! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Duchovný rozvoj strana 6 z 8

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Az élő Gaia


Monika Muranyi, ausztrál író és természetbúvár, egy kötetbe gyűjtötte mindazt, amit Kryon, a Mágnesesség Mestere valaha is elmondott ezzel a témával kapcsolatban Lee Carroll közvetítésében. Kryon szeretetteli üzenetei már több mint 23 éve elérhetők világszerte. Ez a könyv azoknak a Kryon közvetítéseknek a csodás gyűjteménye, amelyek eleddig még nem kerültek publikálásra. Kryon tanításait és bölcs üzeneteit Monika személyes tapasztalatai és meglátásai fűzik egy egységgé, egyedi képet nyújtva az emberiség eredetéről, arról, hogy miért vagyunk itt, hogyan fűzhetjük szorosabbra tudatos, szimbiotikus kapcsolódásunkat a bolygóval, és hogyan nyílhatunk meg a csillagokbéli családunk számára. Kryon esszenciális tanításainak ez a még soha nem látott gyűjteménye érdekes, új információkat tartalmaz. Nagyszerű perspektívából láthatjuk azt a szeretetet, amely erre a csodálatos bolygó-paradicsomba hozott bennünket. „Lehetséges, hogy Gaia legfőbb célja az emberiség támogatása? Lehetséges, hogy az ember nem csupán egy a számtalan emlősfaj közül, amelyek benépesítik ezt a Nap körül keringő bolygót? Lehetséges, hogy a bolygó rezgésszintjének energiája azon alapszik, amit az emberiség tesz, és lehet, hogy a tetteink végső soron hatást gyakorol az egész Univerzumra is? A válasz az összes kérdésre igen. Ha pedig ez a helyzet, akkor milyen az a rendszer, ami ezt lehetővé teszi? Ez az, amiről a könyv szól.”
Na stiahnutie
4,48 €

dostupné aj ako:

Smaragdtábla


A Smaragdtábla egyik legfontosabb művem, amely az összefüggések tudományát próbálja bizonyítani hiteles források, az összehasonlító vallástudomány, a természettudományok, a mélypszichológia és a saját tapasztalataim alapján… E könyv megkísérli összevetni az ősi hagyomány és a modern természettudomány egymást kiegészítő szoros összefüggéseit olyan színes, érthető példákkal, amelyek napjainkban más fogalomrendszerrel, de a Föld és a világegyetem azonos jelenségeiről feltárt vagy egyelőre megválaszolatlan kérdéseiről beszélnek.
Na stiahnutie
8,32 €

dostupné aj ako:

Belépés a vonzás örvényébe


Ha jobb közérzetre vágysz, tulajdonképpen csak egyvalamit kell tenned: összhangba kerülni Forrásod Energiájával. Abraham emlékeztet rá, hogy valójában fizikai testbe összpontosult Forrásenergia vagy, s ha szeretnél azzá az örömteli lénnyé válni, akinek születtél, akkor tudatos kapcsolatot kell kialakítanod ezzel a Nem-Fizikai részeddel. Abraham ezt az összehangolódást nevezi úgy, hogy elmerülés az Örvényben. Az Örvényhez fűződő létfontosságú viszonyod az égvilágon mindenre kihatással van – jó testi közérzetedtől kezdve elméd világosságán és a hozzád áradó bőségen keresztül egészen emberi kapcsolataidig. Így hát minden napodat annak az elsődleges szándéknak kell vezérelnie, hogy elmerülj az Örvényben. Ennek érdekében Abraham szeretetteljes és részletes útmutatást nyújtott Jerry és Esther Hicksnek egy újszerű és értékes eszköz létrehozásához, amely segít belépni az Örvénybe – ezt tartod most a kezedben.
Na stiahnutie
6,74 €

Kérd és megadatik 2. rész


Eltűnődtél-e valaha azon, mennyi ismeretlen öröm rejlik még benned? Ez a kötet, amely a nagysikerű Kérd és megadatik! folytatása, még közelebb visz önmagadhoz. Magabiztossá tesz, mert ráébredsz, hogy számtalan eszköz áll a rendelkezésedre, amelyek segítségével minden elképzelhető helyzetben boldogulhatsz. Aki olvasta az első kötetet, már megismerkedett azzal a gondolattal, miszerint földi életünket azért kaptuk, hogy átéljük a teremtés kreatív örömét. Ez tehát életünk legfőbb célja és természetes állapota, nem pedig az, hogy bármit is rendbe hozzunk, vagy bármilyen felsőbb erőnek megfeleljünk. Az „azt kapod, amire gondolsz” tételt a szerzők úgy fogalmazták át, hogy „azt kapod, amit érzel azzal kapcsolatban, amire gondolsz”. Nem a célok kitűzését vagy a végeredményre összpontosítást tartják a leglényegesebbnek, sokkal inkább az energiád egyensúlyára fordított tudatos figyelmet. E könyv megszületésének ez az alapvető fontosságú különbségtétel az oka. Amikor már érted és sikeresen alkalmazod a kötetben ismertetett gyakorlatokat, amellett hogy gyorsabban éred majd el a kívánt célokat vagy eredményeket, örömödet is leled majd a feléjük vezető úton megtett lépések mindegyikében, még mielőtt a vágyaid beteljesülnének. Életedet folyamatos, örömteli utazásként éled, nem pedig hosszú, egyhangú időszakok egymásutánjában, amelyeket csak néha szakít meg egy-egy kívánság teljesülésének átmeneti elégedettséget nyújtó pillanata. Ha az általad választott, örömteli úton tudatosan megtalálod és fenntartod rezgésed egyensúlyát, még több, eddig kiaknázatlan lehetőséggel élhetsz. Mindent magadhoz vonzol, amit csak kívánsz, és a boldogság is rád talál. „Arra biztatlak, hogy tedd azt, amit én: tartsd mindkét könyvet az ágyad mellett, hogy ébredés után és elalvás előtt beleolvashass. Jobban alszol majd, úgy kezded a napodat, hogy csak jó dolgokat engedsz be az életedbe… és közben csodálatosan érzed magad!” Louise L. Hay (Az Éld az életed! és Az erő benned van! című bestsellerek szerzője)
Na stiahnutie
7,41 €

dostupné aj ako:

MI nők


Ez a mű egy olyan hívó szó, amely a világ minden nőjének szól! Nyisd ki a könyvet találomra! Ahol kinyílik, ott találod a neked szóló felszabadító igazságot! A könyvben a szerzők azt a kérdést feszegetik, hogy vajon miért nem tud szabadulni oly sok nő a depresszió, a függőségek, az önkritika, sőt akár az önkárosítás börtönéből. Mennyivel lehetnénk hatékonyabbak és erősebbek, ha jelenlegi – versenyre, kritikára és összehasonlításra épülő – mintáinkat együttműködésre és együttérzésre cserélnénk? Ezeket az értékeket előtérbe helyezve ugyanis sokkal boldogabbak és erősebbek lehetnénk. A könyv éppen ezért arra biztat, hogy bizonyos szokásainkat cseréljük pozitívabbakra, békésebbekre, olyanokra, amelyek boldogsággal és jó érzéssel töltenek el minket. A könyv felemelő, időszerű és gyakorlatias. Olyan kézikönyv, amely megmutatja, hogy hogyan teremthetnek változást a nők az életükben. Kilenc univerzális alapelvet ismerhetünk meg, amelyek segítenek szembenézni azokkal az elkerülhetetlen érzésekkel és spirituális kihívásokkal, amelyek mindannyiunk életében előbb-utóbb felbukkannak. Megmutatja, hogy milyen lenne a világ akkor, ha az „én” helyét a „mi” venné át. A Mi, nők a színésznő Gillian Anderson (az X-Akták sztárja) és az újságíró Jennifer Nadel könyve. Két barátnőé, akik az elmúlt évtizedben együtt botladoztak, együtt tanultak, volt, hogy elbuktak, sírtak, nevettek, de amikor kellett, újrakezdték. Nem elméleti tanulmány, sokkal inkább hívó szó, amely az élet értelmére és magasabb, jelentőségteljesebb céljaira hívja fel a figyelmet. Gyakorlati, pszichológiai és spirituális eszközöket sorakoztat fel a boldogabb, teljesebb élet elérésének érdekében. Inspiráló vízió egy érzelmileg teljesebb jövőért, amelyet együtt teremthetünk meg.
Na stiahnutie
7,41 €

dostupné aj ako:

Angyali érintés


Az Angyali érintésben Lorna Byrne folytatja sok millió példányban elkelt nemzetközi sikerkönyve, az Angyalok nyelvén történetét. Beszámol a vidéki Írországban eltöltött éveiről, az angyaloktól kapott segítségről és útmutatásokról, amelyek megkönnyítették elviselni élete traumatikus eseményeit. Részletes leírást ad az angyalok külleméről, különféle típusaikról, Istennel és társaikkal való viszonyukról, érintkezésükről az emberekkel, valamint életünkben és halálunk után betöltött szerepükről. Olyan részletekkel szolgál, amelyek sehol sem jelentek még meg nyomtatásban. Lorna legutóbbi két kötete vezette a Sunday Times bestseller-listáját, az Angyali üdvözlet pedig az első számú MBS-sikerkönyvvé lépett elő megjelenése évében.
Na stiahnutie
5,39 €

dostupné aj ako:

Az új energia mesterei


A felemelkedett mester, Adamus Saint-Germain változó világunk egyik legfontosabb fáklyavivője az új tudatosságban élő emberiség számára. Üzenetei konkrét válaszokat kínálnak napjaink központi létfontosságú kérdéseire, többek között a következőkre: Hogyan tudjuk meghaladni a lelki blokkokat és az energetikai korlátokat? Hogyan tudunk felszabadulni a családi összefonódások alól? Melyek az új értékek, az új célok és utak? Geoffrey és Linda Hoppe közvetítésében Adamus megmutatja nekünk, hogy hogyan teheti mindenki magáévá az új energia használatának képességét: a valódi rendeltetésünknek megfelelő, az Istenivel összhangban álló életet. „Az Új Energia Mesterei értik, hogy a mesteri lét az emberi mivoltukról szól. Tudják, hogy az összes energia önmagukba való integrálása a cél. Az Új Energia Mesterei értik az Öröm elvét, és elengedik a szenvedés régi koncepcióját. Az Új Energia Mesterei értik, tudják, hogy elengedhetetlenül szükséges az emberiség, a közösség részeként létezni, értik, hogy az elkülönülés, az elszigetelődés nem szolgálja mások szükségleteit – azokét, akik készen állnak a tanító megjelenésére az életükben.
Na stiahnutie
3,58 €

dostupné aj ako:

A szerelem mágiája


Bármilyen különösen hangzik is, az életünket átszövő egyik legfontosabb jelenségnek, a szerelemnek is van mágiája. Ez nem olyan varázslat, amely valamiféle bájitalban található, hanem a lelkünk mélyén gyökeredzik, és belőle bontja szirmait az igazi egymásba olvadás virága. Hogyan igazodhatunk el párkapcsolatunk szellemi-testi-lelki szövevényében? Hogyan lehetünk okosak, amivel megőrizhetjük szerelmünket, és megvédhetjük magunkat az esetleges szerelmi vetélytárstól? Mit kell tennünk, hogy partnerünk és mi magunk is teljes életet éljünk? Ezekre és más fontos kérdésekre találhatunk választ ebben a műben. A kötet magában foglalja az írónő Mágia sorozatának a Szerelem, a Hűség és az Öröm Mágiája könyveit.
Na stiahnutie
3,58 €

dostupné aj ako:

Kreatív lélek


Ideje beállítani a saját ritmusodat! A humoráról, lelkesedéséről és lényegre törő útmutatásairól híres Pam Grout – az olyan bestsellerek írója, mint az E2 – meginvitál téged egy teljes éven át tartó tanfolyamra, mely során felismerheted és szabadjára engedheted a veleszületett kreativitásod. A művészet és kreativitás megélése nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy egész galériányi csendéletet festesz, vagy elénekelsz egy Grammy-díjas dalt. Egyszerűen azt jelenti, hogy találsz módot arra, hogy hangot adj a világban a belső múzsádnak. Igen, nyilván ott a rajzolás, a táncolás, az éneklés és az írás. De az is művészet, hogy megalkotod a saját angyalszárnyaid, feltalálsz egy új játékot, átrendezed a lakást, főzöl valami extrát vagy bármit, ami a benned rejlő bohém művésznek eszébe jut. Pam minden héten arra inspirál, hogy kezdj bele egy kreatív projektbe, ehhez egy inspiráló idézetet és három bolondos tevékenységet is javasol, amik biztosan felébresztik majd a benned is ott rejlő végtelen kreativitást.
Na stiahnutie
6,06 €

dostupné aj ako:

Tíz üzenet az angyaloktól


Az angyalok hidat alkotnak a Mennyország és a Föld között. Képesek szólni hozzánk és tanítani bennünket, függetlenül az életünkben jelen lévő stressztől és félelmeinktől. Tíz inspiráló és reményt adó üzenetet találsz a könyvben Isten angyalaitól, akik pontosan tudják, hogy a szíved mélyén milyen kérdések foglalkoztatnak. A gyermekkora óta intuitív képességekkel rendelkező Doreen Virtue segítségével tolmácsolják isteni bölcsességüket olyan fontos témákban, mint például: a valódi éned és életcélod, a szabad akarat, a kapcsolatok, a gyógyulás, a spirituális és földi kiteljesedés. Ha a könyvet találomra kinyitod valahol, akkor is hasznos iránymutatást kaphatsz belőle. Az így kapott üzeneteket tekintsd személyre szabott iránymutatásnak. A 10 üzenet az angyaloktól című könyv segít tisztább kapcsolatot kialakítanod a Mennyországgal. Remélem, hogy a következő oldalakon található üzenetek segítenek abban, hogy nyitott légy Isten személyesen neked szóló üzeneteinek meghallgatására.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Adj hálát és gazdagodj!


„Nem hiszel a csodákban? Hinni fogsz, miután elolvastad ezt az inspiráló, mókás és erőteljes könyvet.” Elgondolkodtál már valaha azon, miért van az, hogy a gondolataid könnyedén megteremtik neked a parkolóhelyet, de a nagy köteg pénzt vagy a dögös pasit már nem mindig? Lehetséges, hogy egy másik frekvencián vagy? Lehet, hogy némi kavarodás van a tudatodban? A bőség, a szeretet és a béke mindig elérhető, de fontos, hogy a megfelelő frekvencián legyél. Bármit is hallottál eddigi életed során, nem a gondolkodás az, ami bevonzza a csodákat – hanem a HÁLA. Mikor az öröm és a hála frekvenciáján vagy, az univerzum szabadon elhozhat neked bármit, alakíthatja a dolgokat, nyulakat húzhat elő a kalapból. Mikor hálával szemléljük a világot, mikor arra használjuk a figyelmünket, hogy észrevegyük a szépséget, hogy a lehetőségekre fókuszáljunk, akkor radikálisan megváltoztatjuk a mindennapi tapasztalásunkat. De miért is hinnél valaki másnak? A könyv 30 napos kísérlete arra invitál, hogy ezt te bizonyítsd be magadnak. Arra is rájössz majd, hogy a bőség túlmutat a pénzügyi tőkén. A könyvben találsz egy „bevételi” lapot is, amelyen követni tudod az Adj hálát és gazdagodj! portfóliód alakulását, mely a szociális, a kreatív, a kaland, az alkímiai és a spirituális tőkéből áll, melyekhez jár még négy személyre szóló ajándék is egyenesen a mindig szolgálatkész univerzumtól. Alkosd újra az életed az energia, a frekvenica és az univerzális teremtő tudat felderítése közben. PAM GROUT a tudatos teremtés és a bűvölet határán kalandozó felfedező. Volt már statiszta zombifilmben, írt country-western dalt, készített televíziós sorozatokat, és tanácskozott maszáj harcosokkal, török szultánokkal, és Intivel, az ecuadori napistennel is. A megélhetésért (és mindig csodálkozik azon, miért ez az emberek első kérdése) könyveket és cikkeket ír, például a CNN Travelnek, a Men’s Journalnak, a The Huffington Postnak vagy a People magazinnak. Az E-négyzet és az E a köbön című New York Times bestsellerek szerzője. www.pamgrout.com
Na stiahnutie
6,29 €

dostupné aj ako:

Vagány vagy!


„Arról van szó, hogy elég tökösek vagyunk-e ahhoz, hogy úgy lépjünk fel, mint saját magunk legragyogóbb, legboldogabb, legvagányabb verziója, akárhogy nézzen is ki. A jó hír az, hogy ahhoz, hogy ez megtörténjen, csak egy picike módosításra van szükség: el kell jutnod oda, hogy nemcsak meg akarod változtatni az életedet, hanem eldöntöd, hogy megváltoztatod.”A Vagány vagy! üde önfejlesztő könyv azoknak, akik elszántan szeretnének javítani az életminőségükön, de nem akarnak teljesen tönkremenni az eddigi ügyetlen próbálkozásaikban. Jen Sincero világutazó sikercoach, frissítően szórakoztató útmutatója 27 falatnyi fejezetben kínál csipetnyi káromkodással fűszerezett, mulatságos és inspiráló történeteket, bölcs tanácsokat, egyszerű feladatokat, hogy segítsen: beazonosítani és megváltoztatni önszabotáló viselkedésmintázataidat, melyek megakadályoznak abban, hogy elérd, amit szeretnél; megteremteni azt az életet, melyet egyszerűen imádsz, MOST, azonnal; pénzt keresni, de még mennyit! A Vagány vagy! végére érve megérted, hogyan szeretheted meg mindazt, amin nem tudsz változtatni, hogyan változtathatod meg azt, amit nem szeretsz, és miként használhatod az Erőt arra, hogy tényleg nagyszerűvé válj.
Na stiahnutie
7,41 €

dostupné aj ako:

Sa?khyakarika


Śri Durvasapada új könyve jelent meg Sa?khyakarika címen. A 54 oldalon megjelent könyv kitűnő olvasmány.
Na stiahnutie
1,13 €

Feltárul az emberi lélek


Kryon egyik fő tanítása az, hogy: „Nagyobbak vagytok, mint azt hiszitek!” Isten egy része vagyunk, és a születésünkkor a lelkünk sok részre hasad. Hogy mit is jelent ez? Hogyan lehetünk mi (a lelkünk) széthasadva, és hogyan létezhetünk egyszerre több helyen? Hova távozik a lelkünk, amikor meghalunk? Mikor kapjuk meg a lelkünket? Ezekre a kérdésekre a Kryontól kapott válaszok igen ezoterikusak és hihetetlenül bonyolultak. Az a vágy, hogy tudjuk és értsük ezeket a válaszokat, ott van minden olyan emberben, akit én keresőnek hívok. A ti személyes tapasztalataitok és utatok vezetett el benneteket ehhez a könyvhöz. Nem véletlen, hogy most e sorokat olvassátok, és a teljes Kryon-kíséret, valamint a saját Felettes Énetek is szeretettel, örömmel és tisztelettel ünnepli, hogy úgy döntöttetek, most itt lesztek. Azt kívánom, hogy a könyvben szereplő információk változtassák meg a nézőpontotokat és gazdagítsák életeteket!
Na stiahnutie
4,03 €

dostupné aj ako:

A tudatosság játéka


A Tudatosság játékában Adamus Saint-Germain, a Felemelkedett Mester, azt kéri az olvasóktól, hogy egy Mester szerepét játsszák el ahelyett, hogy egy „nem igazán tökéletes” emberként viselkednének. Ha így tesznek, az szó szerint megváltoztatja az olvasók életébe bevonzott energia típusát, és ezáltal átalakítja azt a valóság-színpadot, amelyen élik az életüket. Néhányan megkérdőjelezik majd ezt a megközelítést, mondván: „Ez nem valóságos, hiszen csak egy szerepet játszunk”, amire Adamus azt feleli: „De az életetekben minden csupán egy szerep, akkor hát miért ne játszanátok inkább a sikeres, egészséges és bölcs Mester szerepét? Ez megváltoztatja az életetek színpadát. A valódi kérdés azonban az, hogy valóban készen álltok-e egy lényegi változásra, vagy csak megpróbáljátok feltakarítani a jelenlegi színpadotokat?
Na stiahnutie
3,58 €

dostupné aj ako:

A vonzás törvénye


KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY MEGTEREMTSD AZOKAT AZ ÉLMÉNYEKET ÉS TAPASZTALATOKAT, MELYEKRE MINDIG IS VÁGYTÁL? Ez a könyv az Univerzum legfontosabb törvényét, a Vonzás Törvényét mutatja be két kivételes spirituális közvetítő, Esther tisztán hallásán és Jerry intuitív kérdésein keresztül, akik az Abrahamtól kapott tanítások sorozatával az egész ezoterikus világot felrázták. Amit kérsz, megkapod, és még ennél sokkal többet is – erről szól ez a különleges könyv. Most nem csupán néhány bámulatos eszközt kapsz a dolgok bevonzásához, hanem hozzájuk tartozó használati utasítást is. E könyv elolvasása fordulópont lesz az életedben. Nem csupán az Univerzum egyik legfontosabb törvényének leírását találod meg benne, hanem az élet működésének könnyen érthető magyarázatát is. Megtudhatod, hogyan kerül hozzád a legtöbb kívánt vagy nem kívánt dolog. Megismered a mindenhol jelen levő Törvényeket, melyek ebben az Univerzumban uralkodnak, és megtanulod, hogyan működtesd őket úgy, hogy hasznodra váljanak. Valahol a tudatod legmélyén, elméd egy fontos területén elültetted a vágyat arra, hogy megkapd ezt az üzenetet, máskülönben ez a könyv soha nem talált volna utat hozzád. Éppen most alkotod meg, aminek megteremtését elhatároztad: nagy változást hozni az életedbe!
Na stiahnutie
8,99 €

