Paul Wade

autor

Fegyencedzés 2.


Képzelj el egy helyet, ahol a férfiak úgy edzenek, mintha valóban a túlélés lenne a tét. Ahol a gyakorlatok célja nem a felpumpált izmok vagy az ócska trófeák megszerzése, hanem az irtózatos, állati erő, a nyers, funkcionális izomzat és a puszta, embertelen keménység. Ezen a helyen nem lehet új edzőfelszereléshez vagy csillogó kütyükhöz jutni, amelyek elvonnák a figyelmet a saját testsúllyal való edzés brutális szigoráról - a valaha ismert legősibb és leghatékonyabb edzésről. Nincs salátabár, légkondi vagy más luxus, csak az izzadság, a kínlódás és a küzdés. Egyedül vagy, nincs közönség és elismerés, csak az izmaid és az elméd ereje. Képzeld el, mi mindent tudnál tanulni egy ilyen környezetben a testedzésről, és arról, hogy te magad milyen vagy. Ez a hely nem csupán a képzelet szüleménye, hanem valóban létezik. Úgy hívják, hogy szövetségi büntetés-végrehajtási intézet - azaz börtön. Hogy miként használják a rabok a saját testsúlyukat a lehető legnagyobb erő és izomtömeg felépítéséhez, azt már Paul Wade felfedte a Fegyencedzés első kötetében. "Látványos eredmény kevés eszközzel" - ez volt a Mesterhatos gyakorlatainak alapgondolata. A szerző a Fegyencedzés 2.-ben sem tér el ettől a vezérelvtől, ám továbblép, és a folytatásban a magasabb szintű erőgyakorlatokat sorakoztatja fel. A rendszer haladó szintű gyakorlatainak nem az a céljuk, hogy a Mesterhatos helyébe lépjenek, sokkal inkább abból nőnek ki. A valódi, egész testre kiterjedő fejlődés ugyanis csak a Fegyencedzés-ből megtanult - egész testet megdolgoztató - alapgyakorlatok következetes, fegyelmezett és progresszív ismétlésével érhető el. Csakhogy az edzésmódszereken kívül számos más tényezőtől függ, hogy valakiből rendkívüli sportoló válik-e. Wade megközelítésének újszerűségét az adja, hogy nem felejtkezik a test középpontjától távolabb eső, a testépítők által többnyire elhanyagolt, kisebb izmokról sem (mint az alkar, a nyak, a vádli és a ferde hasizmok), sőt hangsúlyozza ezek jelentőségét a nagy izomcsoportok erősítésében. Kitér arra is, hogy a Hármasbefutó gyakorlásával, az ízületeink nyújtásával és erősítésével miként növelhetjük a testünk funkcionális mobilitását, megelőzve a sérüléseket, illetve megszüntetve a régi fájdalmainkat. Emellett kitér: -a börtönbeli étrendre, -a napirend jelentőségére -a minőségi alvás és pihenés fontosságára, -a mentális kontrollra -a „tiszta élet” előnyeire a sportolóknál -a gyógyulási képességekre. Ebben a könyvben bárki egy életre elegendő hasznos edzésprogramot és tanácsot találhat! "Paul Wade könyve, a Fegyencedzés 2. briliáns ötleteket ad a test oldalsó izmainak felerősítéséhez. Kőkemény!" (Pavel Tsatsouline)
U dodávateľa
14,57 € 15,34 €

