Prihlásenie
Benefity
13 459 kníh na sklade
ihneď k odoslaniu
Rezervácie v 60
kníhkupectvách
Poštovné zadarmo
pre nákupy od 39€
Exkluzívne tituly
iba v Panta Rhei

- Počet strán: 144
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788080915544
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8091-554-4
- Dátum vydania: 1. januára 2020
- Vydavateľstvo: Expol Pedagogika

Technológia pre 1. ročník UO cukrár
Gabriela Sládečková
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.
- Počet strán: 144
- Väzba: mäkká, brožovaná
- EAN: 9788080915544
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-8091-554-4
- Dátum vydania: 1. januára 2020
- Vydavateľstvo: Expol Pedagogika
13 459 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€
Rezervácie v 60 kníhkupectvách



Dostupnosť v predajniach
Najbližšie predajne
Technológia pre 1. ročník UO cukrár
Gabriela Sládečková
strana z