! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 136
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080913823
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-382-3

Technológia pre 2. ročník UO pekár

Gabriela Dubová

Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.
Pridať do Zoznamu želaní
Na sklade 2Ks
28,00 €
26,60
  • Počet strán: 136
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080913823
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-382-3

Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.
menej

book

206 079 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0
Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
Na sklade 2Ks
28,00 €
26,60

Odporúčania