! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Duchovný rozvoj strana 5 z 8

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

A szeretet iskolája  


E kötet a világhírű spirituális alapmű, A négy egyezség folytatása. A toltékok ősi bölcsességének mélyére vezető út következő állomása, amelyből megismerhetjük a szeretet természetét és ajándékait. A toltékok mitoténak hívják a bolygó álmát, amit az összes ember egyéni álma hoz létre, s amely felnőtté válásunk során lassan, de biztosan beépül személyiségünkbe, míg végül mindent ezen az álmon keresztül látunk és értelmezünk, beleértve önmagukat és kapcsolatainkat is. A szeretet iskolája az emberiség közös „álmait” uraló hiedelmekről lebbenti fel a leplet. Azokról a félelmekből táplálkozó feltételezésekről, melyek aláássák a bennünk élő eredeti szeretetet, és törvényszerűen kapcsolati problémákhoz vezetnek. Don Miguel Ruiz magával ragadó történeteit olvasva olyan tudás tárul fel előttünk, mely lehetővé teszi, hogy begyógyíthassuk lelki sebeinket, és visszakaphassuk velünk született jogunkat a boldogságra. LÉNYÜNK VALÓDI TERMÉSZETE A SZERETET, S HA EZT FELFEDEZZÜK, MINDEN MÁS MEGVILÁGÍTÁSBA KERÜL. EMBERI JÁTSZMÁINK ÉRTELMETLENNÉ VÁLNAK, S A VILÁG, AMIBEN ÉLÜNK, EGY CSAPÁSRA MEGVÁLTOZIK. Miguel Ruiz az ezoterikus világirodalom mindenki által ismert alakja. Művei kiemelkedő jelentőségűek, hiszen nemcsak az ősi mexikói sámán kultúra bölcsességeit közvetítik számunkra, de nagy kortársaihoz hasonlóan – mint Paulo Coelho, James Redfield és Dan Millman –, történetein keresztül az emberiség egyetemes kérdéseire is válaszolnak milliókat megérintő egyedi hangjukkal.
Na stiahnutie
9,27 €

dostupné aj ako:

Heal - A gyógyító benned él


Egy-egy orvosi diagnózis hallatán sokan annyira megrémülünk, hogy automatikusan kiengedjük kezünkből az egészségünk és jó közérzetünk feletti irányítást. Megfeledkezünk róla, pedig pont ezekben a helyzetekben lenne a legnagyobb szükségünk rá, hogy tudatában legyünk testünk öngyógyító képességének, s annak, hogy mindenkori gondolataink, érzelmeink jelentős mértékben befolyásolják azt, hogyan épülhetünk fel a betegségeinkből és a sérüléseinkből. Ahogy a Heal című úttörőnek számító dokumentumfilm, Kelly Noonan Gores könyve is izgalmas, ám annál mélyebb utazásra invitálja olvasóját. Csodás gyógyulásokról olvashatunk, miközben olyan neves szakértők osztják meg velünk a legfrissebb tudományos kutatási eredményeket, és tapasztalataikat, mint Anthony William, Dr. Joe Dispenza, Marianne Williamson, Bruce Lipton, Deepak Chopra, Bernie Siegel. Teszik mindezt azzal az eltökélt szándékkal, hogy reményt és alternatívát nyújtsanak mindazok számára, akik krónikus betegségeikből szeretnének mihamarabb felgyógyulni. Bár a gyógyulás egy nagyon bonyolult és rendkívül egyéni folyamat, spontán módon, akár egyik pillanatról a másikra is megtörténhet. A betegségek érzelmi gyökereinek azonosításával felébreszthetjük a test öngyógyító képességeit. A Heal – A gyógyító benned él bebizonyítja, hogy a tudomány és a spiritualitás nem választhatók el egymástól, és arra sarkall mindenkit, hogy KEZDJÜK EL TUDATOSAN HASZNÁLNI A BENNÜNK REJLŐ TITOKZATOS GYÓGYÍTÓ ERŐT! KELLY NOONAN GORES a szórakoztatóiparban dolgozott húsz évig, majd 2012-ben váltott. Írni kezdett, és producerként és rendezőként megalapította független médiaprodukciós vállalatát, az Elevative Entertainmentet azzal a szándékkal, hogy olyan tudatosságnövelő tartalmakat gyártson, melyek inspirálják, és értékes tudással vértezik fel az embereket. A Healt legnagyobb szenvedélyének, és élete fő művének tekinti.
Na stiahnutie
11,24 €

dostupné aj ako:

Az ébredés könyve


Az vagy, amit keresel. Szent Ferenc. A könyvben leírt felismerések gyűjtögetése olyan volt számomra, mint az úton megcsillanó kődarabokra lelni. Megálltam, hogy eltűnődjem rajtuk, tanuljak belőlük, majd zsebre tettem őket, és továbbmentem. Két év elteltével elképedve pakoltam ki a zsebemből a köveket, hogy megnézzem, mit találtam. Ezen út ragyogó darabkáiból állítottam össze ezt a könyvet. Őszintén remélem, hogy könyvem lapjai meglepnek, felfrissítenek, kifényesítik a lelked, és hogy segítenek neked élni, szeretni és megtalálni a boldogságot. Az ébredés könyve a lélek útját segítő kalauz. Az év minden egyes napjára jut egy elmélkedés, napi meditáció a lélekről, a barátságról, a szeretet misztériumáról. Mindegyik felismerés szüntelenül arra emlékeztet, hogy bármilyen nehézség kerüljön is az utunkba, szeressük az életet. Ez az útitársnak és lelki társnak is beillő kötet a szerző életéből, valamint másoknak a saját emberségükkel folytatott küzdelméből vett gyönyörű és őszinte dalok csokra, amelyet a nagy bölcseleti tradíciókból vett igazságok tarkítanak. Minden fejezet végén egy-egy gyakorlat segít felébreszteni az elménket és érzékeinket. „Íme egy egész évre elegendő napi inspiráció, ami tökéletes ajándék önmagad és barátaid részére.” – Oprah Winfrey „Mark Nepo gyönyörű könyvet írt az életről, ismerve a halál árnyait. Áldás és megtiszteltetés volt számomra a szavait olvasni.” – Marianne Williamson
Na stiahnutie
11,24 €

dostupné aj ako:

A csodák tanítása egyszerűen


Ha mindig is el akartad olvasni A csodák tanítását, de túl nehéznek találtad és túl vaskosnak az eredeti könyvet, imádni fogod a klasszikusnak ezt az egyszerű, de könnyen érthető átiratát, amely 365 napos lebontásban foglalja neked össze az eredeti művet. A csodák tanításának leckéi nagyon mélyek és megindítóak, ám az eredeti mű sokaknak nehezen emészthető formában tárja elénk ezt a felbecsülhetetlen értékű spirituális tudást. Most viszont a Pam Grout-nak, az E2, E3 és az Adj hálát és gazdagodj című sikerkönyvek szerzőjének köszönhetően megismerheted A csodák tanításának praktikus, könnyen alkalmazható változatát. A könyvben a következőket találod: szórakoztató és egyben elgondolkoztató napi leckéket, mint például: „A fejemben élő szószátyár átlényegítése" és „Az ego nem amigo". A csodák tanításában szereplő eredeti spirituális szöveg lényegi üzeneteit összefoglaló magyarázatokat - a mindennapi életedre vetítve. Ismétléseket, hogy a Tanítás leckéi tényleg rögzüljenek. Személyes történeteket, melyek megmosolyogtatóak és mégis mélységesen felkavaróak. Pam Grout egyedi módon ötvözi az örök igazságokat a pop kultúrával és a személyes anekdotákkal. Magával ragadó stílusú spirituális mű, mely meg fogja változtatni az életedet. Pam Grout a varázslat és a bűbáj frontvonalainak felfedezője. Írásai átsegítik a kétkedőket a spiritualitás oldalára. Statisztált már zombifilmben, írt már countrydalt, gyártott már tévésorozatot és társalgott már masai harcosokkal, török szultánokkal és Intivel, az ecuadori napistennel. Olyan oldalaknak ír könyveket és cikkeket, mint a CNN Travel, a Men's Journal, a The Huffington Post és a People Magazine. Olyan New York Times bestsellerek írója, mint az Adj hálát és gazdagodj, az E2 és az E3.
Na stiahnutie
11,24 €

dostupné aj ako:

Szabadulás az érzelmek fogságából


Szerelmi bánat, csalódás, gyász vagy váratlan anyagi veszteség olyan érzelmi hullámvölgybe sodorhat, melynek hatása sokszor hónapokig, esetleg évekig is eltart. Ha vannak is nyugodtabb órák, esetleg napok, a fájdalom újra és újra feltör. Néha egy szó, egy emlék vagy egy illat is elegendő ahhoz, hogy eleredjenek a könnyeid, vagy torkodat elkezdje fojtogatni a sírás. A lehúzó, fájó érzelmek és a szomorú gondolatok komoly veszélyt jelentenek testi egészségedre, ezért jó volna ebből a hullámvölgyből mielőbb kikerülni, és újra megtalálni a belső harmóniát és egyensúlyt. Egy kis segítséggel ezt akár három hét alatt is elérheted. A Kapcsolatteremtés felsőbbrendű éneddel és A rózsa temploma című meditációk segítségével feloldhatod minden félelmedet, sőt, előző életeid emlékeihez is hozzásegíthet. Az elmélyülést Kövi Szabolcs erre az alkalomra írt zenéje segíti. Az MP3-meditációk a könyvben található kóddal letölthetők a www.bioenergetic.hu oldalról.
Na stiahnutie
6,45 €

dostupné aj ako:

Válj természetfelettivé!


„Dr. Joe Dispenza orvos, tudós és modern misztikus. Egyszerű, lényegre törő és könnyen érthető stílusban ötvözte egyetlen kötetbe a kvantummechanika paradigmaváltó felfedezéseit és azokat a mély bölcsességeket, amelyeket a régmúlt mesterei egy életen át tanulmányoztak." Gregg Braden Mi lenne, ha képes volnál ráhangolódni az anyagi világon túli frekvenciákra, megváltoztathatnád agyad kémiáját, és a tudat transzcendens szintjeire emelkedve új jövőt teremtenél? Ha képes volnál átalakítani tested biológiáját, hogy mélyreható gyógyulás vehesse kezdetét? Vajon milyen lenne természetfelettivé válni? Dr. Joe Dispenza forradalmi könyve egy olyan tudást és eszköztárat nyújt át, amellyel a hozzád hasonló hétköznapi emberek is rendkívüli létállapotokra juthatnak el. Az első olyan gyakorlati útmutató, amelynek célja, hogy lépésről lépésre segítsen elérni lehetőségeink maximumát testi síkon, egészségi állapotunkban, kapcsolatainkban és életcéljainkban, miközben végig a saját tempónkban haladhatunk. Ez a könyv megváltoztatja az életed. Megmutatja, hogyan tudod elfogadni a jövőre vonatkozó álmaidat úgy, mintha már be is teljesedtek volna, mégpedig oly módon, hogy a tested is elhiggye, máris a valóra vált álmot éli, beindítva ezzel egy sor érzelmi és fiziológiai folyamatot, amelyekben új valóságod tükröződik vissza. Ebben rejlik a könyv ereje. „Ez az egyedülálló és gyakorlatias útmutató, amelyet egy tehetséges tudós, egyben szenvedélyes tanító írt, lépésről lépésre magyarázza el, hogyan lépjünk túl az ismert határain, és hogyan lépjünk be fantasztikus, új életünkbe." Tony Robbins Dr. Joe Dispenza nemzetközileg ismert előadó, kutató, vállalati tanácsadó, író és tanító, akit öt kontinens több mint 32 országába hívtak már meg előadást tartani. Előadói és tanítói tevékenységét az a meggyőződés vezérli, hogy mindannyiunkban megvan a korlátlan képességek kifejlesztésének lehetősége. Könnyen érthető, bátorító és együttérző stílusával ezreknek adta már át tanításait.
Na stiahnutie
10,39 €

dostupné aj ako:

3 lépésre a felébredéstől   


Felébredni azt jelenti, hogy az álom véget ér. Az a tudattalan álom ér véget, amiben feszülten és szorongva olyan illúziók után futunk, amelyek csak torz visszatükröződései mindannak a beteljesülésnek, amit valójában keresünk. Ebben a könyvben Osho három lépést tár fel előttünk a felébredéshez vezető úton. Ezek a lépések segítenek kikeveredni feltételezéseink, korlátaink és frusztrációink útvesztőiből. „CSAK EZ A HÁROM LÉPÉS VAN: A TUDAT SZABADSÁGA, AZ ELME EGYSZERŰSÉGE ÉS AZ ELME ÜRESSÉGE.” A gondolkodás szabadságának, a gondolkodás felszabadításának, az intelligencia felébredésének első feltétele, az első dolog, amit tudatosítanod kell magadban: „Egyetlen gondolat sem az enyém. Egyetlen gondolat sem az enyém.” Osho segítségével megtapasztalhatod a téves azonosításoktól és fölösleges címkéktől mentes felszabadultságot. Ebben a tudatállapotban bepillantást nyerhetünk a felébredés utáni életbe, amely mindössze három lépés távolságra vár minket.
Na stiahnutie
9,27 €

dostupné aj ako:

A placebo te magad légy!


