! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Série


Tvoje ekonomie


Kniha jednoduchým a pro každého srozumitelným způsobem vysvětlí zákonitosti ekonomie. Tržní koloběh, poptávka, nabídka, konkurence, peníze, produkt, inflace, nezaměstnanost, vláda, krize a další pojmy jsou zde vsazeny do životního příběhu mámy čtyř dětí, která se ekonomii profesionálně věnuje více než 30 let.
Na stiahnutie
14,00 €

Dragonwatch 4: Šampión Titanských hier


Vojna s drakmi naberá na sile a všetci dúfajú, že pomoc príde z Titanského údolia, zo svätyne, ktorá sa nepodobá nijakej inej. Tu zotročeným drakom vládne mocná kráľovná obrov, ktorá patrí k piatim monarchom čarovného sveta. Nachádza tam aréna Titanských hier, série bojov podobných gladiátorským zápasom. Tieto hry neusporiadava nikto iný ako Humbug, démon, ktorý Sethovi ukradol spomienky. Seth chce získať svoju pamäť. Kendra chce nájsť svojho brata. A všetci sa snažia prekaziť drakom plány na ovládnutie sveta – všetci okrem Ronodina, temného jednorožca, ktorý má vlastné zákerné úmysly. Kto vyjde víťazne z príšerného boja medzi obrami a drakmi? Môže Kendra dôverovať Sethovi v pretekoch o čarovný talizman? Nájdu v ríši trolov a titanov odpovede, ktoré zúfalo potrebujú? Alebo ich čakajú len ďalšie zrady?
Na stiahnutie
13,90 €

dostupné aj ako:

Sebahodnotenie digitálnej pripravenosti škôl


Novela školského zákona prináša novinku v monitorovaní kvality školy. Určuje, že účasť školy na monitorovaní kvality je povinná. Preto prinášame pomôcku pre školy na sebahodnotenie škôl, ktoré má vplyv na kvalitu školy. Kvalita škôl je bezpochyby častou témou všetkých aktérov vo vzdelávaní. Táto brožúra ponúka bližší pohľad na jeden z indikátorov kvality, a tým je sebahodnotenie. Poukazuje na to, prečo je dobré vedieť, či je Vaša škola pripravená na digitálnu dobu. Vysvetľuje pojmy ako je interná a externé evaluácia školy, kritériá internej evaluácie školy, využitie jej výsledkov a rozvoj. Ponúka školám pohľad na rôzne možnosti využitia výsledkov sebahodnotenia zameraného na zistenie stavu používania technológií v škole a ako s nimi ďalej pracovať. Školy tu nájdu informácie o podporných opatreniach a prostriedkoch, ktoré sú pre interných hodnotiteľov dostupné. Brožúra ponúka prehľad sebahodnotenia digitálnej pripravenosti škôl aj z pohľadu Európskej únie. Predstavuje i nový nástroj EU – SELFIE (nástroj na sebahodnotenie digitálnej pripravenosti škôl) a popisuje jeho využitie v EU i na Slovensku.
Na stiahnutie
15,49 €

Vzdelávacia politika a kultúra


Akási malá mapa či mozaika zdrojov a dôsledkov vzdelávacej politiky tak, ako ju autor zo svojho pohľadu zachytával posledné roky a ako o nej písal smerom k širokej verejnosti v novinových článkoch či rozhovoroch pre viaceré denníky a iné médiá. Kniha zachytáva rôzne roviny a úrovne vzdelávacieho systému, takpovediac od jasličiek až po vysoké školy, pretože ide o spojené nádoby, ktoré by mali byť zastrešené súdržnou vzdelávacou politikou celého systému. To sa u nás akosi nedeje, vzdelávacia politika je dodnes rozbitá a rozpačitá, takže systém nefunguje v súvislostiach a v celku. Príbeh textov sa začína rokom 2016, keď sa na stole objavil ďalší z pokusov o reformu školstva v Slovenskej republike v podobe projektu Učiace sa Slovensko. Pokračuje cez rôzne epizódy v ďalších rokoch až po pandémiu a otázky, ktoré táto situácia nastolila ako podnety k zmenám vzdelávacieho systému. Časovo sa končí tam, kde Európu zasiahla vojna na Ukrajine a keď sa možno vynoria úplne nové otázky a iné pohľady na to, čo sa pre vzdelávaciu politiku stane podstatné. A hoci sme s úmyslami zmeniť vzdelávací systém podľa nových pravidiel od roku 2020 zase na ďalšej novej ceste, nedokážeme ani teraz predvídať, ako a kam povedie. No kniha nie je len o Slovensku a o slovenskej vzdelávacej politike. Má aj mierne exotickú príchuť a zafarbenie. Lebo to časové obdobie, ktoré zachytáva, bolo pre autora spojené aj s priamym a dlhým stretom so vzdelávacími systémami a kultúrami krajín juhovýchodnej Ázie, konkrétne Indonézie a Nepálu.
Na stiahnutie
10,59 €

dostupné aj ako:

E-Evita magazín 05/2024


Májová Evita už v predaji! V narodeninovom čísle sa dočítate: - Helena Krajčiová nám prezradila, prečo má obavy o dôveru svojich detí. Kto je u nich doma prísnejší rodič? - Inšpirujte sa ženami, ktoré radikálne zmenili svoj život! Osud im priviedol do cesty strasti, avšak každá z nich je dnes šťastnejšia. - Exkluzívny rozhovor s Mariannou Ďurianovou :„Vedela som sa zamilovať tak, že nič nebolo prekážkou“. - Láska pred deťmi a po nich. Psychologička Silvia Nováková nám prezradila, ako zvládnuť s partnerom novú životnú etapu. - Moderátorka Lucia Hlaváčková sa stále intenzívnejšie zaoberá tým, že sa chce cítiť vo svojom tele dobre a zdravo. Kto ju motivoval najviac? - Súvisí osamelosť s tým, aký máme vzťah sami k sebe? Koučka a lektorka Silvia Vašková aj o tom, prečo sa nemáme snažiť všetkým vyhovieť. - 10 užitočných vecí, ktoré by nemali chýbať v kabelke. Tu je náš praktický zoznam! Ďakujeme, že už 9 rokov môžeme byť spolu!
Na stiahnutie
1,70 €

Dívka s vášní pro indigo


Píše se rok 1739. Elize Lucasové je pouhých šestnáct, když ji otec pověří správou tří rodinných plantáží v Jižní Karolíně, zámořské kolonii britského krále Jiřího II. Poté odpluje bojovat za slávu Koruny a jeho opuštěná choť si nepřeje nic jiného než vrátit se do Anglie. Talentovaná dcera se sice hospodaření ujme nehledě na překážky, jenže osud podle všeho kráčí matčinu přání vstříc. Eliza záhy čelí hrozbě, že Lucasovi přijdou o všechno, avšak odmítne se vzdát. Sotva se dívka dozví, kolik Francouzi platí za indigové barvivo, nabude přesvědčení, že právě jeho produkce je klíčem k záchraně. Okolí ale jejímu snu nevěří, v pěstování původně západoafrické rostliny se žádný běloch nevyzná a vzpurná otrokyně se s ní o taje výroby úchvatně modré barvy odmítá podělit. Hrdinka zjišťuje, že jejími spojenci v bitvě o čas jsou jen starý zahradník ze sousedství, šťastně ženatý právník z města a černošský mladík, s nímž Eliza uzavře neslýchanou dohodu. On ji naučí indigo zpracovávat a ona - navzdory dobovým zákonům - naučí jeho druhy číst. Natasha Boydová oživila skutečný příběh dámy, která nemálo přispěla k emancipaci budoucích Spojených států. Na základě archivních materiálů i osobní korespondence román osvětluje jak poměry panující na tehdejším americkém Jihu, vyznačující se bezprávím vůči ženám i otrokům, tak Elizin vnitřní život. Život provázený podlými intrikami, mužskou nadřazeností, zakázaným vztahem - a především ohromnou odvahou.
Na stiahnutie
19,49 €

dostupné aj ako:

Tvoja ekonómia


Ekonómiu milujem, študujem a prednášam viac než 30 rokov. Ekonómia Ti vysvetlí systém, v ktorom žiješ. Vďaka mikroekonómii nájdeš v ňom svoje miesto a makroekonómia Ti pomôže pochopiť svet. Chceš to aj Ty? Ale máš na to čas len štyri hodiny? Presne toľko stačí na prečítanie knihy a si v obraze...viac na www.pitekova.eu
Na stiahnutie
12,00 €

dostupné aj ako:

Skladačky - modely pre hudob.improvizáci


Dielo na veľmi jednoduchých príkladoch ukazuje, ako sa dá tvoriť a improvizovať podľa jednoduchých a vtipných obrázkov. Pre tých zručnejších sú pripravené zložitejšie abstraktné plnofarebné obrázky. Skladačky boli vytvorené primárne pre klavír, ale dajú sa ľahko adaptovať aj pre iné nástroje i spev a najmä komornú hru. Napríklad prvá Skladačka znie pekne v zoskupení violončelo, flauta a klavír: rozhovor violončela a flauty prebieha ponad ostinato znejúce na klavíri. Alebo celkom inak a v celkom iných inštrumentálnych a vokálnych zoskupeniach. Skladačky sú univerzálne aj v súvislosti s interpretačnou úrovňou – je možné ich maximálne zjednodušenie na elementárnu úroveň, ako aj ľubovoľné obohatenie vyspelou interpretačnou technikou. Ako píše vo svojom diele samotný autor publikácie: "Ambíciou Skladačiek je presvedčiť, že skladať a improvizovať je, naopak, veľmi jednoduché. Treba sa len uvoľniť, otvoriť, vnímať, žasnúť, tešiť sa, vdýchnuť zvuk ako čerstvý morský vánok... nič viac nám netreba. Stačí iba nenápadný impulz niektorého z modelov Skladačiek, žiadne dlhé vysvetľovanie... a ďalej už iba žasnúť, sledovať, čo sa bude diať: celkom malé deti vytvárajú hĺbavé a silné hudobné výrazy, starší, skúsenejší muzikanti po rokoch uvoľnia zápästie a začnú naozaj počúvať, čo z nástroja vyviera." Čím sú SKLADAČKY tak výnimočné? - Na slovenskom knižnom trhu neexistuje žiadne podobné dielo, ktoré by sa venovalo improvizácii a kompozícii v hudobnej výchove detí. - Autor je priamo z praxe. - Publikácia obsahuje metodický materiál pre učiteľa. - Obsahuje plnofarebné ilustrácie. - Súčasťou obsahu je aj 11 listov s ilustráciami pre žiaka, ktoré podporujú rozvoj improvizácie a kompozície priamo k 11 modelom Skladačiek. - Upozorňuje na najčastejšie nedostatky pri vyučovaní improvizácie a kompozície.
Na stiahnutie
22,99 €

dostupné aj ako:

Zátiší


Úvodní kniha celosvětově úspěšné detektivní série od devítinásobné držitelky prestižní Agatha Award. Vražda a kanadský venkov, kde se lidé cítí tak bezpečně, že doma nezamykají, to nejde příliš dohromady. Zvlášť když se obětí stane vážená stará dáma, již měla většina obyvatel vesnice Three Pines, kterou ani nenajdete na mapě, ráda, a došlo-li k násilné smrti v lese, navíc velmi překvapivým způsobem. Armand Gamache, vrchní inspektor quebecké Sureté, který je k případu se svým týmem přivolán, však moc dobře ví, že i ta nejidyličtější místa na zemi mívají svá nebezpečná tajemství. A že klíč k nim může být kdekoli – třeba v podivném, zdánlivě neuměle namalovaném obraze...
Na stiahnutie
14,19 €

dostupné aj ako:

Líný učitel


Kniha obsahuje to nejdůležitější a nejpraktičtější z celé vzdělávací strategie Líněho učitele. Jedná se o soubor textů ze tří dílů Liných učitelů, které postupně vyšly s podtituly Jak učit dobře a efektivně, Cesta pedagogického hrdiny a Kompas moderního učitele. Nejdůležitější myšlenky navíc pro české čtenáře doplnil i o části z aktuálně připravované knihy Liný učitel: vše o školním hodnocení. Věří, že učitelé na Slovensku najdou inspiraci, která pomůže obohatit jejich učitelskou filozofii a doplnit pedagogické nástroje.
Na stiahnutie
15,49 €

dostupné aj ako:

Školský digitálny koordinátor


MŠVVaŠ SR zaviedlo pozíciu školský digitálny koordinátor ako špecialistu vo výchove a vzdelávaní v súlade so zákonom o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch (koordinátorov pre informatizáciu a vzdelávanie prostredníctvom IKT v zmysle § 38, ods. 3c zákona 138/2019 Z. z.), aby sa stali inovačnou silou v školách, kde budú realizovať digitálnu transformáciu školy, vzdelávať svojich kolegov a uskutočňovať transformáciu školy. Požiadavky na rozvoj digitálnych zručností a kompetencií žiakov s ohľadom na život a prácu v digitálnej spoločnosti kladú zvýšené požiadavky aj na digitálne kompetencie učiteľov, ktoré sú obsiahnuté v Európskom rámci digitálnych kompetencií pedagógov DigCompEdu. Celkovo ide o dvadsaťdva kompetencií učiteľov v oblasti využívania digitálnych technológií zaradených do šiestich oblastí – profesijné zapojenie, digitálne zdroje, výučba, digitálne hodnotenie, podpora žiakov, podpora digitálnych kompetencií žiakov, ktoré sú podrobnejšie rozpracované v teoretickej časti brožúry. Obsahom brožúry Školský digitálny koordinátor sú teoretické informácie vyplývajúce z európskeho dokumentu o digitálnej transformácii s názvom Akčný plán digitálneho vzdelávania, ktorý vydala Európska komisia v septembri 2020. Jeho hlavným cieľom je podpora využívania technológií vo vzdelávaní a rozvoj digitálnych kompetencií v krajinách EÚ. Dozviete sa tiež informácie týkajúce sa národného projektu IT Akadémia – vzdelávanie pre 21. storočie, v rámci ktorého boli vytvorené metodiky, príručky a ostatný vzdelávací obsah. Projekt poskytuje učiteľom vzdelávanie nielen na podporu vedomostí a zručností, ale aj na rozvoj kompetencií pre 21. storočie rozvoj trinástich profesijných kompetencií potrebných na zvyšovanie digitálnych kompetencií u žiakov. Z pozície školský digitálny koordinátor vyplývajú povinnosti a kompetencie zamerané na podporu a zlepšovanie digitálnych kompetencií učiteľov a žiakov na školách. Školský digitálny koordinátor rozumie znakom digitálnej školy ako vzdelávacieho prostredia a vníma väzby medzi pedagogickými postupmi a fyzickým aj virtuálnym vzdelávacím prostredím. Má prehľad o dostupných digitálnych technológiách pre vzdelávanie v rôznych predmetoch a na rôznych stupňoch vzdelávania, čím poskytuje kvalifikovanú odbornú aj metodickú podporu vedeniu školy aj jednotlivým učiteľom pri výbere vhodných nástrojov a didaktických postupov a v spolupráci so správcom siete na škole rieši praktické problémy učiteľov a vedenia s používaním digitálnych technológií. V brožúre Školský digitálny koordinátor sú uvedené teoretické informácie a metodicko-aplikačné usmernenia pre učiteľov informatiky a pre digitálnych koordinátorov na školách aj na tieto témy: • Digitálne zdroje a nástroje pre učiteľov, • Centrálne úložisko digitálneho edukačného obsahu, • Možnosti vytvárania vlastných digitálnych edukačných materiálov, • Formatívne hodnotenie a monitorovanie práce žiakov, • Edukačné počítačové hry, • Tvorba žiackych projektov s využitím digitálnych technológií, • Vytváranie digitálnych portfólií žiakov a iné...
Na stiahnutie
15,49 €

