! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 168
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080911621
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-162-1

Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár

Gabriela Sládečková

Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia.
  • Počet strán: 168
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080911621
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-162-1

Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia.
menej

book

206 079 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania