kniha
  • Počet strán: 144
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080915544
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-554-4
kniha

Technológia pre 1. ročník UO cukrár

Gabriela Sládečková

Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.

Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.

Pridať do Zoznamu želaní
Na sklade 2Ks
25,00 €
23,75
  • Počet strán: 144
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080915544
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-554-4

book

13 459 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€

store

Rezervácie v 60 kníhkupectvách


Odporúčania