Fegyencedzés


"Ha komolyan szeretnél foglalkozni a testedzéssel, naplót kell vezetned, különben elbuksz." Mindannyian ismerjük a bibliai mondást: "A lélek ugyan készséges, de a test gyönge." Mindez talán fokozottan igaz a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra. Vajon mi lehet a titka annak, hogy a test meghajoljon a lélek akarata előtt? Mindenekelőtt a rendszeresség. Az erőedzés kíméletlen világában ez azt jelenti, hogy a lehető legpontosabb számon kell tartanod a céljaidat, és nyomon kell követned a fejlődésedet. Vagyis ha tényleg komolyan szeretnél foglalkozni a testedzéssel, naplót kell vezetned, különben elbuksz. A hanyagság, az esetlegesség, a lustaság és a rendszertelenség a legjobb szándékainkat is keresztülhúzzák, és romba döntik a fizikai erőről szőtt álmainkat. Ezzel az edzésnaplóval most egy olyan eszközt kapsz kézhez, amivel végre elűzheted a testedet béklyóban tartó démonokat! A siker másik titka az ihlet. Paul Wade, a nagysikerű Fegyencedzés-könyvek írója ezúttal egy olyan edzésnaplóval állt elő, amely nem csupán briliáns ötleteket nyújt az egyre magasabb célokat kitűző edzéstervekhez és a napló vezetéséhez, de számtalan tanulságos példával és történettel is szolgál mindazok számára, akik komoly eredményeket szeretnének elérni az erőedzések terén. Ez a legelső olyan edzésnapló, amely kifejezetten a saját testsúllyal végzett edzésekhez alkalmazkodik. Más hasonló kiadványokban a megmozgatott súlyzók tömegét, a különféle gépeket és egyéb felszereléseket kell feltüntetni, az edzés közben mért pulzusszámról és a beszedett vitaminokról már nem is beszélve. Ebben a naplóban nem fogsz ilyesfajta dolgokkal találkozni. Ide kizárólag a tiszta, hamisítatlan, kemény, testsúlyos edzések gyakorlatait kell felvezetni. És mint ilyen, bármelyik saját testsúllyal végzett testedzéshez felhasználható. A rendszeresség és az ihlet dolgában tehát nagy segítségedre lesz ez a könyv - de a többi már rajtad múlik!
U dodávateľa
12,75 € 13,42 €

Trénink vězně


Na sklade 3Ks
20,05 € 21,10 €

Tréning väzňa


„Vždy som tvrdil, že ak niekto chce byť úspešný športovec, musí vedieť ovládať svoje telo. K tomu je potrebné robiť cviky s vlastnou váhou. Práve to je na tom jednoduché a krásne. Ak niekto nevie ovládať svoje telo, ťažko dosiahne vrcholový výkon. Medzi klasické cviky s vlastnou váhou v mojom tréningovom procese patria kľuky, zhyby, tricepsové cviky na hrazde, brušné posilňovanie na rebrinách a na hrazde, a taktiež sklápačky. Som akurát v silovej a kondičnej fáze. V týždni mám desať tréningov, z toho štyrikrát sila. Kľuky robím na každom tréningu. Nielen prsia, ale aj ramená, chrbát, biceps a triceps sú pre box veľmi dôležité svalové partie hornej časti tela a dajú sa dokonale precvičiť aj vďaka cvikom v tejto knihe. Je to pre mňa príjemná zmena a moje telo si rýchlo zvyká aj na náročnejšie cviky. Najviac ma potrápili cviky v stojke, kde som pri vytláčaní sa potreboval pomoc svojich zverencov. Knihu by som určite doporučil nielen pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých a profesionálnych športovcov. V jednoduchosti je krása a netreba hneď utekať do krásne vybavenej telocvične. Naše telo je predsa najlepšie náradie na cvičenia a na dosiahnutie sily. Som vďačný, že som sa stretol s touto knihou a určite využijem tento spôsob trénovania." Tomi KID, majster sveta v profesionálnom boxe
Vypredané
16,63 € 17,50 €

Fegyencedzés


A legtöbb testedzéssel foglalkozó rendszer a "megszelídített" embertípusnak szól, azaz olyanoknak, akik viszonylagos biztonságban élik az életüket, erejüket büszkeségből ápolják, teljesítményt látnak benne, és nem a túlélés feltétlen szüksége hajtja őket. A profi sportoló azért edzi a testét, hogy jól tejesítsen egy sporteseményen, nem pedig azért, hogy biztonságosan kerüljön ki egy élet-halál küzdelemből. Még a katonák és a rendőrök is inkább a fegyvereik nyújtotta biztonságra támaszkodnak a győzelem eléréséhez, nem pedig saját nyers erejükre. Egyetlen olyan hely van a világon, ahol a nagyobb erő az élet és halál közti különbséget jelentheti: ez pedig a jól őrzött börtön. Ebben a környezetben - ahol a megfélemlítés napi gyakorlat- a ragadozó egy pillanat alatt végezhet a gyengébbel. A börtön kegyetlen világában az ember vagy hivatásos áldozat lesz, vagy megszerzi a túléléshez szükséges félelmetes erőt, ami azt jelzi a ragadozóknak: jobb, ha nem próbálkozik.
Vypredané
15,32 € 16,13 €

Tréning väzňa 2.


V prvom diele Tréningu väzňa bolo základnou myšlienkou Veľkej šestky nasledovné: viditeľné výsledky bez použitia náčinia. Autor túto myšlienku neopúšťa ani v pokračovaní knihy, avšak v Tréningu väzňa 2. ide ešte ďalej. Opisuje silové cvičenia, ktoré sú na vyššej úrovni a názorne ukazuje, ako možno správnym cvičením Trojky, naťahovaním a posilňovaním kĺbov zvýšiť funkčnú mobilitu nášho tela. Cvičenia sú koncipované tak, aby sme pri nich predišli zraneniam a pritom odstránili staré bolesti.
Vypredané
16,63 € 17,50 €

Tréning väzňa - Denník prostného tréningu


„Ak to myslíte s tréningom naozaj vážne, máte len dve možnosti: buď si budete písať denník, alebo sa nikam nedostanete.“ Vyhnite sa neúspechu – s pomocou Denníka prostného tréningu Všetci sme už počuli túto vetu: „duch je ochotný, ale telo slabé“. Nikde to neplatí viac ako pri honbe za silou! V čom spočívajú dve zlaté pravidlá alebo tajomstvá, ako podriadiť telo túžbam du¬cha? Prvým tajomstvom je systém – a tým systémom je oduševnený a organizo¬vaný prístup. V drsnom svete sily to znamená, že budete sledovať plnenie svojich cieľov a merať svoj pokrok. Ak to myslíte s tréningom vážne, máte len dve možnosti: buď si budete písať denník, alebo sa nikam nedostanete. Hriechy ako lajdáctvo, nepravidelnosť, lenivosť a neorganizovanosť zmárnia všetky vaše sny o dosiahnutí fyzického úspechu – odsabotujú akúkoľvek snahu ukuť si z tela pravú oceľ. Vyžeňte zo svojho tela démona slabosti – tým, že sa dáte na zbožné vyznávanie sledovania a merania svojich pokrokov – štýlom Tréningu väzňa. Druhým tajomstvom, ako uspieť pri budovaní väčšej sily, je inšpirácia. Paul Wade, autor bestselleru Tréning väzňa, majstrovského diela o posilňovaní s hmotnosťou vlastného tela, ide v tejto úžasnej príručke oveľa oveľa ďalej než tradičné denníky – ponúka celú studnicu inšpiratívnych príbehov a tréningových tipov. Sú hotovým pokladom, ktorý vás v rozvíjaní silových schopností radikálne posunie ďalej. Táto kniha je vôbec prvým tréningovým denníkom, navrhnutým špeciálne pre športovcov využívajúcich hmotnosť vlastného tela. V iných denníkoch nájdete tabuľky na zapisovanie hmotnosti dvíhaných činiek, na typ použitého náradia alebo prístroja, dokonca aj na tep srdca a vitamíny užité v daný deň. V tomto denníku podob¬né rozptyľujúce informácie nenájdete. Je to denník určený na čistý, nepoškvrnený, drsný tréning s hmotnosťou vlastného tela. My vám dávame inšpiráciu a formu. Na vás ostáva pot a nezvratné rozhodnutie vytýčiť si plán a uskutočniť ho. Dvere príležitosti máte otvorené. Silu, ktorá vám doposiaľ unikala, máte konečne na dosah! Tie dvere sa nachádzajú na týchto stránkach a vo vašom srdci. Tak do nich vstúpte!
Vypredané
16,63 € 17,50 €

