! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 128
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080916473
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-647-3

Analytická chémia pre 2 roč. ŠO potravinárska výroba, 1. časť

Alena Brandšteterová

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.

Pridať do Zoznamu želaní
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

28,00 €
26,60
  • Počet strán: 128
  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788080916473
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-8091-647-3

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.


menej

book

206 206 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0
Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

28,00 €
26,60

Odporúčania