 108
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080915520
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-552-0

Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.


menej

book

200 078 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0
Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

28,00 €
26,60

Odporúčania