Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Runová magie


Vraťme se zpátky ke kamenům pokrytým runami, posaďme se a naslouchejme, co o runách říkají staří bohové. Tajemství prastarých značek může otevřít cestu, která nám byla dosud uzavřena. Cestu k moudrosti.
Na stiahnutie
2,21 €

Feng Shui


Feng shui - průvodce po cestě harmonickým životem obsahuje množství snadných a jednoduše uplatnitelných rad pro každého, kdo chce vyzkoušet magickou moc umění Feng shui ve svém bytě nebo na pracovišti. Stručné a jednoduché.
Na stiahnutie
6,32 €

Magické kameny


Kameny jsou nejen krásné, jsou i mocné a lidstvo provázejí od počátku existence.Potřebujete pomoc? Možná stačí jen dotknout se kamene… rukou i srdcem.
Na stiahnutie
2,25 €

Magie kamenů


Kameny jsou nejen krásné, jsou i mocné a lidstvo provázejí od počátku existence.Potřebujete pomoc? Možná stačí jen dotknout se kamene... rukou i srdcem.
Na stiahnutie
3,87 €

Milostná magie


Stejně jako před staletími, i dnes jsou milostná kouzla snad nejžádanější a nejvyhledávanější mezi všemi. Je však třeba používat je uvážlivě a najít ve svém srdci moudrost. Uloupená náklonnost nepřinese člověku štěstí, ale útrapy a zklamání.
Na stiahnutie
2,21 €

Relaxační techniky pro tělo, dech a mysl


Člověk se od nepaměti zabývá tím, jak dobře žít. Jak dobře využít omezený čas, který je nám dán v rámci lidského života. Zároveň vnímáme, jak se vše neustále mění, jak je vše nestálé. A jak se doba, za kterou se tyto změny dějí, neustále zrychluje. Cítíme, kolik sil nás stojí s tím vším udržet krok. Dostáváme se do začarovaného kruhu, kdy máme pocit, že si nemůžeme dovolit se zastavit. A když už nastane chvíle, kdy se můžeme zastavit, nejde nám to. Zapomínáme na svou přirozenou schopnost uvolněně ”být”, opouštíme cestu, jejíž přirozenou součástí je čistá radost, spočívání a bytí, a na které je přirozeně střídáno aktivní tvoření a uvolněné spočívání. Snad nikdy v historii lidstva nebylo téma relaxace více aktuální, než v dnešní době. Slovo relaxace doslova znamená “znovu volný”. Pokusili jsme se vytvořit knihu, která je především praktická. Srozumitelně vysvětluje, jak začarovaný kruh stresu ovlivňuje náš život v míře, která je až překvapující. A přináší konkrétní techniky, které může každý přenést do svého života. V knize najdete instrukce k relaxacím pro jakoukoliv příležitost, většina je vhodná pro opakované použití. Některé jsou vhodné pro lepší usínání, některé jsou vhodné pro uvolnění v přírodě, a některé jsou instrukcí první pomoci. Našim záměrem bylo vytvořit texty k relaxacím tak, aby je mohl kdokoliv použít pro sebe, ale také při doprovázení druhého. Na nahrávce ke stažení najdete různá relaxační cvičení, od super-krátkých po téměř 40-minutová. Můžete si je nahrát do telefonu nebo do mp3 přehrávače a kdykoliv si je pustit. Kéž vám tato kniha pomůže k tomu, aby se uvolněný stav začal znovu stávat vaší přirozeností…
Na stiahnutie
8,28 €

Môj život... po smrti


...odporúčam všetkým, ktorí sa zaujímajú o nevšedné vízie zomierajúcich ľudí, aby si prečítali Môj život... po smrti.Raymond Moody, autor knihy Život po živote V decembri roku 1943 zomrel dvadsaťročný vojak amerického pozemného vojska George Ritchie na zápal pľúc. Po deviatich minútach sa vrátil do života ako celkom iný človek. To, čo zažil, kým jeho telo ležalo pod bielou plachtou, zmenilo život nielen jemu, ale aj jeho rodine, priateľom a pacientom. Napísal o tom knihu Návrat zo zajtrajška, ktorá sa stala bestsellerom. V tejto knihe sa Ritchie v krátkom prehľade vracia k svojmu príbehu a hovorí o tom, čo sa stalo neskôr. Opisuje ozajstné zázraky, ktorých bol svedkom počas rokov lekárskej a psychiatrickej praxe. Zahrnul sem pôsobivé príbehy telesného a citového ozdravenia inšpirované deviatimi minútami na „druhom brehu“. „Je to náhoda, že ja a mnohí ďalší ľudia mali zážitky na prahu smrti? Alebo sme zomreli, či ocitli sa na hranici medzi životom a smrťou a prešli sme kataklizmatickou skúsenosťou preto, lebo milujúci Boh nás nielen zachránil, ale priviedol nás späť, aby sme svojím životom boli vzorom pre ostatných? Ako napísal veľký apoštol Pavol, musíme si dávať pozor na to, s kým sa spájame a s kým komunikujeme na druhom brehu, pretože môžeme stretnúť všelijaké bytosti – niektoré zablúdili, a keď ich budeme počúvať, zablúdime s nimi. Iné to je, keď sa stretneme so vzkrieseným Kristom alebo s bytosťami, ktoré mu pomáhajú meniť svet na lepšie miesto. V našom právnom svete platí, že neznalosť zákona neospravedlňuje. O koľko väčšmi to platí v Božom vesmíre a v zákonoch tejto planéty? Som presvedčený, že Boh na nás neposiela katastrofy – prinášame si ich sami, pretože ho nepočúvame, rovnako ako ani jeho syna, veľkých prorokov a učiteľov, ktorých nám poslal. Ak mlčia tí ľudia, ktorí sa stretli s ním alebo s niektorou z jeho svetelných bytostí, pričom vidia, že ostatní pôsobia v našom univerze ako diverzanti, potom sú vinní tým, že nerobia to, čo od nich Boh očakáva. Ježiš a proroci zaplatili životom za to, že hovorili proti nesprávnym praktikám organizovaného náboženstva a skorumpovaným vládam svojej doby. Vždy bolo ťažšie postaviť sa na stranu pravdy a pohodlnejšie podrobiť sa klamstvu a zlobe. Náš Boh a otec nám ukázal, že existuje najvyšší cieľ či konečný osud pre všetkých, ktorí sa podrobia jeho vôli, ako to urobil Ježiš. Ani telesná smrť nemohla zabrániť tomuto osudu, ktorý vedie do oblasti, kde existuje pravda, láska a život na úrovni, akú si nevieme predstaviť, kým ju neuvidíme.“
Na stiahnutie
6,99 €

Úvod do ezoteriky


Autorka tejto knihy chcela čitateľov oboznámiť s technikami veštenia, ktoré ezoterika ponúka, vysvetliť význam kariet, snov alebo ako pracovať s numerologickou mriežkou. Chcela poukázať aj na to, aký prístup by mal mať každý človek k ezoterike, ktorý sa rozhodne čo i len nakuknúť do toho, čo mu dokáže ponúknuť. Ezoterika nie je hra, a preto by si mal každý uvedomiť, že ak má záujem zdokonaliť sa v tejto oblasti a napredovať, mal by vedieť nielen správne využívať ezoteriku, ale aj dbať na to, aby svoje schopnosti a techniky veštenia nezneužíval. Každý záujemca o ezoteriku si musí uvedomiť, že práca v niektorých oblastiach ezoteriky nie je jednoduchá, preto treba rešpektovať niektoré „pravidlá" a držať sa toho, že všetko, čo vykonáte vo svete duchovnom, vykonáte s láskou k sebe a k iným.
Na stiahnutie
2,50 €

Skleněné tunely: 2. díl


Ve vesmíru existují biliony miliard galaxií, každá galaxie má několik miliard hvězd. A to není přesné množství, jelikož počet galaxii určujeme jenom v námi pozorovatelné oblasti vesmíru. Pro představu galaxií je víc než zrnek písku na všech plážích světa. A hvězdy jsou vlastně Slunce, kolem kterých obíhají planety. Jelikož vědecky na jednu stranu momentálně ještě nedokážeme potvrdit jiný život ve vesmíru, protože to není dovoleno, existuje proto jedna matematická rovnice, která dokazuje, že pokud by například byl život ve vesmíru úspěšný pouze v 1%, tak jen v naší galaxii existuje přes 1.000.000 planet na kterých nutně musí existovat inteligentní bytosti. A teď si spočítejte kolik miliard galaxii existuje a zjistíte, že pouze při 1% je život ve vesmíru zcela běžný. To uvádím pouze jako příklad. Někteří vědci s procenty úspěšnosti jdou o něco výš. Já spíše myslím jen na ten vyspělý život, který se rovná aspoň naší úrovni, nebo je daleko před námi. Jaké jsou poznatky současné vědy?
Na stiahnutie
11,89 €

Tri otázky


Ako vám odpovede na tri otázky môžu zmeniť život. Týmto dômyselným sprievodcom stavia obľúbený duchovný učiteľ na odkaze svojho bestselleru Štyri dohody rebríčka New York Times a uvádza nás hlbšie do tradície múdrosti Toltékov. Pomáha nám nájsť a využívať našu skrytú silu na to, aby sme svoje životy žili čo najplnšie. V knihe Tri otázky nás Don Miguel Ruiz žiada zamyslieť sa nad základnými otázkami, ktoré poháňajú naše životy a vládnu našej spirituálnej sile. Kto som? Čo je skutočné? Čo je láska? Tieto tri otázky vytvárajú praktický rámec a keď sa na ne naučíme odpovedať, poskytnú nám jasnú cestu, ktorá nám umožní premôcť strach a objaviť pokoj mysle a ozajstné šťastie. Ruizovo transformujúce posolstvo, napísané v spolupráci s jeho dlhoročnou spoluučiteľkou Barbarou Emrysovou, bude slúžiť ako základný sprievodca všetkým cestovateľom, ktorí hľadajú sebapoznanie, pochopenie a prijatie. Tri otázky sú ďalším krokom k našej jedinečnej duchovnej metamorfóze.
Na stiahnutie
8,99 €

dostupné aj ako:

Moja vesmírna kamarátka z detstva


Krátky príbeh opisuje jednoduchý život malej dedinskej školáčky, ktorá sa vo svojich predstavách stretáva s kozmickou priateľkou. Vesmírna loď pravidelne objíma najvyšší vrch, kde stoja zrúcaniny hradu. Kozmická priateľka jej hovorí, že na vrchole hradu je pyramída a v staroveku tu žil faraón. Miestni ľudia hovoria, že na hrade videli bielu pani. Mladá školáčka hovorí s kozmickou priateľkou, ktorá je v bielych šatách a volá sa Jana. Všetci rovesníci sa jej vysmievajú a hovoria o nej, že si rada vymýšľa. Príbeh je jednoduchý z prostredia obce a života detí vo svojej dobe.
Na stiahnutie
5,00 €

Čtení mysli podle Petra Doležala


Mimosmyslové vnímání, neboli schopnost ESP, je mimořádný dar kterým vladne necelé 1% veškeré populace. Petr Doležal touto knihou zcela vybočuje ze své dosavadní tvorby. Čtenáři předkládá 23 příběhů jenž spatřil v hlavách lidí které denně míjí a potkává. Jsou děsivé, překvapující, psychologické, hororové a provokující nelogičností. Kniha je určena všem čtenářům kterým nejsou cizí výrazy jako telekineze, telepatie, paranormalita, záhadná tajemství snů a představ vznikajících v lidském podvědomí. V jedné z povídek je ukryt návod jak se na lehké sevření ruky spojit s těmi co přichází z druhé strany! Hostem v knize je finalistka dětské literární soutěže Můj svět slov Adéla Horská s povídkou Oči plné strachu.
Na stiahnutie
8,00 €

dostupné aj ako:

Večné zákony 1


Túžite po zmysluplnom a láskyplnom živote založenom na skutočných morálnych hodnotách a nepodplatiteľnej spravodlivosti? Ak vás poháňa túžba nájsť odpovede na otázky „prečo?“ kniha Večné zákony Vám ich ponúka. Logické a praktické vysvetlenie základných duchovných znalostí očistené od náboženských dogiem a fantázií. Zvýšený tlak a zrýchlenie udalostí nás majú priviesť k spoznaniu neblahých dôsledkov nášho doterajšieho života, aby sme ich prežitím na vlastnej koži našli cestu k prijatiu nezmeniteľných vesmírnych zákonov. Hoci od smrti autorky ubehlo už takmer 20 rokov, jej knihy sú stále aktuálne, pretože ich základom je univerzálne poznanie zmyslu života človeka ako aj stále prebiehajúca fáza očisty Zeme. Knihy sa stretli s veľkým záujmom čitateľov a boli preložené do viacerých svetových jazykov. Prvý diel knižnej trilógie pod názvom VEČNÉ ZÁKONY - Nové pokolenie vám prinášame aj vo forme e-knihy.
Na stiahnutie
7,90 €

Spiritualismus a odvrácená strana přírody


Kniha v širším historickém kontextu přibližuje zrod, rozmach a úpadek spiritualistického hnutí, které přibližně od padesátých let devatenáctého století do dvacátých let dvacátého století významně ovlivnilo intelektuální a duchovní život Západu a usilovalo o radikální proměnu moderního světa. Čtenář se seznámí s nejvýznamnějšími předchůdci, průkopníky a představiteli spiritualismu a motivy, které je vedly k příklonu k víře v možnost komunikace s duchy zemřelých. Zvláštní pozornost je věnována šíření spiritualismu ve Spojených státech amerických, Velké Británii, Francii a Německu. Při kritické analýze příčin mimořádného ohlasu spiritualistického hnutí mezi předními představiteli soudobého vědeckého, kulturního a veřejného života jsou použity teoretické přístupy a koncepty kulturní evoluce a univerzálního darwinismu.
Na stiahnutie
9,99 €

dostupné aj ako:

Život nebo smrt??? Smrt nebo život???


Neprovedu Vás životem nebo smrtí, ale pojednáním osobních zážitků životem a životem po životě.
Na stiahnutie
5,20 €

Dohoda s chorobou


Populárny ruský lekár a duchovný terapeut vás naučí, ako sa celkom inak dívať na svoje choroby a problémy: tak, aby ste sa necítili ako obeť, ale aby ste sa stali skutočnými pánmi svojho života. Naučíte sa rozoznať a transformovať negatívne emócie a vlastnosti, ktoré sú skutočnou príčinou väčšiny ťažkostí, a "preprogramujete sa" na nový, pozitívny spôsob myslenia a správania.
Na stiahnutie
5,50 €

dostupné aj ako:

Jediná vec


12 knižných ocenení; 350 umiestnení v rôznych rebríčkoch bestsellerov, vrátane tých najrešpektovanejších vo Wall Street Journal, NewYork Times a USA Today; 27 jazykových mutácií a publikovanie vo vyše 30 krajinách sveta; 1 z piatich najlepších biznisových kníh roka; 1 zo sto najlepších biznisových kníh všetkých čias. Držíte v ruke jednu z najlepších kníh o tom, ako si vybudovať život podľa vašich predstáv, lebo JEDINÁ VEC úspešne búra najškodlivejšie mýty, ktoré väčšine ľudí bránia dosiahnuť vytúžený úspech - či už v podnikaní, zamestnaní, súkromí alebo duchovnom raste, pričom v každej oblasti autori ponúkajú účinné a jednoduché riešenia. Koncept JEDINEJ veci je osvedčený spôsob, ako dosiahnuť mimoriadne výsledky v práci, osobnom rozvoji, rodinnom a priateľskom zázemí a v duchovnej rovine. Začítajte sa do tejto výnimočnej knihy a zistite, čo je vašou JEDINOU vecou!
Na stiahnutie
6,95 €

dostupné aj ako:

Kreativita


Ak chceme nájsť zmysel života, musíme byť kreatívni. Kreativita dáva životu farbu, pestrosť a robí ho zaujímavým. Na to, aby sme boli kreatívni, však nemôžeme kráčať vyšliapanou cestou. Musíme hľadať vlastnú cestu, musíme preskúmať džungľu života a vydať sa do nej sami; nesmieme rozmýšľať ako dav. Dnešný svet si od každého a v každej situácii žiada, aby reagoval kreatívne; či je to generálny riaditeľ, podnikateľ alebo matka v domácnosti. Ľudia, ktorí vychádzajú len z toho, čo sa naučili v minulosti od svojich rodičov či učiteľov, sú v každej oblasti života v nevýhode. Táto Oshova kniha je príručkou, ako sa naučiť myslieť a žiť originálne a kreatívne.
Na stiahnutie
5,95 €

dostupné aj ako:

Sloboda


Sloboda má v Oshovom ponímaní tri štádiá. Prvé spočíva v oslobodení sa od psychlogického otroctva, ktoré na nás uvalili rodičia či spoločnosť. Spôsob, akým nás vychovávali, má za následok naše pretvorenie na otrokov – najčastejšie na otrokov spoločnosti, v ktorej sme vyrastali. Nasledujúcim štádiom je sloboda kvôli niečomu alebo pre niečo – chceme byť slobodní, aby sme niečo vytvorili, naplnili, uskutočnili, realizovali sa. A posledným štádiom je samotná sloboda, najvyššia a konečná, ktorá predstavuje viac než len oslobodenie sa od niečoho a pre niečo. Je to sloboda byť samým sebou a v každom okamihu žiť autenticky. Osho nám svojím originálnym pohľadom a nezameniteľným štýlom plným príkladov a humoru pomáha identifikovať prekážky, ktoré nám bránia cítiť sa slobodne a nabrať odvahu konať v súlade so svojím ja.
Na stiahnutie
5,95 €

dostupné aj ako:


Veríte v tajomnú silu nadprirodzena? Táto sekcia patrí všetkým, ktorí veria na anjelov, veštenie z tarotu, či chcú prebudiť svoju vnútornú silu a dar liečiť. Mágia, čarodejníctvo a čistenie čakier už skrátka patria k ezoterike. Nájdite opätovné zrodenie osudov duší, či zistite ako voňajú anjeli... U nás sa nebudete báť duchov a vyliečite svoje čakry. Objavte veľké TAJOMSTVO a vychutnajte si Silu prítomného okamihu.

V kategórii literatúry Ezoterika sa zameriavame na fascinujúci svet hlbokých duchovných tém, ktoré presahujú hranice bežných náboženských a filozofických smerov. Táto kategória ponúka širokú škálu kníh a textov, ktoré sa venujú ezoterickým témam, mystike, okultizmu, alternatívnym liečebným metódam, duchovnému rastu a vnútornému poznaniu.

V tejto pútavej kategórii nájdete diela, ktoré sa zaoberajú tajomstvami vesmíru, ezoterickými praktikami a učeniami, magickými rituálmi, astrologiou, numerológiou, meditáciou, a mnohými ďalšími neobyčajnými témami.

Čítaním kníh z tejto kategórie môžete objaviť nové perspektívy, hlbšie pochopenie seba samých a svojho miesta v univerze. Rozširujte svoje obzory, rozvíjajte svoju duchovnosť a otvorte sa novým možnostiam skúmania a objavovania vnútorného sveta.

Nájdete tu knihy o astrológii, horoskopy a snáre, knihy o anjeloch, knihy o aure, čakrách, mandalácha  kameňoch, knihy o veštení, tarote a kartách, knihy o mágii a okultizme, knihy o mystike, záhadách a proroctvách, knihy o karme, knihy o feng šuej aj knihy o numerológii.