Když vzlétne děs a nevíra


Děs a nevíra? Tento příměr bohatě naplňují případy bestiálních sériových vrahů. Na čtenáře čeká role detektiva, prosívajícího staré spisy a kriminalistické "pomníky". Dočká se niterných zpovědí, ale taky umných lží, rozehrávajících drama snahy uniknout katově oprátce. Pronikne do ponurého ticha piteven, neurotické atmosféry vazebních cel, do nevypočitatelného mikrosvěta psychiatrických pokojíků. Úspěšný scénárista televizních detektivních filmů a také autor literatury faktu z oblasti kriminálních případů a psychologie zločinu Viktorín Šulc, se dlouhou řadu let s badatelskou vytrvalostí věnoval tématu tuzemské sexuální vraždy. Nyní vypravuje případy nahromaděné v časovém oblouku zhruba jednoho století od první republiky do současnosti. Snaží se vždy o originální analytický průnik, nicméně jakoby na půdorysu napínavé detektivky či krimi. A - pravda - taky hororu, lepkavé nožičky hrůzy totiž přeběhnou čas od času po zádech i tomu nejkurážnějšímu čtenáři. Některé případy, jejich obludné okolnosti a zvrácené markanty, čekaly dlouhé desítky let v archivech na své zveřejnění. Společně s komentáři zkušených kriminalistů plk. Markoviče a plk. Valeriána tak na čtenáře čeká senzačně, ale přesto profesionálně zpracovaná historie tuzemské sexuální vraždy. Fakt, že někdo úmyslně připravil svého bližního o život kvůli mamonu, z nenávisti nebo ze žárlivosti je jistě odsouzeníhodný, nicméně ve své pokřivené logice jaksi pochopitelný. Ale sexuální vražda? Snaha o detailní poznání motivu, který vzklíčil ze zrůdných pachatelových tužeb, z nás činí carrolovské Alenky, toporně kráčející k zrcadlu - však také jdeme nahlédnout do světa věru vydařených potomků markýze de Sada... Kniha o děsu k nevíře, nicméně napsaná s literární bravurou, napínavá literatura faktu s přesahem strhujícího románu, potěší všechny zájemce o kriminalistickou a psychiatrickou vědu, ale také každého čtenáře, který touží po "něčem jiném". Viktorín Šulc (1951) - Vystudoval FAMU. V roce 2000 zvítězil v soutěži České televize o nejlepší detektivní scénář titulem Muž, který vycházel z hrobu, na kontě má další televizní filmy Agentura Puzzle, Všichni musí zemřít, Škodná, Hrobník a Stín smrtihlava. Napsal také několik scénářů pro seriál Kriminálka Anděl. Kniha Příští stanice: Smrt získala cenu AIEP jako nejlepší česká detektivka v roce 2004. Jiří Markovič (1942) - K policii nastoupil v roce 1964. Objasněním vraždy na Hostivařské přehradě se dostal do pražské mordparty, kde deset let pracoval jako vyšetřovatel, v roce 1986 se stal jejím šéfem. Do důchodu odešel koncem roku 1999. S Viktorínem Šulcem napsal knihu svých profesních memoárů Lovec přízraků (Epocha, 2008). Luboš Valerián (1957) - K policii nastoupil v roce 1976. Působil jako vyšetřovatel, zpracovával vesměs závažné násilné trestné činy na území Severomoravského kraje. Dnes je vedoucím odboru obecné kriminality. Je dopisovatelem Kriminalistického sborníku. Spolu s Viktorínem Šulcem napsal knihu svých profesních memoárů Bratrstvo tajných hrobů (Epocha, 2006).
Na stiahnutie
17,69 €

dostupné aj ako:

Ako prach vo vetre


Leonardo Padura (1955) je jedným z najprekladanejších kubánskych spisovateľov novej generácie. Román Ako prach vo vetre je kronikou spoločensko-politickej situácie na Kube od druhej polovice minulého storočia po súčasnosť. Adela je dcéra imigrantov, Američanka prvej generácie. Jej otec pochádza z Argentíny, no usadil sa v New Yorku, a matka Kubánka žije na opačnom konci USA v Tacome. Keď si jedného dňa s priateľom pozerajú fotografie z mladosti jeho matky, Adela na jednom obrázku uvidí svoju matku Loretu s tehotenským bruškom. Vysvitne, že jej matka sa v skutočnosti volá Elisa a kedysi patrila do skupiny mladých vysokoškolákov, ktorí si hovorili Klan. Od tej chvíle Adela začne pátrať, kto v skutočnosti je jej matka, kto je jej biologickým otcom a kto je vlastne aj ona sama. Publikáciu z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.
Na stiahnutie
13,99 €

Dulce pajaro de juventud


Ambientada en el Sur de los Estados Unidos, en St. Cloud, Mississippi, la obra recrea, en principio, los vanos intentos del joven Chance Wayne por conquistar a Heavenly, la hija de su jefe. Éste, entendiendo lo poco que el pretendiente puede ofrecer a su hija, la manda a Europa, para alejarla de la situación. Anos después, Chance regresa a la ciudad junto a Alexandra Del Lago, una célebre actriz, en plena decadencia, incapaz de asumir los estragos del paso del tiempo.
Na stiahnutie
8,00 €