Elképzelhető a gyógyulás pusztán a gondolat által – gyógyszer vagy műtéti beavatkozás nélkül? Valójában sokkal gyakrabban történik ilyesmi, mint gondolnánk. Ebben a könyvben dr. Joe Dispenza számos olyan, dokumentált esetet oszt meg az olvasókkal, amelyek során betegek depresszióból, ízületi gyulladásból, szívbetegségekből, sőt, akár Parkinson-kórból gyógyultak meg annak köszönhetően, hogy placebóban hittek. „Vajon lehetséges-e megtanítani a placebo működési elvét, és bármiféle külső anyag nélkül ugyanolyan belső változásokat elérni az egyén egészségében, végső soron pedig az egész életében?" – teszi fel a logikus kérdést dr. Joe. A szerző az idegtudomány, a biológia, a pszichológia, a hipnózis, a kondicionálás és a kvantumfizika legújabb eredményeit ötvözve oszlatja szét a placebo-hatással kapcsolatos tévképzeteket, és rávilágít, hogyan válhat a látszólag lehetetlen is lehetségessé. Tudományos bizonyítékokat (többek között színes agyi CT-felvételeket) tár elénk, amelyeket a személyes átalakulás modelljét elsajátító és jelentős gyógyuláson átesett hallgatói szolgáltattak. A könyv egy irányított meditáció szövegével zárul, amely segít megváltoztatni a gyógyulás első lépésének megtételét akadályozó hiedelmeinket. A meditáció szövege Szalay Ádám előadásában a könyvben található kóddal MP3 formátumban weboldalunkról (www.bioenergetic.hu) letölthető. Dr. Joe Dispenza szenvedélyesen tanít másokat arra, hogyan használják az idegtudomány és a kvantumfizika legújabb felfedezéseit arra, hogy átprogramozzák agyukat, kigyógyuljanak betegségeikből, és teljesebb életet éljenek. Dr, Joe, a What the Bleep Do We Know!? (Mi a csudát tudunk a világról?) című filmben is megszólal, emellett világszerte tart workshopokat és előadásokat. Saját fejlesztésű vállalati programja az üzleti világban segít kamatoztatni a szerző transzformációs modelljét.
Na stiahnutie
9,55 €

dostupné aj ako:

Az éber tudatosság: szabadság


„Ahogy tágul a tudatunk, úgy fejlődnek a képességeink, és úgy találunk rá arra a belső térre és időre, ahol le tudjuk állítani az automatikus, kondicionált reakciókat. Ha belevágunk ebbe a folyamatba, és elkötelezzük magunkat mellette, akkor hamarosan felfedezzük, hogy életünk tökéletesen megváltozott: éberebbé, érzékenyebbé váltunk, egyúttal közelebb kerültünk mind önmagunkhoz, mind másokhoz." A könyv a pszichológiai és a spirituális tanítások egyedülálló ötvözetével vezet el a nagyobb önismeret és jóllét felé. A nyolc lecke egy-egy pszichológiai és spirituális aspektust állít fókuszába, a gyakorlati feladatok pedig segítik az elméleti ismeretek feldolgozását. Kedves magyar Olvasóm! Nagy öröm számomra, hogy könyvemet magyar nyelven ajánlhatom neked. Mélyen átalakító, személyes utazásra invitállak, melynek során jobban megismered önmagad, és az itt megszerzett tudás birtokában tovább haladsz a belső növekedés útján. Terapeutaként, pszichológusként, kutatóként és spirituális tanítóként szerzett húszéves tapasztalatom segített, hogy a pszichológia és a spiritualitás legfontosabb eszköztárát egyesítsem. Egy praktikus könyvet tartasz a kezedben, melynek inspiráló feladatai az elméletet gyakorlattá formálják. Szeretettel: dr. Itai Ivtzan Dr. Itai Ivtzan a pozitív pszichológia elkötelezett híve, egyetemi adjunktus, a Kelet-londoni Egyetem (UEL) alkalmazott pozitív pszichológiai mesterképzés (MAPP) programjának vezetője. Információ a szerző további munkáival és elérhetőségeivel kapcsolatban: www.AwarenessIsFreedom.com
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Találd meg önmagad   


