! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Kuchárky - ostatné strana 259 z 311

Cukroví našich maminek


Kuchařka plná nejznámějších oblíbených receptů cukroví, pečiva a nepečeného cukroví na Vánoce, Velikonoce a všední dny.
Vypredané
4,90 € 5,16 €

Co se skrývá pod pokličkou


Třetí a závěrečná kniha z řady oblíbených kuchařek populární herečky a její kamarádky obsahuje nepřebernou řadu inspirací, kterak vaření a hlavně jídlo povýšit na skutečné umění. Tentokrát Jiřina Bohdalová otestovala a názorně představila i některé recepty televizních diváků, takže vznikla doslova óda na kulinářské počínání s nezaměnitelnými ilustracemi Vladimíra Komárka. Chutný název mnoho slibuje, ale ještě více splní.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Lidi,to je ale bašta


Oblíbená herečka (a ovšem také vynikající kuchařka) přináší ve spolupráci s Lídou Pěničkovou výpravnou Sympatickou kuchařku jejich nejlepších receptů.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

dostupné aj ako:

Koření-jak vybírat a používat koření v kuchyni


Ilustrovaná encyklopedie krok za krokem
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Dieta? + 199 vašich otázek a mých odpovědí


Další možnosti a využití dělené stravy, sdělené tentokrát formou odpovědí na nejčastější otázky, které Lenka dostávala a stále dostává. Tradiční recepty S.P.L.K. samozřejmě nechybějí.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

90-denní rozlišovací dieta


90-denní rozlišovací dieta je o mnoho víc než dieta. Vyzkoušelo ji víc než 30 000 lidí, kteří úspěšně zhubli. Jídelní lístek obsahuje nenáročné jídla na přípravu, vhodné pro zaneprázdněné lidi, kteří nechtějí hladovět. Kniha obsahuje chutná jídla na 90 dní. Není extrémní! Není třeba se zříkat žádného jídla - dokonce ani sladkostí či chleba. Úbytek hmotnosti je tvralý.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Radost v kuchyni


Zábavná kuchařka pro zdravou rodinu! Autor se zabývá výživou, jejím působením na náš zdravotní a psychický stav a humorným způsobem podává důležité informace o zdravé skladbě jídelníčku. Jeho recepty mohou vyzkoušet milovníci polévek, masa, brambor, luštěnin i "zrní". Inspirující jsou dobroty z jedné pánve či různé placky a placičky. Zdravou výživu korunuje pár báječných "diet". S touto zábavnou kuchařkou je vaření hrou a opravdovým tvořením. Dokažte své rodině, že chutné jídlo může být i zdravé .
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Zemiaky Receptár na každý deň


Ďalšia kuchárska knižka z edície Receptár na každý deň, ktorá ponúka recepty na rýchle a chutné jedla. Receptár je stálym zdrojom nápadov na prípravu jedál zo zemiakov či už predjedál, alebo hlavných jedál. Nechýbajú ani recepty na šaláty aj dezerty, ktoré sa určite stanú obľúbenou pochúťkou celej rodiny.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Wok Knižka šéfkuchára


Metóda prípravy jedál vo woku je jedinečná a neodmysliteľná od orientálnej kuchyne. Predstavuje rýchle, zdravé, chutné a pestré varenie. Roznerom malá, obsahom však bohatá knižka ponúka 120 exotických receptov zo všetkých kútov Ďalekého východu, ktoré sú prispôsobené na rýchlu a ľahkú prípravu jedla aj v európskych pomeroch. Slovenský preklad Nataša Holinová
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Desetidenní očista těla


Tato kniha je věnovaná výhradně desetidenní očistě, metodě vyvinuté a publikované Stanley Burroughsem již roku 1976 pod názvem Master Cleanse. Desetidenní očista je neuvěřitelně jednoduchý způsob, jak zhubnout a získat znovu ztracenou energii a radost ze života. Udělejte něco skvělého pro sebe a své tělo. Zhubněte a buďte zdravější, šťastnější a vitálnější podle programu Master Cleanse. Vyzkoušejte desetidenní očistu!
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Ryby a plody mora Slovart


Ďalšia zo série obľúbených kuchárskych knižiek, v ktorej prinášame tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Klasické recepty doplnené lákavými a inšpirujúcimi ilustráciami sú základnou príručkou pre všetkých, ktorí obľubujú zdravé a chutné rybie jedlá.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Vegetariánska kuchyňa


Vegetariánska kuchyňa z Knižnice šéfkuchára už tradične ponúka to najlepšie z najlepšieho: recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá aj úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí, napríklad paprikovú polievku s čili, bruschettu s paradajkami, olivami a mozarellou, žeruchovo-syrové torotičky, jablkové pražienky s mandľovou omáčkou a mnohé ďalšie. 120 jednoduchých receptov ilustrovaných lákavými farebnými fotografiami hotových jedál sľubuje príjemný gastronomický zážitok.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Prožvýkej se do zdraví! Štíhlý a vitální bez diety


Jesť a piť čo a koľko človek chce a bez pocitu viny a zlého svedomia – kto o tom niekedy nesníval?
Vypredané
6,60 € 6,95 €

50 pomazánek


Na chleby – pozor – teď! Představte si: Čerstvě upečený voňavý chléb… už jen při tom pomyšlení to znamená: nic než pustit se do toho a vyzkoušet naše krémové pomazánky. Co třeba šunkovou pomazánku, tuňákový krém s kapary, kozí sýr s estragonem a hruškami nebo kuřecí krém s artyčoky? Od ovocně sladké pomazánky ke snídani, přes zeleninovou svačinku nebo se šunkou jako krémem na chlebu k večeři – naše pestře namíchané pomazánky na chleba nenudí. A se dvěma recepty na vlastnoručně upečené chleby se pomazánky stávají plným požitkem...
Vypredané
2,64 € 2,78 €

Cestoviny


Skvelá zbierka 120 receptov ponúka návody na prípravu cestovín z celého sveta. Základom jedál sú čerstvé suroviny, pričom sa kladie dôraz nielen na chuť, ale aj na vzhľad pokrmu. Recepty sú jednoduché, zrozumiteľné, obohatené inšpirujúcimi farebnými ilustráciami. Slovenský preklad Petra Šimkovičová
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Pečenie


V tejto nádhernej farebnej kuchárskej knihe nájdete 120 receptov na pečenie dobrôt, z ktorých sa každému zbiehajú v ústach sliny. Sú tu kapitoly s tradičnými lahôdkami, chlebíkmi, chuťovkami, ale aj vegetariánske pečivo, koláče a sušienky. Všetky recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. Pri príprave sa používajú čerstvé pochutiny a prísady zvýrazňujúce chuť i vzhľad. Táto zbierka receptov poteší celú rodinu.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Zemiaky


Zemiaky tvoria neoddeliteľnú súčasť vyváženého stravovania a vďaka svojim vlastnostiam sú asi najuniverzálnejšie používanou potravinou. Inšpiratívna kuchárska kniha Zemiaky z Knižnice šéfkuchára ponúka 120 receptov na lahodné jedlá, ktoré zaujmú každého, lebo lákavej ponuke plnených zemiakových trojuholníkov, zemiakových guľôk (kibbehov), vyprážaných zemiakov s cesnakovou omáčkou či v kombinácii s mäsom alebo rybami odolá len málokto.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

66 Šaláty


Taliani a Francúzi pokladajú prípravu šalátov za umenie. A ona ním veru naozaj je. Na druhej strane však neskrýva veľa tajomstiev. Potrebujete len čerstvé a kvalitné suroviny a fantáziu, aby šalát lahodil aj oku.
Vypredané
9,43 € 9,93 €

Zdravá a moderní jídla


Kniha veľkého množstva receptov na chutné, výdatné a pritom pomerne zdravé jedlá. Väčšinou pochádzajú z tradičnej kuchyne našich pomerov, aj keď nechýbajú ani rôzne fajnové lahôdky či špeciality. Jedlá sú delené podľa toho, či ide o polievky, múčniky, zeleninu, mäso, cestoviny a pod.
Vypredané
10,94 € 11,52 €

V kategórii kuchárky - ostatné nájdete široký výber kníh, ktoré vás vezmú na kulinársku cestu plnú objavovania nových chutí a kulinárskych dobrodružstiev.

Naše kuchárky v tejto kategórii prinášajú rôznorodé recepty a techniky prípravy jedál. Bez ohľadu na vaše preferencie v stravovaní, či ste vegetarián, vegán, milovník mäsa, zástanca zdravej výživy alebo špecialista na dezerty, nájdete tu kuchárske knihy, ktoré vám poskytnú inšpiráciu a recepty na mieru.

Objavujte nové chutové kombinácie, experimentujte s rôznymi surovinami a ochutnávajte jedinečné jedlá. Naše kuchárky vám poskytnú postupy, krok za krokom, aby ste mohli s istotou pripravovať jedlá a dosiahnuť skvelé výsledky. Okrem toho vám poskytnú aj rady na zdokonaľovanie techník prípravy, výberu ingrediencií a prezentácie jedál.

S našimi kuchárkami si môžete rozšíriť svoju kulinársku zbierku a mať prístup k rôznym kuchynským štýlom a kultúram. Nechajte sa inšpirovať receptmi od renomovaných kuchárov a autentickými jedlami z celého sveta.