Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Cvičení na velkém míči


Pro všechny, kteří chtějí zdravě, zábavně a bezpečně cvičit na gymnastickém míči v domácím prostředí, je připravena nejnovější publikace známé autorky a propagátorky fitness. Tentokrát pro vás připravila zásobník 95 cvičení s dalšími téměř 150 možnými obměnami pro správné držení těla, k posilování problémových partií a k protahování zkrácených svalů. Balanční míč je ideálním a dokonalým náčiním, které Vás donutí rozvíjet všechny pohybové schopnosti, zejména pohyblivost, koordinaci a rovnováhu. Již samotné sezení na míči zlepšuje správné držení těla a posiluje svaly v oblasti bederní páteře. Cvičení zvládne každý bez rozdílu věku a je určeno i těm, kteří začínají mít problémy se zády v důsledku ochabování svalstva celého těla. V závěru knihy jsou z uvedených cvičení sestaveny tři ukázkové programy – pro začátečníky, pro pokročilé a jeden speciální pro těhotné.
Vypredané
15,68 € 16,50 €

Pilates


Kniha je výbornou príručkou pre všetkých záujemcov o Pilatesovo cvičenie, pre tých, ktorí majú zdravotné problémy i tých, čo hľadajú cestu k telesnému a duševnému zdraviu a harmónii. Je určená najmä začiatočníkom, ktorí sa v úvode knihy zoznámia s dejinami vzniku cvičenia a jeho podstatou. V kapitole Telo a duša sa čitatelia naučia pracovať s vlastným telom, osvoja si správnu techniku dýchania, držania tela, koncentrácie, pochopia základné princípy cvičenia. Nasledujúce štyri kapitoly sú venované jednotlivým cvičeniam zoradeným podľa stupňa obtiažnosti od zahrievacích, úvodných, cvičení pre začiatočníkov až po cvičenia pre pokročilých. Súčasťou knihy je aj slovník dôležitých pojmov a register.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Lacná kniha Cvičenie na fit lopte (-90%)


Chcete mať pevnú postavu, ale bojíte sa, že posilňovaním sa vám nežiaducim spôsobom zvýrazní vaše problémové partie? Chcete vypadať dobre, ale nemáte čas alebo peniaze na návštevy vo fitnes centrách? Potrebujete pokojnú a nenásilnú rehabilitáciu, ktorú môžete realizovať doma? Začnite s posilňovacími cvikmi Pilates na lopte. Pilates je cvičebná metóda, ktorá posilňuje svalstvo, ale neurobí z nás hranatých svalovcov, svaly sú pevné, ale zostanú štíhle. Okrem toho „ rozvíja telo rovnomerne, opravuje chybné držanie tela, obnovuje telesnú vitalitu, osviežuje myseľ a povznáša ducha“. V knihe nájdete: cviky posilňujúce a spevňujúce stehná a zadné partie, brušné a prsné svalstvo, chrbát, šiju, paže aerobné cvičenie – série cvikov pruženia a pohupovania sa na lopte cvičenie nohou v sede na lopte, precvičovanie panvy, mostíky, správne držanie tela a nechýbajú ani praktické rady, podľa čoho si vybrať správnu veľkosť lopty a ako predísť bolestivému cvičeniu
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak si formovat a posilovat postavu na židli


Zábavná forma joggingu pro mozek, hravá cvičení na pár minut mezi prací! Chcete zrychlit činnost vašeho mozku, zvýšit svou koncentraci a rychlost svých reakcí? Chcete si udělat zábavný jogging svému mozku? A kromě toho si ještě zacvičit na židli, abyste si i při dlouhém sezení u počítače formovali celé tělo? Celá polovina knihy vám nabízí sérii zábavných cviků na zvýšení koncentrace - jogging pro mozek. Cviky můžete provádět na židli, u svého pracovního stolu. Tato metoda je založena na rychlejších koordinovaných pohybech rukou a nohou, které doslova „rozhýbou“ i váš mozek. Ve chvíli, kdy se začnete cítit psychicky unaveni, postačí pár minut cvičení. Zbystří a zrychlí se mozková činnost, zvýší se schopnost koncentrace, můžete zlepšit svou pohotovost v odpovědích a zručnost. V další části knihy naleznete originální cvičení, jak zpevnit a současně regenerovat celé tělo. Potřebujete pouze židli a pár minut. Kromě zpevnění celé postavy cvičením zvýšíte svou psychickou výkonnost a koordinaci celého těla. O autorce: Obě metody časově nenáročného cvičení, které může aplikovat každý z nás třeba i v pracovní době, vypracovala česká lékařka MUDr. Věra Kleplová na základě svých dlouholetých trenérských zkušeností a medicínských znalostí. Je také autorkou reflexní, regenerační a rekondiční techniky, tzv. „bodové cvičební metody MUDr. Kleplové“. Na téma koordinace a pohyb napsala několik knih a článků.
Vypredané
0,45 € 8,93 €

dostupné aj ako:

Pilatesov sľub


`Po desiatich lekciách sa budete lepšie cítiť, po dvadsiatich budete aj lepšie vyzerať a po tridsiatich získate úplne nové telo.` Joseph Pilates Publikácia Pilatesov sľub jedinečným spôsobom zhmotňuje Pilatesove slová a predstavuje troch ľudí, ktorí `zabojovali` o svoju postavu. Alycea Ungarová, renomovaná inštruktorka Pilatesovej metódy a autorka niekoľkých kníh vrátane Pilatesových cvičení (Ikar 2003), ukazuje cviky na podložke, ktoré prinášajú viditeľné výsledky. V knihe sú zahrnuté tri pôvodné programy zamerané na paže a chrbát, zadok a stehná, na pružnosť a držanie tela. Vyše 350 fotografií s inštrukciami k jednotlivým cvikom dokazuje, aké jednoduché je zmeniť svoj fyzický vzhľad. Ideálna kniha pre každého - od úplných začiatočníkov až po pokročilých adeptov Pilatesovej metódy, ktorí chcú dosiahnuť ešte pozoruhodnejšie výsledky.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Pilatesova metóda


Kniha zakladajúceho člena spoločnosti Pilates Foundation vo Veľkej Británii a nezávislej spisovateľky a novinárky špecializovanej na životný štýl a rozvoj vlastného zdravia je publikáciou, ktorá od začiatku odhalí všetko, čo ešte o týchto populárnych cvičeniach isto neviete. Názorná a komunikatívna publikácia je zameraná na ženy všetkých vekových kategórií, citlivo zohľadňuje možnosti a predpoklady na cvičenie v domácom prostredí. Svalová teória a mechanizmus jednotlivých pohybov odhaľuje priestor, kde by sme radosť z pohybu ani neočakávali. Harmonizáciou činnosti svalov a zlepšeným držaním tela sa zbavíte bolesti v chrbte, v krku a aj prílišného napätia. Naučíte svoje svaly pracovať v súlade so štruktúrou tela a stanete sa zdatnejšími a ohybnejšími. A to najlepšie vás bude postupne čakať hneď ako len vôbec začnete...
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Fit programy pro ženy


Všem ženám, pro které je pohyb radostí i potřebou přinášíme jedinečného průvodce na cestě k dobré tělesné a duševní kondici. Autoři, zkušení cvičitelé, trenéři a vysokoškolští učitelé Vás seznámí s důležitými poznatky a zkušenostmi z pohybového tréninku, s podmínkami, jak si vytvořit vlastní cestu k tělesné zdatnosti výběrem vhodných aktivit aerobního, silového i gymnastického charekteru. V neposlední řadě pro Vás vybrali, nafotili a popsali přes 350 konkrétních cviků z různých oblastí kondičního cvičení – testovací, mobilizační, rozcvičovací, gymnastické, posilovací i protahovací cviky. Velkou praktickou výhodou pro čtenáře je soubor 12 komplexně zpracovaných různě zaměřených pohybových programů bez náčiní a s overbalem, gymbalem, malými činkami, PET lahvemi, tyčí a švihadlem.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Lacná kniha Pilatesova metóda (-70%)


Kniha zakladajúceho člena spoločnosti Pilates Foundation vo Veľkej Británii a nezávislej spisovateľky a novinárky špecializovanej na životný štýl a rozvoj vlastného zdravia je publikáciou, ktorá od začiatku odhalí všetko, čo ešte o týchto populárnych cvičeniach isto neviete. Názorná a komunikatívna publikácia je zameraná na ženy všetkých vekových kategórií, citlivo zohľadňuje možnosti a predpoklady na cvičenie v domácom prostredí. Svalová teória a mechanizmus jednotlivých pohybov odhaľuje priestor, kde by sme radosť z pohybu ani neočakávali. Harmonizáciou činnosti svalov a zlepšeným držaním tela sa zbavíte bolesti v chrbte, v krku a aj prílišného napätia. Naučíte svoje svaly pracovať v súlade so štruktúrou tela a stanete sa zdatnejšími a ohybnejšími. A to najlepšie vás bude postupne čakať hneď ako len vôbec začnete...
Vypredané
2,48 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Lady Pilates. Cvičíme s Bibianou Ondrejkovou.


Autori považujú Pilatesovu metódu za nový smer v oblasti rehabilitačnej a behaviorálnej medicíne. V knihe je zaznamenaný 12- týždňový cvičebný program herečky a moderátorky Bibiany Ondrejkovej. Nájdete tu 220 farebných fotografií, galériu aparátov, náradí a pomôcok a 70 cvikov, s pomocou ktorých môžete dosiahnuť harmóniu mysle, radosť z pohybu a novú kvalitu života. Ak chcete zredukovať svoju hmotnosť, pomôže vám diéta Pilates Medical. O vzniku Pilatesovej metódy sa dozviete viac z príbehu zakladateľa Josepha Pilatesa.
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Cvičenie na pevné kosti


Váš prehľadný sprievodca s praktickým formátom na zníženie rizika osteoporózy. Spevnenie kostí * Predchádzanie pádom a zlomeninám * Zlepšenie pevnosti svalov, postavy a rovnováhy Tento bezpečný, starostlivo zostavený program cvičenia pre ženy v každom veku, určený na ochranu pred osteoporózou, vám pomôže získať silnejšie svaly, ladnejšiu postavu, lepšie držanie tela a rovnováhu. V úvode každého cvičenia nájdete pokyny s jednoduchými postupnými krokmi. Postavte knihu vedľa seba, obracajte strany a venujte sa jednotlivým cvičeniam. Nájdete aj také návody na úpravy cvičení, aby vyhovovali vaším požiadavkám. Kniha vychádza aj v maďarskom jazyku.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Jóga pre Vás


V tejto príručke nájdete viac ako 200 farebných fotografií, ktoré vás krôčik za krôčikom povedú svetom polôh a zostáv. Je prístupná a podnetná pre čitateľov na rôznej úrovni – od začiatočníkov po skúsenejších adeptov jógy. Dozviete sa v nej, ako si v prípade potreby možno prispôsobiť klasické polohy, aby sa dali ľahšie zaujať. Kniha vychádza z toho, že jóga je súčasťou obohacujúceho holistického štýlu, kam patria nielen cvičenia a dychové techniky, ale aj stravovanie a meditácia.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Lacná kniha Cvičenie na pevné kosti (-90%)


Váš prehľadný sprievodca s praktickým formátom na zníženie rizika osteoporózy. Spevnenie kostí * Predchádzanie pádom a zlomeninám * Zlepšenie pevnosti svalov, postavy a rovnováhy Tento bezpečný, starostlivo zostavený program cvičenia pre ženy v každom veku, určený na ochranu pred osteoporózou, vám pomôže získať silnejšie svaly, ladnejšiu postavu, lepšie držanie tela a rovnováhu. V úvode každého cvičenia nájdete pokyny s jednoduchými postupnými krokmi. Postavte knihu vedľa seba, obracajte strany a venujte sa jednotlivým cvičeniam. Nájdete aj také návody na úpravy cvičení, aby vyhovovali vaším požiadavkám. Kniha vychádza aj v maďarskom jazyku.
Vypredané
0,33 € 3,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Láska jménem aerobik (-90%)


Olze Šípkové se povedlo to, oč se léta snaží mnohá tělovýchovná hnutí, přivedla do tělocvičen tisíce spokojených zájemců o zdravý pohyb. Dala jim radost z cvičení a ukázala - sama na sobě - smysl té dřiny. Tato křehká a sympatická žena ve své knížce vypráví nejen o trnité cestě na trůn světové jedničky v aerobiku, ale nabízí také ověřený a zaručeně fungující návod jak zdravě a naplno žít, doplněno fotografiemi.
Vypredané
0,59 € 5,87 €

dostupné aj ako:

Harmonizace čaker


Autorka vysvetľuje systém siedmych čakier - energetických centier ľudského tela. Na výklad nadväzuje bohatá zásoba praktických cvičení - od farebnej terapie, reflexológie, jogových pozícií a dychových cvičení až po meditácie a mantry -, ktorá vám umožní postupne navodiť rovnováhu jednotlivých čakier a tým zlepšiť svoje zdravie, pohodu a výkonnosť.
Vypredané
10,22 € 10,76 €

Posilování


Známá propagátorka a trenérka fitness a aerobiku připravila společně se svojí dcerou knížku, přinášející soubor účelových posilovacích cvičení, která jsou uspořádána podle anatomicko-fyziologického působení na jednotlivé oblasti pohybového ústrojí a v souvislosti s tím na nervovou, dýchací a srdečně-cévní soustavu. Cviky jsou demonstrovány na více než sedmi stech fotografiích a rozděleny podle svalových skupin a kloubů, které se na pohybu podílejí. Kniha je určena všem, kteří chtějí samostatně cvičit doma i v posilovně, a zárověň přináší velké množství nápadů a rad cvičitelům a trenérům fitness.
Vypredané
8,73 € 9,19 €

Osobní trenér II


Autoři, mistři světa ve sportovním aerobiku, připravili osvědčený soubor cviků, který pomůže každému zájemci zlepšit fyzickou kondici a zformovat postavu při individuálním i skupinovém cvičení s vlastním tělem a s expandery. Kniha obsahuje více než 150 různých posilovacích a protahovacích cviků rozčleněných do bloků podle namáhaných partií těla. Z těchto cviků jsou pak sestaveny různé varianty cvičebních programů pro vlastní trénink i regeneraci. Publikace je svým charakterem určena především těm, kteří chtějí samostatně cvičit v klidu domova, ale jistě přinese řadu nápadů i instruktorům a trenérům fitness.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Lacná kniha Harmonizace čaker (-70%)


Autorka vysvetľuje systém siedmych čakier - energetických centier ľudského tela. Na výklad nadväzuje bohatá zásoba praktických cvičení - od farebnej terapie, reflexológie, jogových pozícií a dychových cvičení až po meditácie a mantry -, ktorá vám umožní postupne navodiť rovnováhu jednotlivých čakier a tým zlepšiť svoje zdravie, pohodu a výkonnosť.
Vypredané
3,23 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Cvičení ke zpevnění pánevního dna


Svaly pánevního dna mají vliv na držení těla a dýchání, ovlivňují sexualitu a porod a souvisejí s nejrůznějšími zdravotními problémy. Jestliže je cíleně trénujeme a posilujeme, můžeme aktivně předejít mnoha tělesným a psychickým problémům. Tyto tréninkové a cvičební programy nám při tom výborně pomohou: nabízejí snadno realizovatelná posilovací a uvolňovací cvičení pro ženy a muže. Cvičení jsou v různých stupních obtížnosti.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Pilatesove cvičenia


Joseph H.Pilates (1880-1967) vytvoril neobyčajný systém telesných cvičení, zameraný na systém hlbokých stabilizačných svalov...
Vypredané
12,58 € 13,24 €

V kategórii "Fitness, cvičenie, kulturistika" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre všetkých, ktorí dávajú prednosť aktívnemu životnému štýlu a zdraviu. Táto kategória je ideálna pre cvičencov všetkých úrovní - od začiatočníkov, ktorí hľadajú základné informácie a tipy, až po pokročilých športovcov a odborníkov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o najnovších tréningových metódach, stravovacích plánoch a doplnkoch v oblasti fitness a kulturistiky.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o cvičení, zdravom životnom štýle a kulturistike, od tréningových rutín, cez stravovacie plány, taktiky pre rast svalovej hmoty, až po rady ako predchádzať zraneniam a udržať si motiváciu. Ponúkame tiež tituly zamerané na výživu, regeneráciu a prevenciu zranení.