! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Young adults strana 11 z 39

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Láska a iné nehmatateľné veci, ktoré tak nevyhnutne potrebujeme


Aiden to nemal v živote ľahké. A teraz je mŕtvy. Jednou z mála vecí, ktorá po ňom zostala, je fascikel s listami, ktoré adresoval svojej priateľke. Tá sa teraz skrz ne dozvedá viac o svojom zosnulom priateľovi, opäť prežíva ich spoločné chvíle jeho očami a popri tom sa snaží vyrovnať s jeho smrťou. Príbeh o láske, priateľoch, smútku, radosti, o vyrovnávaní sa s realitou a o všetkých nehmatateľných veciach, ktoré tak nevyhnutne potrebujeme.
Na stiahnutie
5,90 €

Klub divných


Svet je farebný a absurdný, tak prečo sa neprispôsobiť? Počnúc fialovými vlasmi a končiac záľubou v maľovaní kedykoľvek a kdekoľvek, Mia je rozhodne neobyčajnou osobou. Študuje v maturitnom ročníku, no zo života si ťažkú hlavu nerobí. Čas trávi so svojimi uletenými kamarátmi v partii, ktorá neraz priťahuje pohoršené pohľady okoloidúcich. Stabilita bezpečnej bubliny sa naruší, keď Mia spozná tajomnú a tichú Violu. Navyše sa v partii začína to, čo nepochybne ohrozí jej súdržnosť – láska.
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

Poslední dny Archieho Maxwella


Tátové odcházejí z domova v jednom kuse. Není na tom nic zvláštního, fakticky. Jackův táta si našel jinou ženu. Moův taky. Ale Archieho táta? To je docela jiná historie - příběh, který si Archie musí nechat pro sebe. Kdyby na to totiž přišla Tia, nebo snad dokonce jeho kamarádi, bylo by po něm. Ale lidé z jeho okolí pečlivě střeží svá vlastní tajemství - tajemství, která Archieho dny navždycky promění k nepoznání.
Na stiahnutie
9,89 €

dostupné aj ako:

Bozky a croissanty


Mia odjakživa vedela, že jej osudom je stať sa baletkou. Má to predsa v krvi – podľa rodinnej legendy jej prapraprastará mama tancovala v Parížskej opere a pózovala samotnému Degasovi! Na rozdiel od mamy to Mia nepovažuje za rozprávku, ale za znamenie. Plánuje stráviť leto vo Francúzsku a drieť na svojom sne, no plány sa jej rýchlo skomplikujú. Prvým problémom je jej rivalka Audrey, ktorá si nedá ujsť jedinú príležitosť, aby jej ukázala, že je lepšia. Ďalším je učiteľ baletu s nezvládnuteľnými nárokmi. A napokon Louis. Odzbrojujúco očarujúci Louis, ktorý ju rozptyľuje v jej baletnom úsilí. Chce Mii ukázať Paríž zo sedadla svojho mopedu a ona sa mu s radosťou usadí za chrbát a vozí sa s ním popri rozsvietenej Eiffelovke. Mia sa pôvodne plánovala venovať baletu s plným nasadením... Lenže v Paríži udáva tempo láska.
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

Riziko


Brenna je ostré dievča, aspoň to všetci tvrdia. Nepoddáva sa strachu a názor druhých je jej ukradnutý. Drží sa však jedného pravidla. Nikdy nespí so súpermi. Ako dcéra trénera briarského hokejového tímu by sa s rivalom nezaplietla za žiadnu cenu. Žiaľ, osud vie byť krutý a Jake Connelly je presne ten prípad. Brenna ho však zúfalo potrebuje, aby jej pomohol získať vysnívanú stáž, a ten nafúkanec jej to vôbec neuľahčuje. Arogantný, otravný, aj keď výnimočne príťažlivý harvardský útočník Connelly má predstierať, že je jej frajer. A za každé falošné rande požaduje jedno skutočné. Z chodenia s Jakeom Connellym nemôže vzísť nič dobré. Otec by ju pretrhol a kamaráti zatratili, ibaže v stávke je Brennina budúcnosť. No určite sa doňho nezaľúbi. Také riziko nepodstúpi!
Na stiahnutie
10,40 €

dostupné aj ako:

Upírska akadémia 3: Tieňom pobozkaná


Rose vie, že láska medzi strážcami je zakázaná. Jej najlepšia priateľka Lissa, posledná dragomírovská princezná, musí byť pre ňu vždy číslo jeden. Keď však ide o božského Dimitriho Belikova, pravidlá neplatia. Hoci to znamená klamať Lisse a ohroziť ich dlhoročné priateľstvo. Odkedy Rose zabila prvého strigoja, niečo sa v nej zmenilo. Myseľ jej zahaľuje temnota a duchovia ju varujú pred nesmrteľnými nemŕtvymi. V bitke ako z najhorších nočných môr si Rose bude musieť vybrať medzi životom, láskou a dvoma ľuďmi, na ktorých jej záleží najviac...
Na stiahnutie
9,09 €

dostupné aj ako:

Boli sme tu


Po úspešnej trilógii Klub okašlaných báb a románoch Všetci sme snehové vločky, To sa môže stať len vo filme a Všetky moje slzy prichádza známa autorka Holly Bourne s novou knihou Boli sme tu. Paige je už niekoľko rokov šéfredaktorkou školského časopisu. Píše sa v ňom, aká je Grace úžasná (klamstvo), ako Laura preberá všetkým babám frajerov (klamstvo) a akú má ona sama úžasnú rodinu (čuduj sa svete, tiež klamstvo). V maturitnom ročníku dostane Paige na starosti ročenku a Grace s kamoškami už presne vedia, čo v nej bude. Tentoraz však už nejde len o nevinné klamstvá. Rady by zverejnili zlomyseľné výmysly, ktoré ich spolužiakom naozaj ublížia. Aj keď to Paige môže vyjsť draho, rozhodne sa prestať klamať a s pomocou Elijaha - jediného chalana, ktorý jej kedy rozumel - odhaliť pravdu. Ročenka je na to ako stvorená! Traumy, klebety, lásky a všetky životné drámy, ktoré sa odohrávajú na strednej škole, nájdete v tejto neuveriteľne vtipnej knihe od kráľovnej britskej YA Holly Bourne.
Na stiahnutie
9,09 €

dostupné aj ako:

Nočný motýľ


Nevie, čo je to pokojný spánok. Veď stačilo, aby na chvíľu zabudla na svoj údel, a jej život sa obrátil naruby. Dva roky po nešťastí na školskom výlete je Dora opäť na výslní. Konečne je sama sebou a bolestivé spomienky na strednú školu pomaly blednú. Končí prvý ročník na fakulte žurnalistiky, hlavu má plnú prázdninových plánov, už musí iba spraviť poslednú skúšku a dokončiť článok do univerzitného časopisu. Na všetko je pripravená. Avšak len do chvíle, keď po neplánovanej nočnej prechádzke natrafí vo svojom byte na nepríjemné prekvapenie. S pomocou bezstarostného suseda Adriána odkrýva tajomstvá, ktoré poriadne zatrasú jej svetom. Naozaj niekoho vydesil nevinný článok pre školský časopis? Snaží sa ju niekto zmanipulovať alebo jej iba otvoriť oči? Jedno je isté. Ktosi je presvedčený, že smrť Dorinej spolužiačky nebola nehoda...
Na stiahnutie
10,40 €

dostupné aj ako:

Americká kráľovná


Na čele Ameriky stojí prvý raz v histórii kráľovná Beatrice. Pre dobro krajiny sa musela vzdať lásky, Connora by na tróne po boku kráľovnej Američania nikdy neprijali. Láme jej to srdce, no dohodnutá svadba s Theodorom je nevyhnutná. A aj keď k Beatrice vzhliada celá Amerika, cíti sa úplne sama. Bez otca je stratená, nepodporujú ju ani mama a súrodenci. Jej sestra Samantha má príliš veľa starostí s budovaním imidžu neskrotnej tínedžerky. A jej všetkými zbožňovaný brat Jeff si musí upratať ľúbostný život, ktorý mu nabúrali dve dievčatá. Beatrice nikdy nepredpokladala, že byť dobrou kráľovnou znamená prísť o vlastný život. No čím viac času trávi s Theodorom, uvedomuje si jeho silu, dobrosrdečnosť a nepopierateľnú príťažlivosť. Kto pomôže Beatrice stať sa kráľovnou, akú si Amerika zaslúži?
Na stiahnutie
10,50 €

dostupné aj ako:

Alea, dievča mora 6 – Rieka zabudnutia


Alea a jej priatelia na lodi Crucis prišli o svoje spomienky. Nepamätajú si niekoľko posledných týždňov. Musia sa začať orientovať v odrazu neznámom svete. Prečo po nich idú? Kto je ten podivný muž v čiernom kabáte, ktorý ich sleduje z brehu? A nemala náhodou Alfa cru o jedného člena viac? Alea to však nevzdáva. Nebola by to ona, keby aj napriek nepriazni osudu neprijala boj so svojimi protivníkmi. Chce urobiť všetko pre záchranu priateľov a, samozrejme, oceánov.
Na stiahnutie
12,60 €

Môj prvý tanec


Evie už neverí v lásku – veď každá sa končí katastrofou. Presvedčili ju o tom aj jej rodičia. O to viac ju šokuje, keď sa jej pred očami premietne koniec každého vzťahu – stačí, aby sa pred ňou zamilovaní pobozkali. Evie sa snaží pochopiť, prečo sa jej to deje, a osud ju zavedie do tanečnej školy. V nespútanom rytme tanca spoznáva chalana menom X. A Evie tento spontánny umelec s romantickou dušou, ktorý sa neváha pustiť do každého dobrodružstva, stále viac očaruje. Oplatí sa nakoniec pre lásku riskovať?
Na stiahnutie
8,80 €

dostupné aj ako:

A hazudósok családja


A TikTokon páratlan népszerűségre szert tett New York Times bestseller Hazudósok lebilincselő előzménye egy másik nyárba röpít el, amelynek titkai évtizedeken át kísértik majd a családot. Egy szélfútta magánsziget Massachusetts partjaitól nem messze.Egy éhes óceán, melyben titkok és bánatok örvénylenek.Egy megszállott örökösnő. Egy ellenállhatatlan, kiismerhetetlen fiú.Megbocsáthatatlan árulások és rettenetes tévedések nyara. Üdv megint a Sinclair családban.A hazudósok családjában. Amint a titkok kitudódnak, nem lehet őket elfelejteni – ezért javasoljuk, csak A hazudósok után olvassa ezt a könyvet.
Na stiahnutie
7,01 €

Má druhá šance


Co byste dělaly, kdyby vás kluk, do kterého jste bláznivě zamilované, viděl jen jako svou nejlepší kamarádku? Sedmnáctiletá Lorn je basketbalová hvězda, ale v lásce je naprosto nesmělá, a proto Theo nemá o jejích pocitech ani ponětí. Jinak by jí nikdy nepředložil tenhle neuvěřitelný návrh: Lorn by s ním měla jít na školní ples - ale jen proto, aby se zbavil všech holek, které by mu rády dělaly doprovod! Pak se ale spojenectví z rozumu změní v něco mnohem hlubšího. Lorn i Theo se totiž náhle ocitnou tváří v tvář problémům, které hrozí navždy změnit jejich životy...
Na stiahnutie
13,68 €

Rozchodové blues


Zoznámte sa s Niou, mladou dvadsiatničkou, ktorá sa po psychickom zrútení snaží vrátiť svoj život späť do normálu. Príchodom do Londýna sa spolu s novými kamarátkami a sesternicou Lynn prediera dospeláckym životom, ktorý rozhodne nie je taký ružový, ako si predstavovala. Presvedčená, že je v poriadku, sa po rokoch stretáva s mamou, zároveň sa prvýkrát zamiluje a ani len netuší, že jej život sa ešte viac skomplikuje. Nii, zmätenej zo svojich pocitov a strachu z nového vzťahu, sa vracajú depresívne etapy, z ktorých sa snaží vyhrabať. Ako mohla tušiť, že byť dospelým je len začiatkom dospievania?
Na stiahnutie
7,00 €

Paddington megoldja


Legyen szó vízvezeték-szerelésről, kéményseprésről, a narancslekvárgyár meglátogatásáról vagy az iskolai krikettmeccsről, Paddington mindig kész segíteni – a Brown család őszinte rémületére. Ám ha kedvenc mackónkról van szó, két dolog biztos: a nevetés és a happy end. Hiába a sok balfogás, a végén Paddington megoldja!
Na stiahnutie
7,30 €

Aristoteles a Dante objavujú hlbiny neznáma


Pokračovanie knihy Aristoteles a Dante spoznávajú svet a tajomstvá vesmíru, príbehu o dvoch neobyčajných chlapcoch z pohraničného mesta, ktorý si získal srdcia čitateľov aj množstvo prestížnych ocenení. Ari strávil celú strednú školu tým, že skrýval, kým v skutočnosti je, takmer nerozprával a snažil sa byť neviditeľný. Myslel si, že ani v maturitnom ročníku to nebude inak. Ale keď sa zamiloval do Danteho, niečo sa v ňom zlomilo. Odrazu sa otvára novým priateľom, zastáva sa tých, ktorých šikanujú, a jeho hlas je konečne počuť. A stále je tu aj Dante, nádherný, duchaplný Dante, ktorý niekedy dokáže Arimu liezť na nervy a zároveň ho napĺňať túžbou. Obaja chlapci sú odhodlaní budovať si vzťah a nájsť si vlastnú cestu vo svete, ktorý im nerozumie. Ale keď Ari musí čeliť nečakanej strate, neostáva mu nič iné, len bojovať ako nikdy predtým, aby mohol žiť šťastný život, ktorý patrí len a len jemu.
Na stiahnutie
10,49 €

Simon ?és a Homo sapiens-lobbi


Simon Spier tizenhat éves, és próbálja kifundálni, ki is ő valójában, és mit is keres. De amikor a nagyon is elbűvölő Blue-nak címzett egyik e-mailje rossz kezekbe kerül, a dolgok sok szempontból bonyolódni kezdenek. Mert Simon számára óriási dolog, hogy belezúg Blue-ba... Egy piszkosul, nagyszerűen, lehengerlően és falrengetően nagy dolog...  Simon, aki ódzkodik a változástól, meg kell, hogy találja a módját, hogy kilépjen a komfortzónájából, mielőtt erővel billentik ki onnan, és úgy kell megtennie, hogy ne idegenítse el a barátait, ne blamálja magát vagy ne szúrja el a legzavarbaejtőbb, legimádnivalóbb pasival a boldogság lehetőségét, akivel személyesen sosem találkozott.  Hihetetlenül mulatságos és szívbe markoló történet a felnőtté válásról és önmagunk felvállalásáról.  A regény, és a belőle készült Kszi, Simon c. film is hatalmas világsiker.  „Őszinte, időtlen, és a végén tuti sírni fogsz” Teen Vogue   
Na stiahnutie
9,83 €

Reputation ?– Kinek a jó híre?


Lex Croucher végtelenül szórakoztató regénye egy klasszikus romantikus vígjáték a Bajos Csajok és Jane Austen rajongóinak. A szülei által elhagyott, középosztálybeli Georgiana Ellers új városba költözött, hogy az elmondhatatlanul savanyú nagynénjével és nagybátyjával éljen. Egy különösen unalmas bulin találkozik a titokzatos Frances Campbellel, a társaság egyik gazdag tagjával, aki olyan életet él, amilyet Georgiana a legmerészebb álmaiban sem tudott volna elképzelni.  A magányos és sebezhető Georgiana bekerül tehát Frances és az ő őrülten gazdag, erkölcstelenségben tobzódó barátainak társaságába. Georgiana előtt egy új világ tárul fel: részeg dorbézolás, féktelen éjszakák, sármos fiatalemberek és a társadalom legfelsőbb rétegei.  De lehet, hogy a felső tízezerbe való belépés ára sokkal magasabb, mint amennyit Georgiana hajlandó fizetni érte…
Na stiahnutie
9,80 €

Alex hét napja


Luca a ház tetején ül és énekel. Az emberek döbbenten nézik lentről, és a kislány bátyja, a tizennégy éves Alex zokogva borul térdre. Egyedül ő tudja: ha a húga lezuhan a tetőről, arról csakis ő tehet. Hét nap - ennyi kellett ahhoz, hogy a fiú mindent tönkretegyen maga körül. Akkor kezdődött az ámokfutás, amikor az apja lelépett otthonról, és a dühös Alex ellopott egy különös, foltos kutyát. Ettől a naptól fogva a fiú csal, hazudik, ármánykodik, haragszik az egész világra. Még szerelmét, Vivit is megalázza, mert a lány nem szereti őt viszont. Hét nap telik el a gonosz jegyében - s már Alex húgának élete a tét. Vajon minden bűnre van bocsánat? Enyhítő körülmény-e a viszonzatlan szerelem, a zűrös kamaszkor és egy zsarnok apa? Nógrádi Gábor izgalmas, felkavaró regénye ezekre a kérdésekre is választ keres. (A könyv korábbi kiadása A gonosz hét napja címen jelent meg a Móra Kiadónál.)
Na stiahnutie
5,91 €

V knižnej kategórii Young Adults objavíte fascinujúci svet literatúry pre mladých, ktorá kombinuje dobrodružstvo, emocionálnu hĺbku a osobnostný rast.Tieto knihy sú určené pre mladých čitateľov, ktorí hľadajú príbehy, ktoré ich oslovia, inšpirujú a pomáhajú im porozumieť svetu a sebe samým.

Kategória kníh Young Adults je plná rozmanitých žánrov, vrátane romantiky. Prinášame vám silné a autentické postavy, ktoré čelia výzvam, objavujú svoju identitu a nachádzajú svoje miesto vo svete.Knihy z kategórie Young Adults ponúkajú dobrodružstvo, napätie, lásku a komplexné témy, ktoré sa týkajú tém, ktoré sú pre dospievajúcich dôležité a udalostí, ktorými v tomto veku prechádzajú.

Teenageri nájdu v knihách príbehy, ktoré sa ich dotýkajú a otvárajú diskusiu o dôležitých témach, ako je sebaprijatie, priateľstvo, láska, rast, utváranie hodnôt a nájdenie svojho miesta vo svete. Tieto knihy ponúkajú nielen zábavu, ale aj príležitosť na sebarozvoj a porozumenie komplexnosti dospievania.