„Ki bölcsen bírja a realizmus, spiritualizmus és intellektualizmus hármas arányát… Ki nemcsak a mi Glóbuszunkban hisz – napjával s holdjával –, de más glóbuszokban is, saját napjaikkal és holdjaikkal, Ki házat építvén magának – nem egy napra, de minden időkre, fajokra, korokra, századokra, emberöltőkre lát, A múltra, a jövőre, melyek akár a tér, elválaszthatatlan egybeforrtak.” Walt Whitman: Kozmosz Shirley MacLaine ezzel a kötettel mutatkozott be a magyar közönségnek. A történet helyszínei New York, Hollywood, Stockholm, Hawaii, Peru. A világszerte népszerű színész- és táncosnő a negyvenes évei elején járt, amikor hosszú utazása során híres látnokokkal találkozott, s ezzel „különleges” események sora vette kezdetét. Az újdonsült ismeretségek életre szóló élményekkel gazdagítják. Megtapasztalja a testen kívüli élményt, döbbenetes tényeket tud meg saját és mások előző életeiről. Az út során a hitetlenkedésétől továbblép a megvilágosodás felé. Végül felfedezi létének valódi gyökereit, és az élet végtelen lehetőségeit. Új ajtókat tár ki, új összefüggéseket fedez fel, melyekbe sorra beavat minket, olvasókat is ebben a spirituális útinaplóban. Shirley MacLaine így beszél az átéltekről: „Csak hosszas gondolkodás után szántam rá magam a Találd meg önmagad! kiadására. Ugyanis olyan spirituális Odüsszeiáról szól, amely messzebbre vitt, mint valaha is gondoltam volna: a paranormális jelenségek döbbenetes és megrendítő világába. Ennek során az előző életeink, a szellemi vezetők léte, a lélek halhatatlansága – mindez elméletből immár az életem részévé lett. Spirituális naplónak tekintem ezt a könyvemet, amely fölnyitja a belső megismerésre vágyók szemét. Ezzel a könyvvel rovom le hálámat mindazoknak, akik tanítottak, akik új világra nyitották rá tekintetemet.”
Na stiahnutie
7,86 €

dostupné aj ako:

Karma és reinkarnáció


Egész biztosan hallottál már a karmáról és a reinkarnációról. Azonban nem biztos, hogy olvastál még ennyire hiteles, és a témát mégis közérthetően tárgyaló könyvet, mint Stephen Knapp munkája. Ez a kivételes könyv India ősi védikus szövegeiben található eredeti tanításokat dolgozza fel számodra. Stephen Knapp mindennapi példákon keresztül mutatja be, hogy mostani tetteidnek milyen pozitív és negatív hatásai lehetnek a jövőbeli életeidre. Miért fordulnak elő bizonyos helyzetek; például miért történnek rossz dolgok jó emberekkel? Erre és hasonló kérdésekre is választ kaphatsz, ezáltal sokkal közelebb jutva ahhoz, hogy megérthesd, hogyan formálódik sorsod valójában, és erre hogyan lehetsz hatással. A Karma és reinkarnáció részletesen kitárgyalja az olyan érdekfeszítő témákat is, mint: • A reinkarnáció elismerése világszerte • Reinkarnáció a kereszténységben • Hogyan vándorlunk testről testre • A mennybe vagy a pokolba utazunk-e • A reinkarnáció oka • Szabad akarat és választás vagy predesztináció • Milyen lehet a következő életünk • Hogyan szabadulhatunk fel a reinkarnáció további körei alól Hogyan formálódik a sorsunk? Miért történnek rossz dolgok az emberrel? Van-e szabad akarat? A Karma és reinkarnáció azoknak szól, akik szeretnék mélyebb szinten átlátni az életünket alakító karmikus összefüggéseket, és ehhez autentikus forrásból származó magyarázatokat várnak.
Na stiahnutie
10,39 €

dostupné aj ako:

A mindenségnél is hatalmasabb


Mi van akkor, ha mindaz, aminek hiszed magad – tested, elméd, érzelmeid és kondícióid – valójában pontosan az, ami nem vagy? Mi van akkor, ha ez egyszerűen egy önkép, amely hamis azonosulásokból, megszokásból és feltételezésekből ered? A mindenségnél is hatalmasabb könyvében Mooji arra inspirál bennünket, hogy fedezzük fel igaz természetünket tiszta tudatosságként az egyszerű (ön)kutatás, az ösztönös belső megérzések, a bölcsesség-tanítások és a példabeszédek segítségével. Mooji egyenesen rámutat az Igazságra, ugyanakkor a mindennapi életben felmerülő kihívásokkal is foglalkozik, ezáltal felfedi azt a határtalan és időtlen szeretetet és szabadságot, amely legmélyebb lényünkben természetes módon illatozik. A világszerte egyre nagyobb tömegeket vonzó találkozókon ez a népszerű mester többezer ember szemét nyitotta fel azon különleges képessége segítségével, hogy a szavakkal ki nem fejezhetőt szokatlanul tisztán, humorosan, és rendkívüli melegséggel tudja átadni. Mooji az Advaita Vedanta mester, Sri H.W.L. Poonja, és a nagyszerű bölcs, Sri Ramana Maharshi vonalának közvetlen tanítványa. 1987-ben Mooji közvetlenül megtapasztalta a belső isteniséget, és a csendes nyugalom és megadás útját kezdte járni. A fénye vonzásának engedve egyre többen kezdték felkeresni, hogy felfedezzék az élő Igazságot. Mooji világszerte tart szatszangokat elvonulások, illetve spontán találkozók formájában.
Na stiahnutie
5,61 €

A szív imái


Lorna Byrne sok millió embernek segített már eddig is világszerte azzal, hogy felhívta a figyelmüket: mindenkinek van védőangyala, és valamennyien kérhetünk segítséget magától Istentől vagy az angyaloktól. Gyakran fordulnak hozzá tanácsért arra vonatkozóan, hogyan kell imádkozni és segítséget kérni, ezért a legújabb könyvében részletes útmutatást nyújt a témában. Emellett olyan imádságok szövegeit is közreadja, amelyeket a legkülönbözőbb élethelyzetekben és alkalmakkor felhasználhatunk – egy praktikus imakönyvet állított össze, mindenkinek. Lorna a fohászokat egyenesen Istentől vagy az angyaloktól kapta, és arra biztat: naponta imádkozzunk, tiszta szívünkből. Isten és az angyalok új üzenetekkel, imádságokkal segítenek minket életünk valamennyi területén, és ezek között olyanok is akadnak, amelyek meglepők lehetnek számunkra. Ebben a kötetben a következő problémákra és helyzetekre találhatunk imaszövegeket: gyógyítás; segítségnyújtás fájdalom és depresszió esetén; beteg hozzátartozók; gyermekek védelme; környezetvédelem; háború befejezése; túlsúlyosság és evészavarok; a halál és a haldoklás elfogadása; munkahely keresése; lakásunk eladása; anyagi segítség; problémamentes szülés; alvászavarok; a magány enyhítése és barátkozás; szexuális erőszak túlélése; vizsgaidőszak; szerelem és szeretet; szeretni valakit, akit nem kedvelünk; beteg vagy eltűnt állat megsegítése.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

A hormonrendszer titkai


Az ember maga a rejtély. Ebben fontos szerepet játszik hormonális rendszerünk, mely erőteljesen a földi létezéshez köt. A hormonrendszer területei a sorsunkhoz kapcsolódó leckéket rejtenek magukban, melyek akkor válnak láthatóvá, amikor már képesek vagyunk okulni, tanulni belőlük. Általános leckék is rejlenek e területeken, melyek mindannyiunk számára tanulságosak. Végtelenül izgalmas utazásra invitál a könyv, hol a FÉNY életre kel, a SZERETET melenget, s az ÉLET új értelmet nyerhet.
Na stiahnutie
3,13 €

Buddha   


„Két csapdát kell elkerülnünk az igazsághoz vezető úton. Az egyik, ha nem megyünk végig rajta, a másik, ha el sem indulunk.” Milyen út vezetett Sziddhártha herceg Buddhává válásáig? Deepak Chopra magával ragadó regényéből megismerhetjük a fiatal herceg felemelkedésének és megvilágosodásának teljes történetét. Gautama Sziddhártha herceg gyermeki évei bőségben és boldogságban teltek palotája oltalmazó falai között. Élete akkor vett fordulatot, amikor a felnőttkort elérve első lépéseit tette a nagyvilágban. Az ifjú és ártatlan herceg számára ismeretlen dolgokat tapasztalt meg. Borzalmas nyomort és szegénységet, betegséget, öregséget látott maga körül. Sziddhártha előtt egyszeriben feltárult az élet fájdalmas oldala, s ez lecsendesíthetetlen elhivatottságot ébresztett szívében. Úgy döntött, hátrahagyja rangját és az azzal járó pompát és örökséget, vándor szerzetesnek áll, hogy életét mások megsegítésének szentelhesse. Buddha ma a béke és nyugalom megtestesítőjeként él a köztudatban, azonban kifejezetten viharos életet élt sok-sok varázslatos eseménnyel, szerelemmel, küzdelemmel és lemondással fűszerezve. Intenzív spirituális utazása a halál kapujáig és azon is túl sodorta őt, hogy aztán ott, az elmúlás árnyékában szembesüljön emberi korlátaival és lelki szabadságával. Az anyagi világ okozta szenvedéseken felülemelkedve végül a megvilágosodottság állapotába merült. Buddha élete magával ragad és inspirál. Mindaz, amin átment, és a tapasztalatai általa felfedett igazságok élő ismeret formájában vannak jelen világunk minden szegletében. Deepak Chopra regénye nemesen egyszerű, szívszorító, mégis végtelenül szórakoztató mese egy lélek útjáról a megvilágosodás felé.
Na stiahnutie
9,27 €

dostupné aj ako:

Élet adta bölcsesség


Élet adta bölcsesség című könyvében Oprah betekintést nyújt azokba a mély beszélgetésekbe, melyeket hihetetlen népszerűségnek örvendő háromszoros Emmy-díjas tévés show-ja, a Super Soul Sunday forgatásai alatt meghívott vendégeivel, korunk legkedveltebb gondolkodóival folytatott. A kötetben szereplő párbeszédek és csokorba gyűjtött gondolatok többek között olyan nagy hatású spirituális tanítóktól származnak, mint Deepak Chopra, John Grey, Wayne Dyer, Eckhart Tolle, Brené Brown, Pema Chödrön és sokan mások. Oprah beszélgetőpartnereiként az emberi lét leginkább izgalmas kérdésein merengve osztják meg tanításaik esszenciáját velünk, olvasókkal. A gondolatok tíz fejezetbe rendezve kerültek a könyvbe. Ezek a fejezetek Oprah spirituális utazásának egyes állomásait reprezentálják, s ahogy láncra fűzte őket, mindegyikhez maga írt bevezetőt, sőt a sok gyönyörű fotó közül több a saját birtokán készült. Az Élet adta bölcsesség időtlen emlék. Egy értékes és megismételhetetlen válogatás, ami mindannyiunk számára olyan ajándékot nyújt, amely segít meglátni az élet apró örömeit és csodálatos lehetőségeit.
Na stiahnutie
12,08 €

dostupné aj ako:

Szivárvány ösvény a szeretet tükrében


A szeretetben általánosságban buktatók sorozata van jelen, melyekről nem beszél senki. A szeretet rejtélyes, titokzatos. Hangsúlyozzák a pozitív oldalt, de vajon mi lehet az érem másik oldalán? E könyv betekintést enged a szeretet teljes misztériumába, hol pozitív és negatív egyaránt jelen van. Mindezt lelkünk megsegítésére, hogy felismerhessük és elkerülhessük a láthatatlan csapdákat és megélhessük a legtöbb pozitívumot, amit e csodás erő tartogat számunkra. Gyakorlatok sorozatán keresztül járhatjuk végig a szeretet sugár útját, melyet az ember teremtése óta hordoz magában. Ez a könyv egy felejthetetlen utazás lelkünk aktív közreműködésével. Az egyes részek után érdemes kis szünetet tartani, hogy lelkünkben a megértés magja gyökeret verhessen. Nyitott szemekkel, halló fülekkel és érző szívvel haladva igazi csodákat hozhat életünkbe e kalandos utazás. Az életünk, a körülöttünk lévő világ valamilyen formában képezni fogja az olvasottakat.
Na stiahnutie
3,13 €

Álmodj bátran


A modern fizika azt tanítja, hogy gondolatainkkal magunk hozzuk létre a valóságunkat. Az indián sámánok szerint „létreálmodjuk” a világot. Amiben részt veszünk, az nem az általunk ismert alvás tevékenysége, hanem inkább egy nyitott szemmel való álmodás. A kozmosz természete szerint bármilyen elképzelésed van is magadról és a világról, az valósággá válik. Mihelyst ráébredsz az erőre, álmodj bátran! Engedd el a korlátozó hiedelmeidet és told félre a félelmeidet. Ha kicsúszik a kezünk közül ez az erő, az álmunk rémálommá válik. Az egyetlen módja, hogy véget vessünk ennek az ijesztő valóságnak, ha ráébredünk a tényre, hogy ez is csak egy álom – valamint arra, hogy képesek vagyunk egy jobb történetet írni, amelyet aztán az univerzum az együttműködésünkkel megjelenít. Amint megtapasztalod az álmodást, az életedben minden a helyére kerül. Lehetséges, hogy az események nem úgy történnek, ahogyan te szeretnéd, azonban a dolgok nagyobb rendjében igenis minden páratlan harmóniában működik. Alberto Villoldo ősi bölcsességek tanításait tárja fel, amelyekből kiderül, hogyan lehet valóságot létrehozni a teremtés láthatatlan mátrixából; megmutatja, hogyan léphetsz kölcsönhatásba ezzel a mátrixszal, hogy békés, egészséges és jómódú életet álmodhass magadnak. Rá fogsz jönni, hogy nincs is másra szükséged, csak bátorságra, hogy megteremtsd magad számára azt a boldogságot, amire vágysz! „Amikor megközelíted az álomnak, vagyis a teremtés nagy mátrixának bármelyik részét, módosíthatod a valóságot és megváltoztathatod az egész álmot, amelynek hullámai visszahatnak a múltra és hatással lesznek a jövőre.” Dr. Alberto Villoldo pszichológus és orvosi antropológus – számos sikerkönyv írója – több mint 25 évig tanulmányozta az Andok és az Amazonas vidékének spirituális gyakorlatait. Évente vezet expedíciókat az Amazonas vidékére és az Andok hegységbe, ahol a résztvevők az amerikai őslakosok bölcseitől tanulhatnak.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Gábriel Arkangyal


Ha útmutatásra van szükséged az életeddel kapcsolatban, jusson eszedbe, hogy Gábriel arkangyalhoz bármikor fordulhatsz! Hírmondó angyalod mindig veled van, és ha eddig nem is tudatosult benned jelenléte, fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy különleges üzeneteit eljuttassa hozzád. Vajon mennyit érzékelsz iránymutatásaiból? Tanuld meg közelebb engedni magadhoz és kristálytisztán érteni Őt! Doreen Virtue ebben a könyvben részletesen bemutatja neked Gábrielt, a híres hírmondó angyalt. Ő az anyák, az írók és a művészek hírnöke mindenhol a világon, és számodra is van mondanivalója. A gyermekvállalás gondolata foglalkoztat? Gyermekeddel kapcsolatos kérdéseid vannak? Fordulj hozzá iránymutatásért, és örömmel segít abban is! Inspirációképp Doreen Virtue olyan emberek igaz történeteit is megosztja veled, akiknek Gábriel adott útmutatást. Doreen Virtue 1997 óta tart rendszeresen Angyalterápia-kurzusokat, amelyeken ezreknek tanítja meg az angyalokkal és arkangyalokkal való kommunikációt. Pszichológiai tanácsadásból szerzett diplomát és PhD-t, és az angyali régiókkal foglalkozik. Többek közt Az angyalterápia kézikönyve, a Gyógyítás angyalokkal, a Napi útmutatás az angyalodtól című kötetek szerzője.
Na stiahnutie
5,32 €

dostupné aj ako:


Kategória "Duchovný rozvoj" zahŕňa knihy a zdroje, ktoré sa zaoberajú hlbšími aspektmi ľudskej existencie a rozvoja. Tieto materiály sa zameriavajú na posilňovanie duchovného povedomia, hľadanie zmyslu života a rozvoj osobného vzťahu k duchovným hodnotám. 

Kategória duchovného rozvoja je zameraná na objavovanie hlbších aspektov ľudskej bytosti a hľadanie zmyslu života. Tu nájdete knihy a zdroje, ktoré vás inšpirujú k hlbšiemu sebapoznaniu, duchovnej pohode a rastu. Táto kategória obsahuje diela týkajúce sa rôznych náboženstiev, duchovných tradícií, meditácie, filozofie a duchovného vývoja. Tu nájdete podnety na zvýšenie svojho duchovného povedomia a hľadanie harmónie vo vnútri seba.