Csak az izom


Valóban képesek lehetünk jelentős izomtömeg-növelésre kizárólag saját testsúlyos gyakorlatok segítségével? A hatalmas sikerű Fegyencedzés című könyv szerzője, Paul "Coach" Wade szerint a válasz egyértelműen igen. A múlt legendás erőemberei és a jelen tudatos testépítői egyaránt hatalmas izomkupacokat pakoltak magukra - és ehhez nem volt szükségük másra, mint azokra a módszerekre, amelyeknek Paul Wade legújabb könyvét szentelte. A már megjelenésekor alapműnek számító könyvet forgatva hamar kiderül: ha követjük a szerző olykor nyers stílusban megfogalmazott, máskor zsigerekre ható tanácsait, és vele tartunk a legkeményebb testgyakorlatok, taktikák és stratégiák világába, akkor olyan izmokat fejleszthetünk magunknak, amilyenekről eddig szinte álmodni se mertünk - méghozzá vasak, gépek és - még kimondani is borzasztó! - szteroidok nélkül, kizárólag a saját testünk segítségével. Paul Wade ajánlata: - 10-15 kilónyi izomnövekedés - A karjaid méretének növelése 5-8 centivel - A mellizmaid és a hátizmaid méretének megháromszorozása - A hasfalad vastagítása és erősítése klasszikus kockahassá - Vastag, egészséges véna feldobása a bicepszeidre - Keményre faragott négyfejű combizmok és combhajlító izmok kialakítása - Valódi "gyémánt" vádlik felépítése
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Trénink vězně Deník silového tréninku


„Pokud to myslíte s tréninkem opravdu vážně, musíte si vést deník. Pokud to neuděláte, nikam se nedostanete…“ Všichni jsme už někdy slyšeli větu, že „mysl by chtěla, ale tělo nemůže“. Nikde to neplatí víc než při honbě za sílou. V čem spočívají dvě zlatá pravidla či tajemství, jak podřídit tělo touhám mysli? Prvním tajemstvím je systém – a tím systémem je oduševnělý a organizovaný přístup. V drsném světě síly to znamená, že bude sledovat plnění svých cílů a měřit, jak v jejich naplňování postupujete. A pokud to myslíte s tréninkem vážně, máte jenom dvě možnosti: buď si budete psát deník, anebo se nikam nedostanete. Hříchy jako lajdáctví, nepravidelnost, lenost a neorganizovanost zničí všechny vaše sny o dosažení fyzického úspěchu – budou vám stát v cestě, na níž si hodláte vytvořit ocelově pevné tělo. Vyžeňte si z těla démona slabosti – tím, že budete uctívat sledování a měření svého pokroku – ve stylu Tréninku vězně. Druhým tajemstvím úspěchu při budování větší síly je inspirace. Paul Wade, autor bestselleru Trénink vězně, mistrovského díla o posilování s váhou vlastního těla, jde v této příručce mnohem, mnohem dál než běžné deníky – nabízí celou studnici inspirativních příběhů a tréninkových tipů. Jsou skutečným pokladem, který vás v rozvíjení silových schopností radikálně posune dál. Tato kniha je vůbec prvním tréninkovým deníkem navrženým speciálně pro sportovce, kteří využívají při cvičení váhu vlastního těla. V jiných denících najdete tabulky na zapisování hmotnosti zdvihaných činek, typ použitého náčiní nebo pří- strojů, dokonce i srdeční tep a vitaminy užité daný den. V tomto deníku podobně rozptylující informace nenajdete. Je to deník určený na čistý, neposkvrněný, drsný trénink s váhou vlastního těla. My vám dáváme inspiraci a formu. Na vás zbývá pot a nezvratné rozhodnutí vytyčit si plán a uskutečnit ho. Dveře příležitosti máte otevřené. Sílu, která vám doposud unikala, máte konečně na dosah! Ty dveře se nacházejí na stránkách této knihy a ve vašem srdci. Tak do nich vstupte!
Vypredané
20,05 € 21,10 €

Lacná kniha Tréning väzňa - Denník prostného tréningu (-70%)