Mile High – Vrchol v oblakoch


Zanders Chicagsky hokej by bezo mňa nebol tým, čím je. Ľudia ma radi nenávidia. Poznám svoju rolu a hrám ju dobre. Vlastne si to aj náležite užívam. Väčšinu zápasov trávim na trestnej lavici a potom odchádzam zo štadióna zakaždým s inou kráskou. No naša nová letuška v súkromnom tímovom lietadle sa mi ani trochu nepozdáva. Ona pracuje pre mňa, nie ja pre ňu. Dám si však poriadne záležať na tom, aby som jej to pripomenul. Zaručujem vám, že do konca sezóny bude žobrať, aby ju vyhodili. Ibaže s každým letom sa hranice čoraz viac stierajú a neviem sa rozhodnúť, či ju k sebe neustále privolávam pre to, aby som ju provokoval, alebo sa v tom skrýva čosi viac. Stevie Roky pracujem ako letuška a myslela som si, že som už videla všetko. Keď však v svojom novom zamestnaní zakotvím na palube lietadla s tým najsebeckejším a najpokryteckejším hráčom NHL, zrazu o všetkom pochybujem. Navyše, kedysi som si dala sľub, že si už nikdy v živote nezačnem so žiadnym športovcom… Nech by bol akokoľvek príťažlivý. Evan Zanders sa absolútne nevie ovládať, za nič sa neospravedlňuje a je príliš pekný ¦ aj na vlastnú škodu. Zbožňuje svoju povesť, ale ja ju z duše neznášam. Vlastne ho neznášam celého.
Na stiahnutie
15,09 €

dostupné aj ako:

Dievča v orlích pazúroch


Jedna epocha sa skončila, vojna pokračuje. Norrland, divoký západ súčasného Švédska. V tieni reflektorov štokholmských médií sa na ďalekom severe odohráva zápas mafiánskych skupín a korporácií o prírodné zdroje a pôdu. Zločinecké gangy sa pri honbe za rozprávkovým bohatstvom nezastavia pred ničím. Na sever vedie aj cesta Mikaela Blomkvista, ktorý sa má zúčastniť svadby svojej dcéry. Časopis Millennium sa zmenil na podcast a Blomkvist tak prišiel o pozíciu novinára. Netuší však, že na sever cestuje aj Lisbeth Salanderová, aby sa postarala o svoju neter. Ich cesty sa opäť skrížia a udalosti v mestečku Gasskas pripomenú Mikaelovi, že kariéru investigatívneho novinára ešte nemôže zavesiť na klinec.
Na stiahnutie
13,90 €

dostupné aj ako:

Husákova Polnočná


33 príbehov z mojich potuliek po celom svete, ktoré vo mne zanechali hlboké stopy, spomienky, sformovali moje postoje, ucelený pohľad na svet naokolo, i na seba samého, na ženy okolo mňa, na priateľov, na minulosť, ktorú musíme prežívať znovu a znovu i s chybami, ktoré opakujeme, až pokým sa z nich konečne nepoučíme a na budúcnosť, ktorá nás aj tak neminie.
Na stiahnutie
7,77 €

Poslední léto


Provokativně drzá zpověď mladé dívky o komplikovaném čase dospívání. Zapovězená láska, vymezování se vůči učitelům i rodičům, sny a naděje, které nevyhnutelně naráží na realitu. Jak dospět a najít vlastní cestu, když k vám ti, od nichž čekáte odpověď, nejsou upřímní?
Na stiahnutie
11,79 €

dostupné aj ako:

Možná


Píše se rok 1946. Druhá světová válka skončila. Evropa je v troskách. Miliony lidí sní o štěstí a touží uniknout bolestným vzpomínkám. Čtrnáctiletý Felix je jedním z nich. Co kdyby zkusil žít jinde? Bude Austrálie dobrá volba? Felix doufá v lepší život v zemi nepoznamenané válkou, doufá v lásku a přátelství. Jenže ani tam není v bezpečí. Zabiják, který ho pronásledoval už v Polsku, je přímo posedlý pomstou. Felix ví, že ničemu tak strašnému dosud nečelil. Možná nepřežije, ale pořád doufá. Možná… Román Možná přináší příběh o dospívání, sebeuvědomění i rodině, o hledání pravdy i o tom, jak obtížné je vyrovnat se s traumatem a ztrátou. Pokračování úspěšné série o židovském chlapci Felixovi (Kdysi, Potom, Když, Brzy). „Příběh plný nebezpečí a zoufalství, ale také odvahy a naděje…“ Guardian „Bolestně pravdivé.“ The Sunday Times
Na stiahnutie
9,71 €