Śri Durvasapada Krama Shaivizmus A Kashmiri Tantrák realizációjának fokozatos útja


Śri Durvasapada új könyve jelent meg Śri Durvasapada Krama Shaivizmus A Kashmiri Tantrák realizációjának fokozatos útja címen. A 318 oldalon megjelent könyv kitűnő olvasmány.
Na stiahnutie
2,70 €

Az ego könyve


„Az ego egy óriási jéghegy. Olvaszd fel! Olvaszd fel mély, őszinte szeretettel, és elillan – te magad pedig az óceán részévé leszel.” Az ego nem más, mint a valódi éned ellentéte. Az ego nem te vagy. Ez az ego folyton tele van vágyakkal, ambíciókkal: mindig mindenben első akar lenni – teljesen kizsákmányol téged. Soha egy pillanatra nem engedi meglátnod az igazi énedet, pedig az életed ott rejtőzik… Ne feledd: te már most egy kész emberi lény vagy. Nem kell senki mássá válnod. Ez az egyszerűség lényege: könnyedén megmaradni annak, akik vagyunk, és nem folyton valamilyen úton haladni, hogy egyszer majd valaki mások legyünk – mert ennek az útnak soha nincs vége! Soha nem jön el az a pont, ahol azt mondhatnád: „Na, itt a vége a nagy utazásnak! Elértem a legmagasabb csúcsot is, amire csak vágytam!”
Na stiahnutie
6,06 €

dostupné aj ako:

E3


Az E-Négyzet óriási nemzetközi sikere sokaknak nyújtott fogódzót az első lépésekhez, hogy “tényleg leessen végre,” hogy a gondolatok teremtik a valóságot. Az E a Köbön lapjain Pam Grout segít magasabbra és mélyebbre hatolni a kvantum mezőben, ahol bebizo¬nyíthatod, hogy mi sem természetesebb a csodáknál, és hogy a boldogság csak egy gondolatnyira van tőlünk. Kilenc újabb érdekes kísérlet és számtalan hasznos tanács tárja szélesre a világ bőségének kapuit az olvasók előtt. A könyv megcáfolhatatlan bizonyítékokat sorol arra, mi¬ért csak rajtunk múlik, hogy végre éljünk a lehetőség¬gel és használjuk az univerzum energiáját, ami örökké a rendelkezésünkre áll, a boldogulásunkat és a jólétünket szolgálva. „Amikor iskolába jártam, folyton azt kérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek. Azt írtam erre, hogy »boldog«. Mire megkaptam, hogy nem értem, mirõl szól a feladat, amire meg én mondtam azt, hogy ti meg nem értitek, mirõl szól az élet.” JOHN LENNON, ANGOL ZENÉSZ, A BEATLES ALAPÍTÓ TAGJA A szerzőről Pam Grout #1 New York Times bestseller író, 17 könyv, három színdarab, egy tévésorozat, és két iPhone alkalmazás szerzője. Rendszeresen ír cikkeket a People magazin, a CNN.com, a The Huffington Post számára, és utazási blogot vezet a www.georgeclooneyslepthere.com weboldalon. Ha még többet szeretnél megtudni Pam járatlan úton járó életének állomásairól, akkor látogass el a néha tényleg frissített honlapjára: www.pamgrout.com.
Na stiahnutie
4,48 €

dostupné aj ako:


Kategória "Duchovný rozvoj" zahŕňa knihy a zdroje, ktoré sa zaoberajú hlbšími aspektmi ľudskej existencie a rozvoja. Tieto materiály sa zameriavajú na posilňovanie duchovného povedomia, hľadanie zmyslu života a rozvoj osobného vzťahu k duchovným hodnotám. 

Kategória duchovného rozvoja je zameraná na objavovanie hlbších aspektov ľudskej bytosti a hľadanie zmyslu života. Tu nájdete knihy a zdroje, ktoré vás inšpirujú k hlbšiemu sebapoznaniu, duchovnej pohode a rastu. Táto kategória obsahuje diela týkajúce sa rôznych náboženstiev, duchovných tradícií, meditácie, filozofie a duchovného vývoja. Tu nájdete podnety na zvýšenie svojho duchovného povedomia a hľadanie harmónie vo vnútri seba.