! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Duchovný rozvoj strana 2 z 8

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

A mennyeien boldog agy


"Az agy átalakításának tudománya a rezilienciáért, a kreativitásért és az örömért!"A tudomány évtizedek óta tudja, hogy a tudat képes megváltoztatni az agyat. Eddig azonban még soha nem állt rendelkezésünkre ilyen közérthető gyakorlati útmutató ahhoz, hogy ezt az ismeretet felhasználjuk. Dawson Church, Az elmétől az anyagig című sikerkönyv szerzője új kötetében számos tudományterület kutatási eredményeit integrálja és fordítja le hétköznapi nyelvre, hogy bemutassa, miként változik meg az agyunk a tetteink hatására. Joe Dispenza jó barátja megosztja velünk saját életének tragikus eseményét és az onnan való kivezető utat.Új ismereteink birtokában képessé válunk arra, hogy pozitivitásra hangoljuk az agyunkat.Ez biztosítja, hogy az érzelmeink, gondolataink, szokásaink és viselkedésünk által kiváltott strukturális változások egy hosszú és boldog élet felé segítsenek minket. A mennyeien boldog agy olyan technikákra koncentrál, amelyek feloldják a krónikus stresszt, és felszabadítanak a múlthoz kapcsolódó negatív érzelmeink alól. Módszere percek alatt mély meditatív állapotba juttat; a megfelelő technikát alkalmazva 8 heti, napi 12 perces gyakorlás már mérhető változásokat eredményez az agyban. Mindezek hatására növekszik a stresszel szembeni ellenálló képességünk, csökken a belső sérülékenységünk, nyugodtabbak, boldogabbak leszünk. Sajátítsd el te is Dawson "boldogságszokását", használd bátran a könyvben ismertetett eszközöket, és meglátod, hogyan alakul át az életed! Ez a könyv megmutatja azt az utat, amely felszabadítja az agyad természetes képességét, hogy földöntúli boldogságra lelj.Ez a program tudományosan kipróbált alapokon nyugszik, és képes olyan mentális és neurokémiai állapotba juttatni alkalmazóját, amelyekhez korábban évekig tartó, szorgalmas gyakorlásra volt szükség.A mennyeien boldog agy hathatós és nélkülözhetetlen gyógymódot kínál zűrzavarban lévő kultúránk számára. Igazi útmutató, hogy a tragédiát is áldásként élhesd át... Ez a könyv megváltoztatja a világodat, és megmutatja, hogy a boldogság valóban elérhető, bármilyen messzinek is tűnik!Lisa Garr
Na stiahnutie
8,32 €

dostupné aj ako:

Spirituális és trendi


„Engedd el a félelmet, higgy a szellemben, számíts a csodákra, és mindig hallgass a belső vezetődre!” Hogyan válik egy fiatal New York-i publicista és partiarc a következő generáció tanítójává? Ünnepelt tanítói és előadói munkásságát megelőzően Gabrielle Bernstein éveken át étkezési zavarokkal, drog- és alkoholproblémákkal, valamint állandó önbizalomhiánnyal és önutálattal küzdött. Majd rátalált A csodák tanítására, amely egy csapásra az önszeretethez és belső békéhez vezető útjának legfőbb útmutatójává vált. Gabby Bernstein könyve nem más, mint a derűhöz vezető belső útikalauz. Spirituális és trendi című könyvében, saját élettörténetén keresztül mutatja be, miként cserélte le korábbi függőségeit és kishitűségét egy új, csodálatos életszemléletre. Azokon a gyönyörű és sorsfordító leckéken vezeti végig az olvasót, amelyeket a Tanítás alapján elsajátított, mindezt a tőle megszokott közvetlen, fiatalos és szórakoztató stílusban.   Segítségével megtudhatod, hogyan építheted be a Tanítás egyedülálló gondolatrendszerét az életedbe, miként engedd el félelmeidet bevált, gyakorlati eszközökkel. Hogyan ismerheted fel és változtathatod meg a káros gondolatmintákat, hogy újra békére és örömre kondicionáld az elmédet. Miként add át a helyet a szeretetnek és a boldogságnak az életed minden területén, hogyan tartsd fenn ezt az állapotot és miként oszd azt meg a világgal. Nézz teljesen új szemmel az életedre, kövesd Gabby példáját és válj te is egyszerre spirituálissá, és trendivé is. „Azért vagyok itt, hogy megtanítsam neked: az életnek nem kell nehéznek lennie, nem kell egyedül érezned magad, és születésednél fogva megilletnek a csodák. Tehát engedd meg magadnak, hogy másképpen lásd a dolgokat, és akkor eljutsz majd a boldogsághoz és derűhöz, amelyre vágysz.”    
Na stiahnutie
11,24 €

dostupné aj ako:

Bol si stvorený pre túto chvíľu


Pastor a úspešný autor Max Lucado rozoberá Knihu Ester a zameriava sa na prisľúbenie a pozvanie, ktoré obsahuje: Úľava príde... Budete sa na nej podieľať? Ste už unavení z neustálych zápasov, zranení z boja a máte pocit, že sa vám svet vymyká spod kontroly? Okradli vás životné ťažkosti o radosť zo života? Ak áno, Kniha Ester prináša želanú správu: Úľava príde! Váš život je majstrovsky napísaný príbeh, ktorého autorom je pôvodca života. On koná v záujme vášho najvyššieho dobra a krásneho konca. Kráľovná Ester zatajila svoj židovský pôvod, takže ju považovali za Peržanku. Keď kráľ vydal nariadenie, na základe ktorého mal byť jej národ vyhubený, ocitla sa pred ťažkou dilemou. Zostať ticho, alebo sa ozvať? Splynúť s okolím, alebo vystúpiť z radu? Mohla odmietnuť. Mohla sa zhrbiť od strachu. Ale ona prehovorila a vystúpila z radu. A Boh ju použil, aby zachránil celý národ. Nepreháňame, keď povieme, že jej odvaha zmenila chod dejín. Ani keď tvrdíme, že Boh môže to isté urobiť s vami. Možno podobne ako Ester čelíte neriešiteľnej situácii. A čo platilo pre ňu, platí aj pre vás: Vykúpenie príde. Boh zvíťazí. Zachráni svoj ľud. Napraví krivdy tohto sveta. Otázka neznie, či Boh zvíťazí, ale či budete súčasťou jeho tímu. Ako Ester môžete byť svojimi činmi požehnaním pre viac ľudí, než si dokážete predstaviť. Toto je vaša hodina. Toto je vaša chvíľa. Boli ste stvorení na to, aby ste zaujali jasné stanovisko ako Mordochaj a prehovorili ako Ester. Vaša skúška je príležitosťou spolupracovať s Bohom na jeho diele. Priatelia, boli ste stvorení pre túto chvíľu... Kniha Bol si stvorený pre túto chvíľu vám pomôže: znovu si privlastniť identitu občana neba; spoliehať sa na Boha veľkých zvratov; posilniť si odvahu, keď budete čeliť ťažkostiam; objaviť vaše miesto v Božom príbehu. Ak sa cítite vyčerpaní a nepripravení na búrku, pripomeňte si, že dnešný zmätok a kríza sa zajtra pretavia na víťazstvo. Boh zvíťazí. Ste pripravení podieľať sa na jeho triumfe?
Na stiahnutie
11,90 €

dostupné aj ako:

101 esejí, ktoré zmenia vaše myslenie


Brianna Wiest píše o honbe za postavením na úkor toho, čo nás baví, o rozvíjaní tzv. negatívneho myslenia, objavovaní zmyslu v každodennej rutine a chápaní kognitívnych skreslení, ktoré ovplyvňujú naše vnímanie života. V tejto knihe nájdete Briannine nezverejnené texty, ako aj niektoré z jej najpopulárnejších esejí. Možno si aj vy po prečítaní čo i len jednej z nich poviete, že „táto myšlienka mi zmenila život“.
Na stiahnutie
15,00 €

dostupné aj ako:

A szív rezilienciája


Az a meggyőződés, miszerint az agy a test, az érzelmek és az emlékek irányító központja, olyannyira széles körben elfogadott, és olyan mélyen beivódott a gondolkodásunkba, hogy gyakorlatilag fel sem merült a megkérdőjelezése – egészen mostanáig.Évtizedek óta zajló kutatások azt bizonyítják ugyanis, hogy az agy csupán része egy sokkal nagyobb történetnek, amely még nincs teljesen feltérképezve.Egyre több bizonyíték utal arra, hogy a szív és az agy közösen tölti be a test központi szerveinek szerepét – két különálló szervről van szó, amelyeket közös információs hálózat köt össze.A reziliencia kulcsa a szívünkben rejtőzik. Ahhoz, hogy a rugalmas alkalmazkodás képességét kifejlesszük magunkban, először is el kell fogadnunk az eltűnőben lévő világ elmúlását. Csak így tudunk a szélsőségek korában, új körülmények között boldogulni. A szív rezilienciája neked íródott. Ezeken az oldalakon mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy az élet legnagyobb kihívásaival is szembenézz, akár- saját egészségügyi problémáiddal kell megküzdened;- szeretteidnek akarsz segíti életük nehéz pillanataiban;- megoldhatatlannak tűnő pénzügyeidet kell rendben tartanod;- változékony világunk szélsőségei nyomasztanak. Gregg Braden célja, hogy képessé tegyen meghozni azokat a döntéseket, amelyek virágzó élethez vezetnek egy új, átalakult és fenntartható világban. Az átalakulás kulcsa egyszerűen ennyi: minél jobban ismerjük magunkat, annál jobban fel vagyunk készülve arra, hogy bölcsen hozzuk meg döntéseinket.„Egy olyan világot látok, ahol az együttműködés iránti szeretetünk nagyobb, mint a félelem, amely szétválaszt minket.”
Na stiahnutie
8,32 €

Élj az erőddel


“Itt az ideje, hogy a nők ledöntsék a maguk által felállított korlátokat.” A modern világ tele van kihívásokkal és káosszal. Amikor Louise Hay népszerű motivációs oktató, bestsellerszerző több mint húsz éve először jelentette meg ezt a kötetet, azt tűzte ki célul, hogy minden nőt hozzásegítsen önszeretete, önérzete és önbecsülése megnöveléséhez és így ahhoz, hogy elfoglalhassák az őket valójában megillető helyet a világban. Louise szavai a mai napig mit sem veszítettek érvényükből, és ma talán még mélyebben rezonálnak is rájuk útkereső nőtársaink. „Készen állok rá, hogy felismerjem a saját nagyszerűségem. Beállok a más nőket gyógyító nők sorába. Áldás vagyok a bolygónak. Jövőm fényes és gyönyörű.” Ennek az úttörő munkának az új kiadása kimerítően tárgyalja a női lét megannyi területét: a párkapcsolatokat, az egészséget, a szexualitást és az anyagi helyzetet. Megkérdőjelezi a nők elé korlátokat állító hagyományos értékrendet, és arra buzdít minket, hogy tudatosan változtatva h hozzáállásunkon, kis és nagy dolgokban egyaránt avassuk ünneppé a női tapasztalást. Louise a tőle megszokott bölcsességgel, mély őszinteséggel és végtelen szeretettel terelget bennünket a belülről fakadó, igazi változás útján. Hiszen belső hiedelmeink, tudatosságunk megváltoztatásával, önbizalmunk fejlesztésével olyan életet élhetünk, amely a valaha volt legproduktívabb, legteljesebb és legizgalmasabb. Ne vesztegesd hát az időt a régi játszmákra, tanuld meg kiaknázni a valódi lehetőségeidet, fejleszd belső erődet és állj a saját lábadra! Szeresd önmagad, és szeresd az életet! „Egy okos, erős, dinamikus, rátermett, magabiztos, eleven, éber, csodálatos nő lakozik benned. Engedd, hogy előbújjon. Engedd játszani. Vár rátok a világ!”  
Na stiahnutie
7,41 €

A szerencse tanulható


TEREMTSD MEG! VEDD ÉSZRE! CSELEKEDJ! EZEK A SZERENCSE KEGYELTJEINEK FELADATAI. Szerencse – nem tudjuk pontosan, hogy mi az, mégis szeretnénk, ha nekünk kedvezne. Vajon egy kozmikus erő, amibe véletlenszerűen belebotlunk, vagy van valami alkalmazható technika, amit a szerencsésnek tartott emberek már felfedeztek? Hajlamosak vagyunk ritka, váratlan vendégként tekinteni a szerencsére. Mi van azonban, ha nagyon is kiszámítható, visszatérő szerepet játszik abban, amit sikernek nevezünk? A Szerencse tanulható című kötet behatóan vizsgálja, mi a közös a szerencse kegyeltjeiben, és mi az a titok, ami miatt folyamatosan támogatja őket a sors. A könyv alapos áttekintést nyújt arról, hogy mik a szerencsés emberek szokásai, és arról, hogyan készülnek fel időről időre a sikerre. A könyv gyakorlatias és kipróbált módszereket kínál, amelyekkel szerencsésebb emberré válhatsz. Nincs szükség többé babonára vagy rituálékra szerencséd eléréséhez. Vedd kezedbe a sorsod! – Ezt az alapigazságot járja körül a könyv minden oldalról. A kötet pszichológiai vizsgálatokra alapozva lát el olyan jótanácsokkal, melyekkel könnyen rátalálhatsz saját szerencsédre. Tudományosan bizonyított tény, hogy a szerencse emberi tulajdonságokhoz köthető, és mint ilyen, befolyásolható. Dobd el a babonákat, és nézd meg, mit ajánl helyette Nick Trenton: • Népszerű szerencsemódszereket – mi az, ami működik, és mi nem. • Három olyan tulajdonság bemutatását, ami garantálja a szerencsédet. • Felfedi a szerencse és a karma összefüggéseit. • Bemutatja, hogyan legyél a saját szerencséd kovácsa. Higgy a láthatatlan szálakkal összefűzött kapcsolatokban, amelyek egyszer majd azt segítik elő, amire magad is vágysz.
Na stiahnutie
9,89 €

Könnyekkel a győzelemig


Mindannyian szembesülünk olyan időszakokkal, amikor a létezés fájdalma szinte elviselhetetlennek tűnik. Egyeseknél e tapasztalatok ritkák és enyhe fájdalommal járnak, másokra viszont nyomasztóan hat a gyötrő kín; s egyre mélyebbre süllyednek egy feneketlennek tűnő sötétségbe.Ha te vagy egy szeretted épp egy ilyen időszakon mentek keresztül, akkor jó, hogy kézbe vetted ezt a könyvet. Talán megtalálod benne a kirakós játék néhány olyan darabját, melyekre eddig még nem leltél rá. Egy rejtélyt. Esetleg egy csodát. Most gondold végig azt a lehetőséget, hogy bármi megtörténhet. Nem arra kérlek, hogy higgy ebben, csak vedd fontolóra, hogy ez igaz lehet. Pusztán e gondolat – hogy a csodák lehetségesek – többet tesz a gyógyulásod útjának kikövezésében, mint képzelnéd. Ez nem jelenti azt, hogy semmiféle erőfeszítést nem kell tenned. A csodák nem gyors megoldásokban vagy egyszerű válaszokban rejlenek. De aktiválnak egy olyan, mindenkiben meglévő spirituális erőt, mely segít majd neked. Isten itt van. Itt, még a szenvedésed kellős közepén is. És amint megszólítod, válaszolni fog.Mai világunkban járványszerűen terjed a depresszió, és számtalan mód született a kezelésére. Ez a könyv spirituális tükröt tart az emberi szenvedés elé, bemutatva annak okát és a módot, hogyan juss túl rajta. Mélyreható magyarázattal szolgál arról, miként működik az elme, és hogyan szűri meg tapasztalatainkat. Bemutatja a szeretet utáni sóvárgásunk rendkívüli mélységét, és azt a mérhetetlen fájdalmat, amit érzünk, ha nem találunk rá. A jövődet nem az a fájdalom fogja meghatározni, amit épp most átélsz; a jövődet az fogja meghatározni, aki te vagy, miközben keresztülmész a fájdalmadon.Marianne Williamson megmutatja nekünk, hogyan is változtathatjuk át szenvedésünket személyes fejlődésünkké, függetlenül attól, hogy valamilyen betegséggel, depresszióval vagy személyes veszteséggel szembesülünk. Arra buzdít, hogy fájdalmunk eltompítása vagy elfojtása helyett ? ahogy azt túlságosan is gyakran tesszük ? mi magunk változtassunk az életünkben, hogy a csodák valóban lehetségessé váljanak!– NEW YORK TIMES BESTSELLER –
Na stiahnutie
5,61 €

Fedezd fel az előző életeidet


Lazíts a múlt bénító szorításán, és találj rá a valódi békére korábbi életeid megismerésén keresztül. Vajon miért ismételjük meg újra meg újra ugyanazokat a negatív viselkedésmintákat? Honnan származnak visszatérő félelmeink és fóbiáink? Miért érzünk azonnali vonzalmat egyes helyek és emberek iránt? Újrateremtve a múltadat kezedbe veheted sorsod irányítását! Tudd meg, miként tárhatod fel, és miként hasznosíthatod ezt az erőt a nemzetközileg elismert gyógyító és bestsellerszerző, Denise Linn 21 napos útmutatója segítségével. Lelked számos életet végigélt, mielőtt jelenlegi testedbe költözött. Érzelmi világodat mélyen eltemetett, korábbi életeidben átélt traumák, sérelmek és örömteli élmények sora határozza meg. Ez a magyarázata számos testi betegségnek is. Minden eddigi megtestesülésed hasznos a fejlődésed szempontjából, hiszen lelked minden egyes élettel tovább gazdagodik, de nem kell, hogy a múlt eseményei a jövődben is megismétlődjenek. Világszerte tömegek tanúsítják, milyen jótékony változással és felismerésekkel jár, ha feltárjuk születésünk előtti megtestesülésünk igazságait.  Az útmutató segítségével megtudhatod:- mi a regressziós terápia, a karma, a végzet és a szabad akarat;- mi mindenről árulkodhatnak jelenlegi szokásaid, kedvenc ételeid, a hobbid, érdeklődési köröd;- milyen nyomokat követhetsz előző életeidre vonatkozóan a gyermekkori emlékeid felidézésével;- hogyan keresheted fel gyermek önmagadat a regresszió segítségével;- hogyan repít vissza elmúlt korokba a déja vu jelensége;- hogyan értheted meg előző életeidet az álmaid által; - mik a kreatív vizualizáció előnyei az előző életekbe irányuló visszavezetéseknél;- milyen üzenetek tárulnak fel a belső utazás meditáció során. Denise Linn bölcs kézikönyve a segítségedre lesz, hogy elindulj egy olyan utazáson, amely előző életeidbe vezet. A régmúlt gátjait feloldva elmúlnak az egészségügyi panaszaid, leomlanak a kapcsolati korlátok, mi több, a jövődet is megsejtheted – vagy akár át is írhatod. „Ha tudjuk, kik voltunk előző életeinkben, jobban megértjük, mi a feladatunk a jelenlegiben. Az élet nem egyszeri alkalom, és nem is megmagyarázhatatlan események esetleges sorozata. A visszavezetéssel járó időutazás során fokozatosan ráeszmélhetünk, mi mindenre vagyunk képesek tudatos, szerető lényként.”
Na stiahnutie
8,54 €

A titok –Szeretet, egészség és pénz– Mesterkurzus


Az úttörő bestseller, A Titok szerzőjének mélyreható mesterkurzusa bemutatja, hogyan alkalmazzuk a vonzás törvényét az élet három legfontosabb területén: a kapcsolatok, az egészség és a pénz terén. Fedezd fel, hogyan érheted el a személyes boldogságot, kielégítő kapcsolatokat, nagyszerű egészséget, bőséget és sikert. Ez a könyv megmutatja, miként valósíthatod meg mindezt. Izgalmas leckékkel, tanácsokkal teletűzdelve és valós történeteken keresztül – olyan emberektől, akik A Titok tanításait alkalmazva jobb életet teremtettek maguknak – Rhonda Byrne eléd tárja, hogy a pozitív gondolatok és érzések ereje, kombinálva olyan napi gyakorlatokkal, mint a hála és a vizualizáció, miként vezethetnek bárkit álmaik életének a megvalósításához. Rhonda Byrne A Titok című dokumentumfilm és sikerkönyv alkotója, amelyet több mint ötven nyelvre fordítottak le a mai napig minden idők egyik legkelendőbb bestsellere. Rhonda további négy sikerkönyv szerzője: Az Erő, A Varázslat, A Hős, és A legnagyobb Titok.  
Na stiahnutie
9,67 €

Oko hurikánu


Slovní spojení „oko hurikánu“ je metaforou stavu, kterého musíme dosáhnout, chceme-li strhnout závoj iluzí. Svět, který vnímáme našimi šesti smysly (šestým je myšlení), není skutečný. Svět vnímaný smysly je zástěrkou, clonou zakrývající skutečnost. Můžete se zeptat: „Jaký je rozdíl mezi skutečným světem a světem vnímaným smysly?“ Skutečný svět nepodléhá změnám, je stále stejný. On a vy, vaše nejniternější realita, jste jedním. Skutečný svět je pravým, blaženým, čirým a absolutním vědomím. Svět iluzí – projevený svět – je proměnlivý, věčně v pohybu. Zdá se, že existuje, při hlubším pohledu v něm však nenajdete nic trvalého. Je nestálý a prchavý. Východní filosofové jej nazývají májá (velkou zdí reality). Svět iluzí je plný bolesti a utrpení. Vzbuzuje pocit odcizení a oddělenosti. Skutečný svět je ve světě iluzí skryt. Jak naznačuje rčení „Zajíc nemá rohy“, je třeba podívat se hlouběji, probořit zeď májá. Jak na to? Musíme se naučit rozlišovat mezi iluzí a skutečností. Rozlišovat znamená „vidět srdcem“. Znamená to prožívat bez nálepek a pojmů. Proto v této knize autor mluví o „vidění srdcem“ – srdce nezná slova; zná jen důvěrnou blízkost.
Na stiahnutie
7,60 €

Nejhlubší přijetí


Jak můžeme vnést do přítomného okamžiku nenucené ano? Jak se můžeme zastavit ve svém útěku před „chaosem života“ – před vlastními nesnázemi, frustracemi, a dokonce i před hledáním svobody – a začít spolu s tím vším přirozeně plynout? Mladý učitel Jeff Foster se napříč Velkou Británií i Evropou setkává s nepočetnými skupinkami lidí a nenápadně otevírá nové generaci duchovních hledajících cestu k prožívání života v přítomném okamžiku a k vyrovnanosti v našem neustále se měnícím světě. Jeho neformální shromáždění, blogové zápisky a videopříspěvky „od kuchyňského stolu“ vyvolaly sílící vlnu zájmu o jeho učení. V knize Nejhlubší přijetí nás Jeff Foster vyzývá, abychom objevili oceán toho, kým jsme: Vědomím, které již dříve umožnilo příchod každičké vlny emocí a zkušeností. Jeff sice sám rozkošně připouští, že snaha napsat knihu o něčem, co slovy nelze sdělit, je paradoxní, zároveň však ve svém díle prokazuje schopnost vést nás po nečekaných nových cestách do prostoru naprostého přijetí a radosti, ať už se v našich životech děje cokoliv. Tento svěží nový vizionář je přirozený, hloubavý a zábavný – a hluboce soucítí s těmi, kdo hledají cestu ven z utrpení. Nabádá nás, abychom přestali s pokusy „provést“ přijetí… a abychom se zamilovali do toho, „co již bylo umožněno“.
Na stiahnutie
11,52 €

Probuzení lůna


Dávné kultury žily podle ženské tvořivé kosmologie, v níž se vše rodilo a rozpouštělo prostřednictvím posvátného lůna vesmíru. V každém z nás, ať jsme muž či žena, se nachází holografický otisk Tvořivého Lůna, který nás spojuje se sítí života. Když probudíte své duchovní lůno, svatyni z nejsvatějších v chrámu svého těla, můžete se znovu napojit na transformační energii vědomí lůna a vzít si zpět své posvátné síly tvoření a lásky. Dr. Azra Bertrand a Seren Bertrandová odhalují tajná ženská učení ztraceného globálního „náboženství lůna“ založeného na uctívání Měsíce a sahajícího až do období neandrtálců. Odkazy nalezneme v mytických a duchovních tradicích téměř každé kultury. Bertrandovi zkoumají, jak jsou tato učení zakódována v symbolismu lidových a pohádkových příběhů, legendách o svatém Grálu, tradici Marie Magdalény a Sophie, archetypech Panny, Královny a Stařeny a učeních o alchymii a čakrách. Ukazují, jak všichni šamani a mudrci z celého světa tajně hovoří o Vesmírném Lůnu a jeho posvátných tvořivých silách měsíční krve. Autoři se zaměřují na sílu Měsíce a jeho spojení s posvátným vědomím lůna a nabízejí meditace a cvičení, které pomáhají probudit vaše duchovní lůno a aktivovat jeho posvátné kouzlo tvoření a manifestace. Vysvětlují, jak aktivovat energetické dráhy lůna a jak propojením srdce a lůna utvořit ze sexuální jednoty nejvyšší symbol lásky. Dále odhalují, že se musíme opětovně spojit s božským ženstvím, abychom znovuzrodili božské mužství a obnovili v našem světě rovnováhu. Když znovu probudíme mocnou starodávnou cestu mystérií lůna, můžeme navrátit svět k harmonii s divokými, nezkrocenými tvořivými proudy a cyklickými rytmy vesmíru. Autoři nám ukazují, jak to prakticky provést.
Na stiahnutie
21,81 €

Lelked ragyogása


KÖVESD A BENNED REJLŐ FÉNYT ÉS RAGYOGD BE AZ EGÉSZ VILÁGOT! A Lelked ragyogása egy útmutató azoknak a nőknek, akik valódi fényként akarnak ragyogni a világban. Ahhoz, hogy igazán boldogulni tudj ebben az új korszakban, minden cselekedetnek valódi énedet kell tükröznie. A Lelked ragyogása megmutatja neked, hogyan találhatod meg saját küldetésed, hogy aztán beragyoghasd akár az egész világot. Földanya tudatosságra akar ébreszteni minket, mert csak így maradhatunk életben ezen a csodálatos bolygón, amit az otthonunknak nevezünk. El kell mozdulnunk az agressziótól az együttérzésig, a félelemtől a szeretetig, a háborútól a békéig és a tudatlanságtól a tudatosságig. A lelked mindig arra szólít téged, hogy indulj el a teljesség, az áramlat, az álmaid és a küldetésed felé. De ehhez jelen kell lenned.  MINDANNYIUNKBAN OTT A FÉNY, AMELY CSAK ARRA VÁR, HOGY HAZAVEZESSEN. Ebben a könyvben Rebecca bemutatja saját spirituális utazását, hasznos eszközökkel lát el, amelyek segítségével újra eljuthatsz önmagadhoz, és közben az univerzum üzeneteit is megosztja veled. Amint újra felfedezed azt, amit a lelked mélyén már régen tudtál, valami egészen egyedit adsz majd a világnak! „Imádom Rebecca Campbellt és az új könyvét. Könnyen önmagadra ismerhetsz benne, mert eredeti, a lélekre fókuszál és erőt ad. Kötelező olvasmány a spiritualitás rajongói számára, akik szeretnének egy csodálatos életet teremteni maguknak.” Gabrielle Bernstein  A Lelked ragyogása hasznos gyakorlatokat, motivációs idézeteket és mélyreható bölcsességet kínál. Valódi, lélekközpontú erőt ad ahhoz, hogy saját lelked hívó szavát meghalld.
Na stiahnutie
10,34 €

Napi rituálék


Nyisd ki ba´rhol ezt a ko¨nyvet, e´s va´laszt kapsz a ke´rde´sedre! Phoebe Garnsworthy, la´tnok e´s metafizikai szerzo?, a minden- napi e´letben rejlo? vara´zslatot kutatja ve´gtelen lelkesede´ssel nap mint nap. Ebben a ko¨nyve´ben megosztja velu¨nk a po- ziti´v energia, az ege´szse´g, a boldogsa´g, a szeretet e´s a be´ke megteremte´se´hez e´s felero?si´te´se´hez szu¨kse´ges titkait. Az itt tala´lhato´ ritua´le´k rendszeres gyakorla´sa´val magasabb- ra emelheted a rezge´sedet, e´s az elme´d megtanul poziti´van gondolkodni az e´brede´sto?l ege´szen az elalva´s pillanata´ig. Az e´let a´lda´sai miatt e´rzett elismere´s e´s ha´la poziti´v gondolat- rezge´seket hoz le´tre. Ezeknek a felemelo? megero?si´te´seknek a napi isme´tle´se´vel az elme´nk ko¨vetkezetesen ele´ri az opti- ma´lis rezge´s magasabb frekvencia´it. Segi´tse´gu¨kkel megtisz- ti´tjuk a re´gi gondolkoda´si minta´kat, az ido?nket e´s a figyel- mu¨nket a jelenre o¨sszpontosi´tjuk, i´gy u´j utakat nyithatunk meg a kiegyensu´lyozott e´s boldog e´let fele´. Minden megero?si´te´s ha´rom tova´bbi re´szbo?l a´ll, ami segi´t me´g intenzi´vebben elsaja´ti´tani a benne foglalt u¨zenetet. Reggelente, e´brede´s uta´n nyisd ki ve´letlenszeru?en a Napi ritua´le´k ko¨nyvet, vagy va´lassz ki egy szo´t a tartalomjegyze´k- bo?l, amely e´ppen abban a pillanatban megszo´li´t. Olvasd el a poziti´v megero?si´te´st, majd hagyj ido?t magadnak arra, hogy a´tja´rjon a benne rejlo? igazsa´g. Ve´gezd el az ezuta´n ko¨vetke- zo? gyakorlatot, ve´gu¨l a naplo´za´ssal megtanulhatod, mike´nt e´pi´tsd be az e´letedbe a szeretetteljes u¨zenete´t. „Az e´lme´ny e´s a tapasztalat az, ami ero?sebbe´ tesz minket: a kihi´va´sok, a szi´vfa´jdalmak, a ba´nat, a boldogsa´g e´s az o¨ro¨m. Minden e´lme´ny e´s tapasztalat, legyen az jo´ vagy rossz, esz- ko¨zo¨kkel la´t el bennu¨nket a jo¨vo?ho¨z.”
Na stiahnutie
8,32 €

Opravdový muž


Mám všechno – skvělou práci, dobrý vztah i životní styl – tak proč jsem tak nespokojený a cítím se osamělý? Proč nejsem šťastnější ve svém osobním vztahu? Jak můžu víc dávat najevo svou mužskou sílu – aniž bych patřil mezi hlupáky, kterými všichni opovrhují? Robert Augustus Masters pomohl tisícům mužů zaměřit se na tyto problémy a pracovat na nich. Zjistil, že nejjednodušší řešení je naprosto jasné, přestože představuje velkou výzvu: je třeba čelit nezahojeným vnitřním ranám, pocitu hanby a všemu, co nás omezuje, a „naplno vyladit hlavu, srdce a odvahu“. V knize Opravdový muž nabízí tento známý psychoterapeut a odborník na mezilidské vztahy převratný a nesmírně hluboký pohled na otázku mužské síly a pocitu spokojenosti. Objasňuje, co je zapotřebí, aby si dospělý muž připadal dost silný, a zároveň byl citlivý a emocionálně vyspělý, dokázal žít tak, jak sám chce, a zvládal intimní vztahy.
Na stiahnutie
13,24 €

Az egód nem te vagy


Tudni szeretnéd miként szabadulhatsz meg az ego káprázatától és fedezheted fel valódi éned? Hajlandó vagy felhagyni azzal, hogy az ego szemével tekints önmagadra? És képes vagy még tovább menni, és ráeszmélni, hogy az ego maga sem egyéb káprázatnál? E könyv lapjain dr. David R. Hawkins munkásságának kulcsfontosságú tanításai vezérelnek, ahogy végighaladunk az önmagunkra eszmélés, az önátadás és a benső átalakulás útján. Amint sutba hajítjuk régi gondolkodásmódunkat, lerázzuk érzelmi béklyóinkat, és nem hallgatunk többé az ego csalárd ígéreteire, egyszerre felismerjük az igazságot, hogy egyek vagyunk a Mindenséggel. • Korántsem szükséges elvetnünk az egót, elegendő, ha többé nem azonosulunk vele. • Minden egyes élettapasztalatunk, legyen az bármilyen „tragikus”, rejtett tanulságot hordoz. Amikor felfedezzük és elfogadjuk e titkos ajándékot, kezdetét veszi a gyógyulás folyamata. • A megvilágosodás nem elérendő állapot, pusztán bizonyosság, mely előtt fejet kell hajtanunk, hiszen az Én máris mindnyájunk Valósága. Az Én vonzza az embert a spirituális kutatás felé. • Megvilágosodottnak lenni csupán annyit jelent, hogy a tudat ráeszmélt legbenső, lényegétől elválaszthatatlan tulajdonságára, a nemlineáris szubjektivitásra és a tudatosítás képességére. • Az egyetlen erő, ami több energiával bír, mint a kollektív ego hatalma, a Spirituális Igazság. „Láttál valaha őszi fát, melynek fele lombja már lehullt, s amelyet egy heves szélroham egyszeriben a maradék leveleitől is megszabadít? E könyv olyan lehet az életedben, mint az a bizonyos szélfuvallat. Akár a lombjától félig megfosztott fa, te is készen állsz rá, hogy szélnek ereszd régi gondolkodási sémáidat, és a szorongás, bánat, bűntudat, szégyen és harag bekorlátozó érzelmi mintázatait.“ Fran Grace PhD   
Na stiahnutie
7,41 €

dostupné aj ako:

Kérdezd ?a lelki vezetőd


Az ?elismert spirituális tanító és a New York Times bestsellerszerzője, Sonia Choquette átfogó útmutatást ad neked a szellemi vezetőiddel való kapcsolatteremtéshez, hogy még több szeretetet, bőséget, céltudatosságot, támogatást és örömöt tapasztalhass meg az életedben. Mindannyian spirituális lények vagyunk, és mindenkinek vannak olyan spirituális támogatói, akik felügyelik és segítik az életünket. Születésünk pillanatától kezdve egészen addig, amíg elhagyjuk ezt a fizikai világot. Egyesek őrangyaloknak, mások szellemi vezetőknek vagy isteni segítőknek hívják őket. Mindenütt ott vannak, és készek arra, hogy segítsenek téged az életed során! Sonia Choquette a tisztánlátók családjából származik, és már egészen fiatal kora óta kommunikál a spirituális lényekkel. Ez a lenyűgöző és inspiráló könyve minden szükséges információt megad neked ahhoz, hogy te is kapcsolatba tudj lépni szellemi vezetőiddel, és ezáltal élvezhesd azt a szeretetet, bőséget és örömöt, amit megérdemelsz. Sonia megismerteti veled először az isteni útmutatás megtapasztalásának akadályait, majd segít a belső megérzéseidbe vetett bizalom kialakításában, és abban, hogy befogadhasd spirituális vezetőidet a szívedbe. Egyfajta szellemi tanfolyamként az alábbiakat tudhatod meg a kötetből: – Mi a különbség az angyalok és a spirituális vezetők között? – Kik a szellemi vezetőid, és hogyan ismerheted meg őket? – Kapcsolat és kommunikáció a vezetőiddel. Amikor megtanulod, hogyan veheted fel a kapcsolatot lelki vezetőiddel, életed természetes módon felveszi azt a könnyed áramlást, mellyel beteljesítheted életcélodat, és a Földön töltött időd végtelenül szórakoztató lesz. „Mivel spirituális lények vagyunk, a Teremtő feltétel nélkül szeret és támogat minket. Soha nem vagyunk egyedül és soha nem kell annál több mindennel megküzdenünk, mint amire képesek vagyunk, megkapva minden útmutatást a lelki vezetőinktől amire szükségünk van a sikerhez.” Sonia Choquette A világhírű tanító, Sonia Choquette könyvének új és átdolgozott kiadása vadonatúj történetekkel, meditációkkal, érdekes eszközökkel és technikákkal segít hozzá életed kiteljesítéséhez.  
Na stiahnutie
10,12 €

Lectio mamina


Povedzme si na rovinu mamy malých detí nemajú veľa času na posvätné čítania a autorka knihy nie je žiadnou výnimkou. Svoju vieru sa však uprostred materského virvaru snaží žiť so všetkou úprimnosťou a po nociach píše krátke postrehy, uvažujúc nad spojitosťou svojich dní a liturgických udalostí práve letiacich okolo. Čo majú spoločné gaštany s Pannou Máriou Ružencovou? Aj vy máte doma svätého Jozefa? Stretol sa niekedy Ježiš so svojimi starými rodičmi? Vtipné zamyslenia, podčiarknuté nedostatkom spánku, vás rozosmejú nahlas. Pozor, nečítať, keď deti spia!
Na stiahnutie
5,59 €

dostupné aj ako:


Kategória "Duchovný rozvoj" zahŕňa knihy a zdroje, ktoré sa zaoberajú hlbšími aspektmi ľudskej existencie a rozvoja. Tieto materiály sa zameriavajú na posilňovanie duchovného povedomia, hľadanie zmyslu života a rozvoj osobného vzťahu k duchovným hodnotám. 

Kategória duchovného rozvoja je zameraná na objavovanie hlbších aspektov ľudskej bytosti a hľadanie zmyslu života. Tu nájdete knihy a zdroje, ktoré vás inšpirujú k hlbšiemu sebapoznaniu, duchovnej pohode a rastu. Táto kategória obsahuje diela týkajúce sa rôznych náboženstiev, duchovných tradícií, meditácie, filozofie a duchovného vývoja. Tu nájdete podnety na zvýšenie svojho duchovného povedomia a hľadanie harmónie vo vnútri seba.