„Ak to myslíte s tréningom naozaj vážne, máte len dve možnosti: buď si budete písať denník, alebo sa nikam nedostanete.“ Vyhnite sa neúspechu – s pomocou Denníka prostného tréningu Všetci sme už počuli túto vetu: „duch je ochotný, ale telo slabé“. Nikde to neplatí viac ako pri honbe za silou! V čom spočívajú dve zlaté pravidlá alebo tajomstvá, ako podriadiť telo túžbam du¬cha? Prvým tajomstvom je systém – a tým systémom je oduševnený a organizo¬vaný prístup. V drsnom svete sily to znamená, že budete sledovať plnenie svojich cieľov a merať svoj pokrok. Ak to myslíte s tréningom vážne, máte len dve možnosti: buď si budete písať denník, alebo sa nikam nedostanete. Hriechy ako lajdáctvo, nepravidelnosť, lenivosť a neorganizovanosť zmárnia všetky vaše sny o dosiahnutí fyzického úspechu – odsabotujú akúkoľvek snahu ukuť si z tela pravú oceľ. Vyžeňte zo svojho tela démona slabosti – tým, že sa dáte na zbožné vyznávanie sledovania a merania svojich pokrokov – štýlom Tréningu väzňa. Druhým tajomstvom, ako uspieť pri budovaní väčšej sily, je inšpirácia. Paul Wade, autor bestselleru Tréning väzňa, majstrovského diela o posilňovaní s hmotnosťou vlastného tela, ide v tejto úžasnej príručke oveľa oveľa ďalej než tradičné denníky – ponúka celú studnicu inšpiratívnych príbehov a tréningových tipov. Sú hotovým pokladom, ktorý vás v rozvíjaní silových schopností radikálne posunie ďalej. Táto kniha je vôbec prvým tréningovým denníkom, navrhnutým špeciálne pre športovcov využívajúcich hmotnosť vlastného tela. V iných denníkoch nájdete tabuľky na zapisovanie hmotnosti dvíhaných činiek, na typ použitého náradia alebo prístroja, dokonca aj na tep srdca a vitamíny užité v daný deň. V tomto denníku podob¬né rozptyľujúce informácie nenájdete. Je to denník určený na čistý, nepoškvrnený, drsný tréning s hmotnosťou vlastného tela. My vám dávame inšpiráciu a formu. Na vás ostáva pot a nezvratné rozhodnutie vytýčiť si plán a uskutočniť ho. Dvere príležitosti máte otvorené. Silu, ktorá vám doposiaľ unikala, máte konečne na dosah! Tie dvere sa nachádzajú na týchto stránkach a vo vašom srdci. Tak do nich vstúpte!
Vypredané
5,25 € 17,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Fegyencedzés (-90%)


"Ha komolyan szeretnél foglalkozni a testedzéssel, naplót kell vezetned, különben elbuksz." Mindannyian ismerjük a bibliai mondást: "A lélek ugyan készséges, de a test gyönge." Mindez talán fokozottan igaz a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra. Vajon mi lehet a titka annak, hogy a test meghajoljon a lélek akarata előtt? Mindenekelőtt a rendszeresség. Az erőedzés kíméletlen világában ez azt jelenti, hogy a lehető legpontosabb számon kell tartanod a céljaidat, és nyomon kell követned a fejlődésedet. Vagyis ha tényleg komolyan szeretnél foglalkozni a testedzéssel, naplót kell vezetned, különben elbuksz. A hanyagság, az esetlegesség, a lustaság és a rendszertelenség a legjobb szándékainkat is keresztülhúzzák, és romba döntik a fizikai erőről szőtt álmainkat. Ezzel az edzésnaplóval most egy olyan eszközt kapsz kézhez, amivel végre elűzheted a testedet béklyóban tartó démonokat! A siker másik titka az ihlet. Paul Wade, a nagysikerű Fegyencedzés-könyvek írója ezúttal egy olyan edzésnaplóval állt elő, amely nem csupán briliáns ötleteket nyújt az egyre magasabb célokat kitűző edzéstervekhez és a napló vezetéséhez, de számtalan tanulságos példával és történettel is szolgál mindazok számára, akik komoly eredményeket szeretnének elérni az erőedzések terén. Ez a legelső olyan edzésnapló, amely kifejezetten a saját testsúllyal végzett edzésekhez alkalmazkodik. Más hasonló kiadványokban a megmozgatott súlyzók tömegét, a különféle gépeket és egyéb felszereléseket kell feltüntetni, az edzés közben mért pulzusszámról és a beszedett vitaminokról már nem is beszélve. Ebben a naplóban nem fogsz ilyesfajta dolgokkal találkozni. Ide kizárólag a tiszta, hamisítatlan, kemény, testsúlyos edzések gyakorlatait kell felvezetni. És mint ilyen, bármelyik saját testsúllyal végzett testedzéshez felhasználható. A rendszeresség és az ihlet dolgában tehát nagy segítségedre lesz ez a könyv - de a többi már rajtad múlik!
Vypredané
1,34 € 13,42 €

dostupné aj ako: