! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Rodičovstvo a výchova strana 3 z 5

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

A nevem Anya. Vagy ahogy a gyerekeim hívnak: ANYA ANYAA ANYAAA ANYAAAAA


"„Szórakoztató, őszinte, és ami a legfontosabb, tényleg nagyon hasznos.” Helen McGinn, bestsellerszerző „Játékos, kipróbált és hatékony praktikák, amelyek tényleg működnek.” Dr. Elisha Goldstein, bestsellerszerző Nálatok is gyakran kiborul az a bili? Haha! Nem lep meg! Szülőnek lenni szörnyen stresszes, a gyerekek teljesen dilisek, te pedig egyébként is csak egy ember vagy, nem egy gép. Carla Naumburg, klinikai szociális munkás lányai olyan sokszor borították ki a bilit, hogy azon kapta magát, azt keresi a Google-ön egy különösképp kiakasztó helyzet közepén: „miért kiabálok a gyerekeimmel????” Ez a pillanat vezette el ennek a könyvnek a megírásához. Egy velős, együttérző, a témát megfelelő szemszögből vizsgáló, tippekkel alaposan megtűzdelt, anyai lelket támogató programot tett le az asztalra. Segít abban, hogyan fékezd magad, amikor már az agyvérzés határán vagy, hogyan légy nyugodtabb, boldogabb szülő, nyugodtabb, boldogabb kölykökkel. A nevem Anya. Vagy ahogy a gyerekeim hívnak: ANYA ANYAA ANYAAA ANYAAAA nem magyarázza meg, miért akadunk ki a gyerekeinkre, de mindent megtanít, amit tudnunk kell a stresszkezelésről és arról, hogyan toljuk ki a tűréshatárunkat a legemberpróbálóbb családi helyzetekben is. Carla Naumburg legfrissebb kutatásokon és bizonyítékokon alapuló könyve szívmelengető, vicces és rendkívül szimpatikus hangvételben ad útmutatást azoknak a szülőknek, akik éppúgy szenvednek a gyermeknevelés káoszában, ahogy ő annak idején. Az olvasók erőt meríthetnek belőle, kevésbé fogják szégyellni magukat nevelési kudarcaikért, és rájönnek, ahelyett, hogy hagynák kiborulni a bilit, inkább időben kiöntik a vécébe."
Na stiahnutie
9,86 €

Szeretetre éhezve


Valóban olyan nehéz időszak a kamaszkor?  Mit tehetünk szülőként vagy kamaszként egymás jobb megértéséért?  Mit és hogyan tanulhatunk egymástól, egymásról?  Milyen a kamasz? Meggondolatlan, nagyszájú, szemtelen, nyílt, túl őszinte, aktív és életteli? Csendes, visszahúzódó, szorongó, önbizalom-hiányos, zárkózott és lusta? Ahány család, annyi válasz - nem csoda, hogy a serdülőkorral kapcsolatban ennyi bizonytalanság van bennünk. Amikor gyermekünk tizenéves lesz, általában csak saját kamaszkori emlékeinkre, baráti jótanácsokra vagy legrosszabb esetben az igen elterjedt tévhitekre támaszkodunk.  Az ismert szakpszichológus, pszichoterapeuta szerző könyvében abban segít, hogy - szülőként, pedagógusként vagy kamaszként - felismerjük és helyükön kezeljük e tévhiteket. Saját terápiás esetei és kutatások felhasználásával megmutatja, hogyan érjük el, hogy a serdülőkor ne viharos, mindannyiunk számára megterhelő, „túlélendő" időszak legyen, hanem lehetőség. Lehetőség egymás és önmagunk jobb megismerésére - hiszen gyerekeink viselkedésükkel tükröt tartanak elénk -, és lehetőség arra, hogy átélhessük azt a mély, szeretetteli kapcsolatot, amelyre mindannyian, szülők és kamaszok is, valójában annyira vágyunk.
Na stiahnutie
9,89 €

dostupné aj ako:

Bullying - Zaklatók, áldozatok, szemlélők


Micsoda veszélyes kombináció: a társait terrorizáló gyerek, a kiszemelt áldozat, aki nem mer segítséget kérni, a tétlen szemlélők, valamint a felnőttek, akik a gyermekkor velejárójának tekintik az erőszakot! Ma már sajnos az újsághírek is arra figyelmeztetnek, hogy az iskolai terror akár tragédiához is vezethet. Barbara Coloroso könyve a mai korhoz igazított, átdolgozott változatban, az internetes zaklatásról szóló fejezettel kiegészülve kerül a magyar olvasók kezébe. A gyermeknevelés világszerte elismert szaktekintélye remekül használható eszközt ad a szülők, pedagógusok – és mindenekelőtt a gyerekek – kezébe. Ha tanácsait megfogadjuk, megszakíthatjuk az erőszak körforgását.
Na stiahnutie
8,79 €

Neveljük-e a gyerekeket?


A gyerekekről való gondoskodás alapvető emberi ösztön, a modern „gyereknevelés” elképzelése azonban alig harmincéves múltra tekint vissza. Ennek ellenére multimilliárdos forgalmú üzletté és egyfajta megszállottsággá vált, amellyel a szülők egy meghatározott típusú – okos, sikeres, jól nevelt, az életben elboldoguló – gyereket próbálnak „előállítani”. Alison Gopnik, a gyerekek tanulásával és fejlődésével kapcsolatos kutatások nemzetközileg elismert szaktekintélye ebben a könyvében azt vizsgálja, miért félrevezető, sőt egyenesen káros a szülő-gyerek kapcsolat eme 21. századi felfogása. Saját kutatásaira és az evolúciós pszichológia eredményeire támaszkodva bemutatja, hogy szülőként nem a gyerekek „alakítása” a feladatunk, hanem az, hogy a megfelelő körülményeket biztosítsuk számukra ahhoz, hogy a rájuk jellemző kreatív, játékos és kiszámíthatatlan módon megalkothassák önmagukat.
Na stiahnutie
10,65 €

dostupné aj ako:

Egy élet ajándékba. Hamvas ifjúság


Filmszerű képek, játékos humor, varázslatos hangulatok jellemzik Szabó Maák Sándor életigenlő történetét, melyben a mindennapi élet ártatlan, derűs örömei elevenednek meg. A beteg férjét ápoló idős hölgy, Iringó visszaemlékezéséből egy olyan élettörténet bontakozik ki, amelyből nem csupán az ifjúkori évek mozzanatai, az életút sarokpontjai tárulnak elénk, de az erdélyi szülővárost fojtogató diktatórikus hangulatot is szinte együtt éljük át a főszereplőkkel. Iringó, akinek a szüleit, barátnőjét is megismerhetjük, orvosnak készül, szerelmét, Nimródot a mérnöki pálya vonzza; sikeres felvételi esetén el kell válniuk egymástól.A kötet legfőbb erénye mégsem a korrajzban vagy a történet váratlan fordulataiban rejlik, sokkal inkább a kivetített belső monológok szépségében, a lapokon megelevenedő természetben, a történetmesélés egyediségében.
Na stiahnutie
5,61 €

Majd ?lesz időd magadra, amikor a gyerek alszik


„Hangosan ?nevettem!” – Diary of a Book Mum „Imádtam az őszinteségét.” – Busy Mama Book ClubSuzy és Demi gondtalanul élték húszas éveiket. Jól érezték magukat, nem kellett nagy döntéseket hozniuk. Aztán egy nap elhatározták, hogy gyereket vállalnak. Viszlát, lusta hétvégék, üdv nektek, álmatlan éjszakák, viták és ipari mennyiségű csoki! A nagy életmódváltás közepette Suzy rájött, hogy a legtöbb szülőknek szóló tanács enyhén szólva fenntartással kezelendő. De leginkább semmire se megy velük az ember.1. Az újszülöttek állandóan alszanak 2. A szoptatás alatt könnyebben lefogysz 3. A második terhességnél már minden sokkal egyszerűbb 4. Az első év után jobban élvezed majdSuzy K. Quinn, New York Times bestsellerszerző kíméletlen igazságai hamar célba találnak. A szülőség számos oldalát mutatja be, a szép mellett a kihívásokkal telit is, és valamennyi olvasónak segítséget nyújthat a szemléletével, a tökéletes szülő mítoszának elengedésével. Bátran kijelenthetjük, hogy leplezetlen őszinteségével és humorával szülők ezreinek kedvence lett. Szórakoztató sikerkönyve végre magyarul is megjelenik.
Na stiahnutie
9,86 €

Egyeseknek ?elveik vannak, nekünk gyerekeink


Az ?anyaságról tabuk nélkül. Két sziporkázó barátnő, Cat és Nat masszív online közösséget hozott létre anyukák számára, ahol a harcostársak megoszthatják ultravalóságos és egy picit korhatáros jelentéseiket az anyaság frontvonalából. Legyen szó arról, hogy a szülés utáni napokban mit nem kellene enni (csirkeszárny), vagy hogy mi a leghatásosabb módszer a férjed lecsillapítására, ha máris szexelni akar. Ez a könyv mindenre választ ad, amiről eddig máshol nem beszéltek. Cat és Nat soha el nem mondott sztorikat mesél az anyasággal járó stresszről, bűntudatról, örömről és a szennyes ruhákról (jaj, a szennyes!). Hét gyerekkel és több millió követővel a hátuk mögött volt lehetőségük részletesen megismerni a szülőség minden olyan apró részletét is, amit nem szívesen osztanánk meg a közösségi hálón. A könyv oldalai végigvezetnek a terhességtől a totyogós évekig és tovább. Viccesen őszinte tanácsokkal látnak el, például arról, hogy mire lesz igazából szükséged a kórházban, ahhoz képest, amit eddig gondoltál (mint például az ajakápoló), mit vigyél inkább (aranyérpárna), vagy mennyire kellene aggódnod a baktériumok miatt (nem annyira, mint gondolod). Polgárpukkasztó humorukkal és szenvtelen mítoszdöntögetéssel a tökéletesség ellen vívott csata rettenthetetlen élharcosai, Cat és Nat első közös könyvükben biztosítanak arról, hogy mindent jól csinálsz, és ezt hiteles, saját tapasztalataikra épülő beszámolóikkal támasztják alá e kiadvány formájában.
Na stiahnutie
9,86 €

A cudar édesanya


„Azért olyan vonzók a mesék, mert rezonálnak nagyon elemi közös élményeinkkel, mindennapi életünkkel, a gyerek életével, a felnőtt életével.”
Na stiahnutie
8,87 €

Lelkesedés


„Mindig attól félünk, hogy gyermekeink bizonytalan anyagi helyzetbe kerülnek. Az igazi veszély az érzelmi szegénységből fakad.”A lelkesedés szárnyakat ad, szabályosan zsenivé varázsol. Ezt ösztönösen tudjuk, de újabban a tudomány is magyarázatot ad arra, mi történik pontosan bennünk, amikor lelkesedünk.„A lelkesedés velünk született. Nem szükséges sem edzeni, sem fejleszteni; olyan, akár egy belső tó. Sokszor mégis felhők és fátylak borítják, amiket elegendő lenne félrehúzni” – írja André Stern.A Játssz, hogy érezz, hogy tanulj, hogy élj! után egy újabb reményt sugárzó könyv a gyermekkorról, az emberiség legfőbb erőforrásáról, a lelkesedés erejéről, amely mindannyiunkban ott lakozik. „Stern könyve tele van ötletekkel és gondolatokkal, amelyek mindenkit megérintenek, akinek gyermekekkel van dolga.” – Neue Züricher Zeitung„André Stern már két legutóbbi könyvével is olyan szerzőként és kortársként mutatkozott be, akinek érvelései túlmutatnak nemcsak a fősodrású, de még az alternatív tanítási koncepciókon is. Mondanivalójának súlypontja mégis az emberi lény érzelmi, szociális és kognitív kompetenciáiba vetett bizalom, aminek a gyermek felnövekedése középpontjában kellene állnia, történjen az a családban, az óvodában vagy az iskolában.” – Winfried Stanzick
Na stiahnutie
8,17 €

Neveljük fel egymást!


A kötetben szülők hangját halljuk, akik a saját történeteiket beszélik el gyerekeik neveléséről és arról, hogyan nevelik őket a gyerekeik; nyomon követhetjük, idővel miként változik ez a sarkalatos kapcsolat. Szülők és különböző korú gyerekek ismerhetnek magukra a gondolatébresztő és megrendítő beszámolókban, és teljesen más fényben láthatják a saját „nevelődésüket”.
Na stiahnutie
5,61 €

Sz@ranyu naplója


EZ NEM NEVELÉSI KÉZIKÖNYV, EZ A VALÓ ÉLET! A Szaranyu naplója olyan őszintén ír az anyaságról, mint amilyen a valóságban: a piszkos, őrjítő, derűs valóságról, arról, hogy nem létezik amolyan "egy kaptafás" megközelítés, és hogy időnként teljesen rendben van, ha fogalmad sincs, mit csinálsz. A lecke, amit megtanult, miközben két kissráccal viaskodott - a születéstől a fogzásig, a hajnali három órás etetésektől a hisztizésekig, a játszóházaktól a szobatisztaságra szoktatásig - hangos nevetésre ingerel, és megnyugtat a tény, hogy határozottan nem vagy ezzel egyedül...
Na stiahnutie
9,83 €

dostupné aj ako:

Fogd a kezem!


A gyereknevelés nem a gyerekek „megjavításáról", hanem a velük és az önmagunkkal való jó kapcsolatról szól. A gyerekeknél egyre gyakrabban és egyre korábban jelentkeznek a stressz okozta, sokszor megmagyarázhatatlannak tűnő testi tünetek. Ezeket nem könnyű felismerni, különösen, ha a szülők maguk is rohannak, feszültek és a saját problémáikkal küzdenek. Szülőként viszonylag keveset tekintünk magunkba, hiszen a gyerekeink vannak a figyelmünk középpontjában, és az ő megértésükhöz szeretnénk eszközöket kapni. De a gyereknevelés valójában leginkább a „szülőnevelésről" szól. A nagy sikerű Gyereknevelés dán módra című könyv szerzője, Iben Dissing Sandahl azt hangsúlyozza, hogy a gyerekeket érő stressz ellen a leghatásosabb védelmet a gondoskodó, valódi elfogadáson alapuló, mély szülő-gyerek kapcsolat jelenti. Ennek megteremtéséhez és saját magunk „szülői neveléséhez" ad tanácsokat szerzőtársával együtt – kioktatás nélkül, őszinte történetekkel saját (tökéletlen) életükből anyaként és gyakorló pszichológusként. A kötet utószavában Deliága Éva gyermekpszichológus a gyermekkori stressz, szorongás és a testi tünetek kapcsolatára világít rá. Iben Dissing Sandahl író, pszichoterapeuta, tanár és előadó. Több mint húsz éve dolgozik terapeutaként gyerekekkel és gyerekes családokkal. A Gyereknevelés dán módra és a Játék dán módra című nemzetközi bestsellerek szerzője. Két gyereke van.
Na stiahnutie
8,87 €

dostupné aj ako:

Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel


"Amikor gyermekünk első osztályos lesz, nemcsak az ő élete változik meg, anyaként mi is új kihívások elé nézünk. A stressz és a mindennapos szervezési feladatok mellett az anyaság új szerepeivel is meg kell birkóznunk, ami további feszültségek és bizonytalanság forrása lehet. Fel kell készülnünk arra is, hogy megválaszoljuk gyermekünk az élettel kapcsolatos kis és nagy kérdéseit, és olyan témákról beszélgessünk vele, amelyeket sok szülő kényesnek tart – ehhez azonban előbb gyakran nekünk magunknak is ki kell alakítanunk az ezekkel kapcsolatos álláspontunkat. Sarah Napthali, a Buddhizmus anyáknak és a Buddhizmus kisgyerekes anyáknak szerzője két fiú édesanyja, így saját gyakorlatán keresztül tudja bemutatni, hogyan segíthetnek a buddhizmus elvei az iskolás években felmerülő kihívások kezelésében. Bölcs humora, személyes példái és átgondolt tanácsai segítenek, hogy világnézettől függetlenül úgy tudjunk helytállni ebben az időszakban, hogy közben megőrizzük családunk harmóniáját."
Na stiahnutie
9,89 €

Kis katonák


"Miért teljesítenek kimagaslóan a kínai diákok a PISA-felméréseken? Mit érdemes átvenniük Kínától a nyugati iskolarendszereknek? Megőrizhető-e a kritikus gondolkodás és a kreativitás tekintélyelvű tanítási módszerek mellett? Lenora Chu kínai-amerikai újságíró sanghaji óvodába íratja hároméves kisfiát, Rainey-t. Eleinte megdöbbenti az ott tapasztalt szigor, a tekintélyelvű tanítási módszerek, és kétségei támadnak döntését illetően. Elhatározza, hogy feltérképezi a kínai oktatási rendszer működését: számos diákkal, szülővel és neves oktatási szakemberrel készít interjút, kínai és angol forrásmunkákat tanulmányoz. A Kis katonák egy kisfiú mindennapjain keresztül mutatja be, hogyan tanítják fegyelemre már az óvodásokat is, és milyen áldozatos munkával készítik fel a tanárok diákjaikat az előttük álló kihívásokra. Nemcsak a kínai osztálytermek zárt ajtói mögé nyerhetünk betekintést, hanem a gyereknevelés és az oktatás számos jelenkori problémájával is szembesülhetünk."
Na stiahnutie
9,89 €

Elárult gyerekkor


Soha nem késő tanulni és nevelni a bennünk élő gyermeket, önmagunkat, még akkor sem, ha képtelenségnek tűnik. A könyv, amit a kezedben tartasz, az életet tisztán felfogó gyermekeken keresztül mutat be egy olyan történetet, ahol a nehéz sorsok szeretetteljes segítséggel változtathatóak.   Melyik kincs ér többet egy ölelésnél?
Na stiahnutie
4,23 €

Lájkolj okosan


A szexualitás Isten ajándéka Nincs a földön nagyobb erő mint a szeretet a szexualitás és a szerelem. A kapcsolatok valójában életet és halált meghatározó jelentőséggel bírnak. Hogyan készülhetünk fel a jelenben a jövőbeli kapcsolatunkra? A Lájkolj okosan! szerzője Levi Lusko nyers őszinteséggel osztja meg saját élettapasztalatait és Isten Igéjét arról hogyan lehet... - kiküszöbölni a korábbi bűnök miatti keserűséget a házasságban és a halálos ágyon; - ellenállni az instant megoldásoknak, és megérteni, mire vágyik igazán a szívünk, - elkerülni vagy begyógyítani a szexuális bűnök okozta jövőbeli sebhelyeket azzal, hogy már ma okosan élünk; - a gyermekeinkkel folytatott ügyetlen "felvilágosító" beszélgetéseket valódi párbeszéddé tenni, amely bölcs döntésekhez vezet; - egy kiüresedett házasságot megmenteni, és a kiszámítható kényelmességet izgalmas intimitássá változtatni. Istennek nem az a szándéka, hogy megfosszon az örömtől, hanem hogy minél többet adjon belőle. Ha belefáradtál az állandó keresésbe és megalkuvásba, ha eleged van az egyedüllétből, ha érzéketlenné tett a pornográfia és az alkalmi kapcsolatok, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy arra, hogyan tudnád még izgalmasabbá tenni a házasságodat, akkor ez a könyv neked szól. "Ez több mint egy egyszerű könyv - ez egy mentőmellény!" Chris Tomlin Grammy-díjas zenész és a "Good good Father" című könyv szerzője Ajánlott korosztály: 16+
Na stiahnutie
7,01 €

Játék dán módra


Teljesítményorientált korunkban túl nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekek oktatására, fejlesztésére ahelyett, hogy hagynánk, hogy önállóan, irányítás nélkül fedezzék fel saját magukat és az őket körülvevő világot. Pedig a fantáziára, mozgásra és együttműködésre épülő kötetlen szabad játék nem időpazarlás. Éppen ellenkezőleg: erősíti a problémamegoldó képességet, növeli az érzelmi rugalmasságot, az önbizalmat, segít feldolgozni a konfliktusokat, félelmeket, és így csökkenti a stresszt – ezzel pedig olyan készségeket fejleszt, amelyek elengedhetetlenek a boldog gyerek- és felnőttkorhoz. A kötetlen szabad játék régóta meghatározó része a dán kultúrának és gyereknevelésnek. Iben Dissing Sandahl, a nagy sikerű Gyereknevelés dán módra – Hogyan neveljünk életrevaló és magabiztos gyereket? társszerzője ebben a könyvében saját gyermekpszichológusi és szülői tapasztalataira támaszkodva gyakorlati tanácsokkal segíti a szülőket, pedagógusokat, hogy miképpen építhetik be a játékot a mindennapokba.
Na stiahnutie
8,87 €

dostupné aj ako:

Ki vigasztalja meg a gyerekeket?


"„Visszatartom a dühömet. Ha kiengedném, akkor megtelne vele az egész szoba.” „Azt képzeltem, hogy akit szeretek, annak baja esik, mert én rossz vagyok.” „Nem volt egy élő lélek, aki megértett volna, és ez végtelenül magányossá tett. Megtanultam a leckét, hogy tapintatból erről nem beszélünk.""Vajon mit élnek át a gyerekek, amikor szüleik válnak, vagy amikor elvesztik egy közeli családtagjukat? Mire van szükségük ezekben a nehéz időkben? És ki vigasztalja meg őket, ha a szülők saját fájdalmukban, dühükben nem tudnak feléjük fordulni? Súlyos veszteség idején a gyerekek legtöbbször nem tudják megfogalmazni, min mennek keresztül. Modern világunkban ráadásul a gyász tabu: a felnőttek sokszor saját érzéseikkel sincsenek tisztában, nemhogy a gyerekekével. Így a hiány meggyászolásában – ha egyáltalán megtörténik – a kicsik általában magukra maradnak, és ez a magány és elhagyatottság felnőttéletükre is kihat. Singer Magdolna gyászterapeuta bevezet minket egy rejtett világba: gyerekek és felnőttek mesélnek fiatalon átélt veszteségeikről, és arról, miként tudtak megküzdeni fájdalmas érzéseikkel. Harminc különálló történet segít megérteni, mit éreznek és észlelnek a gyermekek válás és halotti gyász idején, a megható önvallomásokból pedig az is felsejlik, hogyan vigasztalhatjuk, támogathatjuk őket életük e nehéz szakaszában. "
Na stiahnutie
8,87 €

dostupné aj ako:

Autista a gyermekem


Az elmúlt években több autizmussal élő személy önéletrajzából kaphattunk pontosabb képet arról, hogyan is élnek és éreznek az autista emberek. Ebből a hiánypótló interjúkötetből azonban megismerhetjük az autista gyermeket nevelő szülők megéléseit is: miként változtatta meg eredeti terveiket, szerepeiket, az önmagukról kialakított képet, amikor azzal szembesültek, hogy gyermekük másként fejlődik, és hogy ez a másság örökre az életük része lesz. Szülők mesélnek kendőzetlenül mélypontokról, végeláthatatlan küzdelmekről, tehetetlenségről, de humorról, lelki erőről, támogató kapcsolatokról és arról is, hogyan lehet továbblépni a nehéz élethelyzetekből. Az interjúk olvasása közben az érintett szülők ötleteket, kapaszkodókat találhatnak saját nehézségeik kezeléséhez, a szakemberek pedig ahhoz, miként tudják segíteni az együttműködést. A szenvedés és a kiútkeresés egyetemes emberi tapasztalat, így ez a könyv saját életutunk, önmagunkhoz és a világhoz való viszonyulásunk megértéséhez is hasznos olvasmány.
Na stiahnutie
9,89 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je určená pre všetkých rodičov, starých rodičov a ľudí, ktorí majú záujem o témy týkajúce sa výchovy detí a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú užitočné rady, návody a inšpiráciu, aby ste mohli lepšie porozumieť svojim deťom, ich potrebám a rozvíjali vzťahy s nimi.

Kategória "Rodičovstvo a výchova" zahŕňa knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi rodičovstva, starostlivosti o deti a výchovy. Nájdete tu knihy o tehotenstve, novorodencoch, batoľatách, predškolákoch, školákoch a ďalších vekových skupinách detí. Tieto knihy vám poskytnú rady pre každodenný život s deťmi, problémy, s ktorými sa môžete stretávať, a spôsoby, ako lepšie porozumieť potrebám a emóciám vašich detí.

Pri prehľadávaní tejto kategórie narazíte na knihy, ktoré vám ponúkajú návody na komunikáciu s deťmi, riešenie konfliktov, podporu ich rozvoja, vzdelávania a kreativity. Tieto knihy vám môžu pomôcť získať nové perspektívy a metódy výchovy, aby ste mohli byť lepšími rodičmi a podporovať zdravý a šťastný vývoj vašich detí.