! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 144
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080915544
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-554-4

Technológia pre 1. ročník UO cukrár

Gabriela Sládečková

Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.

Pridať do Zoznamu želaní
Na sklade 2Ks
28,00 €
26,60
  • Počet strán: 144
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080915544
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-554-4

Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.


menej

book

220 853 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 62 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0
Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
Na sklade 2Ks
28,00 €
26,60

Odporúčania